Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.16. 09:23:31

kukeckeee írta:Engem az érdekelne hogy ténylegesen mekkora Spanyolországban a Barca - Real rivalizálás. Ha az utolsó fordulóban a Barca esélytelen lenne, de az Atleticonak mindenképp győzelem kéne hogy bajnokok legyenek a Real előtt, megfordulna e a játékosok és a vezetőség fejében hogy hagyjuk őket nyerni?!
Ha már matematikai esélyünk sem lenne, akkor szerintem igen. Persze ez hivatalosan nem lenne kimondva, le lenne nyilatkozva, hogy meg akarjuk nyerni a meccset, meg hasonlók, de a valójában ebben az esetben nem tanúsítanánk igazán nagy ellenállást.
Ha a másik meccs alakulásától függően, egy Real botlásával, és az Atletico legyőzésével esetén lenne még esélyünk a bajnoki címre, akkor azért odatennénk magunkat, max ha a Madrid nagyon gyorsan eldöntené a másik meccset, akkor visszavennénk. Mert ugye az utolsó fordulót egyszerre szokták játszani.
kukeckeee
Barça C

2014.04.16. 00:31:16

Engem az érdekelne hogy ténylegesen mekkora Spanyolországban a Barca - Real rivalizálás. Ha az utolsó fordulóban a Barca esélytelen lenne, de az Atleticonak mindenképp győzelem kéne hogy bajnokok legyenek a Real előtt, megfordulna e a játékosok és a vezetőség fejében hogy hagyjuk őket nyerni?!
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.14. 18:20:45

"Egy kihagyott helyzet es Messi kiegett. Fck logic"

Igen, csak ilyet ő nem hagy ki pláne a Real ellen. Nem azt mondom, lehetnek még sikerei, lehet VB győzelemhez segíti argentínát, és nem kizárt, hogy nyerünk még vele BL-t, csak az utolsó néhány évben sokkal nehezebb helyzetekben lőtte be. És ez fontos helyzetben idén nem először történt, tehát lehet nemcsak a motiváltsággal van probléma.
De lehet én vagyok pesszimista.
ZolTano
Jugador d'estrella

2014.04.14. 17:03:16

mvik írta:üdv. szerintem Messivel mentálisan van gond, mármint szerintem nagyon frusztrálja az h mindenki azt mondja h ő a világ legjobbja erre idehoznak egy brazil kölyköt aki még "semmit" nem tett le az asztalra és mégis többet keres mint ő. szerintem ez elkedvetleníti és nem hajt annyira mint amikor még ő volt a legjobban kereső és érezte h ő körülötte forog a világ, de most h idehozták Neymart és őt is agyon istenítik azóta egy kicsit kedvetlen lett szerintem és azért nem hajt annyira. de ez csak az én véleményem.
én nem így látom. az elmult 5 év csúcs focija után, jött egy komoly sérülése, amiből csak harmadjára tudott kijönni. jól lakott a sikerek terén is. törvényszerű sajnos egy ilyen idei "gyengébb" év neki, és sztem a vb is benne van. az az érzésem, hogy a vb-n nagyon agresszíven és megújulva fog játszani. jövőre meg az új korszak nyítása elengedhetetlen, sztem ez is jó hatással lesz rá, vissza fog térni ebben biztos vagyok, de azt is meg kell hagyni, hogy az idei Messi sem rossz sőt, sztem ebbe a szisztémába beleunt, de egy másikkal idén is remekelt volna.
mvik
Jugador d'estrella

2014.04.14. 16:14:45

üdv. szerintem Messivel mentálisan van gond, mármint szerintem nagyon frusztrálja az h mindenki azt mondja h ő a világ legjobbja erre idehoznak egy brazil kölyköt aki még "semmit" nem tett le az asztalra és mégis többet keres mint ő. szerintem ez elkedvetleníti és nem hajt annyira mint amikor még ő volt a legjobban kereső és érezte h ő körülötte forog a világ, de most h idehozták Neymart és őt is agyon istenítik azóta egy kicsit kedvetlen lett szerintem és azért nem hajt annyira. de ez csak az én véleményem.
mvik
Barca_10
Entrenador del Barça

