Gerardo Martino

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted jó döntés volt 'Tata' kiválasztása

A szavazás 2013.08.22. 13:14:28-kor befejeződött.

Igen
75
86%
Nem
12
14%

Szavazatok száma: 87
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.12. 21:58:54

Eddig nem kritizáltam, kiálltam mellette, ha kellett... De ezt a mait nem igazán tudom megmagyarázni.

Egy kupagyőzelem megmentheti az állását. De ahhoz a mainál fényévekkel jobb futballt kellene bemutatnunk szerdán.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.12. 21:56:53

ugyanazt az erőtlen tuszkolós ötlettelen nullát nyomatja mint vilanova.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.12. 21:56:13

Edzőbuktatás.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2014.04.12. 21:54:05

1 héten belül bebukhatunk mindent. Remélem hogy szerdán se fog menni a dolog, akkor biztosan nem lesz maradása ennek a bohócnak.

A világ toronymagasan legjobb kerete a rendelkezésére állt, ennyit sikerült kihozni belőle.
Nemtudom hogy kinek a számlájára lehet egyértelműen odaírni az egész dolgot rajta kívül.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.04.12. 12:48:44

Martinonál mai meccsel kapcsolatban azt nem értem, hogy ha már minden középső védőnk sérült (Piqué,Bartra,Puyol), és az egyik középhátvédünk úgyis egy eredetileg középpályás (Mascherano) lesz, akkor miért nem tudjuk azt megcsinálni, hogy felhozunk egy védőt a B-ből? Pl. Bagnackot. A nyáron ő is elégedett volt vele, meg szerintem azért nem csinálna olyan helyezkedési hibákat mint mondjuk Mascherano. Meg hát azért hétről-hétre játszik a B-be. De mondjuk mondhattam volna Sergi Gómezt is. De ez csak saját véleményem. Én nem vagyok a híve ennek a megoldásnak, hogy egy középpályás (Busquets vagy Song, még ha Busi le is hozza) vagy szélső hátvéd (Adriano) játsszon ott.

Ami még Martinonál bánt, hogy gyakorlatilag a nagy meccseken úgy álltunk fel, hogy két támadó, meg mellettük egy eredetileg középpályás (Fábreags vagy Iniesta). Nem tudom miért nem lehet Messi + Neymar mellé berakni Alexist vagy Pedrot? Aztán mindenki csodálkozik, hogy nincs önbizalma nekik. Egyébként a középpályánknak is egyszerűbb dolga lenne, mert Alexis vagy Pedro azért folyamatosan mozognak a szélen, meg be is indulnak az üres területekbe.

Amúgy az meg tény, hogy Martino nem tud magának tekintélyt parancsolni, igazából szerintem nem is olyan nagy név az edzők között, és komoly sikerei sincsenek (jó uruguayi + argentin bajnoki cím). Biztos nem az van a játékosok fejében sem, hogy húúú itt ez a Martino, aki ezt meg azt elérte... Emberileg tisztelem őt, de hozzánk sajnos kevés.

Ha Martino távozna a nyáron, akkor én is Kloppnak örülnék. Egy igazi vadállat a pali, nála szerintem tuti mindenki beállna a sorba.
Laza
Capitá del Barça

2014.04.12. 12:41:18

befásult Messi kezdő lessz egy granada meccsen.... nehogy pihenjen egy normálisat a kupára...
és játszon egy affelay,vagy tello...
erőltessük messit....ő robot...sose fárad el...
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.12. 12:39:24

