Bajnoki Mérkőzések
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyon kemény ellenfél volt a Bilbao, ahogy várni lehetett. Szimpatikus csapat. Semmi extra, egy dolgos csapat, akik rendesen megnehezítették a Barcelona dolgát. Megkockáztatom, ha ez a meccs nem a Camp Nouban lett volna, akkor még be is húzzák a baszkok. Aduriz ollózása szép volt, nem semmi lett volna, ha bemegy. Pinto csak nézte. Messi végre gólt szerzett, nehezebb lett volna kihagyni. Érezhetően felpörgette a csapatot az egyenlitő-gól, ilyen sikerekre van szüksége a játékosoknak a továbbiakban.

gondolom, most már lassan annak jön el az ideje, hogy a csapat megújításán fantáziáljunk egyéb úgysem marad, főleg ha a tilalom is érvényes lesz.
az én tippem:
aki mehetne: Fabregas, Alves, Song, Montolya, Tello, és akik amúgy sem játszottak(Cuenca,....stb)
kellene: két hátvéd(érdekesség, ha a Bilbao edzőt akarják, mindjárt ott az a srác akit Guardiola akar elvinni ...?! a Bilbaóból és aki szépen fogta Messit tegnap..) egy -két kapus, egy kemény eredményes góllövő, és a többit felhozni a B-ből és kölcsönből visza( a kis Thiago és Delo...) egy szerkezeti változtatást: én Masc.-t visszatenném az eredeti posztjára vkp.-nak mégpedig Busquets állandó vetélytársaként, ott ugyanis a jövőben gyorsabb és erőszakosabb emberre (is) van szükség, Busi erényei mellett,(jól helyezkedik és stabil passzgép) nagyon is nyilvánvalóak a gyengéi: lassú (főként a kezdő sebessége) és nehezen fordul, Xavi mellett ő a beépített támadás lassító csavar.
egyetértek a két szélső (Alexis és Pedro) stabilizálásával, ezzel együtt a szélső védők védőmunka felé terelésével(csak a hangsúlyt áthelyezve!!) és középen Messi, Neymar és egy új 9-es ügyes váltogatásával szélre én Tello helyett Delo-t hoznám vissza váltónak, baloldalon ott van Neymar aki ott is megélhet Pedróval váltva.
az én tippem:
aki mehetne: Fabregas, Alves, Song, Montolya, Tello, és akik amúgy sem játszottak(Cuenca,....stb)
kellene: két hátvéd(érdekesség, ha a Bilbao edzőt akarják, mindjárt ott az a srác akit Guardiola akar elvinni ...?! a Bilbaóból és aki szépen fogta Messit tegnap..) egy -két kapus, egy kemény eredményes góllövő, és a többit felhozni a B-ből és kölcsönből visza( a kis Thiago és Delo...) egy szerkezeti változtatást: én Masc.-t visszatenném az eredeti posztjára vkp.-nak mégpedig Busquets állandó vetélytársaként, ott ugyanis a jövőben gyorsabb és erőszakosabb emberre (is) van szükség, Busi erényei mellett,(jól helyezkedik és stabil passzgép) nagyon is nyilvánvalóak a gyengéi: lassú (főként a kezdő sebessége) és nehezen fordul, Xavi mellett ő a beépített támadás lassító csavar.
egyetértek a két szélső (Alexis és Pedro) stabilizálásával, ezzel együtt a szélső védők védőmunka felé terelésével(csak a hangsúlyt áthelyezve!!) és középen Messi, Neymar és egy új 9-es ügyes váltogatásával szélre én Tello helyett Delo-t hoznám vissza váltónak, baloldalon ott van Neymar aki ott is megélhet Pedróval váltva.
