Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén szólva ha valami csoda folytán megnyernénk a bajnokságot akkor is ugyanazt mondom: komoly változtatások szükségesek a nyáron ha hosszú távon eredményes csapatot akarunk látni újra.Barcaman14 írta: A bajnokságban még állunk, a kupadöntő csak egy plusz legalábbis számomra, de így hogy, a Reallal játsszunk és a BL-t már elszúrtuk, jó lenne behúzni. De egy csapat és edző igazi mérvadója szerintem mindig a bajnokság.
Ott is voltak mélypontok, de majd az idény végén vonjunk mérleget. Ha sikerül behúzni, az az utóbbi évek egyik legértékesebb címe lenne szerintem.
Problémák vannak, ez számomra is egyértelmű, de nem feltétlenül az edzői poszton, sokkal inkább a keretben keresendők ezek. Rövid távon az a legkönnyebb, ha elküldjük az edzőt, de egyértelmű, hogy hosszútávra nézve frissíteni kell a brigádot. Én megadnám az esélyt továbbra is Tatanak, viszont úgy már tényleg iszonyatosan nehéz dolga lenne, ha nyáron nem tudná frissíteni az elképzelései szerinte a keretet.
Mondjuk annyiban látom Tata hibáját, hogy én úgy leordítanám a fejét, hogy többet meg se fordulna a fejében otthagyni egy embert, akit 2 méternél jobban megközelített...de ezeket tuti, hogy elmondja egy ilyen szitu után, hogy gyerekek azért nem kéne rohangálni mint fing a fürdőben...Boixos írta:
sajnos ez az összevissza rohangálós, embereket elhagyós, balfsz úgynevezett védekezés abszolút jellemző a brigádra, nem ez volt az első ilyen szitu. és igaz, h ezt a játékosok művelik, de kintről ez nem látszik? nem szólt nekik senki sem, h "figyeljetek jobban, mert szarok vagytok bakker"? vagy ha szóltak, de nem reagáltak rá, akkor miért nem változtatott a felálláson? tényleg nem ő a public enemy, de azért megvan ebben az ő sara is rendesen.
sajnos ez az összevissza rohangálós, embereket elhagyós, balfsz úgynevezett védekezés abszolút jellemző a brigádra, nem ez volt az első ilyen szitu. és igaz, h ezt a játékosok művelik, de kintről ez nem látszik? nem szólt nekik senki sem, h "figyeljetek jobban, mert szarok vagytok bakker"? vagy ha szóltak, de nem reagáltak rá, akkor miért nem változtatott a felálláson? tényleg nem ő a public enemy, de azért megvan ebben az ő sara is rendesen.Mihu írta:Már ne is haragudjatok Ti, akik Tatát savazzátok, de tegnap olyan védekezési hibákat vétettünk, ami nem az edző felelőssége... Itt van például a gólról készült kis magyarázatom...
http://kepfeltoltes.hu/view/140410/5857 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140410/4367 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140410/3667 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140410/2032 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140410/1125 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140410/7187 ... es.hu_.jpg
Nagyon tetszik amit belinkeltél, teljesen profi levezetés.Mihu írta:Már ne is haragudjatok Ti, akik Tatát savazzátok, de tegnap olyan védekezési hibákat vétettünk, ami nem az edző felelőssége... Itt van például a gólról készült kis magyarázatom...
Egyet értek, a tegnapi (meg úgy az idei) Busquets helyett simán játszhatna Song, semmivel nem lennénk rosszabbak. Tegnap is miket művelt...MQuC írta:Továbbra sem értem, miért? Azért van ott Song is, mert elvileg megüti a szintet. Akkor tessék játszatni bizalommal.
Lehet (!!!),hogy ha szezon elejétől megy a Bartra-Piqué páros, akkor jobban menne most Bartranak. NEm biztos,de lehet, Maschnál semmivel sem rosszabb. A kor nem számít, egy Mangala 23 évesen oktat, vezére a Portonak, részben a képességeinek hála,részben mert be lett dobva a mély vízbe. De ez csak egy példa, és semmire nem garancia,de azt amit Masch összebohóckodik,ő is meg tudja tenni. Csak néha még lehet elfejelne egy két labdát középről,stb...Zozzy 5 írta:Ja igen, és akkor majd egy 23 éves srác összekapja a védekezést. Ügyes gyerek Bartra, vannak jó meccsei és jövőre is itt a helye, de azért tegnap pl. úgy hagyták sokszor faképnél, hogy zavarba ejtő volt nézni. A védelem jelenlegi képességei jóval elmaradnak az elittől, akkor is, ha Tata vért izzad, ezen nincsen mit vitázni.Yaya(07-10) írta:Kinek a felelőssége, hogy MAscherano, Alba, Alves 3sal áll egész szezonban a legfontosabb meccseken? ki akadályozta meg abban, hogy beépítse bartrát a csapatba? simeone felkészült a barcából, martino meg reménykedett, hogy találunk egy gólt...
