2014.03.25. 16:51:50
Bob, gondolom Te még szekérrel jársz, meg gőzös vonattal, és lemész a postára telefonálni is,vársz órákat,mire kapcsolnak valakit.
Változnak az idők, haladni kell a korral, a Facebook,sajnos,nem sajnos az élet része, sok minden zajlik ott, szinte mindenről ott lehet tudomást szerezni, sportolók is használják (+twitter), ezért is szeretem,de rengeteg eseményről (koncertek,előadások, kiállítások) onnan lehet leginkább tájékozódni,ma már mindenkinek az első számú hirdető felülete a facebook.
Hogy ez jó vagy sem teljesen mindegy, aki nem akar lemaradni,az használja.
Engem sok előadástól,vagy koncerttől fosztott volna meg, de sok ismerőst is szereztem ott, akikkel mondjuk külföldön találkoztam,és ott tudom a kapcsolatot tartani velük legkönnyebben.
Az én hírfolyamomon például nem a kislányok picsogásai meg egyéb nagy gondolatok jelennek meg,hanem sportolók kiírásai,képei, hírportálok által kirakott hírek, külföldi orgánumok hírei,filmes oldalak,sorozatos oldalak hírei,stb.Egyszerűbb,mint egyesével meglátogatni minden oldalt,és onnan megnyitogatni egyesével a cikkeket. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy lehet értelmesen is használni ezt az egészet.
El kell fogadni,plusz Téged senki nem kötelez,hogy használd,nem is kell, de nem kell lenézni azokat akik használják. Vannak hülyék, akik nem tudják mire is lehet használni,stb..de nem abból kell kiindulni.
Persze azzal én sem értek egyet,hogy egy tanár kötelez valakit arra,hogy regisztráljon, meg ehhez köti az aláírás megszerzését,ezt elítélem. De egyébként egy csomó másra lehet használni, hovatovább, a hanghívás minősége facebookon keresztül wifin vagy 4g hálózaton ezerszer jobb,mint a sima telefonos hálózat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."