Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
A 4kp-s hülyeséggel vertük oda-vissza a cityt, meg a madridot a bernabeuban, úgyhogy nem tűnik az hülyeségnek, sőt...persze nem állítom, hogy mindenki ellen bejön, de van rá sansz. Én csak attól félek, hogy bele ne aludjunk a meccsbe...visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.
Mondjuk Sánchez kezdetésének biztos sokan örülnének.visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.

Alcantara írta:Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
Én nem örülök túlságosan Webbnek.
Az ő felfogása inkább az Atletico stílusának fog kedvezni.

Atletico helyében gyorsan kinevezném Ferguson-t edzőnek.Alcantara írta:Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
hehe, pont most olvastam én is, biztos h jobban fogja hagyni a hentelést mint egy német vagy egy olasz bíró.Alcantara írta:Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
Én nem örülök túlságosan Webbnek.
Az ő felfogása inkább az Atletico stílusának fog kedvezni.

Szálljunk már le erről a "Mascherano feljebb léphet" témáról. Vegyétek már észre, hogy a Barca VK szerepköre nem egyenlő egy átlagos VK szerepkörrel. A csapat játékrendszeréből adódóan nálunk a hagyományos értelemben vett VK-ok a védelem közepén kapnak helyet, mert az agyig feltolt védelmi vonalban pontosan azok a tulajdonságok kell érvényesüljenek, amik egy hagyományos szerkezetben a VK funkciója lenne: becsúszó szerelések, ütközések, gyors reagásál, taktikai faultok jó kivitelezése. Itt nem kell kétpercenként fejpárbajt nyerni a csatárok ellen, hiszen a legtöbb esetben amúgyis gyors, lapos kontrákkal próbálnak megbontani minket. Ez ellen viszont még mindig Masch az egyik legjobb alternatíva. Ennek persze megvan a hátránya a rögzített játékhelyzeteknél, de ezt a kompromisszumot néha fel kell vállalni. A klasszikus középső védők statikus, fizikális fölénye nálunk nem sokat érne. Valószínűleg kevesebb gólt kapnánk rögzített szitukból, de lényegesen többet kontrákból.culinho írta:Bartra nagyon jól szállt be, pl. Diego Costát simán szerelte egy az egyben. Itt van élete lehetősége, hogy mindenkit meggyőzzön a kezdőben a helye. Ha összejön neki, akkor jövőre Pique párja lehet és nem elé, hanem mögéjük kéne erősítés. Maschesrano pedig feljebb léphet eggyel, ha Songot eladjuk.