Egyszerűen nem tudom magamban tartani a sérelmeket, muszáj kiírnom magamból (bocs, hosszú lesz):
Elegem van belőle, hogy az utóbbi 3-4 évben minden egyes, Madrid felett aratott győzelmünk után elolvasva a Madrid játékosainak nyilatkozatát, vagy legnagyobb szurkolói honlapjuk elemzését, rendre nekünk kell hibásnak érezni magunkat és lehajtott fejjel kell summáznunk a diadalt. ELÉG VOLT!
Nem értem, hogy engedheti meg magának már sokadszorra Ronaldo és Ramos az erősen kritikán aluli stílust, hogy nevezhetnek bárit is csalónak, tolvajnak, képzetlennek? Kik ők, hogy megmondják, hogy milyen bírót nevezzenek ki adott mérkőzésre? Kik ők, hogy bárkit is rablással gyanúsítsanak? Nagyon remélem, hogy ez végre nem marad annyiban és az illetékes intézmény kellően szankcionálja ezt a beképzelt, arrogáns, hazug bagázst!
Évek óta áldozatként igyekeznek magukat beállítani, miközben ha Ramos vagy Ronaldo (vagy Pepe, Arbeloa, Alonso) nem a Real Madrid játékosa lenne, már rég szankcionálták volna őket rágalmazásért, de a kettős mérce pozitív része bizony a Real Madriddal szemben is működik...
Tegnap a meccs után elolvastam (bár ne tettem volna) az ellenoldal elemző cikkét, komolyan mondom ennél elfogultabb és színvonalon aluli értékelést már régen olvastam. Kamu tizenegyes, kamu kiállítás, még Iniesta esete is kamu volt, ezt a vicc osztályt komolyan mondom... Kritikán aluli, nem színvonal!
Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?
Szeretném, ha ezek után itt még egyszer madridista a színvonalat kritizálja, az szankcionálva legyen.
A Mourinho érában volt leginkább jellemző, hogy áldozatként, elnyomottként próbálták magukat beállítani, miközben minden gátlástalan módszert bevetettek a győzelemért. Ez egy stratégia volt Mourinhotól. Sajnos Ramosék a mai napig ezt nyomják, példát vehetnének új edzőjük, Ancelotti hozzáállásáról. Az ugyanis sportemberhez méltó.
Ramos miért nem rablózott, mikor felvágta Costát és 11-es helyett szabadrúgás lett kifelé?
Ronaldo miért nem hisztizett és kritizálta a bírót, mikor Chiellinit a Juvéból kiszórták a színészkedése miatt? Itt egy videó az esetről:
Elegem van belőle, hogy örökké másra mutogatnak és mocskolják más klubok címereit!
Letojom, hogy ők a Real Madrid, a klubok klubja (ezt a bizonyos négy betűs csávó írta), a tiszteletet és az alázatot nekik is meg kellene adni mások felé.
Vajon nem azért tartanak erkölcsileg és morálisan ott ahol, mert elege lett a sportszerető embereknek az örökös fellengzésből és felsőbbrendűségből???
Végképp nem személyeskedés, de nem értem GT-t és Shuttert. Ők valóban lámpásként világítanak a sötétségben, de nem a barcások között, hanem a sötét oldalon. Nem tudom jutnak-e valaha is érdemben ott valamire, sok reményt nem fűzök a missziójukhoz.
Ne haragudjatok, de nem tudom már lenyelni, ha szeretett klubbomat, melynek 1999 óta drukkolok, folyamatosan sározzák.
Remélem a fiúk a Copa del Rey döntőjében válaszolnak Ronaldóék szitkozódásaira, nem a médiában!
Azt is remélem, hogy Ancelotti által képviselt szellemiség és morál megveti a lábát a blancóknál és kiveszik onnan Mourinho hagyatéka, mert az sehova sem vezet, csak acsarkodásba, ami nem éppen a nagy és tradicionális klubok védjegye...
Bocsánat, hogy hosszú voltam, de úgy éreztem ez itt a megfelelő idő és fórum a sérelmeim kiírásához. Imádom a Barcelonát, szívügyem a klub és nagyon fáj, ha igazságtalanul bántják uninteligens emberek.