2014.04.14. 16:11:24

MessiCesc írta:Még az őszi el clásicón volt egy Messi helyzet nem sokkal Neymar gólja után. Szemben állt Lópezzel, de kihagyta. Akkor gondoltam, hogy ez a Messi már nem a régi, és a szezon további része meg is erősített ebben. Nem tudom hogy miért van ez, de szerintem nem kizárt, hogy Messi a legszebb évein már túl van.
Ez nem tudom miért lehet talán hamar befutott, már 19-20 éves korában befutott sztár volt, és talán picit elhasználódott... Nem tudom...
Egy kihagyott helyzet es Messi kiegett. Fck logic
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.14. 16:02:31

Még az őszi el clásicón volt egy Messi helyzet nem sokkal Neymar gólja után. Szemben állt Lópezzel, de kihagyta. Akkor gondoltam, hogy ez a Messi már nem a régi, és a szezon további része meg is erősített ebben. Nem tudom hogy miért van ez, de szerintem nem kizárt, hogy Messi a legszebb évein már túl van.
Ez nem tudom miért lehet talán hamar befutott, már 19-20 éves korában befutott sztár volt, és talán picit elhasználódott... Nem tudom...
Rumig
Entrenador del Barça

2014.04.14. 15:53:03

visca el barca írta:messit egyértelműen akkor kell betenni kp-ra ha belassul. 31-32 éves kora körül.
Én pont azon gondolkoztam a napokban, h lehet Messinél nem csak az akarással van baj. Ugyanis mostanában már ha akar és hajt (pl a Granada ellen sem volt ezzel gond sztem), akkor is alig van jó megoldása, sokszor még az egyszerű oldalra passzt is lefülelik, ill. a testcseleinél meg egyszerűen belevezeti a védőbe a labdát.
Szóval arra jutottam, h bizony lehet (bár furcsa lenne, h ilyen hirtelen, még a sérülése ellenére is), h hirtelen megkopott a robbanékonysága, ezért nem jönnek be a cselei és ezért nem tudja már kipasszolni 2-3 ember közül. Márpedig ha így van, akkor középcsatárként nagyjából használhatatlan, hisz a fizikai paraméterei ugyebár messze vannak az ideális középcsatárétól.

Summa summarum, korántsem biztos, h 31-32 éves koráig várni kellene az ötlet megvalósításával, már ha tényleg bárki is meg merné húzni ezt és Messi is elfogadná.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.14. 15:40:04

messit egyértelműen akkor kell betenni kp-ra ha belassul. 31-32 éves kora körül.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.14. 15:20:49

Igazából ha Messi visszamegy irányítónak Reusnak is van értelme, hisz Neymar bemegy középre, Reus meg megkapná a balost. De akkor a másik támadó kp poszton picit túlnépesedés lenne, Iniesta, Xavi, Cesc + ugye Rafinha majd később Denis....
De igazából így is csak elméleti dolog, aligha hiszem, hogy megmerné ezt húzni Tata vagy aki jön helyette.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.14. 14:47:06

Ez a felvetés: "Messi a középpályán irányítóba" szerintem nem rossz gondolat, bennem nagyon régóta megfogalmazódott már ez, de nem írtam le, az esetleges negatív beszólások miatt.

Egy olyan edzővel, akinek lenne tekintélye (még előtte is) meg lehetne őt próbálni, mert a képességei alapján a világ legjobb irányítója lehetne egy szezon alatt is akár.
Itt inkább az a kérdés, ő lemondana-e arról, hogy szezononként zsákszámra termelje a gólokat, a társak kiszolgálása lenne a fő feladata. Inkább ezt gondolnám nehezen megoldható, sőt szinte lehetetlen feladatnak. Igazán a labdarúgásban erre hirtelen nem is tudnék példát mondani, hogy valakinek a posztját így megváltoztatnák ezen a szinten.