Kovbal88 írta:Vagy magyarázkodik vagy ígérget, dehogy nem csinál semmit az biztos...
Jön itt olyannal, hogy a következő meccsen megmutatjuk élet-halál mérkőzés, aztán olyan simán vernek meg minket hogy csak na...
Elment a BL el van felejtve. lehet a bajnokságra koncentrálni, aztán az utóbbi meccseken már csak emberelőnyben meg tizenegyesekkel vagyunk képesek nyerni. Lehet, hogy jogosak, de akkor is.
Engem nem zavar, de ezért a produkciókért, már nem igazán vennék jegyet a mérkőzésekre.
Nem hiszem el, hogy nem jutnak el az emberek tudatáig, hogy ezek az interjúk csak kötelező körök a sajtó felé. Az hogy mi folyik a háttérben köszönőviszonyban sincs azzal, hogy mi hangzik el egy-egy ilyen rendezvényen.
Hallgasd meg úgyy általában az ilyen nyilatkozatokat és nem csak feltétlenül a foci berkein belül. Azokat a meccseket, amiket a közelmúltban vívtunk és simán, jó játékkal nyertünk ilyenkor el vannak felejtve. de az is például, hogy az odavágón leiskoláztuk az Atleticot és ott nekik volt szerencséjük, hogy nem egy négyessel mentek haza. Vagy a City elleni meccset ha nézzük. Most direkt a nagyobb mérkőzéseket hozom fel. Mindenki fosott, meg 20 százalékot adott nekünk, hogy kiesünk és Pelle leiskolázza Tata-t. Ott is elég fordítva sült el a dolog.

Amiket pedig olvasok néha. Nem lövünk távolról. Ha nézed a meccseket láthatod sok ilyen lövés van a betömörülő csapatok ellen, csak a busz miatt a legtöbbször blokkolják. A kontrák hiánya pedig már egy közhely lett amit csak úgy puffogtatnak. Idén rengeteg gólt szereztünk kontrából. Volt is valami kimutatás, hogy a ligában ilyen akcióból mi lőttük a legtöbb gólt. Pedig a Realnál Cr-ek meg Bale-ek futkosnak, akik sokkal alkalmasabbak erre. Ha pedig itt tartunk. Tata-val végre sikerült oda-vissza verni a Realt, akiktől még Pep regnálása alatt is folyamaatosan szívtunk.

Egyik pillanatban Tata az Isten, mekkorát fejlődtünk vele, tökéletes edző ide, hosszabbítsunk vele, aztán meg ő egy noname senki, nem Barca szint, ide egy nagynevű edző kell. Gratula. Ha valamit meg lehetett tanulni az az, hgy egy csapat akkor nem nyer semmit, ha évente váltogatják az edzőket.

De nem is igazán fontos ez. Jön egy-két jó meccs, esetleg megnyerjük a kupát vagy a ligát elhalnak ezek a hangok, 180 fokos fordulatot vesznek a vélemények. Messi lesz újra a király Tata-val karöltve.
Forca Barca!!!!
Nervo
Capitá del Barça

2014.04.12. 12:22:34

Martino amolyan Rijkaard-féle edző, aki inkább haverkodik a játékosokkal és nem akar nagyfőnök lenni. Ami számomra óriási gondot testesít meg, mert egy olyan brigádot, amelynek egy Bl-negyeddöntő nem ad már önmagában is okot a motivált, agresszív játékra, nem lehet máshogy motiválni, csak úgy, ha a FŐNÖK az asztalra csap, hogy "igenis tessék futni, labdát szerezni már az ellenfél térfelén és kihajtani a beledet is..." És nem elég, ha ezt burkoltan mint lehetőséget vagy taktikát közli, mert akkor nem fogja a játékosokat érdekelni. Igenis ebben a csapatban elvárások vannak és ha azokat valaki nem teljesíti, akkor hívják akárhogy, repül. Nem egy meccs után, de ha ez a tendencia, akkor igenis jobb a csapatnak nélküle, nélkülük. Mivel Martino nem képes ilyen hozzáállásra, így én csak félmegoldást látok benne.
Én is pontosan ezt szűrtem le az eddigi ténykedésével kapcsolatban, nem tudja őket fegyelmezni illtv. tekintélyt parancsolóan megmutatkozni. :? Ennek a csapatnak pedig pont egy ilyen emberre lenne szüksége, mint amilyen Pep is volt aki tanár és egyben motivátor is volt. Egyébként hogyha esetleg mégis menesztenék [szerintem ez lenne most a csapat érdeke] akkor a helyére szerintem Scolarinak van a legnagyobb esélye leülni, de megmondom őszintén hogy szerintem Klopp lenne a legjobb választás. :)
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.12. 06:53:31

