Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.20. 17:58:25

Snodgrassnak ezért szerintem járt volna a piros: KATT

Mourinho a Sunderland elleni vereség után:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ho-2330097" target="_blank

Így már csak meglesz ez a Poolnak. [-o<

Közben a félidőben Everton 2-0 MU.
PCsabi
aka Game90

2014.04.20. 15:09:20

S'land... :mrgreen: =D>

Liverpool nyert, nagyon közel van nekik a bajnoki cím, mondjuk ebben az a legszebb, hogy semmivel sem jobb a keretük, mint az Arsenal-nak. De az okokat inkább nem is sorolom, hogy ők miért vannak az első helyen, mi meg csak a negyediken...

Suárez ismét alkotott:
KATT
:mrgreen:

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud.
Subs: Fabianski, Jenkinson, Flamini, Kallstrom, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Sanogo.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.20. 13:59:52

Félidőben 0-2-re megy a Pool, azt hittem nehezebb dolguk lesz, mert a Norwich is küzd a bennmaradásért, de az elején kaptak 2t.
Nagyon szorítok a Vörösknek.

Sterling "kis" gólt lőtt:

http://videa.hu/videok/sport/norwich-0- ... art=10.838" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.19. 21:52:01

Hát ha csak az utcsó két meccsüket nézzük meg is érdemlik :D

City csak potyával tud egyenlíteni ellenük a legvégén :D úgy,h bajnokok akarnak lenni...

erre pár nappal később a Chelsea szintén hazai pályán kikap tőlük :D úgy,h ha nyernek akkor saját kezükben marad a bajnokság,így meg kb el is úszott (csak nyerjen holnap a Pool! )

ez elég ritka dolog, tökutolsóként idegenben a 3közül 2 teljesen reális bajnokesélyes ellen az utolsó fordulók egyikén, 4 pontot szerezni...1héten belül...

hát na, ehhez hozzájön,h egy jóízűt röhögtem Moun :D aki 100évente kap ki honi hazai bajnokikon...erre így,most...:D

Holnap lőjön a harapós vagy 3at,és akkor még CR se nyer aranycipőt :D /bár ugye tavaly is elég volt neki 1db BL gólkirályi cím az aranylasztihoz.../ hiába na, apró örömöknek is tudni kell örülni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.19. 20:19:19

Sunderland a fejébe vette, hogy eldönti a bajnokságot? :lol:

Oké, tudom, csak bent akar maradni :D
PCsabi
aka Game90

2014.04.19. 18:21:44

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.19. 15:10:42

Egyelőre elég simán verjük a Fulham-et, Eriksen két gólpassznál jár.

Christian Eriksen has scored four goals and assisted five more in his last five Premier League appearances for Tottenham.

Paulinho is tetszik most, illetve a Kane-Adebayor páros sem rossz. 8)
bence-barca írta:Nem inkább Messit ? :mrgreen:
Amúgy szerintem sem lenne egy nagy húzás, sokkal jobbat is találhatnátok . Amúgy nem olvastam ezt sehol, de Laudruphoz mit szólnál? Őt vhogy eltudnám képzelni a Spurs padján. :-k
Ő is jöhet, bár nehéz lesz kiszorítania a csapatból Kane-t vagy Lennont.

Laudrup jobb választás lenne szerintem, mint Allegri. Egyébként, ha nem csal az emlékezetem, róla is cikkeztek AVB távozása után (mármint Laudrupról), de egy ideje már nem számítják a fő kiszemeltek közé.
PCsabi
aka Game90

2014.04.18. 13:06:49

Jól van, a Spurs-től megint nem kell majd félni :mrgreen:

Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.18. 12:14:35

Gareth Tello írta: Tata jöhetne, úgyis távozik Barcelonából a nyáron, hozhatná magával Fabregast. 8)
Nem inkább Messit ? :mrgreen:
Amúgy szerintem sem lenne egy nagy húzás, sokkal jobbat is találhatnátok . Amúgy nem olvastam ezt sehol, de Laudruphoz mit szólnál? Őt vhogy eltudnám képzelni a Spurs padján. :-k

Van Gaalt meg közben MUval is szóba hozták már.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.18. 11:41:20

bence-barca írta:Sajtóhírek szerint Massimiliano Allegri lesz a nyártól az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az olasz trénert januárban menesztették az AC Milantól a gyenge eredmények miatt. -nso

Nos, GT?
facepalm.gif

Nem mondanám, hogy különösebben örülnék neki, sőt... Sokkal inkább Van Gaal, De Boer stb., Allegrit ne... :(

Tata jöhetne, úgyis távozik Barcelonából a nyáron, hozhatná magával Fabregast. 8)
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.18. 11:19:05

Sajtóhírek szerint Massimiliano Allegri lesz a nyártól az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az olasz trénert januárban menesztették az AC Milantól a gyenge eredmények miatt. -nso