Talán inkább csak elméleti játékra jó ez a felvetés.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 12:13:38

Ha a Levante elleni kupa visszavágót nézem akkor ott Messi gyakorlatilag középpályásként 4 óriási labdát is kiosztott Tellonak amiből 4 gól lett (Tello 3,1 öngól). Nem az a kérdés,hogy Messi jó lenne-e a középpályára (bár erősen kétlem,hogy lenne kedve meccseként átlag 10 kilométert oda-vissza futkosni) hanem az,hogy hogyan viselné azt,hogy szezononként nem rúg 50-60 gólt hanem csak 12-20at? :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.04.14. 11:58:05

Van itt egy cikk, mely azt taglalja, hogy Tata megtört. Én nem így fogalmaznék.
Inkább nincs kedve harcolni neki sem egy olyan vezetőséggel, ami nem tesz meg mindent a klubért.
Könnyen el tudom képzelni, hogy Pep is emiatt ment el.
Ez a vezetőség csökönyösen ragaszkodik a játékosokhoz, a taktikához, a mindenhez.
Azt hiszik, hogy a FIFA14-gyel játszadoznak, ahol Puyol 87-es pontszámmal védő, és simán játszik, de a valóság nem ez, és nem hajlandók észrevenni.
Tata látja belülről, hogy kumma nagy gondok vannak itt, változásra nem számíthat, úgyhogy inkább elmegy egy olyan klubhoz, ahol hagyják is dolgozni.

Az, hogy nincs védőnk, az a vezetőség hibája, nem az övé.
Ez a vagy Thiag, vagy senki, ez remek taktika volt, most isszuk a levét.
Azt, hogy Puyol játszani fog, mindenki tudta, hogy egy nagy marhaság, senki nem hitte el, hogy
pályára fog lépni. Talán annyit megérdemelne, hogy eredménytől függetlenül, a kupadöntőn játszhasson 10 percet a Real ellen, illetve az utolsó Camp Nou-ban rendezendő bajnokin is beküldeném, szintén eredménytől függetlenül. Ennyit mindenképpen megérdemelne. Hadd búcsúzhasson el méltón.

Arra leszek kíváncsi, hogy ki fog jönni Tata helyett?
Mert ide olyan szakvezetőt nem fognak tudni hozni, aki belemegy abba, hogy nincs egy KH igazolás sem. És biztos, hogy lesz itt szép számmal szelektálás.
Ha én kerülnék oda a padra, biztos azzal kezdeném az első sajtótájékoztatót, hogy elindulunk egy új úton, ki tudja hova vezet, de az biztos, hogy emberekbe fog ez kerülni.
Sajnos egy kulcsembert elvesztettünk Thiago személyében, mert ő bizony Xavi méltó utóda lehetett volna.
Fognám, és visszahoznám a fiatalokat, és rájuk építkeznék. Lehet, hogy nem nyerünk jövőre sem semmit, de valahol el kell kezdeni. Ez a generáció már kiöregedett, egy részük megfáradt.

Messit is gondolom frusztrálja, hogy jött Neymar, aki a babérjaira törne.
Azért emlékezhetünk, anno, mikor ő tört Ronaldinho babérjaira, őt Ronaldinho segítette, támogatta, sőt, mikor mindketten pályán voltak, hihetetlen volt, milyen jól össze tudtak játszani.
Most ez nincs meg Messi és Neymar között. Szinte kerüli Messi Neymart, de lehet, hogy ez a taktika miatt van. Pedig szerintem pont abban rejlene egy hatalmas potenciál, ha ők ketten elkezdenék végre tolni a figurákat.

