Bajnoki Mérkőzések
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Oldalról visszajátszva azt mondom kezezés volt, szemből nézve pedig olyan, mint ha csak mellről pattant volna Javi López kezére a labda. Majd az ellentábor úgyis megszerkeszt néhány képet róla. 

- Leon
- Director del Fútbol
Nyugi,nemsokára lesz felvétel,a reálos kollégák gyorsan össze pohotshoppolnak egyet!Olyan jól fog sikerülni,hogy még Neymar Ramos elleni "kamu" esése is rajta lesz! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Videót én se találok, de mikor utoljára lassították vissza, számomra egyértelműen látszott, hogy Neymar mellkasát érte a labda!
- shutterisland
- Director del Fútbol
van valakinek valami értelmes videója a tizenegyesről ?
mindenki azt mondja, hogy kezezett neymar, de én élőben ezt nem láttam így.
ez van eddig, kikockázva nem lehet megítélni rendesen...de szerintem inkább mell és váll találkozása.
mindenki azt mondja, hogy kezezett neymar, de én élőben ezt nem láttam így.
ez van eddig, kikockázva nem lehet megítélni rendesen...de szerintem inkább mell és váll találkozása.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én is így gondolom, ha nem is lesz ennyire nehéz, de nem lesz sétagalopp egyik meccs se. Amitől nem félek az a Betis illetve a Getafe elleni hazai bajnoki, ott azért illik magabiztosan nyerni. Rajtuk kívül még a Bilbao-t fogadjuk, meg ugye az Atletico elleni véres döntő, ha lesz még tétje.kristop írta:a maradék idegenbeli meccseknél is valami ilyesmire számítsatok. granada, villarreal, elche, iszonyat nehezek lesznek.
Azt mondom inkább féljünk, mint, hogy megijedjünk.. Ne feledjük nagy a terhelés nagyon, meg a tét is. Bajnokság, BL, Kupa...nem egyszerű a szezon vége. Bírni kell mint pszichikailag mint fizikáliasan!
Nekem abszolút nem tetszett a mai meccs, mert az az érzésem volt, mintha madridi derbit látnék. Ha azzal a taktikával mentünk ki, hogy ezek ellen a favágók ellen érjünk el egy kiállítást és egy 11-est, akkor bejött a taktika. Más kérdés, hogy ez nem épp szimpatikus. Remélhetőleg jövő héten kicsit jobban a játékra koncentrálunk majd.
a maradék idegenbeli meccseknél is valami ilyesmire számítsatok. granada, villarreal, elche, iszonyat nehezek lesznek.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Nehezen de behúztuk!
Az első 20 percben könnyen megszerezhettük volna a vezetést és akkor sokkal könnyebb lett volna a meccs.
A második félidő szenvedés volt nagyon. De az utolsó 20 perctől, kezdtem azt érezni, hogy fárad az Espanyol és feljebb is jöttünk, éreztem, hogy begyötrünk egyet. Kár, hogy 11-esből, de legalább nyertünk!
Egy meccsel megint béjjebb vagyunk!
De azért nem mondanám azt, hogy már csak a Villareal lesz nehéz terep... Elfelejtitek, hogy a hajrában, a kiesés ellen küzdő csapatok ellen nagyon nehéz. Persze ha bajnokok akarunk lenni akkor nincs mese. De nagy hiba lenne leírni bármelyik csapatot is. Haladjuk szépen sorban...Hétközben bl ütközet, utána jön a Betis.
Visca el Barca
Az első 20 percben könnyen megszerezhettük volna a vezetést és akkor sokkal könnyebb lett volna a meccs.
A második félidő szenvedés volt nagyon. De az utolsó 20 perctől, kezdtem azt érezni, hogy fárad az Espanyol és feljebb is jöttünk, éreztem, hogy begyötrünk egyet. Kár, hogy 11-esből, de legalább nyertünk!
Egy meccsel megint béjjebb vagyunk!
De azért nem mondanám azt, hogy már csak a Villareal lesz nehéz terep... Elfelejtitek, hogy a hajrában, a kiesés ellen küzdő csapatok ellen nagyon nehéz. Persze ha bajnokok akarunk lenni akkor nincs mese. De nagy hiba lenne leírni bármelyik csapatot is. Haladjuk szépen sorban...Hétközben bl ütközet, utána jön a Betis.
Visca el Barca

