Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Csbal
Jugador d'estrella

2014.03.25. 10:13:12

Orange írta: Nyílván nem lehet felróni azt, hogy 10 centivel előrébb volt Ney mint Marci hiszen ezt élőben felmérni nagy sebességű játéknál borzasztó nehéz, de az viszont tény, hogy ez az ítélet (a les , ha les volt persze...) be nem fújása mérkőzést befolyásoló ítélet volt.
Igen, ember legyen a talpán aki itt vitathatatlan döntést hozott volna. Valóban befolyásolta a végeredményt, ez nem vitatható, de alább kifejtek egy másik dolgot is ezzel kapcsolatban.
Orange írta: Nem a 11-es miatt hanem a kiállítás miatt.
Ez nem mentesíti Ramost azért mert f..z helyzetben szabálytalankodott... de attól még a meccs további képét nagyban meghatározta.
És azt, hogy így 10 ember ellen 2 penaltyval 1 góllal jobb volt a barcelona szerintem közel sem akkora ünneplésre okot adó dolog mint amit itt tapasztalok.

Amiatt lehet ünnepelni, hogy csak 1 pontra vannak így az első helytől.. de azt ünnepelni , hogy a barca mennyivel jobb volt mint a Real kicsit nevetséges. :)
1. Nem a helyzet volt a f..z, hanem Ramos :) 2. És ebből az okból kifolyólag igen, a Barca 1 góllal jobb volt és még egy tényezővel: fejben. és ez elég nagy különbség a mai futballban. Két ilyen gigász csapatnál nem sok minden más dönt ilyen meccseken. A Barca SOKKAL jobb volt vasárnap fejben. És ez elég is volt. Ramos annyira gyenge mentálisan, hogy ilyen hibát vét!? A játékosok hibáin múlott a végeredmény és ebben a Real többet vétett. Ramos intézte el a kiállítást, nem a bíró, és ezért volt jobb a Barca sokkal, mert ilyen hibái nem voltak. Masch hibái technikai hibák voltak, de az egész Barca olyan higgadt és szervezett volt, nem mentek fejetlenül előre, hanem vártak a hibára, mert tudták hogy ilyen védőkkel, mint Pepe, Ramos lehetetlen úgy lehozni egy classico-t hogy ne hibázzanak ilyen jellegűt, akkora nyomás alatt, mint amekkora alatt voltak párszor a meccs folyamán. Szóval szvsz a Barca fejben sokkal jobb volt vasárnap, és ez döntött. Ramos gyenge láncszem volt, és be is igazolódott, hibázott egy olyat, mint amilyen blsz1-ben szoktak(de már ott is amatőr hibának minősítik utolsó emberként ilyet tenni).
Orange írta: Egyébként a barca fórum hangulatváltozása valami fantasztikus. :)
1 hete mehetett volna 5 ember kivételével mindenki a keretből.. ma meg már olyanokat is olvasok , hogy Xavi mekkora tanár és mennyire kell ide évekig :mrgreen:
Mi tovább Me$$i eladása is már egy kisebb csoportnak téma volt...
Hát, igen, ez sajnos elég szégyen Barca szurkolóktól.
Maxi
Entrenador del Barça

2014.03.25. 10:10:51

Csoki.
van abban valami amit írsz, DE ettől függetlenül akkora igazságot írt torotam, hogy az nem igaz.évek óta Ti vagytok a szegény madrid akit mindenki bánt és minden bíró ellenetek fúj, sőt az új pápa kiadta ukászba, hogy az újonnan született guerekek nem lehetnek madrid drukkkerek sem.persze népművészeti cserépedény vagyok és őszintén mondom felüdülés olvasni az írásaid szurkoói hovatartozás nélkül is, devsajnos szurkolótársaidnak olyan szintű üldözés mániája van, hogy az már beteges.

egyébként meg az nálam nem színvonal, hogy 3-4 nagyszájú okoskodó és egy kihaénnem moderátor osztja a hülyeségeit a többi gondolkozni nem tudó meg megy utána.persze Van sok kivétel csak őket meg tömegesen kiutálják.respect Matt...

még véletlenül sem ellened szól ez az egész.

a meccsről annyit, ha a madrid nyer sem lett volna érdemtelen, sőt évek óta először végig mosolyogtam a meccset.klasszikushoz méltó volt, régen volt ilyen.
és komolyan nem tudom, hogy merülhet fel ezen a meccsen, hogy meg akarták verni a madridot.
még azt sem mondanám, hogy sok volt a bírói hiba...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Maxi 2014.03.25. 10:16:38-kor.
Forca Barca
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.25. 09:00:54

