Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igazad van, azt viszont hozzátenném, hogy Pep sose tudott belenyúlni a meccsbe, az akkori Messi-Ini-Xavi éhes trió mentette meg mindig a bőrét (meg persze a többiek, Pedro, Puyol, Márquez, stb...) Tatának ezért nehezebb, hogy nem éhes a csapat. Én voltam az aki butaságnak gondolta azt, hogy nem éhes a társaság és "nem akar" nyerni. Jó pár meccsen látni tényleg, hogy nincs nagy futás, akarás (tisztelet a kivételeknek, mert van olyan is), csak az ilyen embereket szépen el kéne tüntetni, csak hát "több, mint egy klub"csababarca írta:Nem bántom,mert szeptemberben látszott,hogy nem ért hozzá, amit csinál próbálja szívből, becsülendő, tényleg.
De itt a 10. percben látszott,hogy baj van, nem reagálta le sehogy. Merni kell változtatni ha látja,hogy baj van. Ha meg nem látja,akkor az óriási blama. Ez Pepnek is hibája volt,sokszor merev volt,nem akart változtatni meccs közben az elképzelésén, nehéz is nem mondom.
Ez a Barca nem tud mást játszani. Pep idejében sem tudott, most sem.csababarca írta:Nem bántom,mert szeptemberben látszott,hogy nem ért hozzá, amit csinál próbálja szívből, becsülendő, tényleg.
De itt a 10. percben látszott,hogy baj van, nem reagálta le sehogy. Merni kell változtatni ha látja,hogy baj van. Ha meg nem látja,akkor az óriási blama. Ez Pepnek is hibája volt,sokszor merev volt,nem akart változtatni meccs közben az elképzelésén, nehéz is nem mondom.
De 5. meccs volt a szezonban az AtMa ellen, és egyikből sem tanult.
Felküldött a meszesegerek ellen egy döglassú kp-t, halálra ítélt dolog volt.
Mondjuk ebben a keret sem segítette,mert nagy variációs lehetőségek nincsenek, minőség se jó.
Na mindegy, nem az ő hibája volt,de tevékeny részese azért.
Mennyé Reál szurkolónak, itt a türelem a módi.Pavel írta:Szeretném hallani, hogy lemond.
Semmilyen felállással nem vagyunk közel sem ilyen veszélyesek, mint ahogy ma felálltunk. Igazság szerint ezt én hibátlan meccsnek látom, egyszerűen nagyon nem volt szerencsénk se bíróval, se helyzetekkel, se azzal, hogy egy semmiből jött esélytelen bombagólt kaptunk. Bár a rendszert továbbra sem tudom felfedezni, de ilyen módon azt sem állíthatom, hogy bármi el volt rontva. Fölmentünk a lehető legjobb 11el és majdnem mindenki összeszedetten és szívvel játszott.torotam írta:A mai meccset szerintem eltaktikázta Martino! Értem én, hogy nem akart otthon gólt kapni, de (mint láttuk), bármikor benne van, hogy valakinek 30ról úgy elsűl a lába, mint még soha és bumm már dől is a taktika. Kár volt 4 középpályással felállni, Iniestát kirarkni a szélre, Neymart meg jobbon játszatni. Mehetett volna a Busi-Ini-Cesc középpálya, elől meg Neymar-Messi-Sanchez trió. Inkább a gyorsaságra és a fineszes támadókra kellett volna építeni, mint a labdatartós taktikára.
Ezt jó tudni, kösz, legalább lesz valami nem szokásos beszédtémám ha találkozok vele.Leon írta:A mai találkozó az 50. lesz Martinonak a Barca vezetőedzőjeként augusztus óta, s ha győzelmet arat a csapat, akkor megelőzheti Guardiolát is az eredményesség szempontjából. Pep az 50. találkozóján döntetlenre végzett, így 37 győzelemmel, 8 döntetlennel és 5 vereséggel jelezte, jó úton halad a csapata. Gólaránya a csapatnak akkor 133-42 volt.
Ez a számadat szinte megegyezik Martinoéval aki 49 meccset követően 37 győzelemmel, 7 döntetlennel és 5 vereséggel rendelkezik, gólaránya pedig 135-36.
Egy nagyon picit, de ez már haladás a csapat szempontjából és Martino-nak is nagy bravúr, hogy a 2008-09-es csapatnál jobb a gólkülönbsége. Csak így tovább!Leon írta:A mai találkozó az 50. lesz Martinonak a Barca vezetőedzőjeként augusztus óta, s ha győzelmet arat a csapat, akkor megelőzheti Guardiolát is az eredményesség szempontjából. Pep az 50. találkozóján döntetlenre végzett, így 37 győzelemmel, 8 döntetlennel és 5 vereséggel jelezte, jó úton halad a csapata. Gólaránya a csapatnak akkor 133-42 volt.
Ez a számadat szinte megegyezik Martinoéval aki 49 meccset követően 37 győzelemmel, 7 döntetlennel és 5 vereséggel rendelkezik, gólaránya pedig 135-36.
Szerencsére nem lett igazad, de ugyanezt éreztem. Iniesta és Alexis becserélése már rég aktuális lett volna. Szerencsénk ill. egy Messi-Neymar duónk volt...Andris írta:Mar reges reg cserelni kellett volna. Szerintem ma se lesz harom pontuunk, es megint Martinot erzem a hunyonak.
Szerk: azthiszem eleg nagy szerencsenk volt ma is.
Ugyan mitől lenne kemény? Megfelelő mentalitással abszolút nem kellene gondot jelentsen ez a hét meccs, legfeljebb az Atletico elleni utolsó. Ha úgy menne ki a csapat a pályára, hogy itt mindenképp győzni kell és mindent beleadunk, akkor simán hozni kellene ezeket a találkozókat.Chino írta: Pontosan ez a legnehezebb. Jóval keményebb feladat és legalább akkora fegyvertény mint egy Bayernt egy meccsen megfogni, ami nyilván sokkal látványosabb.
Pontosan ez a legnehezebb. Jóval keményebb feladat és legalább akkora fegyvertény mint egy Bayernt egy meccsen megfogni, ami nyilván sokkal látványosabb.crixus írta: jelen pillanatban a legkönnyebb dolgunk igenis a bajnokságban van, mert ott 7 meccset játszunk egyértelműen gyengébb csapatok ellen
Varatrix írta: Tudom vagy legalábbis remélem hogy nem ugyanazok az emberek írják, de hihetetlen milyen 180 fokos fordulatokat vesz a hangulat Martino topikjában.
Továbbra is tartom, hogy bízok benne, de nálam ez idén egyszer sem volt kérdés.
Csak én nem láttam ezt rajta hogy nagy "stratéga" lenne , ezt inkább A Murinho féle edzőkre mondanám. Pep egy adott szisztémát játszatott. Az ő erőssége a Motiválás szerintem, és az hogy szó szerint egy "csapato= családot" megfelelő légkört alakítson ki.albicelesteX írta:Nagy stratéga... (Pep)
Boixos írta:lassan (nem is olyan lassan) át kell értékelnem az öregől a véleményemet... egyre jobban becsülöm.
vastagon megérdemelné, hogy az idén végére gazdagon el legyen látva vázákkal!