Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ember legyen a talpán aki itt vitathatatlan döntést hozott volna. Valóban befolyásolta a végeredményt, ez nem vitatható, de alább kifejtek egy másik dolgot is ezzel kapcsolatban.Orange írta: Nyílván nem lehet felróni azt, hogy 10 centivel előrébb volt Ney mint Marci hiszen ezt élőben felmérni nagy sebességű játéknál borzasztó nehéz, de az viszont tény, hogy ez az ítélet (a les , ha les volt persze...) be nem fújása mérkőzést befolyásoló ítélet volt.
1. Nem a helyzet volt a f..z, hanem RamosOrange írta: Nem a 11-es miatt hanem a kiállítás miatt.
Ez nem mentesíti Ramost azért mert f..z helyzetben szabálytalankodott... de attól még a meccs további képét nagyban meghatározta.
És azt, hogy így 10 ember ellen 2 penaltyval 1 góllal jobb volt a barcelona szerintem közel sem akkora ünneplésre okot adó dolog mint amit itt tapasztalok.
Amiatt lehet ünnepelni, hogy csak 1 pontra vannak így az első helytől.. de azt ünnepelni , hogy a barca mennyivel jobb volt mint a Real kicsit nevetséges.
Hát, igen, ez sajnos elég szégyen Barca szurkolóktól.Orange írta: Egyébként a barca fórum hangulatváltozása valami fantasztikus.
1 hete mehetett volna 5 ember kivételével mindenki a keretből.. ma meg már olyanokat is olvasok , hogy Xavi mekkora tanár és mennyire kell ide évekig![]()
Mi tovább Me$$i eladása is már egy kisebb csoportnak téma volt...
Na ez az, sőt. Sergio eseténél tisztán látszik, hogy rálökik... 1 kétes szitu volt, az is teljesen egyértelmű, nem tudom min megy még a vita? Jó, hogy a Real kapott egy teljesen érdemtelen 11-est, aztán azt hozzák ki a sztoriból, hogy nekünk fújt a játékvezető... Ősszel is ez volt Ronaldo eseténél (bár azért azt meg lehetett volna adni), csak mindenki Fabregas esetét felejtette el. Szánalmas, unalmas, folytassam? Mit mondott Pep? Azokból lesznek a legnagyobb győztesek, akik a leginkább el tudják viselni a vereséget. No comment.Tobias88 írta:Amúgy most melyik hibás eseten is megy a vita? Busquets Pepe fejére tett lába vagy hogy Ronaldo 11ese kint volt? Mert több eset ugye a videókon látni hogy nincs, Neymar esete is egyértelmű
ezt megtettem én is már 2 éve. a 2 oldalnak semmi köze egymáshoz,egyébként attól hogy valaki más rosszul csinálja esetleg a dolgait vagy szimplán hülye,az felhatalmaz téged arra,hogy te is így tegyél? majd óvodás módjára ujjal mutogatsz,hogy de hát ő is... ez elég szánalmas. akinek nem tetszik,nem kell olvasni egyik oldalt sem. de még mindig nincs számottevő különbség,talán csak a moderálásban,ahol szintén van ott is kivetni való. ahol emberek szabadon,komoly ellenőrzés nélkül kifejthetik a véleményüket,az sosem lesz ténylegesen színvonalas,maximum egy keskeny réteg számára.torotam írta: Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?
Szeretném, ha ezek után itt még egyszer madridista a színvonalat kritizálja, az szankcionálva legyen.
szó sincs arról, amit leírtál, szívesen kifejtem ma délután/este, ha szeretnéd részletesebben mire is gondoltam pontosan, mert én aztán olyat nem írtam, hogy az eurobarca színvonalon aluli és emiatt szívesen tisztázom ezt a dolgot, mert látom sokaknál félrement, mit is akartam írni.Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?
Szeretném, ha ezek után itt még egyszer madridista a színvonalat kritizálja, az szankcionálva legyen.
