visca el barca írta:szted ki fog idejönni h játsszon egy évben 10x5 percet?trey88 írta:Plusz jöjjön egy "B terves" csatár, akit be lehet dobni ha ívelgetésekre szorulunk.
Klose vagy Lüke Tóni
visca el barca írta:szted ki fog idejönni h játsszon egy évben 10x5 percet?trey88 írta:Plusz jöjjön egy "B terves" csatár, akit be lehet dobni ha ívelgetésekre szorulunk.
szted ki fog idejönni h játsszon egy évben 10x5 percet?trey88 írta:Plusz jöjjön egy "B terves" csatár, akit be lehet dobni ha ívelgetésekre szorulunk.
csababarca írta:visca el barca írta:
titkon az első perctől kezdve eben reménykedtem. elküldik még 53 bírósághoz, mindegyik ül rajta egy csomót, bőven lehet húzni a nyár végéig.
én azért gyorsan Ter Stegent véglegesen lepapíroznám,ha még nem történt meg, meg egy középhátvéddel is egyeségre jutnék,minél hamarabb! nahogy itt két hét múlva meg ítélet szülessen nagy meglepetésre.
visca el barca írta:
titkon az első perctől kezdve eben reménykedtem. elküldik még 53 bírósághoz, mindegyik ül rajta egy csomót, bőven lehet húzni a nyár végéig.
„Larry Mussenden, a FIFA fellebbviteli bizottságának elnöke a szankció súlyosságára és az ügy komplexitására hivatkozva jelezte, hogy előreláthatóan nem tud határozatot hozni a július 1-jén kezdődő átigazolási időszak előtt. Az elnök ennek ismeretében jelezte, hogy a Barcelona fellebbezése miatt az átigazolási tilalmat felfüggeszti. A FIFA biztosítani akarja, hogy tisztességes eljárás során igazságos döntés szülessen, és ne sérüljenek a klub érdekei” – áll a FIFA közleményében.bence-barca írta:A Barcelona labdarúgócsapata fellebbezett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél az átigazolási tilalom eltörlésével kapcsolatban, s amíg nem születik jogerős döntés az ügyben, addig a FIFA felfüggeszti a katalánok büntetését. -nso
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2330869" target="_blankalbicelesteX írta:Miért biztos mindenki ennyire abban hogy igazolhatunk a nyáron?
bence-barca írta:A Barcelona labdarúgócsapata fellebbezett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél az átigazolási tilalom eltörlésével kapcsolatban, s amíg nem születik jogerős döntés az ügyben, addig a FIFA felfüggeszti a katalánok büntetését. -nso
Szimpatikus arc, a dolgát is érti biztosan. Ezzel együtt világot nem váltott még sehol, a szűk elithez képest középcsapatokból kihozza a maximumot, ez tény, de hogy ez mennyire lenne elég a jelen Barcelonában, az erősen kérdéses. Én ezzel az agyoncsépelt "motiválás" meg "ültessük le Messit azt majd észbe kap" dologgal szemben inkább azt tartanám kulcsfontosságúnak, hogy az edző a maga oldalára tudja állítani a játékosokat, elköteleződjenek mellette, ez hiányzik most nagyon. Rudi Garcia eddigi eredményeitől nem fog Messiék pofája leszakadni, úgyhogy marad az, hogy az edző a személyiségével fogja meg őket, na meg azzal, hogy amit felvázol szakmai elképzelést, arra elismerően csettintsenek. Elképzelhető, hogy menne, igazából csak egy első benyomásom van a paliról, de szerintem sokkal rosszabb ajánlólevele Martinonak sem volt, amikor idejött. Biztosan nem lehet kijelenteni, hogy 100% siker, van benne azért rizikófaktor. Főleg, ha nem tudna igazolni a FIFA miatt, ergo teljesen le lenne korlátozva abban (amiben Tata is), hogy a csapatot a saját képére formálja új, már általa hozott és az ő korszakát képviselő emberekkel.hank1ee írta:A friss hírek edző ügyben:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2330785
Jó döntés lenne! Egyébként kifejezetten keménykezű trénerről van szó, képes lenne gatyába szedni a brigádot, de úgy komolyan.
Megvan benne, ami ide kell. Ez egyébként pont olyan ember, hogy minden zokszó nélkül leültetné még Messit is a padra. A védelemnek külön jót tenne. Én őt várom már Klopp meg Simeone helyett.Alcantara írta:Ezt ma már én is olvastam, csak egy bulvárban, nem is tulajdonítottam jelentőséget akkor ennek. Amúgy ki ez a pali? Nekem teljesen ismeretlen a Roma előtti tevékenysége. Oké, hogy Lille, de 50 éves, valahol csak nyomta előtte.hank1ee írta:A friss hírek edző ügyben:
Jó döntés lenne! Egyébként kifejezetten keménykezű trénerről van szó, képes lenne gatyába szedni a brigádot, de úgy komolyan.
Ezt ma már én is olvastam, csak egy bulvárban, nem is tulajdonítottam jelentőséget akkor ennek. Amúgy ki ez a pali? Nekem teljesen ismeretlen a Roma előtti tevékenysége. Oké, hogy Lille, de 50 éves, valahol csak nyomta előtte.hank1ee írta:A friss hírek edző ügyben:
Ha így lesz, akkor ez a fórum hamar ki fog halniAlcantara írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/04/22 ... lubvezetes
Kíváncsi leszek, hogy egy ilyen döntést hogyan lehet kivitelezni? Ez olyan igazi "magyaros" kiskapu lenne! Ellenben, ha sikerül, minden elismerésem a klubvezetésé, az eddig eltelt baklövések fényében.
Biztos egy, az aláírásoddal kokettáló emberke írta.
Akkor átfogalmazom a kérdést:barcafacan írta:Eladási kényszer nincs, trófeára esély nincs, tehát a saját meggyengítésünket fizettetjük meg jól azzal, akinek kell egyik - másik játékosunk. Ha nincs ajánlat, marad az illető, hiszen él a szerződése. A pénzre meg ráülnénk, hogy legyen, ha a tilalom végén sor kerül az újjászervezésre.miihii írta:Ha nem oldják fel, akkor h terveznéd eladni jó áron azokat, akik mennének?
Ha nem oldják fel, akkor h terveznéd eladni jó áron azokat, akik mennének?barcafacan írta:Szerintem két forgatókönyvben kellene gondolkozni.
1., Nem oldja fel a FIFA az átigazolási tilalmat. Akkor 1 évre kell egy olyan edző, aki jól ismeri a Barcat és vállalja ezt a feladatot. Akkor én senkit nem küldenék el a csapattól, de senkihez nem is ragaszkodnék. Aki menni akar és jó árat fizetnek érte, az menjen. A helyüket a tehetséges fiatalok töltenék be. A cél a biztos középmezőny lenne.