Gerardo Martino

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted jó döntés volt 'Tata' kiválasztása

A szavazás 2013.08.22. 13:14:28-kor befejeződött.

Igen
75
86%
Nem
12
14%

Szavazatok száma: 87
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.10. 13:43:37

Barcaman14 írta: A bajnokságban még állunk, a kupadöntő csak egy plusz legalábbis számomra, de így hogy, a Reallal játsszunk és a BL-t már elszúrtuk, jó lenne behúzni. De egy csapat és edző igazi mérvadója szerintem mindig a bajnokság.
Ott is voltak mélypontok, de majd az idény végén vonjunk mérleget. Ha sikerül behúzni, az az utóbbi évek egyik legértékesebb címe lenne szerintem.

Problémák vannak, ez számomra is egyértelmű, de nem feltétlenül az edzői poszton, sokkal inkább a keretben keresendők ezek. Rövid távon az a legkönnyebb, ha elküldjük az edzőt, de egyértelmű, hogy hosszútávra nézve frissíteni kell a brigádot. Én megadnám az esélyt továbbra is Tatanak, viszont úgy már tényleg iszonyatosan nehéz dolga lenne, ha nyáron nem tudná frissíteni az elképzelései szerinte a keretet.
Őszintén szólva ha valami csoda folytán megnyernénk a bajnokságot akkor is ugyanazt mondom: komoly változtatások szükségesek a nyáron ha hosszú távon eredményes csapatot akarunk látni újra.
Abban egyetértek, hogy nem edzői poszton van legnagyobb probléma, hanem a menedzsmenttel. És a menedzsment sorozatos hibás döntései következtében van gond a jelenlegi kerettel és annak motivációjával. Baklövések sorozatát követte el a menedzsment az elmúlt 1-1.5 évben kezdve azzal hogy homokba dugták a fejüket mikor láthatóan lefelé ívelő pályára állt a csapat ami nem tegnap kezdődött az Atleticóval hanem legalább 1 évvel ezelőtt. Elodázták a változtatásokat a keretben amiknek tavaly nyáron kellett volna megtörténni, az egész megkornázása Neymar érkezése volt ( egy rakás pénzért ) egy olyan posztra ahol pont a legkevesebb baj volt még viszonylag.
És akkor most Tata csináljon újra nagycsapatot ebből a keretből ahol van egy pályafutása zenitjén jóval túl lévő, motiválatlan Xavi, Dani Alves és iniesta. Van egy komoly ellenfél ellen egyre inkább láthatóan gyenge védelem ahol szintén minimum egy fajsúlyos igazolás kellett volna, de nem most hanem egy éve. Meg van ráadásul egy idén láthatóan komoly mentális és motivációs gondokkal küzdő Messi aki köré elvileg majd az új csapatot kellene felépíteni nyáron. Nem irígylem Tatát.
Ezzel együtt azt is gondolom, hogy ennek a jelenlegi Barcának nem egy Tata Martino típusú edzőre van szüksége, bár jó edzőnek tartom egyébként.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára diagonal 2014.04.10. 13:45:10-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2014.04.10. 13:42:55

Boixos írta:
sajnos ez az összevissza rohangálós, embereket elhagyós, balfsz úgynevezett védekezés abszolút jellemző a brigádra, nem ez volt az első ilyen szitu. és igaz, h ezt a játékosok művelik, de kintről ez nem látszik? nem szólt nekik senki sem, h "figyeljetek jobban, mert szarok vagytok bakker"? vagy ha szóltak, de nem reagáltak rá, akkor miért nem változtatott a felálláson? tényleg nem ő a public enemy, de azért megvan ebben az ő sara is rendesen.
Mondjuk annyiban látom Tata hibáját, hogy én úgy leordítanám a fejét, hogy többet meg se fordulna a fejében otthagyni egy embert, akit 2 méternél jobban megközelített...de ezeket tuti, hogy elmondja egy ilyen szitu után, hogy gyerekek azért nem kéne rohangálni mint fing a fürdőben...
Kép
Laza
Capitá del Barça

2014.04.10. 13:38:19

Hiába a sok mentegetőzés a vereségünkre....
nem Mascherano,bartra páros miatt kaptunk ki...
(hozzáteszem részben azért mert gólt se rugtunk)

elhiszem hogy gyengébb a védelem...stb...

csak az a baj hogy ha megnézünk egy liverpoolt,egy Dortmundot,akár egy Romá-t
szerintem szivesen elfogadnák ezt a védelmet.

és ha összevetjük az ATMA védelmévvel...akkor jobb lenne ha csendben mardnánk szerintem....
és tény hogy jobban játszottak,na de egy Filipe sose lesz Jordi alba szintjén ( nálam)

és azt ne hasonlítsuk össze hogy milyen a két csapat középpályája mert sírva fakadok!
és láttuk hogy " a nem sztár" középpálya hogy működött meg a miénk.
és ne felejtsük el hogy Nem volt Costa,Turan.

a leényeg és aki mást mond az enyhén szólva téved.

a csapat magja,még mindig a VB,Eb, győztes világverő játékosok.
Guardiola amíg tudta motiválni itt volt.
most...azóta nem találtunk olyan embert a kispadra aki helyre rakta volna a csapatot.

Simeone.... jelenleg a legnagyobb tiszteletet érdemli amit csak egy edző kaphat.
látszik az akarata a meccsen,mind a pályán és kívűl.
martino hátra tett kézzel nézi a földet és sétálgat...( 90 percből 75 öt)

nincs mit tárgyalni ezen. xaviék helyében lehet nekem se lenne kedvem oda tenni magam,ha messi akár mit csinál megcsókoljuk.

nem kell kétségbe esni,mert ha most tovább jutottunk volna akkor az elődöntőbe kapunk ki.

ezta védelemt illetve játékos keretet,egy karakáns edző helyre tenné talán nagyobb igazolás nélkül is.
neveket nem sorolnék kit látnék szivesen mert jelentéktelen lenne.

de még mindig nagyobb baj hogy a vezetőség kitart mellette....
azért vagyunk még versenyben a maradék két kupáért mert kiváló játékosokból áll a csapat és már 2éve edző nélkül vagyunk....

Simeone tisztelet,atletico igy tovább.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.10. 13:30:34

sajnos ez az összevissza rohangálós, embereket elhagyós, balfsz úgynevezett védekezés abszolút jellemző a brigádra, nem ez volt az első ilyen szitu. és igaz, h ezt a játékosok művelik, de kintről ez nem látszik? nem szólt nekik senki sem, h "figyeljetek jobban, mert szarok vagytok bakker"? vagy ha szóltak, de nem reagáltak rá, akkor miért nem változtatott a felálláson? tényleg nem ő a public enemy, de azért megvan ebben az ő sara is rendesen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.10. 13:20:57

Mihu írta:Már ne is haragudjatok Ti, akik Tatát savazzátok, de tegnap olyan védekezési hibákat vétettünk, ami nem az edző felelőssége... Itt van például a gólról készült kis magyarázatom...
Nagyon tetszik amit belinkeltél, teljesen profi levezetés. =D>
Nem örülök neki, de megerősíti azt, amit már többször leírtam,hogy Masch óriási kapitális hibája nagyban hozzájárult a gólhoz.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.10. 13:16:46

egy flegma, harcolni csak kivételes esetekben képes csapat, egy töketlen, hozzánemértő vezérkar és egy a barcához (sztem) túl kevés edző...
a lehető legszarabb kombó.
gyökeres változások kellenek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2014.04.10. 13:11:11

Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2014.04.10. 12:55:10

MQuC írta:Továbbra sem értem, miért? Azért van ott Song is, mert elvileg megüti a szintet. Akkor tessék játszatni bizalommal.
Egyet értek, a tegnapi (meg úgy az idei) Busquets helyett simán játszhatna Song, semmivel nem lennénk rosszabbak. Tegnap is miket művelt...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.10. 12:19:56