-
- Jugador d'estrella
Népszerűtlen leszek, de kimondom: a megújulás fékje Xavi. Szerintem ő volt a csapat lelke a csúcson és bőven megérdemelt volna egy aranylabdát. Mostanra viszont kiöregedett és ezt nem hajlandó belátni. Nyilatkozataival is kárt okoz. Legyen ő a B csapat edzője, ha ott bizonyít, akkor a jövőben akár az A-é, csak most szabadítsák meg tőle az A keretet. Ő képtelen jó szívvel kispados lenni, de ezt meg érthetőnek tartom.
most jövök a meccsről, az első félidőben aludtunk, de nagyon, második félidőben elején is gyengék voltunk, volt egy tízperces időszak mikor számoltam h Messi hányat sprintel és nem érte el a tízet a végeredmény. de aztán egyszer a vége felé volt egy labda amire izomból rásprintelt kb 30méterre ültem tőle, még mindig elképesztő sebessége van, ott is hagyta az emberét, aki faltolni se tudta, aztán a sok idővel meg területtel semmit nem kezdett, a második befele cselnél elvették a labdát. egyébként amíg egy ilyen jó csapatban játszik addig mindig meglesznek a góljai ezzel a lagymatag játékkal is, de nem tudom h mi kell hogy megint elkezdjen hajtani. Mikor egyszer visszafutott az emberével meg is tapsolták, pedig ez alap kéne h legyen, aztán még ugyanebben a tmáadsában ott is hagyta az embert és az 30sec múlva középre adott zavartalanul.
Fabregast elképesztően utálják ezen mindig meglepődök, meg h a Barca megastore-ban láttam egy Kubalás mezt.
Fabregast elképesztően utálják ezen mindig meglepődök, meg h a Barca megastore-ban láttam egy Kubalás mezt.
Csodálkozom a sok bizakodó emberen. Igazából a két madridi csapat, de főleg a Real már biztosan nem fog megbotlani, az Ateltico is max. majd ellenünk. Ráadásul itt az sem lenne elég, ha csak az egyik botlana...A mi oldalunkról ez a minimális esély is maximum jövő hétig él majd, amikor is a Villareal hazai pályán ezt a Barcelona-t, legalább 3 góllal küldi majd haza... kb. egy Sociedad elleni vereség lesz az elképzelhető. Mondjuk az a vereség nem oszt, nem szoroz majd semmit.
Ami kicsit pozitív lehet az az, hogy ifi szinten top-on van a klub, az ifi-BL, a másodosztálybeli szereplés mind biztató, tehát az megállapítható, hogy nem a rendszerünk a hibás a pocsék szereplésért, hanem az első csapat edzőstől együtt bűzlik. A hozzáállás, a koncentráció, kapitális hibák elől és hátul egyaránt, lassú támadásépítés, elképesztően gyenge távoli lövések és még lehetne sorolni. Normális esetben az alapcsapatot évente 2, de minimum 1 helyen meg kellene erősíteni igazolásokkal, illetve 1, maximum 2 ifit lehetne évente felhozni a csapatba és elkezdeni beépíteni. Én ebből a csapatből kitenném Guardiola állítólagos listája alapján Piqué-t, Cesc-et és Alvest is. Nálam Valdes, Puyol és a ballaszt mellett ők lennének a távozók. Valószínűleg már 