Tobias88 írta:Amúgy most melyik hibás eseten is megy a vita? Busquets Pepe fejére tett lába vagy hogy Ronaldo 11ese kint volt? Mert több eset ugye a videókon látni hogy nincs, Neymar esete is egyértelmű
Na ez az, sőt. Sergio eseténél tisztán látszik, hogy rálökik... 1 kétes szitu volt, az is teljesen egyértelmű, nem tudom min megy még a vita? Jó, hogy a Real kapott egy teljesen érdemtelen 11-est, aztán azt hozzák ki a sztoriból, hogy nekünk fújt a játékvezető... Ősszel is ez volt Ronaldo eseténél (bár azért azt meg lehetett volna adni), csak mindenki Fabregas esetét felejtette el. Szánalmas, unalmas, folytassam? Mit mondott Pep? Azokból lesznek a legnagyobb győztesek, akik a leginkább el tudják viselni a vereséget. No comment.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.03.25. 08:49:36

Amúgy most melyik hibás eseten is megy a vita? Busquets Pepe fejére tett lába vagy hogy Ronaldo 11ese kint volt? Mert több eset ugye a videókon látni hogy nincs, Neymar esete is egyértelmű
94:39 6 - 1
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.25. 08:14:44

néha elsősorban tárgyi információért átnézek a madridistákhoz, de a fórumuk az nem érdekel....elég a hivatalos nyilatkozataikat megemészteni.
egy gondolat a büntetőkről: néha bizony a szuper lassítások is megtévesztőek! erős és a valóságban fájó kontaktokat időnként úgy látni lassításban, mintha csak egy sima legyintés történt volna.....(pl. most CR könyöke Mascheráno nyakán..)
Neymar buktatását pl. hatásosabb eredeti sebességen nézni mert az esés dinamikája, formája és iránya egyértelműsíti, hogy igenis ki billentették a srácot! ÚGY nem lehet műesést produkálni!! mondom ezt akkor is ha a faultot követően nyilván ösztönösen rá tett egy lapáttal ,ellentétben pl. CR. esésével ahol Alves szándéka és tette világosan követhető de a - további - szándékos műesés is!
ilyenformán, bennem az a meggyőződés alakult ki , hogy CR. biztosan tévedés, Iniesta biztosan helyes, Neymar cca. 50-50 % ban véleményes ítélet lehetett.
az pedig hogy egy NORMÁLIS szurkoló egy kicsit is vitás esetet ÖSZTÖNÖSEN a csapata iránti elfogultsággal LÁT számomra triviális tény. lehet később, spekulative elimerni dolgokat de attól még ez bizony jellegzetes viselkedés marad ...
ezt csak azért írom ide, mert ezek a kölcsönös pengeváltások a szinvonalról, kultúráról, IQ ról, mosolyogtató szélmalom harcnak tűnnek.
daffy
Madridista

2014.03.25. 07:49:39

torotam írta: Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?
Szeretném, ha ezek után itt még egyszer madridista a színvonalat kritizálja, az szankcionálva legyen.
ezt megtettem én is már 2 éve. a 2 oldalnak semmi köze egymáshoz,egyébként attól hogy valaki más rosszul csinálja esetleg a dolgait vagy szimplán hülye,az felhatalmaz téged arra,hogy te is így tegyél? majd óvodás módjára ujjal mutogatsz,hogy de hát ő is... ez elég szánalmas. akinek nem tetszik,nem kell olvasni egyik oldalt sem. de még mindig nincs számottevő különbség,talán csak a moderálásban,ahol szintén van ott is kivetni való. ahol emberek szabadon,komoly ellenőrzés nélkül kifejthetik a véleményüket,az sosem lesz ténylegesen színvonalas,maximum egy keskeny réteg számára.

ui: mindig az a forum a színvonalasabb,amelyik csapatnak jobban megy. ezt elég jól meg lehet figyelni
Orange
Barça C

2014.03.25. 04:00:56

Külön kiemeltem Ancelottit, mint igazi úriembert és sportembert és remélem átragad a mentalitása a Madrid játékosaira is!
Viszont azt tartom, hogy Ronaldo és Ramos rágalmai nem méltóak a Real Madridhoz és nem maradhatnak bűntetlenül.
Sajnos emlékszem én olyan spanyol szuperkupa döntőre a két gigász között, mikor a vesztes madridi játékosok ahelyett, hogy tisztességgel gratuláltak volna és megvárták volna a kupaátadást, a lefújás után a "csalók" és "tolvajok" szavakat üvöltözték és levonultak a pályáról. Az nagyon nem volt méltó a madridi címerhez. Akkoriban az edző egy bizonyos José Mourinho volt... A hagyatéka a mai napig ott van sok játékosban. Ez a baj.
Valóban kiemelted. De nyílván 1 olyan embert emeltél ki, aki alig több mint fél éve van a Realban... ez nekem továbbra is úgy jön le. hogy rajta kívül mindenki a rossz megtestesítője Madridban pedig ez nem igaz.
Mint írtam egyet értek, hogy CR-nek és Ramos-nak be kellett volna fogniuk a pofájukat, DE! abban viszont egyet értek, (nem erre a meccsre kivetítve!!!) hogy a spanyol bírók ténykedése nagyon sokszor kritikán aluli és nem méltó még a Magyar bajnoksághoz sem (amivel azért elég durván lehordtam őket...) és ezeknek a gyenge produkcióknak jó lenne ha véget vetne a spanyol szövetség is. Hozzanak bírót angliából vagy bánom is én honnan , de amit ezek leművelnek sokx tényleg felháborító....

Csalók és tolvajok szavakat üvöltöztek a Realosok? Ez nekem új... valami video vagy forrás erről van? Mert nem szeretem a "képzelt" szituációkat. És én erre nem emlékszem... (aztán lehet csak egyszerűen elkapcsoltam a sípszó után rögtön...) bár éppen akkor sem értettem volna mivel spanyolul nem nagyon tudok....

Leon írta:Természetesen demokrácia van és mindenkinek joga van véleményt formálni de akkor sem értem mi a fenének jön ide a másik oldalról egy gyenge kisebbség és próbálja meggyőzni itt az erős többséget!Sőt még pár reálos meri itt a nyálát verni,hogy nem jó itt a színvonal meg,hogy ki ide való meg nem való az oldalra! :lol:
Az ilyen egyéneknek azt üzenem,hogy lila sállal üljenek be a Fradi B középbe és ott győzködjék az embereket! :mrgreen:
Persze azokat a Barcásokat sem értem akik áttévednek abba a mocsárba, de hát a szívük joga.
Egyébként az ilyen Cuncik meg Ramosok tökéletesen minősítik a szurkolóikat meg a Madridot.
Csak a normális embereket (pl:DiMaria,Isco,Bale,Marcelo) sajnálom,hogy ilyen közösségbe kerültek.
Az érdekes az egészben,hogy kivétel nélkül az összes sajtó orgánum (Marca,AS,Mundo,idehaza:Nemzeti Sport,stb) mind-mind azt írja a meccsről,hogy a pl a 2 Barca tizi jogos volt a, a Madridé nem.
Most akkor a Barcelona megvette kilóra az egész világsajtót,hogy mindenféle hazugságot hordjanak össze róluk? :lol:
Zárom is soraimat,mert holnap tuti olyan hosszú kioktatást kapok odaátról,hogy ahhoz képest a Toldi 12 éneke csak egy egyszerű szórólap. :mrgreen:
De ahogy Harvey Dent is mondaná:mindig hajnal előtt a legnagyobba sötétség.
Soraidat olvasgatva Te valóban a hajnal előtti komorfekete sötétség vagy...
lásd: gyenge kisebbség, veri a nyálát...
Tényleg nem bántásból de az irományod csak hangulatkeltésre jó semmi másra. Tipikus esete annak ha csendben maradtál volna bölcsebb maradtál volna....

Inkább ténynek hívom, mint véleménynek.

Kétszer vertül el őket a bajnokságban, mindkétszer jó focival, nálam már sikeres a szezon, ha ezt megfejeljük a kupadöntőben, elégedetten dőlök hátra, függetlenül minden más eredménytől. Most ráadásul egy erős Real ellen győztünk, idegenben, itt nem nekünk kell magyarázkodni.
Tény, hogy 2x elvertétek a Realt idén az, hogy milyen focival erősen szubjektív....
Nem értem ki mondta , hogy nektek kell magyarázkodni?
Kép
ferninho
Madridista

2014.03.25. 02:09:06

Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?
Szeretném, ha ezek után itt még egyszer madridista a színvonalat kritizálja, az szankcionálva legyen.
szó sincs arról, amit leírtál, szívesen kifejtem ma délután/este, ha szeretnéd részletesebben mire is gondoltam pontosan, mert én aztán olyat nem írtam, hogy az eurobarca színvonalon aluli és emiatt szívesen tisztázom ezt a dolgot, mert látom sokaknál félrement, mit is akartam írni.
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.25. 01:55:50

Leon írta:Természetesen demokrácia van és mindenkinek joga van véleményt formálni de akkor sem értem mi a fenének jön ide a másik oldalról egy gyenge kisebbség és próbálja meggyőzni itt az erős többséget!Sőt még pár reálos meri itt a nyálát verni,hogy nem jó itt a színvonal meg,hogy ki ide való meg nem való az oldalra! :lol:
Az ilyen egyéneknek azt üzenem,hogy lila sállal üljenek be a Fradi B középbe és ott győzködjék az embereket! :mrgreen:
Persze azokat a Barcásokat sem értem akik áttévednek abba a mocsárba, de hát a szívük joga.
Egyébként az ilyen Cuncik meg Ramosok tökéletesen minősítik a szurkolóikat meg a Madridot.
Személy szerint nekem semmi gondom nincs azzal, hogy madridisták is kifejtik itt olykor a véleményüket, ha normális hangnemben teszik, sőt az esetek többségében kíváncsian is olvasom.
Nyilván nem sokszor értek velük egyet, de jó néha az ellenoldal véleményét is hallani.
Ha nem vagy rá kíváncsi, javaslom ugord át őket és ne reagálj rájuk.
Forca Barca!!!!
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.25. 01:45:17

