Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oh, sry.MichaaBee írta:Áron értette jól.Aaron3991 írta:
Felre erted o pont forditva erti. Nem Song jatszana vedot, hanem Luiz tud vedekezo kozeppalyast, tehat igy Song eladasaval is lenne alternativa arra az 5 meccsre amin nem jatszik Busi. Aztan lehet en ertem felreA problémát az okozta, hogy helytelenül azt írtam, hogy Songgal, a fejemben ez a mondat még úgy hangzott, hogy "Songtól megválni".
Milan fiatal vedoje. Jobbon balon bevetheto, az olasz valogatottban is jatszott mar. Sokszor nem lattam jatszani de szerintem egesz jo kis playa lehet belole.De Sciglio
Az meg ki?
Áron értette jól.Aaron3991 írta:Felre erted o pont forditva erti. Nem Song jatszana vedot, hanem Luiz tud vedekezo kozeppalyast, tehat igy Song eladasaval is lenne alternativa arra az 5 meccsre amin nem jatszik Busi. Aztan lehet en ertem felrebence-barca írta:Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton.![]()
Közben 2 info:
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona 22 éves támadóját, Cristian Tellót angol lapértesülés szerint a Liverpool, a Milan és a Napoli is vinné. -nso
Illetve Pinto távozása esetén Caballero lenne az egyik kiszemelt 2. számú kapusnak.
Az meg ki?De Sciglio
Felre erted o pont forditva erti. Nem Song jatszana vedot, hanem Luiz tud vedekezo kozeppalyast, tehat igy Song eladasaval is lenne alternativa arra az 5 meccsre amin nem jatszik Busi. Aztan lehet en ertem felrebence-barca írta:Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton.MichaaBee írta:Ha a David Luiz pletykák igazak bizonyulnak és esetleg sikerülne elhozni, akkor ti megválnátok Songgal másik igazolás nélkül? Tudom, kicsit FM szagú a dolog, meg nehezen veszi be a gyomrunk a vkp legyen kh és vica versa dolgot, de talán nem halva született elképzelés.![]()
![]()
Közben 2 info:
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona 22 éves támadóját, Cristian Tellót angol lapértesülés szerint a Liverpool, a Milan és a Napoli is vinné. -nso
Illetve Pinto távozása esetén Caballero lenne az egyik kiszemelt 2. számú kapusnak.
Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton.MichaaBee írta:Ha a David Luiz pletykák igazak bizonyulnak és esetleg sikerülne elhozni, akkor ti megválnátok Songgal másik igazolás nélkül? Tudom, kicsit FM szagú a dolog, meg nehezen veszi be a gyomrunk a vkp legyen kh és vica versa dolgot, de talán nem halva született elképzelés.![]()
De Sciglióról mi a véleményetek???MichaaBee írta:Aki hasonló kaliber lenne az max a portós Danilo, de őt emberi áron érthető okokból nem tudjuk leigazolni, így valószínűleg valami idősebb, védekezőbb játékost hoznék (Sagna?), vagy valakit, aki fiatalkonkurencia lehet Montoyának, hátha húznák egymást. Montoya az életben nem lesz ide beépítve, ha jelen van egy drága jobbhátvéd.
LG írta:Azért így sem rózsás a helyzet, hisz úgy lenne a szerencsésebb, ha a leendő edzőnk kérési szerint igazolnánk.Vagy akkor gyorsan el kéne intézni az edzőkérdést is, hogy leadhassa a kívánságlistáját a vezetőségnek.
Én biztos voltam benne. Amúgy sztem jó sokáig el lesz húzva az ügy. Egészen addig, ameddig el nem veszik az akták között.messideco írta:Na, tudtam hogy nem lesz semmi belőleTúl nagy fogás lett volna a Barca egyből, de szerintem jobban követni fogja a szövetség a hasonló ügyeket. Szerencsések voltunk, valljuk be.
Darko Pavicevic Kecskemétről? Egy kiöregedőfélben lévő játékos teljesen megtenné. Szerinted Klose nem jött volna ide 3-4 éve München után (oké hogy sokat volt sérült, de azt most hagyjuk)? Szóval a Pedro-Sanchez-Tello-Fabregas-Iniesta-Xavi-Neymar cserekombóknál nem nehéz olyat idehozni, aki ezeknél hasznosabb lesz vészhelyzetben. Megy a tilitoli, ég a ház, cserélünk egyet, és megy a tovább a tilitoli, a ház meg leégett. Baromira nem érdekel kit, de valakit ide kell hozni. Ugye láttuk többször hogy Piquét toltuk fel, hát.. Na hajrávisca el barca írta:szted ki fog idejönni h játsszon egy évben 10x5 percet?trey88 írta:Plusz jöjjön egy "B terves" csatár, akit be lehet dobni ha ívelgetésekre szorulunk.
visca el barca írta:szted ki fog idejönni h játsszon egy évben 10x5 percet?trey88 írta:Plusz jöjjön egy "B terves" csatár, akit be lehet dobni ha ívelgetésekre szorulunk.