Nos, GT?
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.18. 07:11:53

BarcafanTomee írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ul-2329565

Nagy veszteség Henderson kiesése, de magának köszönheti, feleslegesen állitatta ki magát. Remélem azért sikerül pótolni. Az év meglepetése a Pool és remélem be is húzzák!
Kicsit soknak találom a 3 meccset! Ki kell hagynia a legfontosabb meccset jövő héten.
Mosesnek lenne ez igazi kihívás, ha jól tudom a Chelsea játékosa.
Kivéve, ha neki is beépítettek egy Courtois féle opciót. :roll:

A Pool csapatként funkcionál, szerintem megoldják bőven a szitut.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.17. 22:53:27

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ul-2329565" target="_blank

Nagy veszteség Henderson kiesése, de magának köszönheti, feleslegesen állitatta ki magát. Remélem azért sikerül pótolni. Az év meglepetése a Pool és remélem be is húzzák!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.17. 16:29:14

Everton, az szép. #-o Még Chamakh is adott egy gólpasszt, igazi alázás.

Nem láttam a meccset, de a statokat nézegetve azért van egy-két érdekes dolog, kezdve azzal, hogy a Palace egyik középhátvédje 90 perc alatt 4 pontos passzt hozott össze. :lol:

Since Pulis took charge of Palace, they have conceded 20 goals in 22 games. Only Chelsea (14) have conceded fewer in that period.
Game90 írta:Arsenal: Hull idegenben, Newcastle otthon, West Brom otthon, Norwich idegenben.
Everton: ManUnited otthon, Southampton idegenben, ManCity otthon, Hull idegenben.
Meglesz ez az Arsenalnak sajnos, mondjuk remélem, az Everton azért elveri valahogy a United-ot, mert ha Moyes-ék nyernek, akkor 60 pontjuk lesz, pont annyi, mint nekünk...

Spurs: Fulham otthon, Stoke idegenben, West Ham idegenben, Aston Villa otthon.
MU: Everton idegenben, Norwich otthon, Sunderland otthon, Hull otthon, Southampton idegenben.

Necces lesz ez, a Stoke-tól és a WHU-tól már előre félek, nagy szenvedés lesz ellenük.
PCsabi
aka Game90

2014.04.17. 13:07:46

Ilyen chokerkedést általában az Arsenal szokott csinálni. Kösz Everton, kösz Palace!

Arsenal: Hull idegenben, Newcastle otthon, West Brom otthon, Norwich idegenben.
Everton: ManUnited otthon, Southampton idegenben, ManCity otthon, Hull idegenben.

Everton sorsolása bőven nehezebb, szóval egy pontvesztés szerintem még bele is férne a részünkről.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.17. 09:25:31

EGyértelmű, hogy miért várták ennyire vissza Londonba is, s , hogy miért szorongatták bőgve a játékosai Milánóban is, mikor elment. MAdridban ezt nem lehetett véghezvinni, mert egyszerűen fejben nem olyan játékosokkal dolgozott. Ők a királyiak, felsőbbrendűbbek mindenkinél, az edzőnek nem nagyon lehet még szava sem szerintem ilyen szinten, mint Mounak. Itt most nem a barca-real rivalizálást keverem bele, de szerintem így van. Jó helye van neki a Chelsea padján.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.17. 09:19:33

MQuC írta:Érdekesség, hogy Mou kb két meccsel ezelőtt lenyilatkozta, hogy elúszott a bajnokság (nem tudom, ki ellen kaptak ki akkor). Milyen okos az ember, hogy így leveszi a terhet. SEnki sem foglalkozik velük, elúszott ez van, aztán cska ott vannak továbbra is. Hozzák a meccseiket szépen.
Ez az amit ő nagyon-nagyon tud. Lehet őt ócsárolni, gúnyolni a Barca tábornak, de első évében már nagyon sokat kihozott a Chelsea-ből, ráadásul van egy olyan sejtésem, hogy ettől még több is lesz a szezon hátralevő szakaszában (BL).
Egyedül a Real volt, ahol nem igazán sikerült neki, de szerintem az ott összetettebb dolog volt, minthogy rossz edző stb..

Mentálisan remekül felkészíti a csapatot, a játékosok jó értelemben véve meghalnának érte a pályán. Nálunk sajnos éppen ez hiányzott a szezon utolsó szakaszában. Ez teljesen edzői kvalitás, ami Martinoban az eltelt 1 hét alatt bebizonyosodott, hogy sajnos nincs meg.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.17. 08:45:39

Érdekesség, hogy Mou kb két meccsel ezelőtt lenyilatkozta, hogy elúszott a bajnokság (nem tudom, ki ellen kaptak ki akkor). Milyen okos az ember, hogy így leveszi a terhet. SEnki sem foglalkozik velük, elúszott ez van, aztán cska ott vannak továbbra is. Hozzák a meccseiket szépen.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.17. 07:24:04

ozsimiki írta:Közben meg az Everton hazai pályán kapott ki a Palacetól...