11/12-ben is velük volt a legnagyobb gond. Piqué és Cesc úgyis kapósak lennének a piacon, az ő árukból egy jó menedzsment simán tudna hasonló kaliberű, de motiváltabb, jobb mentalitású játékosokat igazolni. Talán egyedül Alves pótlása okozna gondot, de nem feltétlenül lenne rossz egy védekezőbb szellemű hátvéd arra az oldalra. Mascherano, Xavi pedig maradhatna, cserének, rotációs szempontból teljesen jók lennének. Nálam Pep és Cruyff ötletei mindig nyerőek, őket tartom a valaha volt legzseniálisabb barcelonai edzőknek. Nem véletlenül.
Ami kicsit pozitív lehet az az, hogy ifi szinten top-on van a klub, az ifi-BL, a másodosztálybeli szereplés mind biztató, tehát az megállapítható, hogy nem a rendszerünk a hibás a pocsék szereplésért, hanem az első csapat edzőstől együtt bűzlik. A hozzáállás, a koncentráció, kapitális hibák elől és hátul egyaránt, lassú támadásépítés, elképesztően gyenge távoli lövések és még lehetne sorolni. Normális esetben az alapcsapatot évente 2, de minimum 1 helyen meg kellene erősíteni igazolásokkal, illetve 1, maximum 2 ifit lehetne évente felhozni a csapatba és elkezdeni beépíteni. Én ebből a csapatből kitenném Guardiola állítólagos listája alapján Piqué-t, Cesc-et és Alvest is. Nálam Valdes, Puyol és a ballaszt mellett ők lennének a távozók. Valószínűleg már 11/12-ben is velük volt a legnagyobb gond. Piqué és Cesc úgyis kapósak lennének a piacon, az ő árukból egy jó menedzsment simán tudna hasonló kaliberű, de motiváltabb, jobb mentalitású játékosokat igazolni. Talán egyedül Alves pótlása okozna gondot, de nem feltétlenül lenne rossz egy védekezőbb szellemű hátvéd arra az oldalra. Mascherano, Xavi pedig maradhatna, cserének, rotációs szempontból teljesen jók lennének. Nálam Pep és Cruyff ötletei mindig nyerőek, őket tartom a valaha volt legzseniálisabb barcelonai edzőknek. Nem véletlenül.
Tetszett a mai játék, kivéve a sok bénázás a kapu előtt. Viszont meg kell említenem, hogy Fabregas nagyon gyenge, Song szintén, és ami pozitívum az az, amit mindig is támogattam. Pedro és Alexis játéka. Fabregast és Neymart kezdeti a nagy meccseken, amikor van két ilyen szélsőnk. Ma azt gondolom, hogy megnyerték a meccset. Mindketten hibáztak de mentek mint a meszes. Alexis sokkal jobb Fabreagasnál, Neymar meg nagyon gyengén produkál, így simán elfér a sokkal dinamikusabb Pedro a helyén. Számomra ma a meccsen látható kezdő megmutatta, hogy minden meccsen így kezdetném a csapatot. Volt lendület, dinamika, támadások tömkelege, bemozgások, egyszóval jó volt. Sztem. Nekem ez a kezdés a legszimpatikusabb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hasonló volt mint az előző bajnoki, most szerencsére sikerült fordítani. A csapat lelkileg láthatóan elég mélyen van, de talán ez a siker erőt ad. Van még pár forduló, az evidens, hogy részünkről mindent meg kell tenni, s behúzni a maradék meccseket.

