Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Küldtek ők már doppingellenőröket is mint utólag kiderült.csababarca írta:Én sem értem ezt,de gondolom szülőkkel nem bántak úgy ahogy kell,aztán ők kezdeményezték a vizsgálatot.
Reus téma,gondolom akkor Alexis vagy Pedrot akartuk értékesíteni,és az összeget ráfordítani a németre.
Vagy eleve kamu a hír,vagy ezek a pénzkeretek amikről beszélnek csak taktika,nem mondhatják hogy korlátlan pénz van,nehéz lenne így tárgyalni.
Ezeket a madridi kéz,Perez dolgokat hanyagoljuk már,legalább mi ne váljunk nevetségessé.
albicelesteX írta:Én azt olvastam, hogy nem is adhatunk el játékost illetve szerződést sem lehet hosszabbítani tehát akinek a nyáron lejár a szerződés mint pl. Valdés az megy.
Én azt láttam a tv-ben tegnap, hogy szerződést hosszabítani lehet, de várjuk ki a végét, mert szvsz minden csapatnál voltak ilyen igazolások nem csak a Barcánál.albicelesteX írta:Én azt olvastam, hogy nem is adhatunk el játékost illetve szerződést sem lehet hosszabbítani tehát akinek a nyáron lejár a szerződés mint pl. Valdés az megy.
Mögöttes dolgokat nem tudhatunk, annak meg hogy összeesküvés elméleteket gyártsunk nincs értelme. Azt írod, hogy így az utánpótlásközpont úgy az utánpótlásközpont, azért ne felejtsük el, pont erről van szó, hogy rengeteg fiatal játékost hoz a klub a világ minden tájáról, a kérdés hogy jogszerűen vagy sem? Más csapatokat nem lehet összehasonlítani ezzel, mert semmi köze nincs ahhoz, hogy mondjuk valaki 500 millióért megvesz egy felnőtt játékost. Az ujjal mutogatásnak meg szintén nincs értelme. Bíróságon se azzal védekezel, hogy más is lopott már...Továbbra is egyelőre nagy feneket kerítenek ennek az egésznek, abban egyetértek a klub hírnevének nem tesz jót, de gyakorlatilag sötétben tapogatózás folyik.Bestbarca írta:...
hmmm mea culpa én ma olvastam róla először valami "konkrétat"Sanama írta:Róla nem ma kezdtek el írni, hanem már jóval korábban.visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()
Róla nem ma kezdtek el írni, hanem már jóval korábban.visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()
Itt sztem vmi félreértés leszvisca el barca írta:amugy én azon röhögtem a legnagyobbat, h olyan spílerek miatt megy a hűhó, akik már rég nem is a mi focistáink
Akkor nem jön Luiz Suarez sem?visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()
Talán pont ezért is szúrt szemet egyeseknek. Nekem most kapásból csak a Keirisson-ügy jut eszembe. Nagy fogásnak tűnt annak idején, de egyetlen percet sem játszott nálunk és szépen eltűnt a süllyesztőben. Ott azért furcsa pénzmozgások is lehettek, ami, a Neymar-ügy részleteit ismerve nem tűnik elrugaszkodott lehetőségnek.visca el barca írta:Alcantara írta:A hivatalos közleményt olvasva az az érzésem, hogy a klub egyetlen hathatós indokot nem tud felsorolni az ellene felhozott vádakkal szemben. Csupa-csupa demagógia, a Fifa vádjainak cáfolása,jogi érvelés egyáltalán nincs benne. Remélem nem erre a szövegkörnyezetre alapozzák a védekezést a Sportdöntőbizottság előtt, mert akkor biztosan marad a szankcióennyire azért nem lehetnek amatőrök
![]()
amugy én azon röhögtem a legnagyobbat, h olyan spílerek miatt megy a hűhó, akik már rég nem is a mi focistáink