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Brusztolós, foci szempontjából élvezhetetlen meccs. Az első félidő elején már rég el kellett volna dönteni a meccset, de nem sikerült. A védelmünk néhol nagyon jó, néhol elképesztően gyenge volt. A játékvezetés ismét kritikán aluli... Colotto talány, hogy fejezte be a meccset, Simao szintén. Rengeteg elkésett belépő az ellenfélnél, mind játékvezetői szankció nélkül. Komolyan azt csodálom, hogy senki sem sérült meg nálunk. Szerencsére a meccs végén sikerült gólt szerezni, a bajnokságot ilyen meccsekkel lehet megnyerni. A szezon egyik legkeményebb ellenfele volt a mai.
Szép volt fiúk

Szép volt fiúk

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
idegenben lényeg a három pont. nincs értelme másról beszélni.
Tizi érdekes,nem vagyok róla meggyőződve,hogy nem Neymar ért e előbb kézzel a labdához, piros viszont teljesen jogos volt a kapusnak.
Azt azért megjegyezném,hogy vészkapussal tolták,erre egyet nem lőttünk kapura,hanem nyomattuk fullba a kretént,és paszoltunk 10et a 16oson belül. Sok értelme volt,ahelyett hogy durrogtattunk volna,egy csak beakad,ha meg nem,akkor mire elvégzik a kirúgást eltelnek értékes másodpercek.
De komolyan,ha üres kapu lenne,és meg lenne mondva,hogy ha beviszik a 16on belülre,akkor ellövik a lábukat sörétessel,ezeket akkor sem érdekelne semmi,csak a hülye kis passzok...bosszantó volt a végén ez.
Idegenben még a Villareal elleni az a meccs,ahol rezeghet a léc, otthon nem szabad hibázni,és akkor megvan.
Tizi érdekes,nem vagyok róla meggyőződve,hogy nem Neymar ért e előbb kézzel a labdához, piros viszont teljesen jogos volt a kapusnak.
Azt azért megjegyezném,hogy vészkapussal tolták,erre egyet nem lőttünk kapura,hanem nyomattuk fullba a kretént,és paszoltunk 10et a 16oson belül. Sok értelme volt,ahelyett hogy durrogtattunk volna,egy csak beakad,ha meg nem,akkor mire elvégzik a kirúgást eltelnek értékes másodpercek.
De komolyan,ha üres kapu lenne,és meg lenne mondva,hogy ha beviszik a 16on belülre,akkor ellövik a lábukat sörétessel,ezeket akkor sem érdekelne semmi,csak a hülye kis passzok...bosszantó volt a végén ez.
Idegenben még a Villareal elleni az a meccs,ahol rezeghet a léc, otthon nem szabad hibázni,és akkor megvan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kemény küzdelem, jó védőmunka és gyenge csatárjáték. Masc. bár kifejezetten jó meccset hozott de még a 94.-percben is a bajt hozta rám...
a BL. meccsen a matracosok ennél sokkal gólerősebbek lesznek, úgyhogy valahonnan góllövőket kell elővarázsolni mert ez a mai bénázásuk menthetetlen.
azért a három pontnak örülök, Messit szidtam végig de a 11-esért hálás is vagyok neki....
a BL. meccsen a matracosok ennél sokkal gólerősebbek lesznek, úgyhogy valahonnan góllövőket kell elővarázsolni mert ez a mai bénázásuk menthetetlen.
azért a három pontnak örülök, Messit szidtam végig de a 11-esért hálás is vagyok neki....
- Leon
- Director del Fútbol
Csak behúztuk!
Igaz nem volt olyan meggyőző a játék de egy ilyen antiszociális társaság ellen nem is lehetett gálázni.Mielőtt valaki szidni kezdeni a Barcát,megjegyzem,hogy pl a Real is egy kínkeserves meccsen épphogy csak 0-1re húzta be a meccset egy mákos Pepe fejes góllal.Már csak a Villareal van vissza (de ők legalább akarnak focizni)és mienk a liga!

