Hogy bírtok ilyen hihetetlen nyugalommal hszt írni? Engem konkrétan az első 10 perc utántól szét.b.sz az ideg. Ez komolyan mondom hihetetlen. még a tavalyi Bayern kiütéskor sem éreztem ekkora csalódást. Hol a p.csában van a csapatunk?????? Nem esett még le nekik hogy ez egy BL negyeddöntő?? Kettéáll a fülem attól amit a "védelem" csinált amikor gólt kaptunk meg az azutáni kapufák meg helyzetek tömkelegénél. MOMENTUMUNK sincs eddig! Fabre meg Ini egy - egy olyan laza távoli hazaadást mutatott be Courtois-nek hogy azt fájt nézni. Lionel (nagytiszteletemfelé) Messi nevét alig hallom. A b.dos életbe is szétkéne futnunk az agyunkat és leizzadni azt a k.va mezt és hajtani mint az állat!!? Sajna bármennyire szeretem a XaviBusiIniFabre négyest feleslegeS!! ki.szottul feleslegs négy passzoló középpályás. ide szél kell, ide gyors ember kell, ide futás kell, és néha egy az egyet felvállalni és beadni és érkezni. Ez a kis langyos passzolgatós pötyögős semmi játék már rég nem megy csak kiscsapatok ellen. mikor ismerik már fel ezt? Beléjük építették ezt a dns-t és ez van. Nincs más fegyerünk! távoli lövések? pff.. beadások?? pff.. bármi más a tiki-takán kívül. az kéne. Repestem az örömtől mikor végre Neymar meghuzta ott a szélen.. az egyetlen valamirevaló játékos az első félidőben. Ide gyors emberek kellenek, izmos védők, nagydarabok, akik mellett nem lehet csak ugy játszogatni. Agilitás kell, futás kell,
Martino is csak lefele nézegetett, ahelyett hogy szétordibálná a fejüket és feltüzelné őket! Mert ide az kéne. A szünetben ajtóstól rontanék az öltözőbe.
Mindez amit most leírtam a hihetetlen elkeseredettség ami előtört belőlem az első félidőt nézve. Remélem valamit kitalálunk és hozunk egy olyan szintet amit a másik meccsen a gólunk után. vagy amit a madrid ellen vagy akármit csak ezt nézni ne kelljen...