Jöjjön eccer karakán edző, egy őrült bolond benne vagyok! hozza magával a jobb játékosokat, vegyünk egy magas centert is végre ha véletlenül Alves marad ivelgetni

Egyszoval izgalmas nyár lesz ha a Fifa is beleegyezik

Szintén zenész.csabimo írta:Ha vérfrissitésről beszélünk, és arrol hogy a veteránokat el kell küldeni mint pl Alves Puyol Valdes Pinto Mascherano akkor szerintem egy 30 éves Thiago Silva akinek amugy is két éve nyalizunk kifejezetten rossz igazolás lenne..2 szezon aztán ingyen menne vissza braziliába!
Inkább Julis vagy Hummels.. fiatalabbak olcsobbak kevesebb fizetés stb..
Ha neki állunk megint ennek a sztorinak az nevetséges, volt rá lehetősége ide jönni, nem rajtunk mulott hogy végül maradt párizsban.
Fabregast csak én adnám el? Nagyon statikus játéka van, főleg a nagy meccseken tünt el, pedig Martino az ő kárára padoztatta Sanchezt/ Pedrot..tette át Neymart jobb oldalra Iniestat Neymar helyére..
Mi lennénk ezzel a világ hülyéi... Ha 20-25 között, fizetéscsökkentéssel odaadják, akkor már lehet, hogy érdekelne. 30 éves játékosért ennyi pénzt kiadni ilyen fizetés mellett, csak fölösleges pénzkidobás.Leon írta:lehetséges egy Alves+25-30millió= T.Silva csere?
2004 óta vagyok szurkoló, de te biztos jobban tudod. Egyébként meg szerintem a bajnokság nem bír akkora presztízzsel mint a BL, mivel 2-3 csapatos a bajnokság évek óta, de ezek szerint csak én látom ígyMaxi írta:Egy olyan szurkolónak aki 2009 óta "szurkoló".Annak valóban csalódás.
Hát, akkor sok csalódásban lesz még részünk.Messithebest írta: Bajnokok lettünk, de szerintem egy olyan szezon ahol csak a bajnokságot tudjuk megnyerni, az egy olyan szintű klubnál,mint a Barca, csalódás.
Bajnokok lettünk, de szerintem egy olyan szezon ahol csak a bajnokságot tudjuk megnyerni, az egy olyan szintű klubnál,mint a Barca, csalódás.
Bajnokok lettünk, de szerintem egy olyan szezon ahol csak a bajnokságot tudjuk megnyerni, az egy olyan szintű klubnál,mint a Barca, csalódás.lui1698 írta:Kettő? Tavaly mintha nyertünk volna valami mikiegér kupát, ha jól emlékszem.Messithebest írta:Kár hogy ehhez 2 szezonnak a kukában kellett landolnia.
Így van, aztán megfelelő technikai stáb, ott is lehetnek most hibák, aztán edző és utána játékosokculinho írta:A legfontosabb igazolásunk egy új vezetőség kell, hogy legyen. Magasról teszek arra, hogy Barto mit tervez, csak az érdekel, hogy talpra állnak-e a sociok és elzavarják-e ezt a társaságot. Utána majd lehet csapatot építeni. Ha maradnak ezek, akkor semmi jóra nem számítok.
Benatiaról nem tudok mit mondani, nem igazán láttam még. Walker felejtős, kevés lenne ide. Skrtel jó lenne, de jobb lenne, ha a Ramos utódokat elkerülnénk (már persze, aki érti). Lovrent elég nagy lutrinak érzem.Lego írta: Mehdi Benatia (Roma)
Kyle Walker (Tottenham) (ő kivétel==> jszh)
Martin Skrtel (Liverpool)
Dejan Lovren (Southampton)
Walkerről már írtam korábban (most nincs kedvem visszakeresgélni, elnézést), remek jobbhátvéd, de itt szerintem nem válna be.Lego írta:Elsősorban az olasz és angol bajnokság szerelmeseihez fordulnék. Egy statisztikai oldal alapján nézegettem játékosokat, de mint tudjuk, a statisztika önmagában még nem ér sokat.
Érdekelne a játékos képessége a ti szemszögetekből...természetesen csak ha komolyabb érveket tudtok felmutatni róluk. Középhátvéd pozícióban bevethető játékosokról van szó:
Mehdi Benatia (Roma)
Kyle Walker (Tottenham) (ő kivétel==> jszh)
Martin Skrtel (Liverpool)
Dejan Lovren (Southampton)
Kettő? Tavaly mintha nyertünk volna valami mikiegér kupát, ha jól emlékszem.Messithebest írta:Kár hogy ehhez 2 szezonnak a kukában kellett landolnia.
S.Agüero írta:Ez egy az egyben ugyanaz, mint, amit csababarca leírt tegnap. Szerintem elolvasták a hozzászólását.Alcantara írta:http://www.viscaelbarca.hu/erdekesseg/e ... ub-jovoje/
Jól hangzó dolgok, kérdés mi valósul meg ebből!![]()