mess2009 írta:
a hiba bennünk van! nem kellene túl lihegni sem a taktikája sem a tegnapi döntetlen, sem pedig a hatékony védekezés ügyét! ha Simeonénak lett volna a pályán még min egy gólerős(mondjuk szélsője) klasszis játékosa, hiába bekkel - veszít! csak azt ne vitassátok el tőle, hogy tudta(!?) mit kell játszatnia és volt hozzá csapata(emberei) és ezuttal el is érte amit akart - részben!! mert szerintem egy idegenbéli gól azért szerepelt ott a tervben, nos az pl. nem jött be neki.
Azt senki nem vitatja el,hogy tudta mit akar,és kell játszatni csapatával.
Nem erről beszéltünk.
Hanem arról,hogy téves az,hogy minden ellenfélre teljesen új taktikát dolgoz ki,csapatra szabva. Ez egy nagyon nagy bullshit.
Ezt a játékot,amit tegnap bemutatott, rengetegszer láttam már. Tök mindegy milyen csapata volt,ehhez nyúlt az esetek döntő többségében. Sikeressége meg volt,nem is ezt vitatjuk.
De mondom,amit tegnap mutatott,azt már rengetegszer megcsinálta,ugyanígy, szóval ne mondja senki,hogy tegnap olyan húú der nagy taktikai újítást vitt véghez.
De még egyszer mondom, nem érdekel a módszere, mert szerencsére az esetek többségében elbukik,esetenként bejön neki, de nem kell piedesztárra emelni.
Ahogy Bob írja, szűk elit (top 10es edző), ezt nem vitatom. De az is vitathatatlan,hogy ha kicsivel komolyabb csapattal kerül szembe,akkor sünizik. Tök mindegy,hogy az intert, a Chelseat,vagy a realt edzette, ha komolyabb csapat jött szembe, akkor teljesen visszaállt,nem vállalt semmit.
Ott volt a tavalyi kiesés, Dortmundba elment, egy gólért ment, egy óriási malac gólt szereztek, vissza is állt. Megbosszulta magát, égett a ház,persze,hogy 4-1nél nekimentek a bvb-nek. De ott is 2-0 volt hamar, egyből visszábbvette a csapatot.
Na mindegy, nem tudom,lehet régebb óta nézek focit,bár Bobnál biztosan nem, de tegnap semmi újat nem láttam a csapatától. Az utolsó új,amit csinált, az a 2010es inter volt. Azóta nem igazán találja a dolgokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."