Yaya(07-10) írta:szükségünk van kapusra ezért megveszünk egy nagy tehetséget. ettől még nem biztos, hogy azonnal a kezdőcsapatban találja magát, főleg ha jön mellé még egy rutinos hálóőr. bár inkább dobnám azonnal mély vízbe a németet, minthogy a lepkevadász reina munkásságát élvezzem...borzasztóan kíváncsi vagyok, hány mönchengladbach találkozót néztek meg a kedves fórumtársak, hogy ilyen magabiztossággal állítják, hogy bombaüzlet a fiatal német.
örülnék, ha csak olyanok hintenék az igét ebben a témában, akik ismerik a srácot és legalább 10 meccsen látták védeni...5 perces youtube videó nem számít.

Én másfél éve nézem a 'Gladbach meccseit (mást is a Bundesligában). Már akkor néztem, amikor még csak sokan buta pletykának tartották, hogy ide jöjjön. Rendkívül jó kapus, nagyon jó alapképességekkel, megtestesíti a német kapusiskola minden pozitív ismérvét:magas, erős fizikálisan, remek reflexei vannak, levegőben abszolút úr. Elvileg lábbal sem rossz, viszont volt két nagy bakija is ebből, amit biztosan sokan láttak youtube videókon is. Ezen a téren van mit fejlődnie még.
Sokáig remek formában védett, pazar bravúrjai voltak, főleg ősszel. A tavaszi szezonban a csapata teljesítménye iszonyatosan visszaesett, március közepéig egy meccset nem nyertek, ezzel egyenes arányban ő sem tudott olyan teljesítményt nyújtani, mint az ősszel. Ehhez hozzájárult, hogy a védelem is bakizik előtte rendszeresen. A Dortmund meccs volt a fordulópont, onnan a csapat és ő is kicsit kezd belelendülni.
Valdes méltó utódja lehet, mert alapképességekben kiváló, a 21 éves Valdesnél sokkal jobb már most. Azt megjósolni, hogy itt beválik nehéz dolog, ebbe nem bocsátkozom, de az, hogy a képességeket és értékét figyelembe véve egy nagyszerű igazolás lehet, az vitathatatlan.
A fentiekben nem "igét hintek" csak leírom amit láttam tőle és gondolok a képességeiről.