Tata egyik mondata: "Nem könnyű most Leo Messinek lenni, mert méltánytalan bánásmódban részesül." :roll:

Mire is gondolt konkrétan? Kritikákat fogalmaznak meg a játékával(??) szemben a szerdai meccs után? Szóvá merik tenni, hogy sétálgatott egykedvűen a pályán, mint akit nem is érdekel a meccs?
Vannak játékosok akikkel szemben nem lehet megfogalmazni negatív dolgot, mert a világ legjobbját nem lehet ilyenekkel illetni?

Nem könnyű neki valóban! A szurkolóknak sem könnyű megemészteni azt a lélektelen hozzáállást, amit bemutat mostanában.

Az sem könnyű, hogy évek óta mindenki látja a gondokat a Barca belső védelmének a közepén, kezdve a szurkolóktól, a sajtó képviselői, más csapatok szakemberei. egyedül azok nem látják, akiknek a klubnál ez lenne a dolguk.

Eddig a nyilatkozatig Zubi, Martinoról mondott sületlensége tartotta a csúcsot, de úgy látszik itt már mindenkinek jut egy ilyen szánalmas nyilatkozat a sajtó számára.

Megértem én, hogy össze kell zárni ilyen meccsek után, de lehetne kicsit átgondoltabban is szólni a klub néhány alkalmazottjának.

Attól, ha egy komoly problémánál úgy csinálok, mintha nem létezne még nem oldottam meg.

Sokszor megvédtem ebben a topicban ezt az embert, de lassan rá kell jöjjek, hogy lehet bármilyen jó szakember és magánember, nem tudja motiválni megfelelően a játékosokat.
Nem mondom ki, hogy el kellene küldeni, de valami változtatás kellene a következő évre a motiválásban, mert ez így kevés.
crixus
Entrenador del Barça

2014.04.11. 23:30:25

Ez Martino-féle nyilatkozat nagyon nem tetszik. Nem kell a takarózás, a magyarázkodás, ismerje szépen, hogy rosszak voltunk és benne volt ő is és a csapat 90%-a is, Messivel az élen.
„Nem hiszem, hogy bárki is felelős lenne ezért." - na ez az amit nem jó hallani. Egy erős csapat ellen játszottunk, de nem lett volna megoldhatatlan feladat, ha csak fele olyan akarat van a csapatunkban, mint az Atletico-ban. És azért azt sem illik elfelejteni, hogy pár mm-en múlott, hogy nem lett ez 2-0,3-0, vagy akár 4-0, 4-1. Amit azért korántsem lehetne egy kézlegyintéssel elintézni.
Nehéz megítélni az argentin teljesítményét, mert az utóbbi 5 év tükrében ennyire pocsékul nem álltunk még a szezon ezen szakaszában. Viszont ha azt vesszük, hogy akár 3 kupával is zárhatjuk az idényt és a sorsunk teljességgel a mi kezünkben van akkor nem olyan borzasztóan rossz a helyzet. Ha pedig azt vesszük, hogy a bajnokságban 32 meccs után hogy állunk az is csak az utóbbi 5 évhez viszonyítva pocsék. Ugyanis mióta 30-nál több meccset játszanak a La Ligában/71-72/, az idei eredményeinkkel (25 győzelem 3 döntetlen 4 vereség) 2 szezon kivételével mindig az első helyen álltunk volna (85/86 és 87/88-as szezonokban a Real Madrid 4 döntetlennel és 3 vereséggel állt 32 meccs után, mint idén az Atletico). Pep első éve óta viszont olyan nagyra nőtt a különbség a liga többi csapata és a 2(vagy 3, lassan kiegészülve az Atletico-val) nagy között, hogy ez a teljesítmény nem számít kiemelkedően jónak. Pedig kétszer vertük a Real-t és idegenben játszottunk döntetlent az Atletico-val.
Ami viszont az eredményektől függetlenül számomra világos az az, hogy Martino amolyan Rijkaard-féle edző, aki inkább haverkodik a játékosokkal és nem akar nagyfőnök lenni. Ami számomra óriási gondot testesít meg, mert egy olyan brigádot, amelynek egy Bl-negyeddöntő nem ad már önmagában is okot a motivált, agresszív játékra, nem lehet máshogy motiválni, csak úgy, ha a FŐNÖK az asztalra csap, hogy "igenis tessék futni, labdát szerezni már az ellenfél térfelén és kihajtani a beledet is..." És nem elég, ha ezt burkoltan mint lehetőséget vagy taktikát közli, mert akkor nem fogja a játékosokat érdekelni. Igenis ebben a csapatban elvárások vannak és ha azokat valaki nem teljesíti, akkor hívják akárhogy, repül. Nem egy meccs után, de ha ez a tendencia, akkor igenis jobb a csapatnak nélküle, nélkülük. Mivel Martino nem képes ilyen hozzáállásra, így én csak félmegoldást látok benne.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.04.11. 23:18:44

