Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem értem tökszabályos csak a Barcának mindent befújnak.noname írta:Okos kapus. 16-oson kívül védés.![]()
Tudom,csak megpróbáltam reálos szemszögből nézni a meccset!eimenis1212 írta:mármint hogy érted, hogy ajándék? mert egyértelműen az volt.Leon írta:Ajajj,ajándék tizi!Na mindegy,végül is ez nem kézilabda...
mármint hogy érted, hogy ajándék? mert egyértelműen az volt.Leon írta:Ajajj,ajándék tizi!Na mindegy,végül is ez nem kézilabda...
Hihetetlen, nekem ugyanez ugrik be minden egyes tizi után amit nekünk ítélnek...Kelemen Berti írta:mit fogunk kapni ezután![]()
Kb. Egy ilyen kulcsfontosságú meccsen ez pedig kevés. Még örülhetünk, hogy a Madrid kikapott a múlt héten, mert így csak a Villareal elleni meccsen úszik majd a bajnokság...recrea írta:Szerintem meg fájdalmasan gyengék vagyunk, alibi, Tata meg csak nézi a semmit.
Iniesta nélkül nincs támadójáték.
ezt nem tudhatja mindenki, mert valaki úgy fogja fel,h ha a jobb csapat figyel,és nyom, akkor mindig simán nyeri az ilyen meccseketpalesz77 írta:A meccs olyan mint amilyennek vártam, bízom benne, hogy valahogy bekotrunk egy gólt, és kapni nem kapunk egyet se, már akkor boldog leszek. Az Espanyol ellen nem tudom ki az aki gálát várt, még a 08/09-es "etalon" csapat is 2-1-re nyert éppen hogy csak idegenben - ha jól rémlik így hirtelen -, az is elég megkérdőjelezhető 11-essel a kb 110. percben. Nagy a küzdelem, kevés a játék, mint az várható volt, ezt a meccset inkább az akarás mint a tudás fogja eldönteni.
csak oda ne égjen!Deus írta:Meleg a pite...