A védő dolgot nem részletezem, az is már csontig le lett rágva. Kell legalább kettő KH, és kész.
Az egyik mindenképpen alapembernek kell, hogy legyen.
Mascheranot nem küldeném el, inkább kipróbálnám KH poszton. Ha ott beválik, akkor, Song mehetne inkább, és akkor Businak máris van alternatívája.
Xavi helyett is kell valaki, mert tuti, hogy ő sem fog már éveket lehúzni, egy, max két év van még benne. Ennyi időnk van kinevelni egy új karmestert. Sajna SR nem tudni mennyire jó alternatíva, hiszen alig-alig játszik. És itt jön megint az, hogy hej, ha Thiagot nem kergetik el.
Nagyon fontos lenne egy fiatal, jó karmester.
Számomra ez a két poszt a legfontosabb: KH, és a karmesteri.
Esetleg Messit visszavonni oda? Érdekes megoldás lehetne.
Elől rendben vagyunk szerintem, Pedro és ALexis is termelték a gólokat.

És az is biztos, hogy tényleg a vezetőséget el kell küldeni a levesbe, húzzanak a francba.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.13. 22:39:45

Bob_Marley írta:A jelekkel egyetértek, de varázsütés dolog inkább arra irányult, hogy az idei évben rengeteg dolog érte a klubbot és hirtelen lett egy mentálisan rotty társaság és igaz játékosra szurkolóra, egész "miliőre". Tényleg folyamat lehetne sorolni a dolgokat, attól hogy lenne itt most x helyett, x+5 játékos, attól még egy olyan közeg lenne, amiben edzőváltáson át Neymar, Fifa, Valdes, Pique s ezer seb lenne. Ezért sem küldeném el Tata-t, mert szerintem nem rossz szakember, s egy teljes felkészülést, szezont megérdemel.

Neymaros résszel amúgy diagonal egyetértek, tavaly ezt szajkóztam végig, hogy mindegy ki, abból a pénzből 2 embert is vehettünk volna, sőt akár hármat is (s az eredeti 57 millióról beszélek, fogadjuk el ennyi volt).
Ez így van, sajnos örök törvény, hogy a baj csőstöl jön, most sincs máshogy, azokhoz amit írtam hozzá jön még amit te írsz.
Neymar... hát igen, de ez késő bánat. Magával Neymarral semmi baj nincs mint emberrel vagy mint játékossal. Mindent megtesz és klasszis ez nem vitás, de az is tény, nem rá kellett volna elkölteni azt az irdatlan összeget. Nem tudom mennyi volt igazából az ára, talán nem is tudjuk meg soha, de az biztos hogy tudnék mondani 3 argentin ( azért pont azt mert azt a bajnokságot követem hellyel közzel mert tetszik ) nagyon tehetséges és garantáltan nagyon motivált játékost most akiket ennyiért ide lehetett volna hozni a problémás posztokra.
Én azt el tudtam volna fogadni, ha tavaly a vezetőség karakán módon kiáll és azt mondja: Elérkeztünk egy fordulóponthoz a csapat életében. Óriási sikereket értünk el éveken át, de most váltanunk kell, a váltás fájdalmas lesz, ikonok kerülnek majd ki a csapatból és bekerül több új játékos, talán új játékrendszer is jön stb. Türelmet kérünk, lehet ebben a szezonban nem fogjuk halmozni a címeket, lehet egyet sem nyerünk, de lerakjuk egy új jövőbeni sikeres csapat alapjait.
E helyett a mai napig próbálják elkenni a saját felelősségüket, lásd Zubi nyilatkozatai mostanában és ez nekem nem túl szimpatikus.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.13. 22:25:51

nem akarom "bántani" martinót, úgyis kap éppen eleget csórikám mostanában mindenhonnan, de úgy került ő a barcába, mint pilátus a krédóba. ez abszolút nem az ő világa. neki is és mindenki másnak is jobb lenne, ha jövőre máshol melózna. de mehetne az egész vezérkar is vele együtt, ha már olyan szépen "összehozták" a körülményeket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.13. 22:16:41