Személy szerint nekem semmi gondom nincs azzal, hogy madridisták is kifejtik itt olykor a véleményüket, ha normális hangnemben teszik, sőt az esetek többségében kíváncsian is olvasom.Leon írta:Természetesen demokrácia van és mindenkinek joga van véleményt formálni de akkor sem értem mi a fenének jön ide a másik oldalról egy gyenge kisebbség és próbálja meggyőzni itt az erős többséget!Sőt még pár reálos meri itt a nyálát verni,hogy nem jó itt a színvonal meg,hogy ki ide való meg nem való az oldalra!![]()
Az ilyen egyéneknek azt üzenem,hogy lila sállal üljenek be a Fradi B középbe és ott győzködjék az embereket!![]()
Persze azokat a Barcásokat sem értem akik áttévednek abba a mocsárba, de hát a szívük joga.
Egyébként az ilyen Cuncik meg Ramosok tökéletesen minősítik a szurkolóikat meg a Madridot.
Nagyon felszabott a sok igazságtalan és gonosz dolog amit olvastam, már sokadjára, és jó volt kiadni magamból...recrea írta:Torotam,
téged komolyan érdekel, h ezek mit gondolnak vagy mondanak?![]()
![]()
Inkább ténynek hívom, mint véleménynek.Orange írta:Próbálj szintet lépni a véleményformálásban mert ez így gatya...Ha valakinek nem tiszta a végeredmény, számolja össze a gólokat még egyszer, aztán újra és újra és így tovább.
Külön kiemeltem Ancelottit, mint igazi úriembert és sportembert és remélem átragad a mentalitása a Madrid játékosaira is!Orange írta: Mindössze úgy érzem , hogy kicsit túlzásba vitted a Real Madrid elleni kirohanást. És úgy állítod be mintha tényleg ez a klub illetve alkalmazottjai lennének a pokol földi helytartói.
Mondom ezt annak ellenére,hogy mint pár sorral fentebb olvashatod tőlem, hogy én sem vagyok kibékülve a klubon belül bizonyos dolgokkal...
Próbálj szintet lépni a véleményformálásban mert ez így gatya...
Az hogy mennyivel és mivel volt jobb a Barca elég összetett és szubjektív dolog.Orange írta:
Nem a 11-es miatt hanem a kiállítás miatt.
Ez nem mentesíti Ramost azért mert f..z helyzetben szabálytalankodott... de attól még a meccs további képét nagyban meghatározta.
És azt, hogy így 10 ember ellen 2 penaltyval 1 góllal jobb volt a barcelona szerintem közel sem akkora ünneplésre okot adó dolog mint amit itt tapasztalok.
Na várj nem ezt írtam...hogy lenne ekkora ünneplése okot adó dolog? az volt a helyzet, hogy a real nagyon jó formában, stabilan tolta az utóbbi időben, összeértek, és mellesleg otthon voltak. sok realos magabiztos győzelmet vizionált. nálunk meg sok volt a gond, martino + messi menjen el, a védelem kaki, ha kikapunk, akkor elúszott a bajnokság. erre kétszer is hátrányba kerültünk és feltudunk állni és még meg is nyerni a meccset, amivel újra nyíltabb lett a bajnokság. európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen. mikor ünnepeljünk, ha nem ilyenkor?
[/quote]Dehogy kell az én lelki megnyugvásomhoz, hogy repülj innen, ezt sem értem miért vetted magadra és írod ezt? Persze, ha a jövőben szidalmazod itt a színvonalat, el fogom várni a kokszit!
Köszönöm, kedves vagy!Orange írta: Én mindenesetre elmorzsoltam egy könnycseppet a Téged és szeretett klubbodat ért sérelmek miatt kedves torotam
Ezt senki sem mondta!Vissza a Realt a másodosztályba!
Ezt megint nem értem miért írod, egy szóval sem állítottam ilyet!Természetesen a barca egyetlen játékosa vagy edzője soha egy szóval sem illette a bíráskodást és példás magasviseletet mutattak pályafutások legelső perctől a utolsóig.
