Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.12. 16:13:36

Negyedik perc, West Brom 2-0 Spurs.

Van ennél lejjebb?
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.10. 19:50:32

Game90 írta: Úriember biztosra nem fogad :mrgreen:

Kallström
1.Úriember nőkkel sem fogad. Most akkor egyszerre mindkettőt megtettem. :mrgreen: :mrgreen:

2. Tényleg, el is felejtettem, h ő nálatok játszik. Vele mi van, mit tud? Az van meg belőle, h sérülten igazolt a Senalhoz.
Gareth Tello írta: Már előre félek... :( Amúgy nem akarod most odaadni azt az avát? A BL úgysem lesz meg, és szeretnék minél hamarabb túl lenni azon az egy hónapon... :lol:
Muhahaha :twisted:
Áh, még érlelem egy kicsit. Az viszont elképzelhető, h már májusban 'kiérdemled', mivel nyáron kevesebben látnák a vakációk miatt. :lol:
PCsabi
aka Game90

2014.04.10. 19:23:37

bence-barca írta: Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem. :lol:

Amúgy hülye kérdés lesz Game lehet, de tutira kell mennem. Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen? 1,45ért ajándéknak tűnik, de elbizonytalanodtam előző körben mégiscsak a Cityt verték ki,meg Senal sincs most vmi csúcsformában. De fenébe is, mégiscsak 2. osztályúak. :D
Úriember biztosra nem fogad :mrgreen:

Azért a családi vagyont nem tenném fel a Senal-ra, tipikusan az ilyen meccseken/ellenfelek ellen szoktunk szenvedni. Meg te bíznál egy ilyen kezdőben? Fabianski - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal - Arteta, Kallström/*Ox/*Rosicky - Cazorla, Ramsey, Podolski - Giroud/Sanogo.

*Egyiküket úgyis összedrótozzák majd.

Szóval a helyedben meggondolnám azért, hogy ez az Arsenal @1,45 mennyire ajándék :D
Gareth Tello írta: 11 players possibly out for Arsenal on Saturday. Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Koscielny, Özil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned). :-k
Gyakorlatilag a legerősebb kezdőnkből 5 ember sérült.

Jelenleg 11 játékosunk sérült, míg a második legtöbb sérüléssel az Everton küzd, náluk szerény 5 játékos harcképtelen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.10. 18:56:28

Tottenham ask fans to send in their Adebayor salute pictures. Arsenal fans jump on board immediately
http://www.101greatgoals.com/blog/totte ... ly-tweets/" target="_blank
Game90 írta:Lallana meg 15-nél tart, akkor ő most jobb, mint Eriksen/Özil? :-k
Naná, Depay meg 17-nél jár, szóval ő még Lallanánál is jobb. 8)
bence-barca írta:Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem. :lol:
Már előre félek... :( Amúgy nem akarod most odaadni azt az avát? A BL úgysem lesz meg, és szeretnék minél hamarabb túl lenni azon az egy hónapon... :lol:
bence-barca írta:Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen?
11 players possibly out for Arsenal on Saturday. Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Koscielny, Özil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned). :-k
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.10. 18:47:58

Game90 írta: Ilyen könnyen szerintem még nem nyertél fogadást :mrgreen:
Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem. :lol:

Amúgy hülye kérdés lesz Game lehet, de tutira kell mennem. Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen? 1,45ért ajándéknak tűnik, de elbizonytalanodtam előző körben mégiscsak a Cityt verték ki,meg Senal sincs most vmi csúcsformában. De fenébe is, mégiscsak 2. osztályúak. :D
PCsabi
aka Game90

2014.04.09. 12:40:44

bence-barca írta: GT azt mondta a Spurs elcsípi az egyik BL helyet. Én nem gondoltam így, adva is volt egy jó kis fogadás. 8)
Ilyen könnyen szerintem még nem nyertél fogadást :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.08. 16:17:19

Gareth Tello írta: Bakker, tényleg, mekkora barom voltam... #-o Mennyi időről is volt szó? Egy hónapról, ugye? #-o
Én 1 évre emlékszem. :o
Csak vicc, 1 hónap. :D
Game90 írta: Amúgy milyen fogadásotok volt? :)
GT azt mondta a Spurs elcsípi az egyik BL helyet. Én nem gondoltam így, adva is volt egy jó kis fogadás. 8)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.08. 15:10:36

DEhogynem, ott van a MÁS. Aki rájuk gondolt, mint azt nyomta :twisted: :mrgreen:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.08. 15:03:36