A jelekkel egyetértek, de varázsütés dolog inkább arra irányult, hogy az idei évben rengeteg dolog érte a klubbot és hirtelen lett egy mentálisan rotty társaság és igaz játékosra szurkolóra, egész "miliőre". Tényleg folyamat lehetne sorolni a dolgokat, attól hogy lenne itt most x helyett, x+5 játékos, attól még egy olyan közeg lenne, amiben edzőváltáson át Neymar, Fifa, Valdes, Pique s ezer seb lenne. Ezért sem küldeném el Tata-t, mert szerintem nem rossz szakember, s egy teljes felkészülést, szezont megérdemel.

Neymaros résszel amúgy diagonal egyetértek, tavaly ezt szajkóztam végig, hogy mindegy ki, abból a pénzből 2 embert is vehettünk volna, sőt akár hármat is (s az eredeti 57 millióról beszélek, fogadjuk el ennyi volt).
Kép
Kép
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.13. 21:53:46

Bob_Marley írta:Sajnálatos nagyon, s átérzem mindenki csalódottságát, a sok szép év után egy varázsütésre hullik össze minden, s ezt nem egyszerű feldolgozni a szurkolóknak (lehet írni tavaly voltak jelek miért így igazoltak stb, de ilyen problémás szezon és millió külső körülmény nagyon ritka egy csapat életében, hogy 1 év alatt bekövetkezik). Nehéz mit mondani kellett 1 nap feldolgozni, de reménykedni kell, továbbra is meglehet akár két cím is.
Nyilván folyamatosan vannak jelei másfél-egy éve már. Nem varázsütésre hullik szét minden, hanem egy hosszú folyamat végeredményeként. Pontosan lehetett tudni, hogy megtörténik majd és semmit nem tett a vezetés ellene az elmúlt 1.5-2 évben, hogy ezt a helyzetet elkerüljük.
Ahhoz szerintem nem kellett volna egy lángelme, hogy megmondja olyan két évvel ezelőtt, hogy emberek Puyol, Xavi nem a 20-hoz hanem a 40-hez fognak közelíteni minden évben most már, Iniesta ma még igen, de 2 év múlva már nem fogja tudni hozni azt a teljesítményt amit eddig, Valdes távozni fog. Akkor tegyünk valamit, igazoljunk, keressük a lehetséges alternatívákat, sikeréhes, megfelelő játékosokat akik majd őket kiválthatják.
Én azért tényleg kíváncsi lennék, hogy ezt hogy gondolták, de komolyan kérdezem mert nem értem. Azt hitték, hogy ezek a játékosok konzerválódnak majd és 50 éves korukig játszanak adott szinten mi meg addig a csúcson leszünk velük vagy mi a fenét hihettek vajon?
És akkor még ott van az edzőkérdés, ott van a Neymar ügy akinek az árából amúgy megoldhattuk volna a védő- és középpályás kérdést egy füst alatt. És sokkal kevesebb gondunk lenne ha lenne egy vagy két komoly középső védőnk most + egy motivált ember a középpályán. Állítom több gondunk vagy így sokkal, mintha ezek az emberek a csapatban lennének most és Neymar helyén akár egy Tello játszana. Azért ilyen komoly klubnál ekkora dilettantizmus, hogy ezeket így sorban mind elkövetik ritkán látható, legalábbis szerintem.
Az meg hogy meglesz a két cím, most attól függetlenül hogy semmi nem mutat rá hogy egy is meg lehet a kettőből akár, még az is lehet meglesz mert a futball furcsa dolgokat produkál. Igazából azon nem sokat változtatna akár egy bajnoki cím sem most, hogy ezeket a dolgokat meg kell oldani.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.13. 21:52:31

Bob_Marley írta:...a sok szép év után egy varázsütésre hullik össze minden, s ezt nem egyszerű feldolgozni a szurkolóknak...