City meg 2-2t játszott szintén otthon a Sunderlanddel...

ne már...a végén még a Chelsea behúzza...most már tényleg nyerjék meg Gerrardék...
Úgy néz ki tényleg a jövő heti Pool-Chelsea meccs dönt a bajnoki címről.
A Poolnak a Norwich otthonában azért vigyázni kell a hétvégén, de remélem hozzák a három pontot és jövő héten egy nagyon-nagy meccset láthatunk egy Pool győzelemmel.

A City ellen a 89. percben még vezetett a Sunderland. Pellegrininek is sikerült bebizonyítania ismét az örök vesztes titulust. Ilyen kerettel hazai pályán, ennyire fontos meccsen a "tökutolsó" ellen. #-o
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.16. 23:40:54

Közben meg az Everton hazai pályán kapott ki a Palacetól...

City meg 2-2t játszott szintén otthon a Sunderlanddel...

ne már...a végén még a Chelsea behúzza...most már tényleg nyerjék meg Gerrardék...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2014.04.16. 19:36:30

Nem láttam a meccset, de vertük a West Ham-et.

Giroud ilyet is tud?
http://youtu.be/yq1U3gnt8BQ" target="_blank

Amúgy Diaby már teljes értékű edzésmunkát végezhet a héten. Szóval ebben a szezonban simán lesérülhet még egyszer.
Gareth Tello írta:Pinto, Naughton, Kaboul, O'Shea, Huddlestone, Lennon, Balotelli, meg valami 17 éves karibi csatár, és kész is a bajnokcsapat. :lol:
Olyan játékosokkal nem foglalkozunk, akik a Spurs-be sem férnek be.

GK: szerintem Viviano simán maradhatna második számúnak.
RB: Coleman/Piszczek/Janmaat/Aurier.
CB: Ginter/N'Koulou/A. Williams/Schar.
Mobile DM: Bender/Schneiderlin/Song.
Winger: Draxler/Griezmann/Menez.
CF: Mandzukic/Jackson Martinez/Balotelli/Remy.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.14. 16:11:02

Game90 írta:tim payton ‏@timpayton
Arsenal's 8 signings: GK (Fab out) RB (Bac out) CB3 (TV5 out) CB4, mobile DM, pacy winger (Pod out) CF1 & CF2 (NB26 & OG out).
Pinto, Naughton, Kaboul, O'Shea, Huddlestone, Lennon, Balotelli, meg valami 17 éves karibi csatár, és kész is a bajnokcsapat. :lol:

Huddlestone goal vs Sheffield United
http://www.youtube.com/watch?v=g7fo2FOPvaw" target="_blank

Gerrard:
http://www.dailymotion.com/video/x1o38bu_sg_tech" target="_blank
=D>
Game90 írta:Suárez + Sturridge: 49 gól.
Tottenham: 48 gól.
Elment Defoe, így könnyű... :?

:mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2014.04.14. 15:56:22

Esélyes.

tim payton ‏@timpayton
Arsenal's 8 signings: GK (Fab out) RB (Bac out) CB3 (TV5 out) CB4, mobile DM, pacy winger (Pod out) CF1 & CF2 (NB26 & OG out).
PCsabi
aka Game90

2014.04.14. 00:04:26

Egyik csapatot sem kedvelem, de akkor már inkább a 'Pool nyerje meg a bajnokságot. Mondjuk ha valaki azt mondta volna nekem a szezon elején, hogy a Vörösöknek 4 fordulóval a vége előtt lesz még esélye a bajnoki címre, azt kiröhögtem volna.

Suárez + Sturridge: 49 gól.
Tottenham: 48 gól.

Amúgy Sturridge nekem nagy kedvencem volt már a Chelsea-ben is, sajnáltam, hogy nem igazoltuk őt le 2013-ban.

FA-Kupa döntő: Arsenal - Hull City.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.13. 22:08:33

Ha Anglia akkor nálam régóta Pool, jó lenne a véget vetni a több éve tartó átoknak és megnyerni a bajnokságot, de rohadt nehéz lesz a Chelsea remek csapat, s még jönnek az Anfieldre. Viszont már csak 4 forduló van vissza, óvatosan de meglehet. :D De nem szabad ennyire előrehaladni.

Stu amúgy remek igazolás volt, s pl mikor itt is szóba kerül ezer millió név, nagyon elfelejtődik, hogy nem a nevek számítanak, hanem hogy belehessen tenni egy rendszerbe. Ő is pl nem egy hú de nagy név, s óriásit lökött a Liverpoolon. És a kellő fogaskerekek szükségesek, nem az a lényeg hogy éppen xy vagy yx. (Pl Inigo Martineznek jobban örülnék, mint akár egy Vertonghen vagy Hummels vagy bárki másnak..... De írhattam volna a tavalyi mizériát, Neymar kontra Griezmann).
Illetve Coutinho, aki miatt egyik szemem sír a másik nevet, sajna az Inter lemondott róla......
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése