Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ehhez szükségünk van 2 védőre, egy b2b középpályásra, meg egy centerre. és ha a világ élvonalában akarunk maradni, akkor mindnek minőséget kell képviselni. ez kapussal együtt 5 igazolás, ami alsó hangon 100-150 millio.Zozzy 5 írta:és végre elfelejtsük ezt a csak és kizárólag tiki takával kompatibilis játékosállományt.
Ja, és Rumig kollégának rohadtul igaza van.hank1ee írta:Azért ez a motiválás látom különösen kiemelt téma itt. Én úgy gondolom, ha egy játékosban nincs meg a hajlandóság arra, hogy agyon akarja verni az ellenfelét, mikor pluszba még tudja is, hogy egyénileg az a cipőjét se pucolhatná, akkor az edző annyira sokat nem tud már tenni. Kifogy a módszerekből, hiába próbálná feltüzelni a csapatot. Ha alapból megvan a játékosban, akkor tud csak egy olyan pluszt rárakni az edző mentálisan, ami verhetetlenné teszi. Guardiola nagyon jól tudta ezt játékosként is, de főleg edzőként az utolsó évében itt, ami után elment. Ez nem Martino sara. Viszont taktikailag nem ő a megfelelő mester. Nem lepődnék meg, ha ezt a vezetőség is így gondolná, bár a vezetőség...
ez a lényeg.Boixos írta: az öreg "problémája" ott jön be a képbe, h egyszerűen nem tudja motíválni a brigádot. de nem tudom igazából "bántani", mert eleve egy [auto_cenzúra] szituba érkezett bele. kapott egy minden létezőt megnyert brigádot, akiknek ráadásul lebetegedett az edzőjük, így ő kényszerből cseppent bele ebbe az egészbe. megjegyzem, ezt a szitut sztem tito sem tudta volna kezelni, h ezeket a rohadtul jóllakott gyerekeket feltüzelje annyira, h minden meccsre úgy menjenek ki, mintha az életük múlna rajta. tudom, ez elég "nagy" elvárás, dehát mi a falloszt várjon el a szurkoló, ha nem azt, h ezek a gyerekek azért a kicsipici pénzecskéjükért csússzanak-másszanak azért a klubért, akinek az ALKALMAZOTTJAI, ne pedig levezetgessenek, és néha megrázzák magukat ha éppen úgy gondolják. na, ezt képtelen elérni náluk az öreg, ezért kellene mennie.
természetesen nem csak ő itt a feketeseggű, hanem (jó)páran a játékosok közül is, de ezt a részét a szitunak nehéz lesz orvosolni, ahogy az igazolásos dolgaink most állnak.
az öreg "problémája" ott jön be a képbe, h egyszerűen nem tudja motíválni a brigádot. de nem tudom igazából "bántani", mert eleve egy [auto_cenzúra] szituba érkezett bele. kapott egy minden létezőt megnyert brigádot, akiknek ráadásul lebetegedett az edzőjük, így ő kényszerből cseppent bele ebbe az egészbe. megjegyzem, ezt a szitut sztem tito sem tudta volna kezelni, h ezeket a rohadtul jóllakott gyerekeket feltüzelje annyira, h minden meccsre úgy menjenek ki, mintha az életük múlna rajta. tudom, ez elég "nagy" elvárás, dehát mi a falloszt várjon el a szurkoló, ha nem azt, h ezek a gyerekek azért a kicsipici pénzecskéjükért csússzanak-másszanak azért a klubért, akinek az ALKALMAZOTTJAI, ne pedig levezetgessenek, és néha megrázzák magukat ha éppen úgy gondolják. na, ezt képtelen elérni náluk az öreg, ezért kellene mennie.Rumig írta:Ha meg évről-évre új edzőt hoznánk, abból következhet az a felfogás, h oké, nyugodtan belesz.rhatuk továbbra is, úgyis az edzőt küldik el.
Alapvetően sztem szerkezeti problémák vannak a kerettel, nem is kis ideje, és persze egy Klopp vagy akár egy Simeone esetleg többet is ki tudna hozni a csapatból, de alighanem csak rövidtávon.
Szóval nem hiszem, h ő lenne a legfőbb probléma. Hogy mást ne mondjak, pl Neymar árából újjá lehetett volna építeni a csapatot (talán túlzás, de minimum minden posztra új ember) feltörekvő, lelkes, még semmit vagy alig nyert játékosokkal.
Ha ez megvan, lehet az edzőről beszélni.
Igen ez igaz. De ha Pep után hozunk egy igazi edzőt,teszem azt,aki már edzett egyáltalán csapatot, akkor lehet bevált volna. Nagyobb eséllyel,mint szegény Tito,aki egy másodedző volt,plusz betegség is,stb...Rumig írta:Ha meg évről-évre új edzőt hoznánk, abból következhet az a felfogás, h oké, nyugodtan belesz.rhatuk továbbra is, úgyis az edzőt küldik el.
Alapvetően sztem szerkezeti problémák vannak a kerettel, nem is kis ideje, és persze egy Klopp vagy akár egy Simeone esetleg többet is ki tudna hozni a csapatból, de alighanem csak rövidtávon.
Szóval nem hiszem, h ő lenne a legfőbb probléma. Hogy mást ne mondjak, pl Neymar árából újjá lehetett volna építeni a csapatot (talán túlzás, de minimum minden posztra új ember) feltörekvő, lelkes, még semmit vagy alig nyert játékosokkal.
azért bírom ezt a Neymarozást. Ma is a legjobb emberünk volt... És igen, egy Klopp vagy Simeone fel tudná tüzelni ezt a csapatot, mert ebből a csapatból pont ez hiányikRumig írta:Ha meg évről-évre új edzőt hoznánk, abból következhet az a felfogás, h oké, nyugodtan belesz.rhatuk továbbra is, úgyis az edzőt küldik el.
nehogy már egy ilyen edző,egy szakmai senki mondja meg nekem,hogy mit csináljak, négy aranylasztival,töbszáz góllal,kupákkal a kezemben.
Hidd el,egy Simeone-Klopp jellegű edzőnél futna. Ha meg nem,lekapnák a fenébe a pályáról.Sanama írta:Arról ismételten nem ő tehet, hogy Messi 45 métert nem futott ma (sem), ahogy az elmúlt 5 meccsen se.
Arról tehet, hogy kit küld fel, de ugyanezek játszottak a City ellen is, majdnem parádésan.