Szavazásba ki sincs írva a 'Pool, közben meg behúzzák a PL-t, remélem. :P :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.08. 14:22:17

Mata moonwalk :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.08. 12:20:47

Gareth Tello írta: 12 - Christian Eriksen has now been involved in as many PL goals (scored & assisted) as Mesut Özil this season.
Lallana meg 15-nél tart, akkor ő most jobb, mint Eriksen/Özil? :-k

Amúgy milyen fogadásotok volt? :)

Mata :mrgreen:

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.08. 10:57:29

Elég sima lett a vége, nagyon kellett már egy ilyen siker. :)

Eriksen:
Total passes 64
Pass accuracy 85%
Key passes 7 (!)
Assists 2
Goals 1
=D>

12 - Christian Eriksen has now been involved in as many PL goals (scored & assisted) as Mesut Özil this season.

A nap képe:
Kép
bence-barca írta:Ha már itt tartunk remélem emlékszel a mi kis éveleji fogadalmunkra... :wink:
Mert te is lecserélheted lassan ezt a pofás kis avádat. :) :mrgreen:
Bakker, tényleg, mekkora barom voltam... #-o Mennyi időről is volt szó? Egy hónapról, ugye? #-o
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.07. 23:09:06

Gareth Tello írta: ... lesz egy jó avád :) :mrgreen:
Ha már itt tartunk remélem emlékszel a mi kis éveleji fogadalmunkra... :wink:
Mert te is lecserélheted lassan ezt a pofás kis avádat. :) :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2014.04.07. 22:57:06

Gareth Tello írta:... lesz egy jó avád :) :mrgreen:
Na, az meg a másik :mrgreen:

Hiába egy suttyó, azért Adebayor-t bármikor elnézegetném az Arsenal-ban Giroud helyett.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.07. 21:55:00

Félidőben 1-1 a Sunderland ellen, szokás szerint álmosan kezdtünk, szerencsére a bekapott gól után sikerült felpörögni és egyenlíteni is tudtunk, sőt, simán rúghattunk volna még egyet-kettőt...

Eriksen megint remekül játszik, Chiriches visszatért, Kane jól kezdett, aztán beleszürkült a mezőnybe... Nagyjából ennyi. Ja, Paulinho a legvédekezőbb szellemű játékosunk a középpályán, ebből szerintem mindenki számára egyértelmű, mennyire hatékony a középpályás védekezésünk. :twisted:

Be kell húzni.
Game90 írta:FA-Kupa meg szinte kötelező, ha az nincs meg, akkor
... lesz egy jó avád :) :mrgreen:

Egyébként a negyedik hely azért meglesz nektek szerintem, ez a minimum azok után, hogy sikerült így lecsúszni az élről. Bár azért szurkolok az Evertonnak, hátha...
PCsabi
aka Game90

2014.04.07. 15:03:13

Primitive írta:Game!

Az Arsenalnak még lehetnek kiesési gondjai? =D> :lol: :lol:
kabbeee.gif

Amúgy nálunk bármi megtörténhet... :? :mrgreen:
bence-barca írta:Van valami tipped mi történhetett? :-k
Csak a szokásos, februárban/márciusban mindig megtörik valami.

Amúgy:
1. Mentálisan gyenge játékosok, a rangadókon/kulcsmeccseken rendre tele a gatya.
2. A keretből kb. csak 5-6 játékos látott idáig kupát testközelből.
3. Ehhez hozzájön még Wenger, aki lassan 9 éve nyeretlen ill. taktikailag semmi pluszt nem tud hozzátenni.
4. Sérülések megint voltak bőven, Ramsey, Wilshere, Podolski, Cazorla, Özil, Walcott...
5. Ramsey, Özil, Giroud folyamatosan játszott, ki voltak facsarva, ennek meg is lett az eredménye. (Szerencsére a Mertesacker - Koscielny kettős bírta a terhelést.)
6. DM és ST hiánya. Flamini-t imádom, de azért nála lehetne jobbat találni, Arteta meg már nem ez a szint, a Giroud, Bendtner, Sanogo trió meg kb. ilyen színvonal:
http://youtu.be/OX96KIdAVyw" target="_blank

Az a szerencsénk, hogy innentől könnyű a sorsolásunk, az Everton meg még játszik a ManUnited, Southampton, ManCity hármassal (amikor 4-5 ponttal vezettük a bajnokságot, nem hittem volna, hogy azért kell reménykednem, hogy meglegyen a 4. hely...). FA-Kupa meg szinte kötelező, ha az nincs meg, akkor most már tényleg ki kell rúgni Wenger-t.