Nem is abban van a lényeg, hogy ugyan olyan brusztolós focit játszani, mert azt ne mtudnak, s szerintem nem is kell. Az a lényeg, hogy Busi, ellentétben pl az elküldött Yayaval, lepattan a szerelési kísérletnél, aztán még le is futják. Hiába nagyon jól szerel, ha egyszerűen leütközik és elfutnak mellette, mit tud tenni? Max felrúgja, bár, ha már egyszer lepattant....
Szóval ezért fért volna el Song például. Őt nehezebb felborítani egy párharc során. De sajnos megfigyelhető nálunk is, mint a legtöbb csapatban, hogy bevált emberek vannak, s hiába van hangoztatva a rotáció, nagy meccseken már nem mernek hozzányúlni a "gálatizenegyhez". Továbbra sem értem, miért? Azért van ott Song is, mert elvileg megüti a szintet. Akkor tessék játszatni bizalommal. Nagyon sajálom a BL kiesést, de azt mégjobban sajnálom majd, ha semmit nem sikerül nyerni.
Kép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.10. 12:12:52

Tegnap egy szervezett és egy szervezetlen csapat találkozott, és nyert a szervezettebb. MArtino egész tavasszal ugyan azt nyomatja. alapcsapat, aztán As és Pedro beszáll. semmi taktikai finomhangolás, alkalmazkodás az ellenfélhez, semmi. 0 edző.

A barcában két típusú játékos van. nagyon pengés, de fizikailag gyenge, nem annyira pengés, de fizikailag erős játékosok. na ma az összes fizikailag gyenge ott volt a pályán. Adriano, Song, Pedro meg leste a kisadon mit csinálnak a többiek. azért ez az atletico nem egy világverő csapat...

Amikor olyan ellenfelekkel találkozunk, akik fizikálisan ennyire erősek, és szevezettek talán jobb megoldás lenne kicsit feladni a labdajáratást, és inkább hozzájuk hasonlóan brusztolós focit játszani.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.10. 11:49:15

Zozzy 5 írta:
Yaya(07-10) írta:Kinek a felelőssége, hogy MAscherano, Alba, Alves 3sal áll egész szezonban a legfontosabb meccseken? ki akadályozta meg abban, hogy beépítse bartrát a csapatba? simeone felkészült a barcából, martino meg reménykedett, hogy találunk egy gólt...
Ja igen, és akkor majd egy 23 éves srác összekapja a védekezést. Ügyes gyerek Bartra, vannak jó meccsei és jövőre is itt a helye, de azért tegnap pl. úgy hagyták sokszor faképnél, hogy zavarba ejtő volt nézni. A védelem jelenlegi képességei jóval elmaradnak az elittől, akkor is, ha Tata vért izzad, ezen nincsen mit vitázni.
Lehet (!!!),hogy ha szezon elejétől megy a Bartra-Piqué páros, akkor jobban menne most Bartranak. NEm biztos,de lehet, Maschnál semmivel sem rosszabb. A kor nem számít, egy Mangala 23 évesen oktat, vezére a Portonak, részben a képességeinek hála,részben mert be lett dobva a mély vízbe. De ez csak egy példa, és semmire nem garancia,de azt amit Masch összebohóckodik,ő is meg tudja tenni. Csak néha még lehet elfejelne egy két labdát középről,stb...

Na mindegy, ez már utólagos okoskodás, kár érte. Bajnokságot be kéne húzni valahogy, hátha bukik az Atma az elődöntők környékén...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.04.10. 11:38:43

Yaya(07-10) írta:Kinek a felelőssége, hogy MAscherano, Alba, Alves 3sal áll egész szezonban a legfontosabb meccseken? ki akadályozta meg abban, hogy beépítse bartrát a csapatba? simeone felkészült a barcából, martino meg reménykedett, hogy találunk egy gólt...
Ja igen, és akkor majd egy 23 éves srác összekapja a védekezést. Ügyes gyerek Bartra, vannak jó meccsei és jövőre is itt a helye, de azért tegnap pl. úgy hagyták sokszor faképnél, hogy zavarba ejtő volt nézni. A védelem jelenlegi képességei jóval elmaradnak az elittől, akkor is, ha Tata vért izzad, ezen nincsen mit vitázni.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.10. 11:37:28

Martinonak mégis honnan kellett volna új embert hoznia?
Nyáron elment a pénz Neymarra, kit tudott volna 3 üveggolyóból megvenni?
Hozhattunk volna "futottak még", senkinek nem kellő stb. középhátvédet esetleg és azzal mennyivel lettünk volna előrébb védő poszton?