hát... pont az a gáz, h nem egy varázsütésre történik a szitu, hanem ez egy folyamat eredménye.
és az a legbosszantóbb ebben az egészben (legalábbis számomra), h nem tett ez ellen senki semmit. legalábbis érdemben nem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.13. 21:30:46

Szegény embert az ág is húzza....Ebben a szezonban minden negatívan alakul, napestig lehetne sorolni a dolgokat, elnökváltástól Neyamron keresztül, védősérülésekig, minden.
Én még titkon bízom, hogy meglehet a bajnokság. Tegnap is nem éreztem, hogy a játék apatikus lenne, egyszerűen mentálisan megrottyant a gárda, most már semmi nem akar befelé pattanni. Ahogy mondani szokták ha ma estig játsszuk se rúgtunk volna gólt. Sajnálatos nagyon, s átérzem mindenki csalódottságát, a sok szép év után egy varázsütésre hullik össze minden, s ezt nem egyszerű feldolgozni a szurkolóknak (lehet írni tavaly voltak jelek miért így igazoltak stb, de ilyen problémás szezon és millió külső körülmény nagyon ritka egy csapat életében, hogy 1 év alatt bekövetkezik). Nehéz mit mondani kellett 1 nap feldolgozni, de reménykedni kell, továbbra is meglehet akár két cím is. Volt már lejjebb is, csak hát magasról lehet nagyot esni.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.13. 21:22:27

hady írta:...a szurkolók "elbeszélgettek" a fiúkkal..

http://www.youtube.com/watch?v=CHVwJ3-Fcc4#t=94" target="_blank
Egyik se indexelt kanyarodásnál... :mrgreen:
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.04.13. 20:57:50

Már csak egy valamire lennék kíváncsi: volt-e olyan összeborulás az öltözőben bármelyik szenvedős meccsünk félidejében mint a mai liverpooli. Elméletileg minden csapatban kellene lennie pár olyan játékosnak, akik ezt levezényelhetnék. Nálunk van ilyenből szerencsére bőven. Szóval van-e valakinek olyan infója, hogy mennek-e fogadkozások meccs előtt, vagy esetleg az öltözőben? És most nem arról beszélek hogy összedőlünkk, köpünk a kör közepére, aztá hajrá hajrá.. Gondolom nem sokan öltöznek innen a fórumról a srácokkal, de mondom megkérdezem.

Amúgy ez a tegnapi felállás azért sem tetszett, mert nincs egy olyan ember aki úgy ugrálna a pályán mint Simeone a kispadnál. Puyol kb. ilyen volt. Kaptunk egy gólt, aztán orral vertük a füvet középkezdéshez menet. Ez nagyon nem jó.

Visca el BARCA! :)
hady
Director del Fútbol

2014.04.13. 20:19:19

...a szurkolók "elbeszélgettek" a fiúkkal..

http://www.youtube.com/watch?v=CHVwJ3-Fcc4#t=94" target="_blank
crixus
Entrenador del Barça

2014.04.13. 20:09:54

Barcaman1993 írta:Fölösleges itt bármit is mondani, az egész szezonunk erről szól, ami tegnap is történt. Hiányposztok nincsenek betöltve, a csapat mentálisan gyenge, nem érdekli őket a siker. Ezt már számtalanszor elmondtuk itt a fórumon. Emlékszem, hogy tavaly mindenki (köztük én is), hogy ekéztük ezt a csapatot... Azóta még gyengébbek lettünk, pedig egy Neymarral többek vagyunk. 1 kérdésem van a csapat felé: elbukunk-e minden kupát 1 hét alatt (Arsenal 2.0?)? Én úgy gondolom, hogy igen, mert ettől a tartalékos Realtól is nagy zacskót fogunk kapni a kupadöntőben.

Ki a hibás? A kulcsjátékosok és Martino. Az alapembereknek illene hajtani. Martino pedig ő volt az, aki nem hozott sem védőket, sem kapust Valdes kidőlésénél. Ennél több nem is kell. Ha az elbukott meccseinket 1-2-őn behozzuk x-re (ez felmerült bármikor is ennél a csapatnál?), akkor még most is nyerő helyzetben lennénk a bajnokságban.

