Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagyon gyenge. Van 8 gólja és 12 aszisztja a bajnokságban...Akkor Xavi és Iniesta mi??Csbal írta:Te miről beszélsz, ember? Alexis le sem tudja venni a labdák felét? Milyen meccset néztél te? Minden labdát levett, és 90%-ban jól játszotta meg. A kapufájáról meg annyit, hogy Neymar 3 méterről lőtte fölé 2 méterrel. Tegnap nagyon jól játszott és gólpasszt adott, ami nem volt azért annyira suta mozdulat. Ha jól emlékszem Messi szabigólja előtt is ő adta a passzt, amiből szabi lett. Többször úgy fordult le az emberéről, hogy egy érintésből lendületbe is hozta magát, át is verte a védőt és le is fordult és vitte tovább. A cselei bejöttek, sprintelt, hajtott, védekezett, egyszóval a mezőny egyik legjobbja volt. A sok hozzá nem értő gondolom a helyszínen azért jutalmazta vastapssal a játékát. Én az ilyen emberektől fogom a fejem, akik ilyet írnak mint te. Fabregas posztja nem azonos Alexis posztjával, de a spanyol fiú annyira gyenge, mint a harmatos lepkefing. Nem csodálom h utálják az ottaniak, ahogy írta valaki.pep71 írta:A legtöbben Fabregas távozást akarják amit több szempontból sem értek, mert amíg ment a csapatnak addig ő volt a legjobb kpályása a Barcának. Amikor a csapatnak nem ment, akkor ő neki sem, de szinte mki őt vette elő. Ha a Barca direktebb játékot akar majd a jövőben akkor nem is találhatna jobb embert Xavi helyére. Gólerős, gólpasszokban is jeleskedik. Amikor azt olvasom, h Alexis sokkal jobb Fabregasnál(a tegnapi meccs után írva meg főleg), akkor csak fogom a fejemet, hogy micsoda..egyrészt nem is azonos poszt...másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost, hát a Barca vezetősége eddig is híres volt arról, hogy olcsón vesz és drágán ad el, ugye?? Megint szép bukta lenne ezekből az eladásokból...
Pique eladását sem értem, mert a nagy meccseken igen jól játszott.
Ha nem alkalmas a játékre akkor az egész fórum pánikhangulatban, mert nincs a helyére nemhogy jobb, de szinte megoldás sem.
Egy szóval sem említettem Neymart..az a baj, hogy ő sem tudja berúgni a ziccerei nagy részét, de akkor is ég és föld Neymar és Alexis játéka. Abban egyetértünk, hogy Alexis küzd minden meccsen, de legtöbbször ez nagyon kevés. Dani Alves is sokat robotol minden meccsen, de ha nem nyer vele a csapat semmit, akkor sokat nem ér sajnos.Gokuci írta:Nem tudom, mi volt a húsvéti borodba, de ne tedd bele legközelebb...pep71 írta:A legtöbben Fabregas távozást akarják amit több szempontból sem értek, mert amíg ment a csapatnak addig ő volt a legjobb kpályása a Barcának. Amikor a csapatnak nem ment, akkor ő neki sem, de szinte mki őt vette elő. Ha a Barca direktebb játékot akar majd a jövőben akkor nem is találhatna jobb embert Xavi helyére. Gólerős, gólpasszokban is jeleskedik. Amikor azt olvasom, h Alexis sokkal jobb Fabregasnál(a tegnapi meccs után írva meg főleg), akkor csak fogom a fejemet, hogy micsoda..egyrészt nem is azonos poszt...másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost, hát a Barca vezetősége eddig is híres volt arról, hogy olcsón vesz és drágán ad el, ugye?? Megint szép bukta lenne ezekből az eladásokból...
Ha nem alkalmas a játékre akkor az egész fórum pánikhangulatban, mert nincs a helyére nemhogy jobb, de szinte megoldás sem.
A tegnapi meccsen Alexis küzdött a legnagyobbat, ami minden egyes alkalommal igaz, ha pályára lép!
El lehet itt technikázgatni Fabregasokkal, meg csellózgatni Neymarokkal, ha nincs robotolós ember a csapatban, semmit nem ér.
Nincs területnyitás, nincs helyzet, láttuk az Atletico, meg a Real ellen is, mire mentünk a szélső nélküli fáradt Neymaros játékkal.
Ha leírod, hogy Fabregas húzta a hátán a csapatot, akkor ezt megteheted Alexissel is!
Most akkor mi van?
Technikailag kevés? :O
Hol voltál, mikor 2-3 ember közül hozta ki a labdát, vagy mikor átjött balra és szegény védő azt sem tudta, hol a labda, csak forgott, mint a búgócsiga?
Szabályosan alig tudták elvenni tőle a labdát és kevés technikailag? :O
Jót röhögtem megint
Ha abból ítéljük meg egy csatár technikáját, hogy be tud-e vágni egy erőből érkező pattogós labdát, akkor vannak bajok
Messi nem kevés technikailag?
Szembe a kapuval mellé rúgta!
Annyira örülök, hogy vannak azért ilyen emberek, akik tényleg reálisan tudnak értékelni, a látottak alapján. Teljesen egyet értek veled.Gokuci írta:Nem tudom, mi volt a húsvéti borodba, de ne tedd bele legközelebb...
A tegnapi meccsen Alexis küzdött a legnagyobbat, ami minden egyes alkalommal igaz, ha pályára lép!
El lehet itt technikázgatni Fabregasokkal, meg csellózgatni Neymarokkal, ha nincs robotolós ember a csapatban, semmit nem ér.
Nincs területnyitás, nincs helyzet, láttuk az Atletico, meg a Real ellen is, mire mentünk a szélső nélküli fáradt Neymaros játékkal.