A tegnapi meccs alapján nem védem őt, mert benne van az ő sara is taktikailag/motivációban, de az igazolásokat és az ezzel járó kényszerpályát nem kellene a nyakába varrni.
A vezetőség megelégedett azzal, hogy Puyol, aki állandóan sérült volt tavaly is, vállalt még egy évet. Senkiben nem merült fel, hogy ebben az évben sem tud normálisan pályára lépni komoly meccseken. Piqué akit néha elátkozunk lezsersége miatt, úgy hiányzott tegnap, mint egy falat kenyér. A legnagyobb hiba éveken át tolni a Masch nevű belső védővel és ebben Tata annyiban hibás, hogy honfitársát nyomatta egész évben Bartrával szemben.
Egyszerűen nem odavaló, tegnap önmaga paródiája volt az egész meccsen. Viszont a tudott okok miatt már más nem jöhetett szóba a tegnapi meccsre belső védőként.

Teljesen mindegy, hogy lemond vagy marad, ha a szankció érvényben marad.

Viszont, ha a bajnokság az Atletico meccsen fog múlni, biztos vagyok benne, hogy bukjuk.
Egyszerűen nem tud edzőként mit kezdeni ezzel a taktikával, ehhez hozzájön a "hatalmas" motivációval küzdő játékosállomány.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.10. 11:28:52

Barcaman14 írta:
Problémák vannak, ez számomra is egyértelmű, de nem feltétlenül az edzői poszton, sokkal inkább a keretben keresendők ezek. Rövid távon az a legkönnyebb, ha elküldjük az edzőt, de egyértelmű, hogy hosszútávra nézve frissíteni kell a brigádot. Én megadnám az esélyt továbbra is Tatanak, viszont úgy már tényleg iszonyatosan nehéz dolga lenne, ha nyáron nem tudná frissíteni az elképzelései szerinte a keretet.

De a keretet elvben az edző és a vezetőség határozza meg. Egy ideális világban persze, ami nálunk évek óta nincsen.
Egy évet még megérdemelne, de csak akkor tudnánk javulni,ha a keretet tudnánk erősíteni. Ha nem akkor teljesen mindegy ki lesz az edző.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.04.10. 11:15:40

Sejtettem, hogy a legtöbben azonnal őt veszik elő és egyből mondjon le stb...A tegnapi meccset illetően a kritika jogos, ez nem vitás. Csakhogy sokkal összetettebb a probléma annál, minthogy egyszerűen kergessük el, aztán hozzunk ide egy új embert, aztán még egyet és így tovább, amíg valaki nem válik be. Az nem megoldás, ha egy kudarc után rögtön elkezdünk kapkodni.
A jelenlegi csapat magja tényleg minden elért már, amit el lehet. Idén erre számos bizonyítékot láttunk már nem egy meccsen. Iszonyatosan nehéz helyzetben volt egész évben Tata és ahhoz képest szerintem abszolút nem teljesít rosszul. Voltak olyan meccsek, amikre szépen felhozta a csapatot és bármennyire is fájó, hogy tegnap kiestünk, az is kisebb fajta csoda, hogy ennyi sikeres év után, még mindig azt nevezzük kudarcnak, hogy idén a negyeddöntőben felülmúlt minket, egy idén győzelemre ítélt Atletico. A bajnokságban még állunk, a kupadöntő csak egy plusz legalábbis számomra, de így hogy, a Reallal játsszunk és a BL-t már elszúrtuk, jó lenne behúzni. De egy csapat és edző igazi mérvadója szerintem mindig a bajnokság.
Ott is voltak mélypontok, de majd az idény végén vonjunk mérleget. Ha sikerül behúzni, az az utóbbi évek egyik legértékesebb címe lenne szerintem.