- Leon
- Director del Fútbol
Alexis,Adriano,Iniesta kb nálam a legjobbak,Messi a gólja miatt meg mert futott
.
Hosszú idő után mondhatom,hogy sokkal jobbak voltunk mint az ellenfél a bénázások ellenére is!
Ha csak a helyzetek fele bemegy akkor kb 5-1,de a fordítás így is megvolt és a 3 pont is.Bíznunk kell a 2 Madrid botlásában és a csodában.

Hosszú idő után mondhatom,hogy sokkal jobbak voltunk mint az ellenfél a bénázások ellenére is!
Ha csak a helyzetek fele bemegy akkor kb 5-1,de a fordítás így is megvolt és a 3 pont is.Bíznunk kell a 2 Madrid botlásában és a csodában.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Az azért elég meleg, hogy a legjobb teljesítményt a stabil csere hátvédünk nyújtotta! Song a második félidőre elveszett, de nem lógott ki a csapatból - én bizony nem adnám el. Messit nem lehet lecserélni?! Ha csinált is néha valamit, azt is öncélúan...
ez most tényleg csak nézőpont kérdése, hogy mit mondjon az ember, egy botláb parádé, vagy dícséretes küzdelem?
Messinek azért használt a beszólás egy kilométerrel többet futott és még meg is izzadt!! Iniesta régen produkált ilyen gyenge második félidőt, Sanchez bár gól ellen ő is be van oltva nekem tetszett, ami viszont nagyon nem, hogy ilyen sok pontatlanságot rég láttam tőlünk! Alves? át botladozott a védelmen és ez döntőnek bizonyult, dícsérjük meg. a védelemben volt minden, szép szerelések, és eget verő bénaságok....a középpályánk a második félidőre elveszett, Songra is a hullámzó teljesítmény a leg találóbb.
a csapatjáték direktebb volt és ez eredményezte, hogy legalább helyzetünk volt, ha el is puskázták zömét.
a fordítást tartom igazán értékelhetőnek,( a három pont miatt) a játékunk sajna gyenge.
Messinek azért használt a beszólás egy kilométerrel többet futott és még meg is izzadt!! Iniesta régen produkált ilyen gyenge második félidőt, Sanchez bár gól ellen ő is be van oltva nekem tetszett, ami viszont nagyon nem, hogy ilyen sok pontatlanságot rég láttam tőlünk! Alves? át botladozott a védelmen és ez döntőnek bizonyult, dícsérjük meg. a védelemben volt minden, szép szerelések, és eget verő bénaságok....a középpályánk a második félidőre elveszett, Songra is a hullámzó teljesítmény a leg találóbb.
a csapatjáték direktebb volt és ez eredményezte, hogy legalább helyzetünk volt, ha el is puskázták zömét.
a fordítást tartom igazán értékelhetőnek,( a három pont miatt) a játékunk sajna gyenge.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Végre nem olyan érzésem volt meccs közben, mintha egy Irigy Hónaljmirigy paródiát néznék Pep Barcájáról. Ki tudtunk dolgozni igazi veszélyes helyzeteket, és nem azt kellett néznem, hogy Alves egész meccsen a Messi fejére ívelget. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy néha nagyon nem volt a helyzet magaslatán a Bilbao védelme, de a gratulációt akkor is megérdemlik a srácok, már csak egy kicsit több szerencse kellett volna.
Tata mosolya priceless.
Tata mosolya priceless.

- geridoss
- Director del Fútbol
Végre visszatért a tűz! Nagyon jó meccs volt, ugyan látszott, hogy gondok vannak, senki sem 100%-os, de legalább szívvel lélekkel játszottak, és a fordítás is összejött. Nagyon sok pontatlanság volt mind a két csapatnál, de amennyire jogos volt eddig a negatív, most annyira jogos a pozitív kritika. Azért ez ellen a Bilbao ellen fordítani, ilyen nagy hullámvölgyben nem kis dolog.
Messi végre futott, gólt is szerzett, lőhetett volna egy mesterhármast is, de ne várjunk csodákat egyik napról a másikra. Örülök, hogy egy ilyen hajtós meccsen nyerni tudtunk, rég láttam ilyen küzdést a srácoktól, persze a hajmeresztő hibák jelezték, hogy még nem vagyunk kint a gödörből, de egy jó irányba tartunk.
Szerencse is kellett, mert éppenséggel a Bilbao is nyerhetett volna, de annak van szerencséje, aki tesz is érte. Gratula a fiúknak!
Messi végre futott, gólt is szerzett, lőhetett volna egy mesterhármast is, de ne várjunk csodákat egyik napról a másikra. Örülök, hogy egy ilyen hajtós meccsen nyerni tudtunk, rég láttam ilyen küzdést a srácoktól, persze a hajmeresztő hibák jelezték, hogy még nem vagyunk kint a gödörből, de egy jó irányba tartunk.
Szerencse is kellett, mert éppenséggel a Bilbao is nyerhetett volna, de annak van szerencséje, aki tesz is érte. Gratula a fiúknak!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- miihii
- KHAL
OFFUnicef írta:Vigasztaljon a tudat, hogy én is így jártam.gianni írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megettem, egész hétvégémet úgy alakítottam,hogy most 8-ra itthon tv eltt legyek még most is rohantamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
99999999999999999999999999999-----kooooor kezdünk![]()
Még délelőtt is felnéztem az oldalra, hogy leellenőrizzem, hogy 8-kor kezdődik.
Én is ugyanígy megettem és ugyanígy még meg is néztem a Következő meccseknél

A vicc az, h én rakom fel a Tippjátékot, uh rohadtul tudnom kellett volna

:durvánmásnaposemotikon:
Szép volt fiúk

ON
Én egy jó kis hajtós, pörgős meccset várok sok helyzettel és győzelemmel. Jót érzek

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A Barca több mint egy klub, szóval csak segít benn maradni a kicsiknekAlcantara írta:A Sevilla éppen most veri ronggyá a mi kis Granadánkat! 58. perc, 3:0!

