Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.express.co.uk/sport/football ... -ultimatum" target="_blankHol olvastad? Sehol sem találom, nem hinném, hogy van igazságalapja.
A pár perce befejeződött Boca - River után még inkább azt gondolom, hogy nyugodtan be lehetne próbálkozni Balantával. Nem tudom persze igaz-e ez, hogy Martino szeretné őt, de ha igen nagyon nem csodálkoznék. Talán egyetlen hibája, hogy néha elvagdossa a labdát ami a Barcában persze nem működne:-) De ezen lehet segíteni, csak bele kellene szoknia egy más típusú játékba. Minden más szempontból, fizikum, szerelési készség, helyezkedés, gondolkodás stb. rendben van és nagyon jól olvassa a játékot, a támadók mozgását szerintem.kristop írta:na, ha ez így van, akkor eder balantaról írjál már pár szót légyszi. sokat beszéltek róla, hogy hozunk egy tapasztaltabbat és egy fiatalabb hátvédet és erről a riveres srácról volt szó, mert az edzője szerint martino érdeklődött felőle.diagonal írta:A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit).
Hol olvastad? Sehol sem találom, nem hinném, hogy van igazságalapja.Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Szerintetek lehet igazságalapja?
Ilyen formában biztos nem, de azt simán el tudom képzelni, hogy szeretné tudni a Barca komolyan számít-e rá. Gondolom van más lehetősége is és nem akar két szék között a pad alá esni. Vagyis egy olyan helyzetet nyilván el akar kerülni, hogy amíg ő a Barcára vár hogy akkor végre akarnak-e tárgyalni vele vagy nem komolyan addig mondjuk egy másik érdeklődő, legyen a City, a Chelsea vagy akárki ( nem tudom, csak példának írom ) ezt megunja és helyette leigazol valaki mást. Ő meg hoppon marad.Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Holnap én is megírom levelemet Zubinak, h ha nem igazolnak le nem leszek a szurkolójuk.visca el barca írta:Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Szerintetek lehet igazságalapja?![]()
azért ahhoz elég nagy arc kellene h vki ultimátumot adjon a barcelonának
klasszikust idézzek módosítva: "szeretném ha leigazolnátok, ha nem fel fogok jelenteni mindenkit"visca el barca írta:Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Szerintetek lehet igazságalapja?![]()
azért ahhoz elég nagy arc kellene h vki ultimátumot adjon a barcelonának
Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Lionel85 írta:Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.
Én is így vagyok ezzel a dologgal. De még nem is inkább illem, mint az, hogy tényleg jó kapussá nőtte ki magát az ipse. Jól véd, magabiztosan. Amióta leszoktatták a cselezgetésről, tényleg profi munkát nyújt. Én vele védetném végig a szezont. Úgy látszik az idei eddig a feltámadás éve, hadd kapjon még utoljára szerepet mindenben.Lionel85 írta:Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.
Szerintem sincs semmi esély ilyesmire, de jobb is. Azért képzeljük már el, hogy valaki jön a semmiből és egyik nap még véd valahol Németországban, Franciaországban, akárhol, másik nap meg beáll mondjuk egy Bayern vagy Real ellen egy BL elődöntőben a kapuba a Nou Campban úgy hogy nem ismeri a játékostársait, nem tudja hogy mozognak előtte a védők stb. Ez nonszensz lenne.visca el barca írta:én nem igazán értem, hogy miért lehetne igazolni. legalabb is a cikkből nem derül ki.
amugy meg pintyő simán elintézi a bayernt, felesleges igazolni. max padra. hulye az aki egy noname kapust dobna be a mélybe ugy hogy azt sem tudja barcelonaban merre hány óra. pintonal jobbat ilyenkor usem lehet hozni.
Állítólag lesz még 2 barátságos meccsünk a koszovói ensz békefenntartókkal kompenzáció gyanánt.bence-barca írta:Hogy lett Halilovic végül 2.2m? Nemrég még 10m+ -os árakról lehetett olvasni.