Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Cseles.shutterisland írta:jólvan, nem is vártam én itt mélyen szántó politizálást, sőt, mivel azért a legtöbbünknek itt nem is tartozik a szűkebb érdeklődési körébe, nem is lenne értelme komolyan feszegetni a témát.
még ezt is félve kérdeztem, hogy erről lehet e beszélni, hogy ki MIT VÁR a választások eredményének.
Nagyra becsült kollégám jól írja, és mivel a többi staff tag szerint se legyen (már elég régóta), így nem is lesz. Kérünk mindenkit ehhez tartsa magát. Köszönjük!Game90 írta:Idáig sem volt politizálás, szerintem most se legyen![]()

ott a pont. mindkét mondatra.visca el barca írta:lmp nem fog bejutni.
ne politizáljunk, emlékeim szerint eddig is kerültük, jól van ez így.

zola8787 írta:Fidesz : 45 %
Kormányváltók: 20-25 %
Jobbik: 25-20 %
LMP: 5 %
tessék elkezdem, lehet anyázni![]()
(Ne tiltsatok ki, léci-léci![]()
)

Ez azzz, zolat tiltsuk ki de az anyázóknak adjuk még egy esélytzola8787 írta:Fidesz : 45 %
Kormányváltók: 20-25 %
Jobbik: 25-20 %
LMP: 5 %
tessék elkezdem, lehet anyázni![]()
(Ne tiltsatok ki, léci-léci![]()
)
Valóban, a telót függetleníteni kell. (úgy gondolkodtam,mintha telót is váltana...)recrea írta:
Kell függetleníteni. Vodás leszel, a számod ugyanaz marad. Szerintem a Redet nem veri most semmi, szerintem korrektebb cég is a V, mint a T.
Attól függ ár, milyen telefon, szifont nagyjából mindenhol 15-ért függetlenítenek, más telefonokat szerintem olcsóbban is, nem szolgáltatónál.
Kell függetleníteni. Vodás leszel, a számod ugyanaz marad. Szerintem a Redet nem veri most semmi, és korrektebb cég is a V, mint a T.csababarca írta:menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
Hamar leszereltekshutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
vagy átcsapna anyázásba ?![]()
"Egyik párt a másik"Gareth Tello írta:Legnagyobb.zola8787 írta:hee, diiikkk, ööö, mivaaa? anyád(vízzel főz
)
https://www.youtube.com/watch?v=P9imOnQr7Ho" target="_blank
"megmondom őszintén, hogy, hááát, öhhm, mit mondjak magának... szeretnék erre jutni, hogy, hát, legyen valami"
Legnagyobb.zola8787 írta:hee, diiikkk, ööö, mivaaa? anyád(vízzel főz
)
https://www.youtube.com/watch?v=P9imOnQr7Ho" target="_blank
hee, diiikkk, ööö, mivaaa? anyádshutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
vagy átcsapna anyázásba ?![]()
T kifüggetleníti adott esetben.Capon írta:
Én is erre gondoltam, de elbizonytalanítottak, hogy a teló attól még T-mobilos és nem lehet megoldani csak függetlenítéssel.
Én annyira nem vágom ezt a témát, de akkor megpróbálom ezt a számhordozást, köszi.
Én is erre gondoltam, de elbizonytalanítottak, hogy a teló attól még T-mobilos és nem lehet megoldani csak függetlenítéssel.csababarca írta:menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.