Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hagyjuk már ezt... ez az Espanyol játékban egy nagy nulla. Ha a játékkal foglalkoznánk és hajtanánk ahogy illenék nem 1 góllal lennénk jobbak, de megint ráérősen, nagy pofával játszunk... akár Valladolidban.ozsimiki írta:Nem is értem ki gondolta,h ez egy egyszerű IDEGENBELI meccs lesz...főleg a fontosságát tekintve..
ezek mindig csúsznak másznak, nem mellesleg rúgnak 95percen keresztül.
Bár azért egy Neymar bepasszolhatná a gólvonalról a lasztit, akár felpattant akár nem...
2.félidőben kell hozni Iniestat, mert Fabregas amikor Xavi mellett van, szürke.
Azért rámcáfolhatna a 2.félidőben.
FORCA BARCAAA!!!
Pont ez az, hogy a keménykedésben benne vagyunk, de a támadásépítésünk lassú, a labdás emberen kívül a többiek sétálnak. Messi megint a kp sor hátán játszik szervezőt. Nagyon arra játszunk, hogy majd az egyik parasztot kiszórják az ellenféltől... Így nem lehet győzni.Mezner2 írta:Nem tudom, hogy én nézek-e más meccset mint ti, de szerintem küzd és harap a csapat... Minden labdára úgy mennek mintha az életük múlna rajta. El fog fáradni a második félidőre az Espanyol !
NEy ezt belőhette volna
Tök ugyanerre gondoltam, remélem a gólvonalról is vissza fogják adni neki... Így nem fogunk gólt lőni, ha minden védő Messire ugrik, ez a sok szerencsétlen meg csak Messinek passzol.Gareth Tello írta:Jó lenne, ha nem passzolnánk vissza még a gólvonalról is Messinek...
http://www.feed2all.eu/type/football.html" target="_blankBarca96 írta:interneten hol tudnám nézni a Sevilla - Real Madridot?
egy jó linknek nagyon örülnék
Vagy csak te nem láttad azokat a meccseket.torotam írta: Ezzel a játékkal szívtunk a Valencia meg a Sociedad ellen? Remélem ezt nem mondod komolyan, mert akkor nem egy csapatnak szurkolunk...![]()
lőtt egy lesgólt, ami nem biztos, hogy az volt, nem játszották rendesen vissza.mess2009 írta:Fabregasnak a másodikban a körömpasszokon kívül nem volt egy jó megmozdulása sem....