Zolee23 írta:kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.
ezt a mangala gyereket látta valaki játszani kettőnél többször?
ebben a szezonban jó párszor láttam. Rendkívül magabiztos,és jó fizikumú védő, emellet gyors is, és ahogy látom,éretten mozog a védelem közepén.
Az biztos,hogy nyáron robbantanak érte, chelsea,city, valahova tuti megy, mert a legmagasabb szintre való.
Én hoznám szó nélkül.
Nagyon nehéz ügy egyébként, kényes poszt, ráadásul nekünk azonnali megoldás kéne. Verthongen játéka is tetszik,illene hozzánk, Hummels sem lenne rossz.
Ezt a 3 játékost szoktam figyelni,ha tehetem, a többi jelöltet nem igazán követem, még talán Inigo Martinezre tudom azt mondani,hogy jó lehet, de a többieket nem sűrűn láttam játszani ahhoz,hogy véleményt mondjak róluk.
Ha ebből a 4esből jön 1, esetleg kettő, vagy 1 és még valaki,akiket nem említettem,akkor rosszul nem járunk,szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."