Vagy magyarázkodik vagy ígérget, dehogy nem csinál semmit az biztos...
Jön itt olyannal, hogy a következő meccsen megmutatjuk élet-halál mérkőzés, aztán olyan simán vernek meg minket hogy csak na...
Elment a BL el van felejtve. lehet a bajnokságra koncentrálni, aztán az utóbbi meccseken már csak emberelőnyben meg tizenegyesekkel vagyunk képesek nyerni. Lehet, hogy jogosak, de akkor is.
Engem nem zavar, de ezért a produkciókért, már nem igazán vennék jegyet a mérkőzésekre.
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.11. 20:47:17

Yaya(07-10) írta:Látom az nem tűnt fel, hogy mascherano egész évben alapember volt Bartra kárára...az összes meccsen ezt a 3 törpés felállást választotta, ami kis csapatok ellen rendben van, de a rangadókon is így játszottunk. Rea madrid ellen két hete? rémlik valami? ott volt Bartra a padon, akihez nyugodtan nyúlhatott volna, de nem tette, ahogy egész tavasszal nem teszi.

Adriano? Sergio? állítólag Puyol is ott volt a többiekkel, bár nem tudom milyen állapotban volt.

Az sem ártott volna ha Montoya esetleg kap némi szerepet év közben...Alba bár sokat ad támadásban, védekezésben legalább akkora hátrány, az első gól kérem szépen. a madrid ellen benzema hányszor került ziccerbe beadások után? kompromisszumokat kell kötni főleg ilyen játékerővel bíró csapatok ellen, mint az atleti. nem tudott alkalmazkodni az ellnfélhez, pedig 2 éve már nekünk sem ártana, mert hasonló szinten vagyunk a legjobbakkal.

Van a barcának egy elég mély kerete, benne rengeteg variációs lehetőséggel. ősszel még elég jól forgatta a csapatot, viszont tavasszal valahogy megfeledkezett az addig jól teljesítő játékosokról...
Adrianoval nem lett volna olyan törpe a védelem? Megsúgom alig magasabb Alba-nál, Mascheranonál pedig még alacsonyabb is. Ha pedig arra gondolsz, hogy hogy Jordi helyett ő kellett volna a balosra indokold már meg, mert Alba mellett nem nagyon mentek el és mindig visszaért, sokszor még középen is besegített. Puyol bevethetetlen. Még egy kis csapat ellen sem nagyon, nemhogy egy Atma ellen egy ilyen kilezett meccsen. Ha pedig Busi megy hátra akkor jött volna az igazi forradalom.
Amúgy meg nem az volt az igazi gondunk hogy alacsony a védelem és lefejelik. Az igazi helyzetek sem ebből adódtak, úgyhogy most rossz helyen találtad meg Tata-t.
Forca Barca!!!!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.11. 11:43:54