recrea írta:Torotam,

téged komolyan érdekel, h ezek mit gondolnak vagy mondanak? :D :shock:
Nagyon felszabott a sok igazságtalan és gonosz dolog amit olvastam, már sokadjára, és jó volt kiadni magamból...
Az asszony már nem kíváncsi ezekre, muszáj volt rátok zúdítanom! :D
Visca el BARCA!
recrea
Llegenda del Barça

2014.03.25. 01:17:27

Orange írta:
Ha valakinek nem tiszta a végeredmény, számolja össze a gólokat még egyszer, aztán újra és újra és így tovább. :P
Próbálj szintet lépni a véleményformálásban mert ez így gatya... [-X
Inkább ténynek hívom, mint véleménynek.

Kétszer vertül el őket a bajnokságban, mindkétszer jó focival, nálam már sikeres a szezon, ha ezt megfejeljük a kupadöntőben, elégedetten dőlök hátra, függetlenül minden más eredménytől. Most ráadásul egy erős Real ellen győztünk, idegenben, itt nem nekünk kell magyarázkodni. [-X 8)
Leon
Director del Fútbol

2014.03.25. 01:11:50

Természetesen demokrácia van és mindenkinek joga van véleményt formálni de akkor sem értem mi a fenének jön ide a másik oldalról egy gyenge kisebbség és próbálja meggyőzni itt az erős többséget!Sőt még pár reálos meri itt a nyálát verni,hogy nem jó itt a színvonal meg,hogy ki ide való meg nem való az oldalra! :lol:
Csak a normális embereket (pl:DiMaria,Isco,Bale,Marcelo) sajnálom,hogy ilyen közösségbe kerültek.
Az érdekes az egészben,hogy kivétel nélkül az összes sajtó orgánum (Marca,AS,Mundo,idehaza:Nemzeti Sport,stb) mind-mind azt írja a meccsről,hogy a pl a 2 Barca tizi jogos volt a, a Madridé nem.
Most akkor a Barcelona megvette kilóra az egész világsajtót,hogy mindenféle hazugságot hordjanak össze róluk? :lol:
Zárom is soraimat,mert holnap tuti olyan hosszú kioktatást kapok odaátról,hogy ahhoz képest a Toldi 12 éneke csak egy egyszerű szórólap. :mrgreen:
De ahogy Harvey Dent is mondaná:mindig hajnal előtt a legnagyobba sötétség.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.25. 01:10:17

Orange írta: Mindössze úgy érzem , hogy kicsit túlzásba vitted a Real Madrid elleni kirohanást. És úgy állítod be mintha tényleg ez a klub illetve alkalmazottjai lennének a pokol földi helytartói.
Mondom ezt annak ellenére,hogy mint pár sorral fentebb olvashatod tőlem, hogy én sem vagyok kibékülve a klubon belül bizonyos dolgokkal...
Külön kiemeltem Ancelottit, mint igazi úriembert és sportembert és remélem átragad a mentalitása a Madrid játékosaira is!
Viszont azt tartom, hogy Ronaldo és Ramos rágalmai nem méltóak a Real Madridhoz és nem maradhatnak bűntetlenül.
Sajnos emlékszem én olyan spanyol szuperkupa döntőre a két gigász között, mikor a vesztes madridi játékosok ahelyett, hogy tisztességgel gratuláltak volna és megvárták volna a kupaátadást, a lefújás után a "csalók" és "tolvajok" szavakat üvöltözték és levonultak a pályáról. Az nagyon nem volt méltó a madridi címerhez. Akkoriban az edző egy bizonyos José Mourinho volt... A hagyatéka a mai napig ott van sok játékosban. Ez a baj.
Visca el BARCA!
Orange
Barça C

2014.03.25. 00:59:20

Chino írta:
Orange írta:
Nem a 11-es miatt hanem a kiállítás miatt.
Ez nem mentesíti Ramost azért mert f..z helyzetben szabálytalankodott... de attól még a meccs további képét nagyban meghatározta.
És azt, hogy így 10 ember ellen 2 penaltyval 1 góllal jobb volt a barcelona szerintem közel sem akkora ünneplésre okot adó dolog mint amit itt tapasztalok.
Az hogy mennyivel és mivel volt jobb a Barca elég összetett és szubjektív dolog.
Nem ünneplésről van szó, bár csak a saját nevemben beszélhetek, csupán elégedett vagyok a csapattal, azzal a csapattal amelyiket leírtak, és esélytelenebbként állt ki az utóbbi évek talán legjobb Madridja ellen. Attól, hogy két tizenegyest kaptunk és emberelőnyben játszhattunk egy ideig, számomra nem kisebbíti a csapat érdemét. Amellett a Real is büntetővel, ráadásul jogtalan büntetővel szerzett vezetést. (+születtek számukra kedvező ítéletek)