Ja igen, és akkor majd egy 23 éves srác összekapja a védekezést. Ügyes gyerek Bartra, vannak jó meccsei és jövőre is itt a helye, de azért tegnap pl. úgy hagyták sokszor faképnél, hogy zavarba ejtő volt nézni. A védelem jelenlegi képességei jóval elmaradnak az elittől, akkor is, ha Tata vért izzad, ezen nincsen mit vitázni.Yaya(07-10) írta:Kinek a felelőssége, hogy MAscherano, Alba, Alves 3sal áll egész szezonban a legfontosabb meccseken? ki akadályozta meg abban, hogy beépítse bartrát a csapatba? simeone felkészült a barcából, martino meg reménykedett, hogy találunk egy gólt...
Barcaman14 írta:
Problémák vannak, ez számomra is egyértelmű, de nem feltétlenül az edzői poszton, sokkal inkább a keretben keresendők ezek. Rövid távon az a legkönnyebb, ha elküldjük az edzőt, de egyértelmű, hogy hosszútávra nézve frissíteni kell a brigádot. Én megadnám az esélyt továbbra is Tatanak, viszont úgy már tényleg iszonyatosan nehéz dolga lenne, ha nyáron nem tudná frissíteni az elképzelései szerinte a keretet.
Hát én meg azt nem tudom elképzelni, hogy ha mi, laikusok ezt látjuk, akkor ő ne látta volnacsababarca írta: Nyáron idejött,gondolom örült mint majom a farkának, mert kinevezték a semmiből a csapat élére, és ezzel elégedett lett. Egy szóval soha nem beszélt a problémákról, hogy min akar változtatni, látja e,hogy ezer sebből vérzik a keret, semmit. Csak,hogy milyen jó itt lenni,ment a maszlag. Persze lehet a háttérben verte az asztalt Sanyinál,hogy kéne ember, de ezt kétlem.
Én ebben látom a hibáját, hogy nem karakán, tényleg örül,hogy itt van, de ennyi.
Az,hogy a keret alkalmatlan az a vezetőség hibája, de az edző is tevékeny szerepet játszik benne. Ideális esetben az edző ad le neveket a vezetőségnek,hogy kikre,hova lenne szüksége. Nem tudom elképzelni,hogy rakott le neveket az asztalra Tata,hogy XY-ra égető szükségünk van, majd Rosell elhajtotta.
visca el barca írta:ehhez szükségünk van 2 védőre, egy b2b középpályásra, meg egy centerre. és ha a világ élvonalában akarunk maradni, akkor mindnek minőséget kell képviselni. ez kapussal együtt 5 igazolás, ami alsó hangon 100-150 millio.Zozzy 5 írta:és végre elfelejtsük ezt a csak és kizárólag tiki takával kompatibilis játékosállományt.
Ronal.10 írta:... Eleve az a kezdő hogy 4 középpályás, hát könyörgöm nagy meccseken ez akkor jött be ha 10 ember ellen toltuk 11-es után.
Ötlettelen az egész csapat, nem tudják mit kell csinálni. Borzasztó volt látni de majd szerdán megmutatjuk ismét 4 középpályás, 0 jobb oldallal...vagy nem.
Ronal.10 írta:Meccs elött nyilatkozta jól kiismerték az Atletico-t.
Tegnap a nagy taktika az volt hogy minden labda Neymarhoz kerüljön és onnan történjen valami (1 szer történt). Másik véglet pedig az TELJESEN üres jobb oldalon egyedül Alves beadja 10/1 szer jól és majd lesz valami.
Utána 4 támadóval nyomtuk de akkorse volt jobb oldal csak egyedül Alves beadások.
Na most ez a nagy taktika ellenük? Eleve az a kezdő hogy 4 középpályás, hát könyörgöm nagy meccseken ez akkor jött be ha 10 ember ellen toltuk 11-es után.
Ötlettelen az egész csapat, nem tudják mit kell csinálni. Borzasztó volt látni de majd szerdán megmutatjuk ismét 4 középpályás, 0 jobb oldallal...vagy nem.