Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Orange
Barça C

2014.03.25. 00:40:51

hogy lenne ekkora ünneplése okot adó dolog? az volt a helyzet, hogy a real nagyon jó formában, stabilan tolta az utóbbi időben, összeértek, és mellesleg otthon voltak. sok realos magabiztos győzelmet vizionált. nálunk meg sok volt a gond, martino + messi menjen el, a védelem kaki, ha kikapunk, akkor elúszott a bajnokság. erre kétszer is hátrányba kerültünk és feltudunk állni és még meg is nyerni a meccset, amivel újra nyíltabb lett a bajnokság. európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen. mikor ünnepeljünk, ha nem ilyenkor?
Na várj nem ezt írtam...

Az ünneplésre van ok! Hiszen a barca visszajött a bajnoki címbe úgymond... na de sokan itt mármár azt vizionálják, hogy a barca lemosta a pályáról a Realt ami korán sincs így.
Hibás bírói ítéletekkel tarkított (mindkét oldalt sújtóakkal véleményem szerint) ki-ki meccsen nyert a barcelona. De aki nem fullosan elfogult az szerintem itt egy X-es meccset látott.
Nyert a barca és ahogy írtam annak lehet örülni joggal, hogy a barca nem 7 pontra esett vissza a bajnokság utolsó fordulói előtt hanem 1 pontra feljött.
Viszont a Real porrá alázása sok usertől szerintem nem korrekt.
Én racionálisabb vagyok már a koromból fakadóan is ha 28 évesen írhatok ilyesmit (15 éve Real szurkolóként)
Ennek ellenére az utólagos bírózás CR és Ramos nyilatkozatai nekem sem tetszenek nem azért mert szánalmas hanem mert nem látom semmi értelmét és az "úriemberek" klubjának játékosaitól ez szerintem elfogadhatatlan. Ilyen meccsen veszíteni lehet független attól, hogy volt e köze a bírónak ehhez vagy sem. De így a meccs után köpködni nem.
Én sajnálom, hogy Perez nem tiltja ezeket a bírózásos nyilatkozatokat főképp a játékosoktól. Ha valaki szól ez ellen az legyen akkor az edző vagy adjanak be hivatalos panaszt ha nem tetszik valami. De ne a sajtóban szópárbajozzanak hanem húzzanak vissza a pályára gyakorolni a kényszerítőket és a többi... nekik ez a dolguk.
Dehogy kell az én lelki megnyugvásomhoz, hogy repülj innen, ezt sem értem miért vetted magadra és írod ezt? Persze, ha a jövőben szidalmazod itt a színvonalat, el fogom várni a kokszit! :mrgreen:
[/quote]

A jövőben sem fogom szidalmazom a színvonalat ezt bizton állíthatom. Maximum esetleg ha kicsit úgy látom túlzottan (véleményem szerint) tévesen láttok dolgokat akkor fogok korrekt hozzászólásban szót emelni ellene.
Mindössze úgy érzem , hogy kicsit túlzásba vitted a Real Madrid elleni kirohanást. És úgy állítod be mintha tényleg ez a klub illetve alkalmazottjai lennének a pokol földi helytartói.
Mondom ezt annak ellenére,hogy mint pár sorral fentebb olvashatod tőlem, hogy én sem vagyok kibékülve a klubon belül bizonyos dolgokkal...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.25. 00:22:22

Orange írta: Én mindenesetre elmorzsoltam egy könnycseppet a Téged és szeretett klubbodat ért sérelmek miatt kedves torotam
Köszönöm, kedves vagy!
Vissza a Realt a másodosztályba!
Ezt senki sem mondta!
Természetesen a barca egyetlen játékosa vagy edzője soha egy szóval sem illette a bíráskodást és példás magasviseletet mutattak pályafutások legelső perctől a utolsóig.
Ezt megint nem értem miért írod, egy szóval sem állítottam ilyet!
Ha ez kell a lelki megnyugváshoz nyugodtan ki lehet tiltani bár én egy szóval sem illettem soha a eb oldalának színvonalát :roll:
Dehogy kell az én lelki megnyugvásomhoz, hogy repülj innen, ezt sem értem miért vetted magadra és írod ezt? Persze, ha a jövőben szidalmazod itt a színvonalat, el fogom várni a kokszit! :mrgreen:
Visca el BARCA!
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.25. 00:21:35

