palesz77 írta:Gyerekek én nem értem, miért ne igazolná le senki Valdést? Úgy csináltok itt sokan, mintha nem lett volna még rá a futball történelmében, hogy valaki sérülten érkezik aktuális csapatához. Ő meg még ráadásul ingyen is lesz, csodálkoznék ha emiatt a sérülés miatt nem igazolná le a Monaco vagy a City. Meg a klub hülyesége is lenne, ha emiatt halogatnák Ter Stegen igazolását. Victor egyértelműen kijelentette, hogy menni akar, ráadásul ingyen is, hogy több aláíráspénzt kaphasson, ezek után ne mi legyünk azok akik borítják a terveiket miatta.. Az gesztusnak szép lenne, hogy felajánlunk egy szerződést, hogy itt eddzegessen amíg felépül, de miatta halogatni a kapusigazolást nagyon gáz lenne. Én sokakkal ellentétben az Abidal ügyet is így látom, szép gesztus volt a klubtól, hogy kitartottak mellette amíg felépült, de ezek után én is inkább számítottam volna egy feltörekvő fiatal Bartrára a szezonban, mint őrá. Ha maradt volna szegény srác még kevesebbet játszana, pedig neki kellenek a percek, de ez nem ide vág, hagyom is.
Egy szó mint száz, akár mennyire is szeretem Valdést, ha már 2 éve ezt szajkózza, hogy ő biza nem marad, akkor szimplán "kedvességből" nem tartanám itt egy Ter Stegen kárára csak azért, mert most lesérült és nem úgy alakultak a dolgok ahogy ő akarta.. De hál istennek ilyenről eddig semmit nem is olvastam, csak itt mondja a fórum fele ezt, hogy ez lesz majd.
u.i.: A sport címlapján azt írják, hogy megy a Monacoba.
Ezt a kérdést én is így látom. A legkevesebb volt Abidal és most Valdés esetében is, hogy a nehéz időszakokban támogattuk, támogatjuk őket. Ugyanakkor a csapat érdekeit szem előtt tartva nem szabad ezt érzelmi alapon megközelíteni új szerződésekkel, Abidallal kapcsolatban én úgy gondolom, a legjobb lehetőség volt, hogy elengedtük, mind a klub, mind az ő szempontjából, más kérdés, hogy ő ezt nem annyira értékelte, de az idő majd úgyis eldönt mindent, most jól van és focizhat a klubjában.
Sajnálni fogom, ha valóban így ér véget VV pályafutása nálunk, de az ésszerűség azt diktálja, hogy az elmúlt másfél évben történtek alapján mennie kell. Egy nagy klub pedig meg is fogja venni, mert nem lesz a nyári időszakban hasonló képességű, szabadon igazolható kapus.
Egy búcsúmeccs viszont kijárna majd neki.
Ánims Valdés