Látom az nem tűnt fel, hogy mascherano egész évben alapember volt Bartra kárára...az összes meccsen ezt a 3 törpés felállást választotta, ami kis csapatok ellen rendben van, de a rangadókon is így játszottunk. Rea madrid ellen két hete? rémlik valami? ott volt Bartra a padon, akihez nyugodtan nyúlhatott volna, de nem tette, ahogy egész tavasszal nem teszi.

Adriano? Sergio? állítólag Puyol is ott volt a többiekkel, bár nem tudom milyen állapotban volt.

Az sem ártott volna ha Montoya esetleg kap némi szerepet év közben...Alba bár sokat ad támadásban, védekezésben legalább akkora hátrány, az első gól kérem szépen. a madrid ellen benzema hányszor került ziccerbe beadások után? kompromisszumokat kell kötni főleg ilyen játékerővel bíró csapatok ellen, mint az atleti. nem tudott alkalmazkodni az ellnfélhez, pedig 2 éve már nekünk sem ártana, mert hasonló szinten vagyunk a legjobbakkal.

Van a barcának egy elég mély kerete, benne rengeteg variációs lehetőséggel. ősszel még elég jól forgatta a csapatot, viszont tavasszal valahogy megfeledkezett az addig jól teljesítő játékosokról...
Leon
Director del Fútbol

2014.04.11. 01:25:02

Chino írta:
Yaya(07-10) írta:
aki 3 ilyen törpe védővel áll fel egy atletico szintű csapat ellen az nem edző...

Akkor meséld el hogyan kellett volna a védelemnek felállnia, hogy ne ilyen törpék legyenek! Kíváncsian várom.
Hummels,Kompany,Thiago Silva,Lahm, ott ültek a kispadon,nem láttad? :mrgreen:
Ahogy mondai szokás .....ból nem lehet várat építeni. :roll: (mondjuk Barta meg Alba nem az [-X )
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.11. 00:48:32

Yaya(07-10) írta:
aki 3 ilyen törpe védővel áll fel egy atletico szintű csapat ellen az nem edző...

Akkor meséld el hogyan kellett volna a védelemnek felállnia, hogy ne ilyen törpék legyenek! Kíváncsian várom.
Forca Barca!!!!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.11. 00:34:26

biztos nem én voltam, aki szerint jó ötlet volt egy noname edzőt kinevezni a barca élére... következetesen bírálom a játékosokat, és nem hasra ütés jelleggel. láttál tudatos mozgásokat, tudatos elemeket a játékunkban a tegnapi meccsen? valamilyen atletico specifikus elemet a játékban? egy apró mozzanatot, amivel az atleti hiányosságait próbáltuk kiaknázni?

Tudod én mit láttam? azt, hogy pinto ívelgeti előre a labdákat, illetve alves 10 beadásából 8 kapu mögött. röhögve leütköznek a félpályánál is rengeteg párharcot elveszítünk. ini, sergio, neymar, alves, messi állandóan elveszítették a labdákat, alig tudták megjátszani azokat. az atleti teljesen megfojtotta a játékunkat. 2 beadás, és a neymar ziccer a 90 perc termése barca oldalról. 3 akciót sikerült befejeznünk.na, az atletinek kb 15 perc alatt volt ennyi lehetősége...

trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.04.10. 21:24:29

Egyszerűen azt érzem, hogy nem tud kellő gyorsasággal reagálni a különböző szituációkra. Amikor már harmadszor negyedszer ötödször is elszenvedjük ugyanazt a hülyeséget (akár hátul akár elől), akkor ott már szerintem felesleges arra várni, hogy majd magától helyreáll a rend. Tegnapi meccsen gondolom mindenkinek feltűnt, hogy össze-vissza rohangálunk és nyomozzuk a labdát, mindenki úton volt, rossz helyezkedések tömkelege, meg a egy brutál agresszívan letámadó Atletico. Erre nem reagáltunk semmit, a fél csapat ott sétálgatott a félpályán. Úgy tényleg baromi nehéz levédekezni egy ilyen rohamot, hogy a játékosaink 30 méterre álldigálnak egymástól. Pedro / Iniesta csere? Valaki elmagyarázhatná, milyen pozitív lehetőségeket látott benne, még ha Iniesta nem volt topon..
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.04.10. 21:08:49

Azért valamilyen szinten Tata is ludas, hogy lekapta Init és nem tüzelte a játékosokat. Nekem nincs nagy bajom Tata-val, de remélem szerdán nyerünk és megszűnnek a picit negatív érzéseim vele kapcsolatban. :roll:
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.10. 20:26:54

Yaya(07-10) írta:nem az edző hibája? akkor mascherano magát rakta be kezdőcsapatba? ÉS erre nem mentség, hogy nincs más. akkor rakjon be még egy védekező középpályást, vagy tegye be adrianot a csapatba. húzza vissza sergiot, és álljon fel song-cesc-mascherano középpályával. ez a nyomorult martino bartra helyett egész szezonban első számú(!) hátvédként számol vele, holott állandóan hibázik. fingja nincs, hova kell helyezkednie, emrt nem mondja meg neki senki. ott van puyol a kispadon, ott van song, és adriano. fizikálisan erős, jó felépítésű játékosok. erre azt kell nézni, hogy mascherano szerencsétlenkedik középen. miért adtuk el muniesat és Fontást ha nem tudunk igazolni középső védőt?

Guardiola távozása óta szakmai nihil van jelen az együttesnél, és ez a vezetőség hibája elsősorban. lehet, hogy jó közgazdászok, de fogalmuk sincs mi kell a csapat sikerességéhez. mit is nyilatkozott vilanova? ő azzal dolgozik, amit a vezetőség ad neki. b+...2 éve várjuk, hogy igazoljanak a védelembe, de csak távozók vannak...vicc...
Néha már fájdalmas ami itt megy. A közvélemény olyan hullámzó mint a védelem teljesítménye.
Ez a tipikus "ha ezt csinálja ez a sz@r, ha azt, akkor az a sz@r".
Lehet mondani hogy tegyük be Songot. Remek. Idáig az ment, hogy egy kétballábas 0, Busi elbújhat mögötte, minek játszatja fontos meccsen. Erre most ő kellett volna. megjegyzem lehet hogy fizikálisan jobb, de minimum kétszer annyi labdát volna el, a sebességéből kifolyóan pedig úgy hagyták volna ott ahogy a Nagy Könyvben meg van írva.
Tegyük be Adrianot is annak az Albanak a helyére aki tegnap talán a legjobbunk volt. Zárójelben nem igazán nyomták el Jordit, védekezésben és támadásban is pluszt jelentett, sokszor három méteres hátrányból ért vissza szerelni. Arról már nem ő tehet, hogy nem középső védő és azokban a feladatokban nem a legjobb.
Martino erőlteti Masch-ot és mekkora hiba. Ha az argentin ekkora sz@r, akkor ez nagy részben Pep sara, csak neki volt egy kicseszett nagy szerencséje. nevezetesen rendelkezett egy Puyollal, aki mellett Piqué is konstans kiváló teljesítményt hozott.
Ennek a fajta motiválásnak túlzott jelentőséget tulajdonítanak. Persze nagyon fontos, de az ilyen vérprofi focisták nem attól kezudenek majd hajtani, hogy kapnak egy gyönyörű beszédet az öltözőben és pláne nem azon múlik, hogy ordít-e a vonal mellett mint egy idióta vagy nem.
Aki szerint pedig nem látsható semmi változás, azt csak sajnálni tudom.

