Amúgy meg közel nem vagyunk rosszak...Sőt meglepően jók vagyunk,középpályán marhára pörög a labda,elől is akár mennyire Atletico azért megoldottuk,kis szerencsével vágunk még egyet,benne volt...Pedig ennél jobban senki nem fog védekezni az is tuti...Neymar kezdi összekapni magát,Messi is él,ma nem láthattuk mert folyamatosan lerúgták de azért egész jó formában van...A védelmünk egészen épkézláb volt még Pique kiválásával is,nagy meccsen tudnak azért...
Sztem meg lesz ez idegenben,jobbak vagyunk...És a többi csapatot sem érzem jobbnak,lásd Bayern xel az Old Traffordon a harmatos Mu ellen...A realt levertük idén 2szer...A Chelsea kikapott a a ctiytől akit mi lemostunk mindkét meccsen...A PSG semmivel sem jobb mit tavaly amikor a gyengébb Barca ellen is csak a bíró tartotta életben őket...A Dortund esetlegsen még no az kb sehol nincs...Mut meg hagyjuk sztem...Csak ezért írom merthogy most nem vagyunk olyna jók és úgyse nyerhetünk elhangzott itt...Hát nem vagyunk olyanok mint 2009ben,de simán vagyunk annyira jók hogy reális esélyünk legyen bárki ellen...Pláne hogy Messi sem 100%os még,és Neymar sem,ha ők mégjobbna lekapják,márpedig egyre jobbak meccsről meccsre...Ami visszaüthet,nem tudom Pique meddig dől ki,azért ő más szint mint Barthra még akkor is ha tényleg taps jár ma Marcnak...Illetve Pinto nyílván...Maradjunk annyiban hogyha sokszor nem megy majd hátra a labda akkor jók leszünk...

Szal persze nem vagyunk tökéletesek tény,de sokkal senki sem jobb,sőt...Szal közel nem írnám le magunkat...Kiváncsi vagyok,úgy érzem ha sikerül megismételni a mai teljesítményünket madridban, simább lesz mint gondoljuk...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!