Igaz nem volt olyan meggyőző a játék de egy ilyen antiszociális társaság ellen nem is lehetett gálázni.Mielőtt valaki szidni kezdeni a Barcát,megjegyzem,hogy pl a Real is egy kínkeserves meccsen épphogy csak 0-1re húzta be a meccset egy mákos Pepe fejes góllal.Már csak a Villareal van vissza (de ők legalább akarnak focizni)és mienk a liga!

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Az Év fórumozója 2013
Tetszik a kezdő, főleg a Pedro-Messi-Neymar hármas. Iniesta ugyan hiányozni fog, de neki nagyon kellett már egy pihenő, remélem, meg tudjuk oldani nélküle is.
Gálázzunk, legyen 6-0, vagy nyerjünk 1-0-ra egy öngóllal, mindegy. Csak legyen meg a három pont, most már semmi más nem számít.
Vamos!
Gálázzunk, legyen 6-0, vagy nyerjünk 1-0-ra egy öngóllal, mindegy. Csak legyen meg a három pont, most már semmi más nem számít.
Vamos!
- visca el barca
- Presidente del Barça
Pinto; Alves, Mascherano, Piqué, Alba; Busquets, Xavi, Cesc; Messi, Pedrito e Neymar
Oier, A. Iniesta, Alexis, Bartra, Tello, Adriano y Sergi Roberto
Oier, A. Iniesta, Alexis, Bartra, Tello, Adriano y Sergi Roberto
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Igen ,nyerni kell! Jó lenne szép játékkal. Kár, hogy nem úgy néznek ki az egymás elleni eredményeink, mint a Rayo ellen.shutterisland írta:az utóbbi években nem hiszem, hogy bármely középcsapat ellen annyival jobb mérlegünk lenne.
meg kell nyerni. [/color]

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Én ma mindenképp győzelmet várok. Igenis adjanak ki annyit magukból amennyi kell a meccs megnyeréséhez, ha elég 40%, akkor legyen, de ha 110% kell akkor erőltessék meg magukat. Nem érdekel a jövő heti BL, ez a meccs fontosabb most, mert ha ez megvan, akkor a Villareal elleni marad az utolsó papíron nehezebbnek ígérkező idegenbeli meccs, addig pedig a többiek is veszíthetnek pontokat, ha mi nem, akkor ott bele fog férni egy esetleges döntetlen. Remélem, hogy az Atletico is botlik ma és átvesszük végleg a vezetést és innen már nem engedjük ki a kezünkből.
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem picit túl van misztifikálva a barcelona-espanyol párharc.
2009/10
barca - espanyol 1-0
espanyol - barca 0-0
2010/11
barca - espanyol 2-0
espanyol - barca 1-5
2011/12
barca - espanyol 4-0
espanyol - barca 1-1
2012/13
barca - espanyol 4-0
espanyol - barca 0-2
2013/14
barca - espanyol 1-0
az utóbbi években nem hiszem, hogy bármely középcsapat ellen annyival jobb mérlegünk lenne.
meg kell nyerni.
2009/10
barca - espanyol 1-0
espanyol - barca 0-0
2010/11
barca - espanyol 2-0
espanyol - barca 1-5
2011/12
barca - espanyol 4-0
espanyol - barca 1-1
2012/13
barca - espanyol 4-0
espanyol - barca 0-2
2013/14
barca - espanyol 1-0
az utóbbi években nem hiszem, hogy bármely középcsapat ellen annyival jobb mérlegünk lenne.
meg kell nyerni.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Tartok kicsit a meccstől több okból is:
1. Városi derbi mindig pikáns
2. Nagyon bennem él még a Camp Nou beli 2-2
3. Szeretnek mindig borsot törni az orrunk alá
De viszton bízok a csapatban és nagyon várom a meccset. Motivációval nem hiszem, hogy gond lesz. De egy derbin minden megtörténhet.
Számomra legemlékezetesebb derbi mikor, 1-2 nyertünk egy 100. percbeli 11-essel, mert félbeszakadt a meccs. És amúgy is a meccs végelefé egyenlitett Henry egy szerencsés góllal. Közelmúlból meg van még egy 0-0, mikor Kameni mindent fogott, és rengeteg helyzet ellenére nem jött össze semmi.
Remélem, kitartanak a fiúk, mert azért nem lehet könnyű, hogy ebben a szezonban már nem szabad hibázni, se a ligában, se a bl-ben , se a kupában... De hát ahogy nyiltatkoztak ezekért a döntőkért élnek.
Visca el Barca
1. Városi derbi mindig pikáns
2. Nagyon bennem él még a Camp Nou beli 2-2
3. Szeretnek mindig borsot törni az orrunk alá
De viszton bízok a csapatban és nagyon várom a meccset. Motivációval nem hiszem, hogy gond lesz. De egy derbin minden megtörténhet.
Számomra legemlékezetesebb derbi mikor, 1-2 nyertünk egy 100. percbeli 11-essel, mert félbeszakadt a meccs. És amúgy is a meccs végelefé egyenlitett Henry egy szerencsés góllal. Közelmúlból meg van még egy 0-0, mikor Kameni mindent fogott, és rengeteg helyzet ellenére nem jött össze semmi.
Remélem, kitartanak a fiúk, mert azért nem lehet könnyű, hogy ebben a szezonban már nem szabad hibázni, se a ligában, se a bl-ben , se a kupában... De hát ahogy nyiltatkoztak ezekért a döntőkért élnek.
Visca el Barca

