Bob jól bedobta a csontot! Rágódom rajta kicsit én is!:lol:
Két jó védő kell. Inigo Martinez nem rossz, tehetséges, viszont én nem venném meg semmiképpen a vezetőség(???) helyében.
Oka legfőképpen, hogy kezdőbe kevés a magassága:181 cm.
Érte kár pénzt áldozni ilyen paraméterek miatt a következő indokok alapján:
A csapatnak éppen az a legnagyobb problémája, hogy nincsenek magas, erőteljes, jól fejelő játékosai. Mivel minden posztra nem tudunk atlétákat vásárolni (vagy 1 évig sehová), ezért a legfontosabb erősítésnek mindenféleképpen olyan termetűnek kell lennie, aki emeli az átlagot.
Az sem mindegy, hogy milyen játékos, mert erre a posztra minőségi labdarúgó kell, akinek van nemzetközi tapasztalata, van benne még jó pár év játék, nem 30 felé jár.
Ezen szempontok alapján kizárólag 3 labdarúgó jöhet szóba:
1. Hummels 25 éves , 192 cm
2. David Luiz 26 éves, 189 cm
3. Verthongen 26 éves , 189 cm
Ezen játékosok közül, ha valamelyiket sikerülne megszerezni, jöhetne Musacchio, aki 23 éves, igaz, hogy csak 182 cm magas, de a kontraktusa 2014. június 30-án lejár, tehát ő Martinezzel ellentétben ingyen igazolható. Kiegészítő embernek tökéletes lenne a Piqué-1-2-3. pontban említett tengely mögé.
Mascheranot azonnal eladnám, mert jelenleg piacképes, Benítez szerelmes belé.
A Madrid a Napolira tudott sózni egy Raul Albiolt és Callejont, akkor mi is tudjunk már jó áron eladni, az egyébként saját posztján nagyon jó, más játékrendszerben tökéletesen teljesítő játékost. Az érte kapott összeget meg lehet toldani és mindjárt nem kell garasoskodni egy kiváló belső védő megszerzésében.
Reus nagyon jó játékos, én egyelőre nem látom, hogy az ő képességeit nálunk hol tudná a legjobban kibontakoztatni. Az aki kizárólag ide szeretne jönni és igazán minőségi labdarúgó az mindenféleképpen jöjjön, ellentétben Thiago Silvával, aki korban sem való ide és az évekig való egyoldalú akarat okán, maradjon csak Blanc barátjánál. Mellesleg valahol olvastam, hogy Blanc-t megerősítették a posztján közvetlen a kiesés után.