Neymar
- Andris
- Adminisztrátor
Nagyon szeretném ha lecserélnék... minősíthetetlen megint, a játéka meg a stílusa is. Jövőre majd kezdhet újra, ha felpofozták párszor, és raktak rá 5 kiló izmot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hát, nagyon remélem.
Mindenesetre nagyon úgy tűnik (ha igaz), hogy ez a tetű Madrid tényleg mindent megtesz, hogy Neymart megszerezze.
De kérdés: mi van, ha Neymar azt mondja, hogy marad Barcelonában? Megteheti, nem?
Mindenesetre nagyon úgy tűnik (ha igaz), hogy ez a tetű Madrid tényleg mindent megtesz, hogy Neymart megszerezze.
De kérdés: mi van, ha Neymar azt mondja, hogy marad Barcelonában? Megteheti, nem?
-
- Jugador d'estrella
teljesen igaz. Másrészt azok sárgázzák ki az ellenfeleket, akit szabályos eszközökkel nem nagyon lehet szerelnishutterisland írta:erről kíváncsi lennék egy statra, mármint hogy hány embert sárgáztak vagy állítottak ki róla.Hát igen - és hányan besárgultak már, meg piros is keletkezett.
mert azt tudom, hogy 72x szabálytalankodtak vele eddig a ligában.
egyébként sokan legyintenek erre, és szerintem sem ez a lényege a futballank, nem ez a feladata egy játékosnak, hogy sárgázzon ki embereket, viszont egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül e mellett.
aki focizott valaha, akár csak megyei szinten is, az tudja, hogy (főleg ha védő vagy középpályás vagy) mennyit jelent egy sárga lap a neved mellett.
onnantól megváltozik a játékod, sokkal óvatosabban kell játszanod, és kiesik a jolly joker (taktikai fault, mezhúzás,stb) a zsebedből.
szóval azért fontos elem a sárgázás is, sokat jelent, csak nem közvetlenül, hanem közvetve.
piros lap vagy tizi esetében pedig természetesen közvetlenül.
- shutterisland
- Director del Fútbol
erről kíváncsi lennék egy statra, mármint hogy hány embert sárgáztak vagy állítottak ki róla.Hát igen - és hányan besárgultak már, meg piros is keletkezett.
mert azt tudom, hogy 72x szabálytalankodtak vele eddig a ligában.
egyébként sokan legyintenek erre, és szerintem sem ez a lényege a futballank, nem ez a feladata egy játékosnak, hogy sárgázzon ki embereket, viszont egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül e mellett.
aki focizott valaha, akár csak megyei szinten is, az tudja, hogy (főleg ha védő vagy középpályás vagy) mennyit jelent egy sárga lap a neved mellett.
onnantól megváltozik a játékod, sokkal óvatosabban kell játszanod, és kiesik a jolly joker (taktikai fault, mezhúzás,stb) a zsebedből.
szóval azért fontos elem a sárgázás is, sokat jelent, csak nem közvetlenül, hanem közvetve.
piros lap vagy tizi esetében pedig természetesen közvetlenül.
-
- Jugador d'estrella
bakker én elhittem...jó cikk lett
Persze, hogy tréfa.ZBarca írta:Amúgy akkor most igaz ez a vizsgálódás, vagy ez csak egy elseji tréfa?

Football, bloody hell. /SAF/
Amúgy akkor most igaz ez a vizsgálódás, vagy ez csak egy elseji tréfa? 

Hát igen - és hányan besárgultak már, meg piros is keletkezett.shutterisland írta:hármat tuti, milan ellen, real ellen, és most.pontosan nem tudom, hogy mennyi 11-est harcolt ki, de nem egyet, nem kettőt.
- torotam
- Jugador d'estrella
Pontosan ezért kell egy formán kívüli Neymart kezdetni a visszapasszkirály helyett, mert rossz szériában is életveszély a pali, míg Pedroban csúcsformájában sincs meg a kellő veszély a kapura.shutterisland írta:tevékeny része volt a győzelemben, és fontosnak tartom, hogy egy játékos rosszul vagy közepesen játszva is képes legyen erre.
A Klasszikus előtt többen írták, hogy Neymar ne kezdjen, én végig bíztam benne, hogy Martino kezdetni fogja! És milyen jól tette!

Neymarra folyamatosan két védőnek kell figyelnie, örökké a kapu közelében sündörög (vagy villámgyorsan odaér ha éppen máshol sündörög

Neymar formája akkor volt a legjobb, mikor Messi nem volt a pályán. Remélem együtt is képesek lesznek csúcsformában jászani, a következő bő másfél hónapban nagy szükség lesz erre.
Visca el BARCA!
- shutterisland
- Director del Fútbol
hármat tuti, milan ellen, real ellen, és most.pontosan nem tudom, hogy mennyi 11-est harcolt ki, de nem egyet, nem kettőt.
Nekem semmi bajom az idei teljesítményével. 14 gólos és 12 gólpasszos idén, emellett pontosan nem tudom, hogy mennyi 11-est harcolt ki, de nem egyet, nem kettőt. Ahhoz képest, hogy ez az első európai szezonja nem rossz teljesítmény ez. Összehasonlítás képen: R10 az első európai szezonjában 13 góllal és 10 assisttal zárt. Igaz, hogy gyengébb csapatban, de gyengébb bajnokságban is. És a mi szezonunknak még nincs vége. Szerintem, ha kicsit megerősödik, beleszokik az európai ritmusba, túl lesz egy EGÉSZ itteni alapozáson, előszezonon, akkor jóval többre lesz majd képes. Én bízom benne, hogy Messi-vel ketten még nagyon sokat fognak elérni a Barca-ban.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szépen húzták az agyát, tudatosan ment, ezekre be is pöccent, korábban le kellett volna cserélni, mert nagyon frusztrált volt. Sok ilyen meccs lesz még, meg kell tanulni kezelni ezeket.