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem most vagy simán nyerünk, vagy iksz lesz. Ha hozzuk az utóbbi hetek formáját, akkor nyerünk 2-3 góllal, viszont, ha megint gyengélkedünk idegenben, könnyen ráfázhatunk.
Egyébként még egy döntetlen esetén sincs világvége, akkor is marad a kezünkben a sorsunk.
Valószínűleg ez a kezdő lesz :
Pinto - Alves ; Bartra ; Piqué ; Alba - Busquets ; Xavi ; Fábregas - Pedro(Alexis) ; Messi ; Neymar.
Sok fog múlni Messi játékán. 3-0-at tippelek nekünk, Messi-dupla, Neymar.
Egyébként még egy döntetlen esetén sincs világvége, akkor is marad a kezünkben a sorsunk.
Valószínűleg ez a kezdő lesz :
Pinto - Alves ; Bartra ; Piqué ; Alba - Busquets ; Xavi ; Fábregas - Pedro(Alexis) ; Messi ; Neymar.
Sok fog múlni Messi játékán. 3-0-at tippelek nekünk, Messi-dupla, Neymar.
- torotam
- Jugador d'estrella
Nem várok könnyű meccset, meg kell izzadni majd a 3 pontért! Most nem fog érdekelni, ha elmaradnak a szép megoldások, a finom körömpasszok stb, daráljuk be őket, időben zárjuk le a meccset és hozzuk el mind a három pontot! Tippem 2-0 nekünk! 

Visca el BARCA!
- Leon
- Director del Fútbol
A maival együtt gyakorlatilag 2 nehezebb(nincs már se Real,se Sociedad,se Valencia) meccs van még vissza a szezonban.Az utolsó fordulóban lévő ATM ellenit most ne vegyük ide.
Az egyiken ma este 6ra túl is vagyunk és meg is kapjuk a választ arra,hogy a csapat feltámadása kitart e hosszabban.
Az egyiken ma este 6ra túl is vagyunk és meg is kapjuk a választ arra,hogy a csapat feltámadása kitart e hosszabban.

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Iniesta padoztatásának nyilván egyszerű óvintézkedés lehet az oka. A legutóbbi cseréje is ezért volt. Egyébként amennyi rúgást kapott az utóbbi időben, még szerencse, hogy nincs különösebb baja. Nem lehetetlen, hogy 16 órakor kifut a kezdővel, attól független, hogy itt nem az van írva.
A matracosoknak pedig, éppen ma a San Mamés fogja meghozni a bukást remélhetőleg.
A matracosoknak pedig, éppen ma a San Mamés fogja meghozni a bukást remélhetőleg.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Amilyen motivált volt a Barcelona a Real ellen idegenben, ugyanez lesz szükséges az Espanyol ellen is. Nehéz meccs lesz, a derbikre mindig összeszedik magukat, szerintem vért kell izzadni a 3 pontért. Ha tényleg akarják ezt a ligát, akkor bele kell adni mindent és nyerni!

- Leon
- Director del Fútbol
Ini gondolom a kisebb sérülése miatt nem kezdő ,viszont ott van a keretben. Remélem nélküle is elboldogul ma a csapat és akkor Andres legalább pihenhet a keddi BL meccsre. 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!