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.10. 11:13:46

Kinek a felelőssége, hogy MAscherano, Alba, Alves 3sal áll egész szezonban a legfontosabb meccseken? ki akadályozta meg abban, hogy beépítse bartrát a csapatba? simeone felkészült a barcából, martino meg reménykedett, hogy találunk egy gólt...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.10. 11:10:37

Nem tudhatjuk,én csak az eddig megismert jelleméből szűrtem ezt le,amit eddig láttam tőle, abból ezt gondolom,hogy nyáron ez történt.
Majd kiderül valószínűleg, ez a nyár jó lett volna,mert végig itt van, igazolásokban is látszódhattak volna az elképzelései, aztán jött a fifa, és mivel 1-2 gyerek sima sós Lays csipszet kapott desszertnek,nem himalája sósat, elmeszeltek.

Subinho, 10km közte 15 perc pihenővel egy mezei ember is lefut. Messi pókjárásban is megcsinálná, itt nem ezzel van a gond,hanem az akarattal.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.04.10. 11:04:21

csababarca írta: Nyáron idejött,gondolom örült mint majom a farkának, mert kinevezték a semmiből a csapat élére, és ezzel elégedett lett. Egy szóval soha nem beszélt a problémákról, hogy min akar változtatni, látja e,hogy ezer sebből vérzik a keret, semmit. Csak,hogy milyen jó itt lenni,ment a maszlag. Persze lehet a háttérben verte az asztalt Sanyinál,hogy kéne ember, de ezt kétlem.
Én ebben látom a hibáját, hogy nem karakán, tényleg örül,hogy itt van, de ennyi.

Az,hogy a keret alkalmatlan az a vezetőség hibája, de az edző is tevékeny szerepet játszik benne. Ideális esetben az edző ad le neveket a vezetőségnek,hogy kikre,hova lenne szüksége. Nem tudom elképzelni,hogy rakott le neveket az asztalra Tata,hogy XY-ra égető szükségünk van, majd Rosell elhajtotta.
Hát én meg azt nem tudom elképzelni, hogy ha mi, laikusok ezt látjuk, akkor ő ne látta volna :) Azt tényleg nem tudhatjuk, hogy mi volt a háttérben, verte-e az asztalt vagy sem, de egyszerűen nem bírom elhinni, hogy új edzőként Pep megkopott örökségét akarta annyira továbbvinni, és inkább csak örült az új melónak ahelyett, hogy hoz új játékosokat, akik úgymond már az ő emberei, ezzel is erősítve a pozícióját, státusát a csapaton belül. Na mind1, ezzel kapcsolatban az igazságot mindaddig nem fogjuk megtudni, amíg Guillem Balague nem ír megint egy olyan hiteles, életrajzi hátteret feltáró könyvet, mint írt Pepről... :)
Subinho
Director del Fútbol

2014.04.10. 10:55:14

Martino helyében én a következőt csinálnám, minden nap edzésen kizavarnám a játékosokat 5 km futni, utána 15 perc pihi és megint 5 km, aki nem bírja, nem játszik hétvégén. Ennyi! Messi rögtön ki is esne.... :(
crixus
Entrenador del Barça