Én annak örülök gazán, hogy a sok kiváló egyéni teljesítmény mellett csapatszinten is nagyszerű játékot és küzdést láthattam , amire kevés példa volt az utóbbi két évben. =Persze közel se tökéletes, de mindenképp bíztató)
Ez a Real most nagyon erős, és főleg ezért hatalmas fegyvertény ez a győzelem. Ennek ellenére helyén kell kezelni ezt a mérkőzést is. Azt is el kell fogadni és be kell látni, hogy már nem a Barca az egyeduralkodó Európában és bizony elmúlt egy időszak. Szép volt jó volt, de sajnos vannak meccsek amikor mi vagyunk az esélytelenebbek, és ez így volt tegnap is. Az pedig, hogy ezt a győzelmet az ősi rivális ellen értük el nxilvánvalóan sokakat nagyobb elégedettséggel tölt el.

Mind a két csapat jól teljesített, mindkettő megnyerhette volna a meccset, ez most nekünk sikerült, de minden körülmény ellenére is SZERINTEM egyáltalán nem érdemtelenül.
Talán sejted, hogy nem az ehhez hasonló vélemények ellen emeltem fel a szavam.
Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a barca nem érdemtelenül győzött.
SZERINTEM egyik csapat győzelme sem lett volna érdemtelen ezért írtam azt ki-ki meccs volt.
Ez a barcelonának sikerült jobban nem ráfogva a bírói ítéletekre még ha mondom még egyszer voltak mindkét csapatot sújtó ítéletek a meccsen.
Amit szintén írtam már a barca szurkolók elégedettek lehetnek sőt örülhetnek és véleményem szerint nem kell ezt a győzelmet beárnyékolja a bírózás ha csak olyan szinten nem, hogy nem tudott a bíró felnőni a feladathoz sajnos. Talán sokadszor kellene átgondolni ezt a kamerás bírói dolgot... akkor nem lett volna CR 11-es és nem lett volna viszont talán Neymar bokaösszekoccintás és Ramos kiállítás sem (az erősen véleményes lesállás miatt)

De 2014-ben jelenleg itt tart a labdarúgás és ezek között a körülmények között minden emberi gyarlósággal együtt tegnap a barca volt a szerencsésebb csapat és a győzelmük nem volt érdemtelen.

Ha valakinek nem tiszta a végeredmény, számolja össze a gólokat még egyszer, aztán újra és újra és így tovább. :P
Próbálj szintet lépni a véleményformálásban mert ez így gatya... [-X
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.25. 00:43:22

Orange írta:
Az hogy mennyivel és mivel volt jobb a Barca elég összetett és szubjektív dolog.
Nem ünneplésről van szó, bár csak a saját nevemben beszélhetek, csupán elégedett vagyok a csapattal, azzal a csapattal amelyiket leírtak, és esélytelenebbként állt ki az utóbbi évek talán legjobb Madridja ellen. Attól, hogy két tizenegyest kaptunk és emberelőnyben játszhattunk egy ideig, számomra nem kisebbíti a csapat érdemét. Amellett a Real is büntetővel, ráadásul jogtalan büntetővel szerzett vezetést. (+születtek számukra kedvező ítéletek)

Én annak örülök gazán, hogy a sok kiváló egyéni teljesítmény mellett csapatszinten is nagyszerű játékot és küzdést láthattam , amire kevés példa volt az utóbbi két évben. =Persze közel se tökéletes, de mindenképp bíztató)
Ez a Real most nagyon erős, és főleg ezért hatalmas fegyvertény ez a győzelem. Ennek ellenére helyén kell kezelni ezt a mérkőzést is. Azt is el kell fogadni és be kell látni, hogy már nem a Barca az egyeduralkodó Európában és bizony elmúlt egy időszak. Szép volt jó volt, de sajnos vannak meccsek amikor mi vagyunk az esélytelenebbek, és ez így volt tegnap is. Az pedig, hogy ezt a győzelmet az ősi rivális ellen értük el nxilvánvalóan sokakat nagyobb elégedetséggel tölt el.