Idén 6 év után először nem jutottunk BL-elődöntőbe...
Idén 33 forduló után 5 vereségünk van a bajnokságban...
Idén toronymagasan leggyengébb a játék...
Idén szinte eltűnt a sokak által nem kedvelt tili-toli, miközben egyáltalán nem tudunk presszionálni.
Idén megdőlt a labdabirtoklási rekordunk a Rayo ellen.
Idén megdőlt a hazai veretlenségünk a Valencia ellen.

Nem azt hiszem ezt nem kell magyarázni. Itt komoly változásokra lenne szükség, amiben én egyáltalán nem vagyok biztos. Egyrészt a FIFA, másrészt a töketlen vezetőség miatt. Ez a 3. év, amióta nem teszünk semmit, pedig alapvető hiányosságai vannak a csapatnak...
Tökéletesen megfogalmaztad, amit legfeljebb csak kiegészíteni tudok.
Nem az a probléma, hogy tegnap nem ment be semmi, vannak ilyen meccsek. A baj az, hogy ezen kívül voltak már idén olyan találkozóink, ahol gyatra csapatok ellen veszítettünk pontokat szinte helyzetek nélkül.
Én 100%-ig biztos vagyok, hogy az idei bagázs semmit sem fog nyerni. Meg sem érdemlik.
jangamen írta: Azt a lelketlen játékot, azt a címerhez méltatlan hozzáállást, amit a csapat nagy része hosszú ideje véghezvisz, azt nem. Azt az egyet nem. Erre nincs bocsánat. Hogy ettől divat lennék? Lehetséges, de nem nagyon érdekel.

És igen. A kupa sem. A hátam közepére nem kívánok egy újabb klasszikust, aminek a kimenetele valószínűleg gyönyörűen keretezi majd ezt a bő egy hetet, három a magyar igazság módon. De más már nem nagyon maradt, amit idén (még) el lehet nyerni, szóval persze, hajrá. Ha minden marad jelen állásban (fifa tiltás) akkor jövőre úgysem lesznek ilyen gondok. Na majd ott kiderül ki a divat. [-X
Ezzel is egyetértek. Ugyanis én ilyen szezon után egy bajnoki címet elvárnék a csapattól, ha már kétszer meg tudtuk verni a Real Madridot, idegenben x-eltünk az Atletico-val és hoztunk egy jó őszt, akkor valószínűleg nem képességbeli problémák miatt kaptunk ki a Granada és a Valladolid ellen és a Levante ellen sem ezért botlottunk... ahogy én a "bűnlajstromra" felírnám a valencia elleni hazai meccset is, ahol minimum a döntetlen lett volna elfogadható.
Annak ellenére szerepeltünk ilyen gyatrán, hogy még azt sem mondhatjuk, hogy nehéz lett volna a kupasorsolásunk(copa del rey) vagy 3 esélyes találkozókon maradtunk volna alul. Az is elgondolkodtató, hogy jobban ment Messi nélkül az ősszel, mint most.
Ezek után, ugyanaz a véleményem, mint 2007-ben. Takarodjon innen aki nem akar megszakadni a csapatért, a szurkolókért. Ugyanis nem azért élnek ezek a sztárocskák olyan körülmények között, amilyenek között élnek, hogy lazsáljanak. És most még azt sem mondhatjuk, hogy az ellenfelek olyan történelmi, kimagasló teljesítménnyel múlnak felül, mint 11/12-ben a Real.
Megérdemelné ez a banda, hogy a Bilbao elleni bajnokira egy szurkoló se menjen ki.
Normandia
Director del Fútbol

