Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Xabi, Ramos, Illara és Mandzukic.BarcafanTomee írta:lemaradtam a meccs elejéről, van valaki sárgaveszélyben?
Így van. Ez a Realnak a legjobb. Annyit kell csinálniuk, ha megvan a ladba előre rúgni aztán már ziccer is. Most már tudom, miért akar Guardiola kh-t igazolni, Boateng sem egy sprinter...csababarca írta:Hülye a bayern,azt hittem okosabban csinálják,erre ugyanazt a hibákat csinálják mint mi...vicc.Rivaldo11 írta:Az nem semmi, hogy a madrid már megint semmiközeameccshez szituból szerez előnytFutballozni nem tudnak továbbra sem, előrebikázni, aztán a színesfémgyüjtő, vagy ronci futhat vele. Taktika.
Hülye a bayern,azt hittem okosabban csinálják,erre ugyanazt a hibákat csinálják mint mi...vicc.Rivaldo11 írta:Az nem semmi, hogy a madrid már megint semmiközeameccshez szituból szerez előnytFutballozni nem tudnak továbbra sem, előrebikázni, aztán a színesfémgyüjtő, vagy ronci futhat vele. Taktika.

Ez várható volt ellenünk is kontrára mentek....csababarca írta:Ez mi megint?
A vakból,állandóan ez megy...szép lesz a real-chelsea döntő,beparkolják a buszokat,aztán várják a másikat.
Pfejj.

Szurkolni én sem szurkolok nekik, de inkább ők mint a németek főleg miután spanyol csapat. Lehet Pep lehet Thiago lehet más, én németeknek soha nem tudok szurkolni. Lewist is nehezen viselem, hogy fritz autóban van.neobarca írta:
Sose tudnék a realnak drukkolni Bob, akár spanyol akár nem. Egyszerűen nem megy. A németek se jobbak, de legalább ott van PEP meg a fattyú Alcantara. Olyat nem lehet, hogy mind a 2 csapat kiesik?

Sose tudnék a realnak drukkolni Bob, akár spanyol akár nem. Egyszerűen nem megy. A németek se jobbak, de legalább ott van PEP meg a fattyú Alcantara. Olyat nem lehet, hogy mind a 2 csapat kiesik?Bob_Marley írta:Ha valakinek kéne, rajtam kívül.
http://www.rojadirecta.me/goto/xcxvsp.blogspot.com/" target="_blank
Németeket utálom, Realt se szeretem, de mégiscsak spanyol csapat, egy szűk Real győzelmet várok.

0-5 után is összeomlanak majd, inkább azt választanám.Mezner2 írta:Remélem megússza ma a Madrid egy szűk zakóval, hogy ne tudjanak 100 %-ig a bajnokságra koncentrálni, hátha bennük van egy pontvesztés valahol ... Egy 2-1-es bajor sikernek jobban örülnèk mint egy 2-3 gólosnak

2-1-es bajor sikernél ha van eszük, nem erőltetik a visszavágót. Győzniük kéne ma, hogy maradjon reális esélyük a továbbjutásra.Mezner2 írta:Remélem megússza ma a Madrid egy szűk zakóval, hogy ne tudjanak 100 %-ig a bajnokságra koncentrálni, hátha bennük van egy pontvesztés valahol ... Egy 2-1-es bajor sikernek jobban örülnèk mint egy 2-3 gólosnak
Azt senki nem vitatja el,hogy tudta mit akar,és kell játszatni csapatával.mess2009 írta: a hiba bennünk van! nem kellene túl lihegni sem a taktikája sem a tegnapi döntetlen, sem pedig a hatékony védekezés ügyét! ha Simeonénak lett volna a pályán még min egy gólerős(mondjuk szélsője) klasszis játékosa, hiába bekkel - veszít! csak azt ne vitassátok el tőle, hogy tudta(!?) mit kell játszatnia és volt hozzá csapata(emberei) és ezuttal el is érte amit akart - részben!! mert szerintem egy idegenbéli gól azért szerepelt ott a tervben, nos az pl. nem jött be neki.