Sanama írta:Nem tudom miért ekézitek szerencsétlent ennyire. Éve óta a legbiztosabb pont a védelemben. Folyamatosan tanári módon játszik, aztán néha jön 2-3-4meccses gyengébb szereplés nála, aztán már mindenki fikázza, hogy mennyire nulla. Pedig szerintem semmivel sem hoz rosszabb teljesítményt már évek óta, mint Piqué. Ami látszik rajta évenként azon a 3-4meccsen, amikor hibázik, az az, hogy 3éve játszik csak védőt, de semmi több. Bár ebben úgy sem sok mindenki fog egyetérteni, mert valakit szidni kell a gyenge védekezésért, aztán őt a legkönnyebb.
Ha viszont eladják, akkor ne szórakozzunk már 10-12millióval, amikor egy Albiol volt 12...
A másik meg, hogy ezekkel a hatalmas nevekkel se viccelődjünk már...Nem 21-22éves tehetségek kellenek ide, mert arra ott van Bartra. Egy tapasztalt és kivételes játékos minimum kell. Ha Mascheranot elpasszolják, és nem hoznak egy Hummels-David Luiz kettősből valakit, akkor kardomba dőlök.
Az elejével teljesen egyetértek, Piqué sokkal inkább kilóg a csapatból, méghozzá azért, mert amíg Mascherano 3 éve játszik középhátvédet, illetve elég alacsony is ehhez a poszthoz, addig Piqué testi adottságai tökéletesek lennének, ha fejben összekapná magát. Én inkább látok egy hajtós, kemény, gyors hátvédet a csapatban, aki tüzeli a többieket, mint egy tohonya "celebet".
Más kérdés az életkor, viszont ha Mascherano belemegy a csere szerepkörbe, akkor felesleges lenne eladni. Egy klasszis középhátvédet mindenképp venni kell a nyáron tőle függetlenül is. Ha pedig Bartra-t akarjuk beépíteni, akkor nyugodtan mehet Piqué helyére...
Song helyett pedig adott esetben én is szívesen látnék egy fiatalt azon a kevés meccsen ami Busquets mögött adódik. Ha pedig Busi megsérül akkor végső esetben hozhatunk télen mögé valakit. Egy formán kívüli Songgal sem lennénk sokkal beljebb, mint egy fiatallal.