Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De azt is mondtam,hogy Messi rúg 3-4-et,legalább 2 félpályáról indulós szóló gólja megvolt.Alcantara írta:Látod mondtam neked, amikor hét elején 5-6 gólos győzelmet vizionáltál, hogy jó ha kis győzelem lesz.Leon írta:Persze örülök,hogy megnyertük ezt is de ilyen siralmas játékot utoljára a Valladoid ellen láttam.Nem lehet mindig gálázni,de könyörgöm az utolsó helyezett ellen a Camp Nouban nem tudunk egy nyamvadt akciógólt összehozni?![]()
A 3 pont és a Messi 2 gólja (nem mintha megérdemelte volna) vigasztal.
Egy dologban tévedtem: Nem a Betis volt jó, anem mi voltunk harmatgyengék!
Látod mondtam neked, amikor hét elején 5-6 gólos győzelmet vizionáltál, hogy jó ha kis győzelem lesz.Leon írta:Persze örülök,hogy megnyertük ezt is de ilyen siralmas játékot utoljára a Valladoid ellen láttam.Nem lehet mindig gálázni,de könyörgöm az utolsó helyezett ellen a Camp Nouban nem tudunk egy nyamvadt akciógólt összehozni?![]()
A 3 pont és a Messi 2 gólja (nem mintha megérdemelte volna) vigasztal.
Azon gondolkodtam, vajon milyen logika mentén születik olyan döntés, h a két, egyaránt 8 gólos házi gólkirályom egyikét sem jelölöm a kezdőbe?hank1ee írta:...Molina és Castro nagyon veszélyes játékosok, Ruben ezt gyorsan bizonyította is.

Nincs értelme megverni a legjobb csapatokat egy bajnokságban, ha mellette meg pontokat vesztünk a kicsik ellen. Örülj, hogy nyertünk, elég az ha a madridosok szidják a csapatot. Nem lehet minden meccsen nyerni, év elején nem egy meccs volt a madridnak is ahol még jobban játszott náluk az ellenfél mégis nyertek (Villareal, aztán az Elche elleni győzelmet inkább hagyjuk is). Természetesen ami régebben volt arra nem illik visszagondolni.Leon írta:Az ilyen meccsek után szégyenlem,hogy a Barcának drukkolok!![]()
Egy öngól meg két tizi az utolsó helyezett ellen,gratulálok!

Gondolom, igen, de a hivatalos oldallal nem kell foglalkozni ebben az esetben.palesz77 írta:És ez a meccsek 90%-ánál így van kb. Ez micsoda? Ezek csak a várt kezdők mindig?

Na ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy tudja-e valaki ez micsoda.. De a hivatalos oldalon a kezdőlapon ott van ez a kezdő amit visca el barca beírt, viszont ha megnyitom a "cikket", akkor meg ezt a kezdőt írja:visca el barca írta:Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi y Alexis

Ahhoz képest, hogy azzal magyarázták meg az Aranylabda elvesztését, hogy egy olyan játékos nem nyerhet, aki kihagyja az őszi szezont, na ahhoz képest ez egyáltalán nem rossz. Jövő héten remélhetőleg már vele kezdődik a lista.Leon írta:A hétvégén nem játszik sem Costa (25gól) sem Ronaldo(28 gól). Szerintetek Messi (23gól) mennyire lesz motivált,pláne egy ilyen csapat ellen,hogy felzárkózzon a góllövő listán?![]()
Lazán kinézek belőle 3-4 gólt!
Eldogadnék egy 1-0ás győzelmet is, ahol a 97. percben Pinto fejesével nyernénk egy szöglet utánLeon írta:Igaz,idegenben meg szoktunk szenvedni a sereghajtókkal szemben,de a Camp Nou-ban nem igazán!
Egy 5-6-0 eredményt tartok a legvalószínűbbnek.A hétvégén nem játszik sem Costa (25gól) sem Ronaldo(28 gól). Szerintetek Messi (23gól) mennyire lesz motivált,pláne egy ilyen csapat ellen,hogy felzárkózzon a góllövő listán?![]()
Lazán kinézek belőle 3-4 gólt!