Ha leírod, hogy Fabregas húzta a hátán a csapatot, akkor ezt megteheted Alexissel is!
Most akkor mi van?
Technikailag kevés? :O
Hol voltál, mikor 2-3 ember közül hozta ki a labdát, vagy mikor átjött balra és szegény védő azt sem tudta, hol a labda, csak forgott, mint a búgócsiga?
Szabályosan alig tudták elvenni tőle a labdát és kevés technikailag? :O
Jót röhögtem megint
Ha abból ítéljük meg egy csatár technikáját, hogy be tud-e vágni egy erőből érkező pattogós labdát, akkor vannak bajok
Messi nem kevés technikailag?
Szembe a kapuval mellé rúgta!
Te miről beszélsz, ember? Alexis le sem tudja venni a labdák felét? Milyen meccset néztél te? Minden labdát levett, és 90%-ban jól játszotta meg. A kapufájáról meg annyit, hogy Neymar 3 méterről lőtte fölé 2 méterrel. Tegnap nagyon jól játszott és gólpasszt adott, ami nem volt azért annyira suta mozdulat. Ha jól emlékszem Messi szabigólja előtt is ő adta a passzt, amiből szabi lett. Többször úgy fordult le az emberéről, hogy egy érintésből lendületbe is hozta magát, át is verte a védőt és le is fordult és vitte tovább. A cselei bejöttek, sprintelt, hajtott, védekezett, egyszóval a mezőny egyik legjobbja volt. A sok hozzá nem értő gondolom a helyszínen azért jutalmazta vastapssal a játékát. Én az ilyen emberektől fogom a fejem, akik ilyet írnak mint te. Fabregas posztja nem azonos Alexis posztjával, de a spanyol fiú annyira gyenge, mint a harmatos lepkefing. Nem csodálom h utálják az ottaniak, ahogy írta valaki.pep71 írta:A legtöbben Fabregas távozást akarják amit több szempontból sem értek, mert amíg ment a csapatnak addig ő volt a legjobb kpályása a Barcának. Amikor a csapatnak nem ment, akkor ő neki sem, de szinte mki őt vette elő. Ha a Barca direktebb játékot akar majd a jövőben akkor nem is találhatna jobb embert Xavi helyére. Gólerős, gólpasszokban is jeleskedik. Amikor azt olvasom, h Alexis sokkal jobb Fabregasnál(a tegnapi meccs után írva meg főleg), akkor csak fogom a fejemet, hogy micsoda..egyrészt nem is azonos poszt...másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost, hát a Barca vezetősége eddig is híres volt arról, hogy olcsón vesz és drágán ad el, ugye?? Megint szép bukta lenne ezekből az eladásokból...
Nem tudom, mi volt a húsvéti borodba, de ne tedd bele legközelebb...pep71 írta:A legtöbben Fabregas távozást akarják amit több szempontból sem értek, mert amíg ment a csapatnak addig ő volt a legjobb kpályása a Barcának. Amikor a csapatnak nem ment, akkor ő neki sem, de szinte mki őt vette elő. Ha a Barca direktebb játékot akar majd a jövőben akkor nem is találhatna jobb embert Xavi helyére. Gólerős, gólpasszokban is jeleskedik. Amikor azt olvasom, h Alexis sokkal jobb Fabregasnál(a tegnapi meccs után írva meg főleg), akkor csak fogom a fejemet, hogy micsoda..egyrészt nem is azonos poszt...másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost, hát a Barca vezetősége eddig is híres volt arról, hogy olcsón vesz és drágán ad el, ugye?? Megint szép bukta lenne ezekből az eladásokból...
Szerintem nem azért "ájultunk el", hanem mert tegnap jól játszott, talán nem véletlen a vastaps amit kapott a lecserélésekor, Bár lehet csak én láttam ígypep71 írta:másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost,
egyetértek. Cesc eladása a legnagyobb marhaság lenne, mint ahogy Piqué-é is.belső védő kell egyértelműen, de eladni nemhiszem , hogy kellene.pep71 írta:A legtöbben Fabregas távozást akarják amit több szempontból sem értek, mert amíg ment a csapatnak addig ő volt a legjobb kpályása a Barcának. Amikor a csapatnak nem ment, akkor ő neki sem, de szinte mki őt vette elő. Ha a Barca direktebb játékot akar majd a jövőben akkor nem is találhatna jobb embert Xavi helyére. Gólerős, gólpasszokban is jeleskedik. Amikor azt olvasom, h Alexis sokkal jobb Fabregasnál(a tegnapi meccs után írva meg főleg), akkor csak fogom a fejemet, hogy micsoda..egyrészt nem is azonos poszt...másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost, hát a Barca vezetősége eddig is híres volt arról, hogy olcsón vesz és drágán ad el, ugye?? Megint szép bukta lenne ezekből az eladásokból...
OFFUnicef írta:Vigasztaljon a tudat, hogy én is így jártam.gianni írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megettem, egész hétvégémet úgy alakítottam,hogy most 8-ra itthon tv eltt legyek még most is rohantamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
99999999999999999999999999999-----kooooor kezdünk![]()
Még délelőtt is felnéztem az oldalra, hogy leellenőrizzem, hogy 8-kor kezdődik.
A Barca több mint egy klub, szóval csak segít benn maradni a kicsiknekAlcantara írta:A Sevilla éppen most veri ronggyá a mi kis Granadánkat! 58. perc, 3:0!
Vigasztaljon a tudat, hogy én is így jártam.gianni írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megettem, egész hétvégémet úgy alakítottam,hogy most 8-ra itthon tv eltt legyek még most is rohantamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
99999999999999999999999999999-----kooooor kezdünk