2014.04.10. 10:42:51

Annak ellenére, hogy nálam Martino a tegnapi meccset illetően a fő bűnösök között van, nem ekézném annyira, hogy egyből mondjon le. Ez a kiesés nem kis előny lehet a bajnokságban, mert a két riválisnak így még legalább 2 nehéz meccse marad, míg nekünk szinte egyedül a bajnokság marad, ahol ha minden meccset behúzunk és az Atletico akár csak egy döntetlent is játszik, akkor az utolsó fordulóban elég egy X is a bajnoki címhez. Az idei csapat amúgy sem lett volna elég erős, hogy megbirkózzon a Bayern-nel vagy egy Mourinho-féle taktikával (amit egyébként az Atletico is játszott tegnap). A bajnokságra viszont simán jók lehetünk.
Visszatérve Martino-ra. Korántsem akkora mágus ő, mint ahogy sokan mondták róla. A 4 középpályás sem új találmány, tavaly is játszottunk így. Rá is fáztunk, mert a Real Madrid és a Milan is hasonlóan játszott, mint az Atletico most. Idén más volt kicsit, mert a Real és a City is dominálni akarta a játékot, kényszerben is voltak. Így jó taktika volt a labdabiztosabb, "vastagabb" középpálya. Egy olyan ellenfél ellen viszont, mint az Atletico nem jó. Az Atletico és Mou Madridja is kapura törő játékot játszott, de nem akart dominálni. Martino-nak ezt fel kellett volna ismernie és 3 csatárral kellett volna kezdeni, főleg, hogy minket szorított az eredménykényszer. A másik hiányossága pedig a motivációs készség, mert szemmel láthatólag a tegnapi meccset is Valladolid-szintűnek fogták fel a játékosok. Amellett, hogy nem feltétlenül küldeném el a nyáron, jobban örülnék, ha egy tapasztaltabb, jobb edző ülne jövőre a kispadon. Bár ha nem tudunk igazolni, akkor szinte mindegy...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.04.10. 10:37:01

visca el barca írta:
Zozzy 5 írta:és végre elfelejtsük ezt a csak és kizárólag tiki takával kompatibilis játékosállományt.
ehhez szükségünk van 2 védőre, egy b2b középpályásra, meg egy centerre. és ha a világ élvonalában akarunk maradni, akkor mindnek minőséget kell képviselni. ez kapussal együtt 5 igazolás, ami alsó hangon 100-150 millio.

Teljesen felesleges számolgatni, ugyanis kizártak minket az igazolásokból, éppen ezért írtam, hogy elsősorban az öltönyös embereinknek köszönhetjük, hogy itt tartunk. De egyébként igen, mivel 2 éve nem igazoltunk érdemben, azon kívül, hogy megvettük Neymart, hogy ne más vegye meg, így ha most egyszerre kell váltani, akkor valószínűleg nem két fillér lenne, de hát ez van, elcseszték, mert egy jó ideje csak foltozgatják a csapatot, és elment mellettünk az idő.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.10. 10:36:26

Zozzy jól összefoglaltad,részben egyetértek,részben nem.
Idejött nyáron, szerintem június közepén érkezett,de nem emlékszem pontosan.Másfél hónapja volt,hogy kihisztizzen a vezetőségnél egy igazolást a védelembe, mert ha mi látjuk két éve,hogy gyenge a hátsó alakzat,akkor neki is látni kell. (most az,hogy itt néhányan top3as védőnek nevezik Mascheranot,azt hagyjuk.)
Nyáron idejött,gondolom örült mint majom a farkának, mert kinevezték a semmiből a csapat élére, és ezzel elégedett lett. Egy szóval soha nem beszélt a problémákról, hogy min akar változtatni, látja e,hogy ezer sebből vérzik a keret, semmit. Csak,hogy milyen jó itt lenni,ment a maszlag. Persze lehet a háttérben verte az asztalt Sanyinál,hogy kéne ember, de ezt kétlem.
Én ebben látom a hibáját, hogy nem karakán, tényleg örül,hogy itt van, de ennyi.

Az,hogy a keret alkalmatlan az a vezetőség hibája, de az edző is tevékeny szerepet játszik benne. Ideális esetben az edző ad le neveket a vezetőségnek,hogy kikre,hova lenne szüksége. Nem tudom elképzelni,hogy rakott le neveket az asztalra Tata,hogy XY-ra égető szükségünk van, majd Rosell elhajtotta. Bár már ezt is kinézem belőle, de csak nem.
Ez a keret tényleg alkalmatlan sok mindenre, a középpályánk súlytalan lett, ezt próbálta kompenzálni azzal,hogy Fabregast játszatja 4.ként ott, de így meg elől lettünk impotensek, a kp meg alig javult,mivel sebesség és erő egyik emberünkben sincs.