Viccet félretéve, nehéz dolgunk lesz a Bilbaóval, mert 3 pontra feljön így rájuk a Sevilla. Nagy hajtás lesz az utolsó BL helyért.
Vigasztaljon a tudat, hogy én is így jártam.gianni írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megettem, egész hétvégémet úgy alakítottam,hogy most 8-ra itthon tv eltt legyek még most is rohantamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
99999999999999999999999999999-----kooooor kezdünk

Még délelőtt is felnéztem az oldalra, hogy leellenőrizzem, hogy 8-kor kezdődik.
A Sevilla éppen most veri ronggyá a mi kis Granadánkat! 58. perc, 3:0! 

- visca el barca
- Presidente del Barça
huh micsoda tolongás van igy meccs előtt a topicban
Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi, Alexis.

Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi, Alexis.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- gianni
- Entrenador del Barça
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megettem, egész hétvégémet úgy alakítottam,hogy most 8-ra itthon tv eltt legyek még most is rohantamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

én is mindig győzelmet várok....valójában azt fogjuk megtudni, hogy van e lejjebb?
Borzasztó csalódott vagyok még mindig, de nem a BL- kiesés vagy a kupakudarc miatt. A BL-t nem lehet elvárni egy szezonban sem, egy csapat szurkolótáborának sem, még a Bayernnek sem, habár most ők az esélyesek. A kupa pedig egyfajta vigaszdíj lehet, másodrangú kupa. Számomra a "mélyütés", az igazi csalódás a bajnokság, a granadai vereség. Kikapartuk magunkat a fekáliából, amolyan igazi Münchausen-féle módon a madridi rangadón, újra a kezünkbe vettük a sorsunkat, erre egy Granada simán üt minket... nem vártam sokat az idei csapattól, ahogy a tavalyitól sem, de ha a körülményeket nézem a bajnoki címet igenis elvártam volna. Ugyanis a nehezét megoldottuk (el classico, Atletico elleni madridi meccs). A tavalyi csapat 33 forduló után 7 ponttal jobban állt... pedig nem volt egy világverő csapat az sem. Sőt ilyen rosszul nem álltunk az utóbbi 5 szezonban. Kész csoda lenne ha a maradék 15 pontot begyűjtenénk és 93 ponttal zárnánk a szezont. Bár a bajnoki címhez az sem lenne elég, de legalább lecsillapodnának a kedélyek egy kicsit 5 győztes meccs után.
Ennek szellemében én holnap mindenképp győzelmet várok a csapattól, sziporkázó játékot nem, de győzelmet és gólokat. A Bilbao utoljára 2003/2004-ben vitt el pontot a Camp Nou-ból, idén sem megoldhatatlan feladat hazai pályán a legyőzésük, a két rivális már megtette.
Ennek szellemében én holnap mindenképp győzelmet várok a csapattól, sziporkázó játékot nem, de győzelmet és gólokat. A Bilbao utoljára 2003/2004-ben vitt el pontot a Camp Nou-ból, idén sem megoldhatatlan feladat hazai pályán a legyőzésük, a két rivális már megtette.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Piszok nehéz meccsre számítok, bár talán idegenben nem lesz olyan vagány a Valverde-brigád. Messit letenném a lócára rendes esetben, de most hogy Ney is kidőlt, kezdjen csak, lehetőleg Alexis és Pedro társaságában, Cesc vagy vissza a középpályára Xavi helyett, vagy pad.
jól látja, a Spot1 tényleg nem adja.MichaaBee írta:Rosszul látod.Editke írta:Jól látom, hogy a Spot1 nem adja a meccset?http://www.sport1tv.hu/Musorujsag/2014/04/20

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Köszi, elnéztem a dátumot!