Dehogy kell az én lelki megnyugvásomhoz, hogy repülj innen, ezt sem értem miért vetted magadra és írod ezt? Persze, ha a jövőben szidalmazod itt a színvonalat, el fogom várni a kokszit!Ha ez kell a lelki megnyugváshoz nyugodtan ki lehet tiltani bár én egy szóval sem illettem soha a eb oldalának színvonalát
hogy lenne ekkora ünneplése okot adó dolog? az volt a helyzet, hogy a real nagyon jó formában, stabilan tolta az utóbbi időben, összeértek, és mellesleg otthon voltak. sok realos magabiztos győzelmet vizionált. nálunk meg sok volt a gond, martino + messi menjen el, a védelem kaki, ha kikapunk, akkor elúszott a bajnokság. erre kétszer is hátrányba kerültünk és feltudunk állni és még meg is nyerni a meccset, amivel újra nyíltabb lett a bajnokság. európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen. mikor ünnepeljünk, ha nem ilyenkor?És azt, hogy így 10 ember ellen 2 penaltyval 1 góllal jobb volt a barcelona szerintem közel sem akkora ünneplésre okot adó dolog mint amit itt tapasztalok.
mármint az az ancelotti, aki tavaly a psg színeiben ugyanígy bírózott? és mindezt azok után, hogy azért volt annyi esélyük a második meccsen, mert ibra méteres lesgólját megadták.Sajnos Ramosék a mai napig ezt nyomják, példát vehetnének új edzőjük, Ancelotti hozzáállásáról.
Mint láthatjuk nagybetűs BARCÁSKÉNT is lehet normálisan is hozzáállni a dolgokhozLG írta:Lehet cinikusnak lenni, de itt most bizony nagyon is sokat számított az a néhány centi, könnyen lehet, hogy ez volt a döntő momentum.StickyFingaz írta:Les volt...Neymar nyelve 0,02 mm-el Marcelo bozontja előtt van.Ilyet hogy a francba nem lehet látni?Remélem ez a bírói hármas már úton van Szibériába...
Ettől függetlenül Ramos nagyon buta volt, bár ilyen kiélezett helyzetben az ő gyenge idegeivel nem volt meglepő, hogy szabálytalankodott.
okés. a madrid MINDIG vereséget érdemel, amikor a barcával játszik. ennyi.LG írta:
...mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
11v11ben partiban voltak , perszek. De azt, hogy megfogyatkoztak, Ramosnak köszönjék, ne a sporinak.LG írta:Így van, de itt a kiállítás volt az, ami pecsételte a Madrid sorsát. 11 vs 11 ellen abszolút partiban voltak, viszont emberhátrányban már sejteni lehetett, hogy bukni fognak. Míg pl. ha CR esetét jól ítéli meg a bíró, akkor jó helyről lőhetettek volna szabadrúgást, és ha az nem is megy be, akkor is 2-2 marad, is még teljesen nyitott a meccs.Sanama írta: Cr-nél nem 2mm hanem 10centi lehetett volna döntő momentum, csak azt minden madridista elfelejti.
(Csak hogy emíltsük meg a másik oldalt is.)
UI: vagy amikor lesen elengedték Benzemat, csak ő kihagyta a helyzetet.
Véleményem szerint itt egy x igazságosabb eredmény lett volna, mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
Így van, de itt a kiállítás volt az, ami pecsételte a Madrid sorsát. 11 vs 11 ellen abszolút partiban voltak, viszont emberhátrányban már sejteni lehetett, hogy bukni fognak. Míg pl. ha CR esetét jól ítéli meg a bíró, akkor jó helyről lőhetettek volna szabadrúgást, és ha az nem is megy be, akkor is 2-2 marad, is még teljesen nyitott a meccs.Sanama írta: Cr-nél nem 2mm hanem 10centi lehetett volna döntő momentum, csak azt minden madridista elfelejti.
(Csak hogy emíltsük meg a másik oldalt is.)
UI: vagy amikor lesen elengedték Benzemat, csak ő kihagyta a helyzetet.