Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem értem mit kéne beáldozni egy laza 3-0 után a bl-ben, a hétvégi meccs sokkal fontosabb,és itt a realról van szó-de teljesen mindegy melyik csapatról lenne szó.....visca el barca írta:se ronaldo se di maria nem játszik szombaton. ancelotti beáldozná a bajnokságot a bl-ért?
Ronaldot le kellett cserélni a BLben, de az AS már azt írta ma, hogy játszhat, aztán majd kiderül.visca el barca írta:se ronaldo se di maria nem játszik szombaton. ancelotti beáldozná a bajnokságot a bl-ért?

shutterisland írta:a schalke-nek is rúgtak vagy tízet, a rayo elleni gálával meg szerintem erőre kaptak.Andris írta:A német csapatokat sosem szabad alábecsülni. Ráadásul a madrid lelkileg sebzett, mert szépet koppantak rajtunk és azóta.
legyen igazatok, de a legsimább párharcnak tűnik, főleg így, hogy a mu kiharcolt egy döntetlent.
a schalke-nek is rúgtak vagy tízet, a rayo elleni gálával meg szerintem erőre kaptak.Andris írta:A német csapatokat sosem szabad alábecsülni. Ráadásul a madrid lelkileg sebzett, mert szépet koppantak rajtunk és azóta.
A sokévnyi agymosás a fránya média által bizony ezt eredményezi, mi csak képzelgünk. Ki lett mosva az agyunk, sajnos ez van!Andris írta:Én mindenesetre láttam több olyan (nem)sárgás esetet, ami sokkal megkérdőjelezhetőbb, mint a két büntetőnk a clasicon.
én is így látom, mondjuk már inkább csak utólag, mert meccs közbe elküldtem néha a sporit a rokonaihoz.Petr írta:Volt, de sajnos akármennyire szeretném nem tudom okolni. Volt 3 eset, amikor útban volt, Messi szóvá is tette, de bármennyire fáj jól vezette a meccset.Andris írta:Kérdésem volna: (Pálinkát mérnek-e már?)
Ma (feltételezve, hogy legtöbben a két legjobb spanyol csapatot nézték a madridisták közül), senki nem szeretne tiltakozni a bíráskodás ellen? Megjegyezni, hogy valószínű a bíró miatt nem nyertünk?
Szerintem legalább 3 második sárgalap volt ebben a meccsben vendég oldalon.
Hozzátetszem, Gabit kiszórtam volna, de lehet csak azért, mert Barca-szimpatizáns vagyok.
Andris írta:A német csapatokat sosem szabad alábecsülni. Ráadásul a madrid lelkileg sebzett, mert szépet koppantak rajtunk és azóta.
Volt, de sajnos akármennyire szeretném nem tudom okolni. Volt 3 eset, amikor útban volt, Messi szóvá is tette, de bármennyire fáj jól vezette a meccset.Andris írta:Kérdésem volna: (Pálinkát mérnek-e már?)
Ma (feltételezve, hogy legtöbben a két legjobb spanyol csapatot nézték a madridisták közül), senki nem szeretne tiltakozni a bíráskodás ellen? Megjegyezni, hogy valószínű a bíró miatt nem nyertünk?
"érdekes ha nincs a barcának a szokásos piros+tizi kombó nem tudnak nyerni"Andris írta:Kérdésem volna: (Pálinkát mérnek-e már?)

Nem lesz másodhegedűs.Majd visszahozzák Adant aztán Iker mehet a Castillába kezdőkapusnak!shutterisland írta:én 1-2 percre el is hittem, mutatta egy srác telóról, furcsálltam, hogy pont a bl meccsek előtt jelentik be, de hát nem figyeltem a dátumot, és nem esett le, csak a kommentekből.![]()
meg hát azért hihető, hogy távozik, nehezen tudom elképzelni, hogy marad jövőre is másodhegedűsnek.
már majdnem örültem, hogy holnap emiatt potyázni fog.![]()
hallgatlak mi volt annyira undorító,sorold kérlek.Leon írta: Csakis a Madrid képes ilyen undorító húzásra (pl: Raul)!![]()
![]()