2014.04.13. 19:57:33

jangamen írta:
Normandia írta: Olvastam egy másik topickban, hogy kit érdekel a Reál elleni kupadöntő a tegnapi játék láttán. Nos üzenném a fórumtársnak, hogy szurkolni nem csak a napfényes oldalon szabad és lehet, hanem az árnyékos oldalon is, sőt ott kötelező, már ha valaki valóban szurkoló és nem divatmajom. \:D/
Az a fórumtárs én lennék, ha nem tévedek. :D

Nos ha már meg lettem szólítva: mindenki úgy szurkol, ahogy akar. Ez a klub első számú szabálya. Félre ne érts, egy pillanatig sem sértettél meg a burkolt divatmajmozással, hisz egy cseppet sem érdekel más véleménye a "drukkerségemet" illetően, de azért kifejtem neked, hogy tisztább legyen és érthető.

Én elnézem, ha nem megy a játék. Megbocsátom, ha kikapnak. Fejet hajtok még egy rossz év után is. Nem zavar, ha kifáradnak és egyik kupát sem sikerül elhódítani. Jókedvűen legyintek arra, ha a vezetőség képes úgy sumákolni, hogy annak köszönhetően nem lesz igazolás.

Mindez nem érdekel, elnézem és elfogadom, ha kell, akkor akár éveken keresztül.

Azt a lelketlen játékot, azt a címerhez méltatlan hozzáállást, amit a csapat nagy része hosszú ideje véghezvisz, azt nem. Azt az egyet nem. Erre nincs bocsánat. Hogy ettől divat lennék? Lehetséges, de nem nagyon érdekel.

És igen. A kupa sem. A hátam közepére nem kívánok egy újabb klasszikust, aminek a kimenetele valószínűleg gyönyörűen keretezi majd ezt a bő egy hetet, három a magyar igazság módon. De más már nem nagyon maradt, amit idén (még) el lehet nyerni, szóval persze, hajrá. Ha minden marad jelen állásban (fifa tiltás) akkor jövőre úgysem lesznek ilyen gondok. Na majd ott kiderül ki a divat. [-X
Hofi után szabadon, akinek nem inge ne vegye magára stb. Nyilván lehet véleménye mindenkinek, de azt, hogy mert sz@rul megy a csapatnak ne nézzem meg a meccset, azt el nem tudom képzelni. Nem akartam megbántani senkit, így téged sem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
jangamen
Jugador del Barça

2014.04.13. 16:49:42

Normandia írta: Olvastam egy másik topickban, hogy kit érdekel a Reál elleni kupadöntő a tegnapi játék láttán. Nos üzenném a fórumtársnak, hogy szurkolni nem csak a napfényes oldalon szabad és lehet, hanem az árnyékos oldalon is, sőt ott kötelező, már ha valaki valóban szurkoló és nem divatmajom. \:D/
Az a fórumtárs én lennék, ha nem tévedek. :D

Nos ha már meg lettem szólítva: mindenki úgy szurkol, ahogy akar. Ez a klub első számú szabálya. Félre ne érts, egy pillanatig sem sértettél meg a burkolt divatmajmozással, hisz egy cseppet sem érdekel más véleménye a "drukkerségemet" illetően, de azért kifejtem neked, hogy tisztább legyen és érthető.

Én elnézem, ha nem megy a játék. Megbocsátom, ha kikapnak. Fejet hajtok még egy rossz év után is. Nem zavar, ha kifáradnak és egyik kupát sem sikerül elhódítani. Jókedvűen legyintek arra, ha a vezetőség képes úgy sumákolni, hogy annak köszönhetően nem lesz igazolás.

Mindez nem érdekel, elnézem és elfogadom, ha kell, akkor akár éveken keresztül.

Azt a lelketlen játékot, azt a címerhez méltatlan hozzáállást, amit a csapat nagy része hosszú ideje véghezvisz, azt nem. Azt az egyet nem. Erre nincs bocsánat. Hogy ettől divat lennék? Lehetséges, de nem nagyon érdekel.

Válasz küldése