Hibás Tata a tegnapi vereségben: igen. Nem tud mit kezdeni az Atleticoval? Javaslom ezeknek az embereknek nézzék meg az odavágót. Ha egy kis szerencsénk van és a befejezéseknél jobban koncentrálunk ott eldőlhetett volna a továbbjutás.
Nem akarom védeni, de ez a támadás és oltás amit kap ilyen formában szerintem nem jogos. Vannak, voltak és lesznek is hibái. Illetve az emlékek is fakulnak. Most Pep az sten, amikor itt volt, ő is halmozott hibára dolgokat, mégsem küldte volna senki el. Csak az idő mindent megszépít.
Na mind1. Csak azoknak akik most ennyire oltják, legyen ugyanez a véleménye tata-ról az olyan meccsek után is, mint a City vagy a Real.
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.04.10. 20:02:25

Ha nyer a csapat, ha veszít, sosem fogom megérteni azt a gondolatot, miszerint Fábregast csatárként kell játszatni. Megértem én, hogy néhány meccsen bejött az a taktika, hogy Xavi, Iniesta és Fábregas egyszerre vannak a pályán, de azért nem lehet csak ettől a taktikától várni a sikereket. Azért, mert a Manci így lett kiejtve, nem jelenti azt, hogy ez a nyerő taktika. Huzamosabb ideig nem lehet. Most be is bizonyosodott. Azért van Pedro és Alexis, hogy támadjanak és ne Messit kelljen kitenni a szélre, aki szinte semmit nem csinált a meccsen, hiába volt kitéve elvileg az oldalvonal mellé. Ebből semmit nem lehetett látni. Ha mélyebb lesz a keret (főleg a védelemben), akkor lehet bővíteni a taktikai repertoárt, de ne úgy, hogy olyan játékost tesz a csatársorba, aki nem odavaló! És ez igaz a védelemre is Mascherano esetében!
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.10. 19:36:33

Leon írta:Gondoltam,hogy megint szerencsétlen Martino lesz elővéve. :roll:
Tudom a vereségek után kötelező mindenkit elzavarni a csapattól és az idei nagy diadalok (2x City,2x Real) azonnal el van felejtve meg az se számít,hogy állunk még a bajnokságban meg a kupában döntőzünk.Persze az is Martino hibája,hogy utoljára a 10-11 es csapat volt igazán sikeréhes,meg az is az ő sara,hogy egy tartalékos hátsó alakzattal kell lehoznia a szezont.
Ha megnyerjük a Kupát akkor jön az azonnali "maradjon jövőre is Tata" meg hasonló skandálások,ha esetleg a bajnokságot is behúzzuk akkor meg adjunk neki 5 éves szerződést,nem?
Használjátok ki Tata szidását mert lehet csak jövő szerda estig lesz időtök! :mrgreen:
az öreget azért hozták ide, h ő feleljen a szakmai munkáért. ő az, akit körbeszaladgálnak, ha megy a bugi, és ő az, akit elővesznek, ha ciki van. most ciki van, ezért lett ő IS megtalálva, azzal együtt, h hellyel-közzel MINDENKI sáros abban, h jelen állás szerint egy olyan útra került a brigád, ami lefelé visz.
sáros a vezetőség, mert azzal tisztában kellett volna lenniük, h nem fog örökké tartani a pep-féle karácsony, és meg kellett volna tenniük a szükséges lépéseket ahhoz, h a gyengébb részeket kipótolják, hibásak a játékosok, mert leszrják az egészet, és nem úgy állnak a dolgokhoz, ami elvárható lenne egy nagyon jól megfizetett munkavállalótól és hibás az öreg is, aki ezt az egész szitut láthatóan nem képes kezelni.
és semmit sem fog javítani a felsoroltakon, ha a szezon végén leesik vmi váza vagy akár vázák.
mivel elkummantották azt a lehetőséget, h fokozatosan fejlesszék a dolgokat, így lehet, h radikális megoldásokra lesz szükség. lehet, h a socióknak is meg kellene mozdulniuk, h elzavarják ezt a mostani vezérkart, és utánuk olyanokat megválasztani, akik hajlandóak lennének megtenni a szükséges lépéseket.
nem lehet abból megélni, h évente kétszer megbozzuk a madridot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2014.04.10. 18:43:09