Mind a két csapat jól teljesített, mindkettő megnyerhette volna a meccset, ez most nekünk sikerült, de minden körülmény ellenére is SZERINTEM egyáltalán nem érdemtelenül.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2014.03.25. 00:42:51

Torotam,

téged komolyan érdekel, h ezek mit gondolnak vagy mondanak? :D :shock:

Orange
Barça C

2014.03.25. 00:40:51

hogy lenne ekkora ünneplése okot adó dolog? az volt a helyzet, hogy a real nagyon jó formában, stabilan tolta az utóbbi időben, összeértek, és mellesleg otthon voltak. sok realos magabiztos győzelmet vizionált. nálunk meg sok volt a gond, martino + messi menjen el, a védelem kaki, ha kikapunk, akkor elúszott a bajnokság. erre kétszer is hátrányba kerültünk és feltudunk állni és még meg is nyerni a meccset, amivel újra nyíltabb lett a bajnokság. európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen. mikor ünnepeljünk, ha nem ilyenkor?
Na várj nem ezt írtam...

Az ünneplésre van ok! Hiszen a barca visszajött a bajnoki címbe úgymond... na de sokan itt mármár azt vizionálják, hogy a barca lemosta a pályáról a Realt ami korán sincs így.
Hibás bírói ítéletekkel tarkított (mindkét oldalt sújtóakkal véleményem szerint) ki-ki meccsen nyert a barcelona. De aki nem fullosan elfogult az szerintem itt egy X-es meccset látott.
Nyert a barca és ahogy írtam annak lehet örülni joggal, hogy a barca nem 7 pontra esett vissza a bajnokság utolsó fordulói előtt hanem 1 pontra feljött.
Viszont a Real porrá alázása sok usertől szerintem nem korrekt.
Én racionálisabb vagyok már a koromból fakadóan is ha 28 évesen írhatok ilyesmit (15 éve Real szurkolóként)
Ennek ellenére az utólagos bírózás CR és Ramos nyilatkozatai nekem sem tetszenek nem azért mert szánalmas hanem mert nem látom semmi értelmét és az "úriemberek" klubjának játékosaitól ez szerintem elfogadhatatlan. Ilyen meccsen veszíteni lehet független attól, hogy volt e köze a bírónak ehhez vagy sem. De így a meccs után köpködni nem.
Én sajnálom, hogy Perez nem tiltja ezeket a bírózásos nyilatkozatokat főképp a játékosoktól. Ha valaki szól ez ellen az legyen akkor az edző vagy adjanak be hivatalos panaszt ha nem tetszik valami. De ne a sajtóban szópárbajozzanak hanem húzzanak vissza a pályára gyakorolni a kényszerítőket és a többi... nekik ez a dolguk.
Dehogy kell az én lelki megnyugvásomhoz, hogy repülj innen, ezt sem értem miért vetted magadra és írod ezt? Persze, ha a jövőben szidalmazod itt a színvonalat, el fogom várni a kokszit! :mrgreen:
[/quote]

A jövőben sem fogom szidalmazom a színvonalat ezt bizton állíthatom. Maximum esetleg ha kicsit úgy látom túlzottan (véleményem szerint) tévesen láttok dolgokat akkor fogok korrekt hozzászólásban szót emelni ellene.
Mindössze úgy érzem , hogy kicsit túlzásba vitted a Real Madrid elleni kirohanást. És úgy állítod be mintha tényleg ez a klub illetve alkalmazottjai lennének a pokol földi helytartói.
Mondom ezt annak ellenére,hogy mint pár sorral fentebb olvashatod tőlem, hogy én sem vagyok kibékülve a klubon belül bizonyos dolgokkal...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.25. 00:22:22

Orange írta: Én mindenesetre elmorzsoltam egy könnycseppet a Téged és szeretett klubbodat ért sérelmek miatt kedves torotam
Köszönöm, kedves vagy!
Vissza a Realt a másodosztályba!
Ezt senki sem mondta!
Természetesen a barca egyetlen játékosa vagy edzője soha egy szóval sem illette a bíráskodást és példás magasviseletet mutattak pályafutások legelső perctől a utolsóig.
Ezt megint nem értem miért írod, egy szóval sem állítottam ilyet!
Ha ez kell a lelki megnyugváshoz nyugodtan ki lehet tiltani bár én egy szóval sem illettem soha a eb oldalának színvonalát :roll:
Dehogy kell az én lelki megnyugvásomhoz, hogy repülj innen, ezt sem értem miért vetted magadra és írod ezt? Persze, ha a jövőben szidalmazod itt a színvonalat, el fogom várni a kokszit! :mrgreen:
Visca el BARCA!
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.25. 00:21:35

hogy lenne ekkora ünneplése okot adó dolog? az volt a helyzet, hogy a real nagyon jó formában, stabilan tolta az utóbbi időben, összeértek, és mellesleg otthon voltak. sok realos magabiztos győzelmet vizionált. nálunk meg sok volt a gond, martino + messi menjen el, a védelem kaki, ha kikapunk, akkor elúszott a bajnokság. erre kétszer is hátrányba kerültünk és feltudunk állni és még meg is nyerni a meccset, amivel újra nyíltabb lett a bajnokság. európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen. mikor ünnepeljünk, ha nem ilyenkor?
Sajnos Ramosék a mai napig ezt nyomják, példát vehetnének új edzőjük, Ancelotti hozzáállásáról.
mármint az az ancelotti, aki tavaly a psg színeiben ugyanígy bírózott? és mindezt azok után, hogy azért volt annyi esélyük a második meccsen, mert ibra méteres lesgólját megadták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2014.03.25. 00:25:36-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Orange
Barça C

2014.03.25. 00:14:22

Jesszum pepi :)

Én mindenesetre elmorzsoltam egy könnycseppet a Téged és szeretett klubbodat ért sérelmek miatt kedves torotam

Vissza a Realt a másodosztályba!

