A 90 napos határidőről hallottam, kérdés, hogy annak le kell-e telnie, vagy ha beadják korábban a fellebbezés, már fog-e vizsgálódni a FIFA. Viszont ez a 90 nap önmagában rosszul hangzik, mert nincs ennyi idő tisztázni mindent, sőt, hol van az még a mindentől, hogy beadnak egy fellebbezést... Mire megvizsgálják, netán elutasítják, majd lehet fordulni a CAS-hoz, és ők is vizsgálódnak, addigra nemhogy vége lesz a nyárnak, de 2015-öt írunk majd.visca el barca írta:nem láttam sehol semmi újat. sztem bartoék lassan benyujtanak/benyujtottak minden papírt, vizsgálgatják, aztán majd csak lesz valami. gondolom ők is igyekeznének a dologgal, nem jó ez így h a kiszemeltek (meg mi ishank1ee írta:Fogalmatlanul kérdezném, hogy látott-e már napvilágot valamiféle újdonság a nyári kitiltással kapcsolatban? Nagyon érdekelne, hogy áll az ügy.) nyugtalankodnak. ha meg a fifa/uefa (nem tudom melyik) nem fogadja el a cuccost akkor még a CAS is ül majd rajta pár hónapot...

Egyébként az igazolásokkal kapcsolatban nekem az a meglátásom, hogy nem erősíteném addig a támadósort, még egy klasszis Marco Reussal sem, ameddig nem frissítettük a középpályát, persze mindenek előtt a védelmet. De kulcskérdés a középpálya is szerintem. Oda mondjuk lesz Rafinha, meg talán fel lehet hozni Denis Suárezt, de ők még nagyon fiatal és nem valami tapasztalt játékosok, ilyen nagy csapatban még nem nagyon jutottak szóhoz, berobbantani őket nem tartanám forradalmi ötletnek. 1 szó, mint 100, én középre is igazolnék, sőt, ha jön Kloppo, csakis kizárólag Gündogannal kézenfogva engedjék át a reptéren!!!