pep71 írta:A legtöbben Fabregas távozást akarják amit több szempontból sem értek, mert amíg ment a csapatnak addig ő volt a legjobb kpályása a Barcának. Amikor a csapatnak nem ment, akkor ő neki sem, de szinte mki őt vette elő. Ha a Barca direktebb játékot akar majd a jövőben akkor nem is találhatna jobb embert Xavi helyére. Gólerős, gólpasszokban is jeleskedik. Amikor azt olvasom, h Alexis sokkal jobb Fabregasnál(a tegnapi meccs után írva meg főleg), akkor csak fogom a fejemet, hogy micsoda..egyrészt nem is azonos poszt...másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost, hát a Barca vezetősége eddig is híres volt arról, hogy olcsón vesz és drágán ad el, ugye?? Megint szép bukta lenne ezekből az eladásokból...
Pique eladását sem értem, mert a nagy meccseken igen jól játszott.
Ha nem alkalmas a játékre akkor az egész fórum pánikhangulatban, mert nincs a helyére nemhogy jobb, de szinte megoldás sem.
Nem tudom, mi volt a húsvéti borodba, de ne tedd bele legközelebb...
A tegnapi meccsen Alexis küzdött a legnagyobbat, ami minden egyes alkalommal igaz, ha pályára lép!
El lehet itt technikázgatni Fabregasokkal, meg csellózgatni Neymarokkal, ha nincs robotolós ember a csapatban, semmit nem ér.
Nincs területnyitás, nincs helyzet, láttuk az Atletico, meg a Real ellen is, mire mentünk a szélső nélküli fáradt Neymaros játékkal.
Ha leírod, hogy Fabregas húzta a hátán a csapatot, akkor ezt megteheted Alexissel is!
Most akkor mi van?

Technikailag kevés? :O
Hol voltál, mikor 2-3 ember közül hozta ki a labdát, vagy mikor átjött balra és szegény védő azt sem tudta, hol a labda, csak forgott, mint a búgócsiga?
Szabályosan alig tudták elvenni tőle a labdát és kevés technikailag? :O
Jót röhögtem megint

Ha abból ítéljük meg egy csatár technikáját, hogy be tud-e vágni egy erőből érkező pattogós labdát, akkor vannak bajok

Messi nem kevés technikailag?
Szembe a kapuval mellé rúgta!