csababarca írta:Nem tudhatjuk,én csak az eddig megismert jelleméből szűrtem ezt le,amit eddig láttam tőle, abból ezt gondolom,hogy nyáron ez történt.
Majd kiderül valószínűleg, ez a nyár jó lett volna,mert végig itt van, igazolásokban is látszódhattak volna az elképzelései, aztán jött a fifa, és mivel 1-2 gyerek sima sós Lays csipszet kapott desszertnek,nem himalája sósat, elmeszeltek.

Subinho, 10km közte 15 perc pihenővel egy mezei ember is lefut. Messi pókjárásban is megcsinálná, itt nem ezzel van a gond,hanem az akarattal.
Tudom, csak kritikusan próbáltam célozni a Messi féle 5 km futunk egy meccsen dologra... Sajnos ez a szomorú, h Martino nem bírja hajtani a játékosait. Lehet, hogy jó ember Martino, de erőtlen. Legalábbis ehez a kerethez... Anno az istenített Ronaldinhot Rijkard le merte ültetni a padra.... Tata Messit soha nem fogja.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.10. 14:04:45

Gondoltam,hogy megint szerencsétlen Martino lesz elővéve. :roll:
Tudom a vereségek után kötelező mindenkit elzavarni a csapattól és az idei nagy diadalok (2x City,2x Real) azonnal el van felejtve meg az se számít,hogy állunk még a bajnokságban meg a kupában döntőzünk.Persze az is Martino hibája,hogy utoljára a 10-11 es csapat volt igazán sikeréhes,meg az is az ő sara,hogy egy tartalékos hátsó alakzattal kell lehoznia a szezont.
Ha megnyerjük a Kupát akkor jön az azonnali "maradjon jövőre is Tata" meg hasonló skandálások,ha esetleg a bajnokságot is behúzzuk akkor meg adjunk neki 5 éves szerződést,nem?
Használjátok ki Tata szidását mert lehet csak jövő szerda estig lesz időtök! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.10. 13:50:20

azért ez eléggé kiábrándító, h vannak bizonyos dolgok, amik itt, egy magyarországi szurkolói fórumon egyértelműek, vagy legalábbis annak tűnnek, kintről meg jönnek a "szűk volt a pálya, közel ültek a nézők" típusú magyarázkodások.
szánalmas.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.10. 13:45:02

nem az edző hibája? akkor mascherano magát rakta be kezdőcsapatba? ÉS erre nem mentség, hogy nincs más. akkor rakjon be még egy védekező középpályást, vagy tegye be adrianot a csapatba. húzza vissza sergiot, és álljon fel song-cesc-mascherano középpályával. ez a nyomorult martino bartra helyett egész szezonban első számú(!) hátvédként számol vele, holott állandóan hibázik. fingja nincs, hova kell helyezkednie, emrt nem mondja meg neki senki. ott van puyol a kispadon, ott van song, és adriano. fizikálisan erős, jó felépítésű játékosok. erre azt kell nézni, hogy mascherano szerencsétlenkedik középen. miért adtuk el muniesat és Fontást ha nem tudunk igazolni középső védőt?

Guardiola távozása óta szakmai nihil van jelen az együttesnél, és ez a vezetőség hibája elsősorban. lehet, hogy jó közgazdászok, de fogalmuk sincs mi kell a csapat sikerességéhez. mit is nyilatkozott vilanova? ő azzal dolgozik, amit a vezetőség ad neki. b+...2 éve várjuk, hogy igazoljanak a védelembe, de csak távozók vannak...vicc...
Lezárt