Én ezért kardoskodtam már 2-3 éve,hogy hozzunk védőket, hozzunk kp-ra egy ütköző embert, aki ha passzolnia kell sem ügyetlen (Gündogan, Verratti,stb,,,), meg hozzunk előre is minimum egy embert. Ez 2 nyár alatt megoldható lett volna okosan, költség is eloszlana,4 embert jelent,plusz kapus. Már frissülne a keret.

Center is jó ötlet,erre télen is simán lett volna lehetőség, hozni valami 9est, megnyitva lehetőségeket...de ez sem történt meg,pedig elvben akkor még igazolhattunk volna.

Na mindegy, nyáron nem tudom mi lesz, ha marad a fifa bünti,akkor jövőre is hasonló,vagy rosszabb szezon várható,sajnos. Ha nem,és igazolhatunk,akkor kíváncsian várom,hogyan erősítünk.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.10. 10:27:30

Ronal.10 írta:... Eleve az a kezdő hogy 4 középpályás, hát könyörgöm nagy meccseken ez akkor jött be ha 10 ember ellen toltuk 11-es után.
Ötlettelen az egész csapat, nem tudják mit kell csinálni. Borzasztó volt látni de majd szerdán megmutatjuk ismét 4 középpályás, 0 jobb oldallal...vagy nem. =D>

Végre egy olyan ember aki lát is, nem csak néz. Nem olvastam nagyon vissza, de a kezdő felállásról nem olvastam semmit az utolsó egy oldalon. Elnézést attól aki esetleg írt és elkerülte a figyelmem. Ez a kezdő egy támadásban halott csapatot sejtetett. labdatartásra hajaztak, ahogy a City ellen, de ez nem a City volt. Már az első félidőben változtatni kellett volna a taktikán, sőt... nem így kellett volna kezdeni, hanem sztem úgy ahogy általában. Neymar(Pedro)-Messi-Sanchez trioval. Erre beteszi Fabregast. #-o #-o #-o

Ez a 4 középpályás felállás egyszer bejött és azóta, mint a süket a csengőt, úgy nyomatja a nagy meccseken. Hát most látszott mennyire hatékony. Csak félek hogy nem fog változni semmi.
splinter
Jugador del Barça

2014.04.10. 10:18:36

Szégyellem ezt kijelenteni....de ha Pep keresi a kihívásokat(elméletileg ezt hazudta, azért ment a Bayernhez) akkor most tessék....Itt a nagy lehetőség...Összeszedni a fiúkat, új csapatot, stílust kitalálni.....
splinter
Jugador del Barça

2014.04.10. 10:07:29

Ronal.10 írta:Meccs elött nyilatkozta jól kiismerték az Atletico-t.
Tegnap a nagy taktika az volt hogy minden labda Neymarhoz kerüljön és onnan történjen valami (1 szer történt). Másik véglet pedig az TELJESEN üres jobb oldalon egyedül Alves beadja 10/1 szer jól és majd lesz valami.
Utána 4 támadóval nyomtuk de akkorse volt jobb oldal csak egyedül Alves beadások.
Na most ez a nagy taktika ellenük? Eleve az a kezdő hogy 4 középpályás, hát könyörgöm nagy meccseken ez akkor jött be ha 10 ember ellen toltuk 11-es után.
Ötlettelen az egész csapat, nem tudják mit kell csinálni. Borzasztó volt látni de majd szerdán megmutatjuk ismét 4 középpályás, 0 jobb oldallal...vagy nem. =D>

Vicces kép volt, hogy az összes támadónk, középpályásunk, a pályára, 'képzeletben húzott', hosszirányú tengely bal oldalán helyezkedett el... Ennek köszönhetően, minden védőt Ráhúztak Neymarra... Inisetára
Lezárt