Egyetértek vele. Az első fault ellene 10 percen belül volt, ha jól emlékszem Stuani csinálta, az látszódott, hogy teljesen a megfélemlítés miatt lépett oda, labdához nem is akart érni. Ott rögtön sárgával kellett volna kezdeni. Eltelt 20 perc mire megkapta az előtte már jogosan járó sárgát egy hasonlóért. Utána visszavett, átadta a hentesmunkát másnak. Tisztán látszódott, hogy csak erre mennek, "tüskéztek". Nehéz így játszani, ki lehet billenteni egy játékost a ritmusából.Chino írta: Hát amiket kapott megtorlatlanul, azért járhatott is a szája. Magasan a legveszélyesebb támadónk volt, Messit is beleértve. Melózott rendesen, a helyzetek szinte mindegyikében benne volt és etette is az embereket. Nagyon egyoldalas volt a támadójátékunk,
A bíró jobban is szankcionálhatta volna azokat a belépőket amiket kapott, mert a többségük nem egy vétlen fault volt.
A ziccer miatt mentségére legyen mondva felpattant a labda és nem tudta irányítani már, ő is csak nyúlt utána, hiába ordító helyzet, aki focizott tudja milyen egy ilyen szituáció. Fotelból nézve tűnik inkább könnyűnek.
A tizi kiharcolása viszont annyira tényleg nem nagy érdem, de ő volt ott megint, a védője követte el és teljesen mindegy mennyire az ő érdeme vagy nem, 3 pontot hozott nekünk.
-
- Jugador d'estrella
igen, pont ezt mondom. Ha nem jó akkor is képes eldönteni a meccseket. Az én bizalmam felé maximális, mert nagy játékos ( lesz)Sanama írta:Ma nem volt jó. Espanyol nagoyn erőszakos volt, neki ez nagyon nem ízlett, ráadásul sokszor felrúgták, és tényleg nem kaptak róla lapot.eimenis1212 írta:a sokak számára haszontalan Neymar elég sok kulcsszituációt alakít ki ami sok-sok 3 pontot ér(t) már... Akkor hogy is van ez?
De azért a 11est csak róla fújták már megint.
(A ziccert illett volna belőni.)
- shutterisland
- Director del Fútbol
messin kívül szerintem senki nem kap ennyit a világon, csak annyi a diffi, hogy messi már megszokta, és jobb a fizikuma.
a helyzetéért kár, 1000-ből 999x berúgja, ez volt az egy, amikor nem, mehet is a benny hill-be.
viszont akárhogy is, ma IS tevékeny része volt a győzelemben, és fontosnak tartom, hogy egy játékos rosszul vagy közepesen játszva is képes legyen erre.
a helyzetéért kár, 1000-ből 999x berúgja, ez volt az egy, amikor nem, mehet is a benny hill-be.
viszont akárhogy is, ma IS tevékeny része volt a győzelemben, és fontosnak tartom, hogy egy játékos rosszul vagy közepesen játszva is képes legyen erre.
- Chino
- Llegenda del Barça
Hát amiket kapott megtorlatlanul, azért járhatott is a szája. Magasan a legveszélyesebb támadónk volt, Messit is beleértve. Melózott rendesen, a helyzetek szinte mindegyikében benne volt és etette is az embereket. Nagyon egyoldalas volt a támadójátékunk,Andris írta:Ma is csak a szajja jart, elkepesztoen unszimptikus ember, raadasul flegma es benazik is rendesen. Mostanaban nagyon csalodast kelto amit muvel.
A bíró jobban is szankcionálhatta volna azokat a belépőket amiket kapott, mert a többségük nem egy vétlen fault volt.
Forca Barca!!!!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Azért jobban örültem volna, ha belövi 2 méterről, és úgy nyerünk 

- Andris
- Adminisztrátor
Ma is csak a szajja jart, elkepesztoen unszimptikus ember, raadasul flegma es benazik is rendesen. Mostanaban nagyon csalodast kelto amit muvel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Leon
- Director del Fútbol
Nem csodálom ha elment a kedve a játéktól,végig rúgdosták az egész meccsen azok a kétballábasok.Ennek ellenére becsülettel küzdött,visszament védekezni is és megint miatta nyertünk! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Ma nem volt jó. Espanyol nagoyn erőszakos volt, neki ez nagyon nem ízlett, ráadásul sokszor felrúgták, és tényleg nem kaptak róla lapot.eimenis1212 írta:a sokak számára haszontalan Neymar elég sok kulcsszituációt alakít ki ami sok-sok 3 pontot ér(t) már... Akkor hogy is van ez?
De azért a 11est csak róla fújták már megint.
(A ziccert illett volna belőni.)
-
- Jugador d'estrella
a sokak számára haszontalan Neymar elég sok kulcsszituációt alakít ki ami sok-sok 3 pontot ér(t) már... Akkor hogy is van ez?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szeret lazáskodni, ez a Celta ellen is látszott. Igazi támadójátékos, a két gólja is bizonyíték rá. Remélem sokáig motivált lesz és nem kerül Ronaldinho és Deco szintjére... Sajnos a brazilok egyik gyengéje a bulizás, jó lenne, ha Neymar ebből kimaradna. Sokat kell még tanulnia, néha jó lenne kicsit védekezni is, segíteni Albának.