Nyáron meg szerintem Sagna, Vermaelen és Podolski távozására van esély, szóval 4-5 igazolás kéne majd, egy 3. számú CB, Coleman, Bender, Draxler, Jackson Martínez/Balotelli/Mandzukic (na jó, felébredtem).
Primitive
Entrenador del Barça

2014.04.06. 20:50:42

Game!

Az Arsenalnak még lehetnek kiesési gondjai? =D> :lol: :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.06. 20:21:17

Pacsi az Evertonnak, nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz. Mondjuk így már hét ponttal előttünk vannak, esélyes, hogy csak hatodik hely lesz ebből...

Coleman time!
#1: KATT
#2: KATT

Europa League welcomes Arsenal FC for their debut in the tournament. :twisted:

A Pool-meccshez csak annyit: FREE PENALTIES! =D>

Na jó, még annyit, hogy Suárez ezúttal nem lőtt gólt, bár elég közel járt hozzá:
KATT

Today is the first time Liverpool have won a PL game this season when neither Suárez nor Sturridge has scored.
Petr írta:A vb utan van Gaalnak orulnek a legjobban.
Neki én is örülnék, bár nem kedvelem különösebben, de nagyszerű szakembernek tartom.

De Laudrup sem lenne rossz. :) Illetve Roberto Martínezzel is szóba hoztak már minket, egy álom lenne, de nem hiszem, hogy elhagyná az Evertont a közeljövőben.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.06. 19:46:40

A Pool közben megint behúzott egy létfontosságú meccset idegenben.

Érdekes, hogy ők is rengeteg tizit kapnak, mégsem csámcsog a sajtó rajta. MU ellen hármat fújtak, ha jól emlékszem. Ma is kettőt kaptak, ami mindkettő abszolút jogos volt.

Jövő héten óriási derbi lesz a Pool-City meccs. Annak a győztese lélektanilag is előnybe kerülhet nemcsak pontszámban.
Az Arsenal meg egyszerűen elfogyott tavaszra, ma is csak kóvályogtak a pályán. Már nem a PL győzelem a cél, hanem elcsípni a negyedik helyet, ami BL selejtezőt ér még.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.06. 19:08:07

Game90 írta:
Egyébként amit az elmúlt pár hétben csinálunk, az kritikán aluli.
Van valami tipped mi történhetett? :-k
PCsabi
aka Game90

2014.04.06. 16:53:08

ozsimiki írta:azért szntem Game keresztbeoralizálná magát
Már megtörtént.

Amúgy a harmadik gól nagyon vicces volt. Úgy látszik idén arra vagyunk jók, hogy a Top5 gólarányt javítson.

Egyébként amit az elmúlt pár hétben csinálunk, az kritikán aluli.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.06. 15:18:04

Everton-Arsenal 2-0 a szünetben...így 1 pontra feljönnének a kék rájuk,úgy,h 1el kevesebbet játszottak és ugye az utolsó BL helyről van szó.....azért szntem Game keresztbeoralizálná magát ha pont most nem lenne meg a BL hely sem, úgy,h pár héttel ezelőttig még az első hely sem volt kizárt, és volt bőven időszak amikor 4-5ponttal mentek az első helyen :D

bár már az utóbbi időben nem tudok szívből kárörvendeni sem rajtuk,de ha ez bekövetkezik, ha nem is élvezettel,de biztos megszakadok :D Igaz a M.U. meg simán lemaradhat még az ELről is,de hát 20évente belefér na :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.05. 15:30:40

sjay írta:
Gareth Tello írta: Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.
Magath? :lol: Bár ő viccen kívül jó lenne. A Fulhamnél úgysincs már sok virágvasárnapja, az a klub pont annyit tud vele, mint nélküle. Bár ez nem a német hibája.

A vb utan van Gaalnak orulnek a legjobban.
geridoss
Director del Fútbol

2014.04.05. 15:08:05

Nem semmi egyébként, Yayanak mennyire fekszik a PL, 17 góllal harmadik a góllövőlistán, egyedül a két liverpooli támadó előzi meg csak, azért ez egy középpályástól igen csak szép teljesítmény.

Kizártnak tartom, hogy valaha még nálunk kössön játsszon, bár egy álmom válna valóra...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
sjay
Entrenador del Barça

2014.04.05. 14:36:56

Gareth Tello írta: Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.
Magath? :lol: Bár ő viccen kívül jó lenne. A Fulhamnél úgysincs már sok virágvasárnapja, az a klub pont annyit tud vele, mint nélküle. Bár ez nem a német hibája.
Válasz küldése