Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kristop írta: szerintem se volt semmi gond azzal, ahogy beszállt, de attól, hogy neymar, pedro vagy akár reus rosszul játszik, attól még ez őt nem menti fel semmi alól.
szerintem se volt semmi gond azzal, ahogy beszállt, de attól, hogy neymar, pedro vagy akár reus rosszul játszik, attól még ez őt nem menti fel semmi alól.Csbal írta:Nincs vele semmi baj, főleg h Neymar ilyen színtelen.
Teljesen egyetértek, elfogulatlan hozzászólás és ugyanígy voltam vele. Amikor a lábával védett a kapus, azt én is sajnáltam, de előfordul ilyen még a legjobbal is. Lásd. Messi a Real ellen. szemben a kapussal 2 méterrel mellé gurított. Nincs vele semmi baj, főleg h Neymar ilyen színtelen.S.Agüero írta:Szerencsétlent tényleg mindig megtaláljátok.
Az emeléssel nem volt gond, ott a kapus védett nagyot. Amikor bepasszolták neki, nem tehetett róla, elrúgták előle a labdát. A harmadik esett miatt mondjuk én is kicsit bosszús vagyok, belőhette volna, bár jól fogta a szöget a kapus, és eléggé kiszorított helyzetből is kellett lőnie.
Nem írok semmit, ugyanezt írnám.S.Agüero írta:Szerencsétlent tényleg mindig megtaláljátok.
Az emeléssel nem volt gond, ott a kapus védett nagyot. Amikor bepasszolták neki, nem tehetett róla, elrúgták előle a labdát. A harmadik esett miatt mondjuk én is kicsit bosszús vagyok, belőhette volna, bár jól fogta a szöget a kapus, és eléggé kiszorított helyzetből is kellett lőnie.
Messi hányat szerencsétlenkedett el? Neymar hányat? Messinek nem kapott a kapus bele az emelésébe? Kár hogy nem Te nyomod a helyén, megmutathatnád mennyire penge vagy... nethuszárSanama írta: egyszer a lábával védett a kapus, egyszer pedig belekapott az átemelésbe
a harmadikra nem emlékszem, de nálam ez akárhogy is számolom kettőből kettő kapura
Akkor 2x talált kaput, bocsánat. A harmadik eset amikor Fabregas bal oldalról begurította, de természetesen elszerencsétlenkedte.
Sanama írta:Akkor 2x talált kaput, bocsánat. A harmadik eset amikor Fabregas bal oldalról begurította, de természetesen elszerencsétlenkedte.kristop írta: egyszer a lábával védett a kapus, egyszer pedig belekapott az átemelésbe
a harmadikra nem emlékszem, de nálam ez akárhogy is számolom kettőből kettő kapura
Akkor 2x talált kaput, bocsánat. A harmadik eset amikor Fabregas bal oldalról begurította, de természetesen elszerencsétlenkedte.kristop írta:egyszer a lábával védett a kapus, egyszer pedig belekapott az átemelésbeSanama írta:10perc alatt 3(!!!!) ziccert alakítottak ki neki, abból 1szer talált kaput?
Röhej ez a csávó.
egyszer a lábával védett a kapus, egyszer pedig belekapott az átemelésbeSanama írta:10perc alatt 3(!!!!) ziccert alakítottak ki neki, abból 1szer talált kaput?
Röhej ez a csávó.
Írtam. Neymar amúgy mit változtat azon, hogy sikerült Alexisnek 3 ziccert kihagynia?thiagoalcantara írta:Hagyjuk már rá ezt a dolgot! Neymar-hoz írtál hogy milyen ziccert hagyott ki? Nem hiszem el hogy szegényt állandóan piszkálni kell...Sanama írta:10perc alatt 3(!!!!) ziccert alakítottak ki neki, abból 1szer talált kaput?
Röhej ez a csávó.
Hagyjuk már rá ezt a dolgot! Neymar-hoz írtál hogy milyen ziccert hagyott ki? Nem hiszem el hogy szegényt állandóan piszkálni kell...Sanama írta:10perc alatt 3(!!!!) ziccert alakítottak ki neki, abból 1szer talált kaput?
Röhej ez a csávó.
csabimo írta:Reus nekem is teccik, nem tudom mennyire sanchez poszt aztán fabregas se az a nagy hamiskilences
Aguerorol sokat cikkeznek cikkeztek, amitöl kicsit kivagyok h középcsatárokat teszünk vonal mellé Henry Villa mittommé... eléggé sokat volt sérült ebben a szezonban, ami mellette szol h gólerős van önbizalma :XD bizonyitott spanyoloban és angliában is a válogatottban is jol tolja,, és Messi jó spanja..mondhat bárki bármit igenis számit h spanba legyenek a törpével..egyszoval faja kis player egy probát megérne persze ha nem valami hoorrorárat kérnek érte!
Reus-t!Gareth Tello írta: Egyébként, akik eladnák, kit hoznának a helyére?...
visca el barca írta:(kis gol is gol)