Természetesen a barca egyetlen játékosa vagy edzője soha egy szóval sem illette a bíráskodást és példás magasviseletet mutattak pályafutások legelső perctől a utolsóig.

Ha ez kell a lelki megnyugváshoz nyugodtan ki lehet tiltani bár én egy szóval sem illettem soha a eb oldalának színvonalát :roll:
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.24. 23:56:20

Egyszerűen nem tudom magamban tartani a sérelmeket, muszáj kiírnom magamból (bocs, hosszú lesz):
Elegem van belőle, hogy az utóbbi 3-4 évben minden egyes, Madrid felett aratott győzelmünk után elolvasva a Madrid játékosainak nyilatkozatát, vagy legnagyobb szurkolói honlapjuk elemzését, rendre nekünk kell hibásnak érezni magunkat és lehajtott fejjel kell summáznunk a diadalt. ELÉG VOLT!
Nem értem, hogy engedheti meg magának már sokadszorra Ronaldo és Ramos az erősen kritikán aluli stílust, hogy nevezhetnek bárit is csalónak, tolvajnak, képzetlennek? Kik ők, hogy megmondják, hogy milyen bírót nevezzenek ki adott mérkőzésre? Kik ők, hogy bárkit is rablással gyanúsítsanak? Nagyon remélem, hogy ez végre nem marad annyiban és az illetékes intézmény kellően szankcionálja ezt a beképzelt, arrogáns, hazug bagázst!
Évek óta áldozatként igyekeznek magukat beállítani, miközben ha Ramos vagy Ronaldo (vagy Pepe, Arbeloa, Alonso) nem a Real Madrid játékosa lenne, már rég szankcionálták volna őket rágalmazásért, de a kettős mérce pozitív része bizony a Real Madriddal szemben is működik...
Tegnap a meccs után elolvastam (bár ne tettem volna) az ellenoldal elemző cikkét, komolyan mondom ennél elfogultabb és színvonalon aluli értékelést már régen olvastam. Kamu tizenegyes, kamu kiállítás, még Iniesta esete is kamu volt, ezt a vicc osztályt komolyan mondom... Kritikán aluli, nem színvonal!

Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?

A Mourinho érában volt leginkább jellemző, hogy áldozatként, elnyomottként próbálták magukat beállítani, miközben minden gátlástalan módszert bevetettek a győzelemért. Ez egy stratégia volt Mourinhotól. Sajnos Ramosék a mai napig ezt nyomják, példát vehetnének új edzőjük, Ancelotti hozzáállásáról. Az ugyanis sportemberhez méltó.
Ramos miért nem rablózott, mikor felvágta Costát és 11-es helyett szabadrúgás lett kifelé?
Ronaldo miért nem hisztizett és kritizálta a bírót, mikor Chiellinit a Juvéból kiszórták a színészkedése miatt? Itt egy videó az esetről:
Elegem van belőle, hogy örökké másra mutogatnak és mocskolják más klubok címereit!
Letojom, hogy ők a Real Madrid, a klubok klubja (ezt a bizonyos négy betűs csávó írta), a tiszteletet és az alázatot nekik is meg kellene adni mások felé.
Vajon nem azért tartanak erkölcsileg és morálisan ott ahol, mert elege lett a sportszerető embereknek az örökös fellengzésből és felsőbbrendűségből???

Végképp nem személyeskedés, de nem értem GT-t és Shuttert. Ők valóban lámpásként világítanak a sötétségben, de nem a barcások között, hanem a sötét oldalon. Nem tudom jutnak-e valaha is érdemben ott valamire, sok reményt nem fűzök a missziójukhoz.

Ne haragudjatok, de nem tudom már lenyelni, ha szeretett klubbomat, melynek 1999 óta drukkolok, folyamatosan sározzák.
Remélem a fiúk a Copa del Rey döntőjében válaszolnak Ronaldóék szitkozódásaira, nem a médiában!
Azt is remélem, hogy Ancelotti által képviselt szellemiség és morál megveti a lábát a blancóknál és kiveszik onnan Mourinho hagyatéka, mert az sehova sem vezet, csak acsarkodásba, ami nem éppen a nagy és tradicionális klubok védjegye...

