Szintén zenész.csabimo írta:Ha vérfrissitésről beszélünk, és arrol hogy a veteránokat el kell küldeni mint pl Alves Puyol Valdes Pinto Mascherano akkor szerintem egy 30 éves Thiago Silva akinek amugy is két éve nyalizunk kifejezetten rossz igazolás lenne..2 szezon aztán ingyen menne vissza braziliába!
Inkább Julis vagy Hummels.. fiatalabbak olcsobbak kevesebb fizetés stb..
Ha neki állunk megint ennek a sztorinak az nevetséges, volt rá lehetősége ide jönni, nem rajtunk mulott hogy végül maradt párizsban.
Fabregast csak én adnám el? Nagyon statikus játéka van, főleg a nagy meccseken tünt el, pedig Martino az ő kárára padoztatta Sanchezt/ Pedrot..tette át Neymart jobb oldalra Iniestat Neymar helyére..

Fabregas ügyben meg az a helyzet, hogy régóta ezt hangoztatom én is, de így hogy Xavi tényleg nem lesz fiatalabb, ezért nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy Xavi mellett Fabregast is leépítjük. Túl nagy lyuk keletkezne. Kénytelen vagyok elismerni, hogy legalább a következő szezonra még itt kell tartani.
De mindenekelőtt új vezetőségre és új edzőre van szükség. Martinot nem tartom alkalmasnak, hogy kiálljon a játékosok elé, vagy a media elé, bár ezt látja mindenki. Nem vezető típus. Ennek ellenére lehet valami benne, csak nyugalom és idő kellene neki. Tipikusan nekem Tito Villanova kalibernek tűnik, hasznos, de csak a háttérben. Viszont ha Bielsát idehoznák Martino mellé, a két öreg azért talán kihúzhatna ezt-azt a cilinderből... Vagy akkor Pep mellett a legjobb fiatal edzőt, Kloppot és akkor Martino menjen és jöjjön a német ötletkosara. Őt is ismeri mindenkit. Most tényleg egy ismert edző kell, akiben van csízió, jelenleg csak Bielsában vagy Kloppban látom ezt a potenciált. Tehát ezen a fronton kell kezdeni. Kell egy új irány, új taktikai elemek, aztán jöjjön a keret.