Bocsánat, hogy hosszú voltam, de úgy éreztem ez itt a megfelelő idő és fórum a sérelmeim kiírásához. Imádom a Barcelonát, szívügyem a klub és nagyon fáj, ha igazságtalanul bántják uninteligens emberek.
Visca el BARCA!
Orange
Barça C

2014.03.24. 23:33:44

LG írta:
StickyFingaz írta:Les volt...Neymar nyelve 0,02 mm-el Marcelo bozontja előtt van.Ilyet hogy a francba nem lehet látni?Remélem ez a bírói hármas már úton van Szibériába...
Lehet cinikusnak lenni, de itt most bizony nagyon is sokat számított az a néhány centi, könnyen lehet, hogy ez volt a döntő momentum.
Ettől függetlenül Ramos nagyon buta volt, bár ilyen kiélezett helyzetben az ő gyenge idegeivel nem volt meglepő, hogy szabálytalankodott.
Mint láthatjuk nagybetűs BARCÁSKÉNT is lehet normálisan is hozzáállni a dolgokhoz
Nyílván nem lehet felróni azt, hogy 10 centivel előrébb volt Ney mint Marci hiszen ezt élőben felmérni nagy sebességű játéknál borzasztó nehéz, de az viszont tény, hogy ez az ítélet (a les , ha les volt persze...) be nem fújása mérkőzést befolyásoló ítélet volt.

Amiatt lehet ünnepelni, hogy csak 1 pontra vannak így az első helytől.. de azt ünnepelni , hogy a barca mennyivel jobb volt mint a Real kicsit nevetséges. :)

Egyébként a barca fórum hangulatváltozása valami fantasztikus. :)
1 hete mehetett volna 5 ember kivételével mindenki a keretből.. ma meg már olyanokat is olvasok , hogy Xavi mekkora tanár és mennyire kell ide évekig :mrgreen:
Mi tovább Me$$i eladása is már egy kisebb csoportnak téma volt... erre ma már megint ő minden idők number 1-a és CR felett áll mint az elefánt a hangya felett mert két 11-est képest volt berúgni meg az odaflipperezett labdát kapu felé kanalazta...

Ja és hajrá Cica! :lol:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.24. 22:53:33

LG írta:
...mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
okés. a madrid MINDIG vereséget érdemel, amikor a barcával játszik. ennyi.
ezt most a hihetetlenül elfogult fcb-szurkoló mondatta velem. 8)
LG, master, velkam on bord agajn!!! :)

amúgy emlékszik vki olyan szitura, amikor a madrid nem fellebbezte meg vmelyik kiállításukat? volt olyan, amit "csak úgy" elfogadtak?
okés, tudjuk, h milyen sittesek a spanyol bírók stb, stb, de az azért nonszensz, h egy olyan "abszolút jelentéktelen kiscsapat", mint a realmadrid részéről folyamatos nyomás megy a bírók felé, h bármit döntessz b+, úgyis alákavarunk. és akkor még ezek sírnak, h szemben úsznak az árral? röhej.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 20:54:55

LG írta:
Sanama írta: Cr-nél nem 2mm hanem 10centi lehetett volna döntő momentum, csak azt minden madridista elfelejti.
(Csak hogy emíltsük meg a másik oldalt is.)

UI: vagy amikor lesen elengedték Benzemat, csak ő kihagyta a helyzetet.
Így van, de itt a kiállítás volt az, ami pecsételte a Madrid sorsát. 11 vs 11 ellen abszolút partiban voltak, viszont emberhátrányban már sejteni lehetett, hogy bukni fognak. Míg pl. ha CR esetét jól ítéli meg a bíró, akkor jó helyről lőhetettek volna szabadrúgást, és ha az nem is megy be, akkor is 2-2 marad, is még teljesen nyitott a meccs.

Véleményem szerint itt egy x igazságosabb eredmény lett volna, mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
11v11ben partiban voltak , perszek. De azt, hogy megfogyatkoztak, Ramosnak köszönjék, ne a sporinak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.03.24. 20:47:56

Sanama írta: Cr-nél nem 2mm hanem 10centi lehetett volna döntő momentum, csak azt minden madridista elfelejti.
(Csak hogy emíltsük meg a másik oldalt is.)

UI: vagy amikor lesen elengedték Benzemat, csak ő kihagyta a helyzetet.
Így van, de itt a kiállítás volt az, ami pecsételte a Madrid sorsát. 11 vs 11 ellen abszolút partiban voltak, viszont emberhátrányban már sejteni lehetett, hogy bukni fognak. Míg pl. ha CR esetét jól ítéli meg a bíró, akkor jó helyről lőhetettek volna szabadrúgást, és ha az nem is megy be, akkor is 2-2 marad, is még teljesen nyitott a meccs.

Véleményem szerint itt egy x igazságosabb eredmény lett volna, mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
Válasz küldése