És azt, hogy így 10 ember ellen 2 penaltyval 1 góllal jobb volt a barcelona szerintem közel sem akkora ünneplésre okot adó dolog mint amit itt tapasztalok.
hogy lenne ekkora ünneplése okot adó dolog? az volt a helyzet, hogy a real nagyon jó formában, stabilan tolta az utóbbi időben, összeértek, és mellesleg otthon voltak. sok realos magabiztos győzelmet vizionált. nálunk meg sok volt a gond, martino + messi menjen el, a védelem kaki, ha kikapunk, akkor elúszott a bajnokság. erre kétszer is hátrányba kerültünk és feltudunk állni és még meg is nyerni a meccset, amivel újra nyíltabb lett a bajnokság. európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen. mikor ünnepeljünk, ha nem ilyenkor?
Sajnos Ramosék a mai napig ezt nyomják, példát vehetnének új edzőjük, Ancelotti hozzáállásáról.
mármint az az ancelotti, aki tavaly a psg színeiben ugyanígy bírózott? és mindezt azok után, hogy azért volt annyi esélyük a második meccsen, mert ibra méteres lesgólját megadták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2014.03.25. 00:25:36-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Orange
Barça C

2014.03.25. 00:14:22

Jesszum pepi :)

Én mindenesetre elmorzsoltam egy könnycseppet a Téged és szeretett klubbodat ért sérelmek miatt kedves torotam

Vissza a Realt a másodosztályba!

Természetesen a barca egyetlen játékosa vagy edzője soha egy szóval sem illette a bíráskodást és példás magasviseletet mutattak pályafutások legelső perctől a utolsóig.

Ha ez kell a lelki megnyugváshoz nyugodtan ki lehet tiltani bár én egy szóval sem illettem soha a eb oldalának színvonalát :roll:
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.24. 23:56:20

Egyszerűen nem tudom magamban tartani a sérelmeket, muszáj kiírnom magamból (bocs, hosszú lesz):
Elegem van belőle, hogy az utóbbi 3-4 évben minden egyes, Madrid felett aratott győzelmünk után elolvasva a Madrid játékosainak nyilatkozatát, vagy legnagyobb szurkolói honlapjuk elemzését, rendre nekünk kell hibásnak érezni magunkat és lehajtott fejjel kell summáznunk a diadalt. ELÉG VOLT!
Nem értem, hogy engedheti meg magának már sokadszorra Ronaldo és Ramos az erősen kritikán aluli stílust, hogy nevezhetnek bárit is csalónak, tolvajnak, képzetlennek? Kik ők, hogy megmondják, hogy milyen bírót nevezzenek ki adott mérkőzésre? Kik ők, hogy bárkit is rablással gyanúsítsanak? Nagyon remélem, hogy ez végre nem marad annyiban és az illetékes intézmény kellően szankcionálja ezt a beképzelt, arrogáns, hazug bagázst!
Évek óta áldozatként igyekeznek magukat beállítani, miközben ha Ramos vagy Ronaldo (vagy Pepe, Arbeloa, Alonso) nem a Real Madrid játékosa lenne, már rég szankcionálták volna őket rágalmazásért, de a kettős mérce pozitív része bizony a Real Madriddal szemben is működik...
Tegnap a meccs után elolvastam (bár ne tettem volna) az ellenoldal elemző cikkét, komolyan mondom ennél elfogultabb és színvonalon aluli értékelést már régen olvastam. Kamu tizenegyes, kamu kiállítás, még Iniesta esete is kamu volt, ezt a vicc osztályt komolyan mondom... Kritikán aluli, nem színvonal!

Engem az is felháborít, ha itt egy madridista kolléga színvonalon alulinak degradálja az eurobarcát! Ezt legutóbb -mindenféle személyeskedés nélkül- ferni tette meg, gondolom szankciók nélkül. Kérdem én, milyen színvonal az, ahol demagóg elemzéseket publikálnak? Milyen színvonal az, ahol olyanok aktív fórumozók, kik 4 éve folyamatosan elmondják a Barcelonát mindenféle csaló, hitvány klubak, a minimális tisztelet nélkül?
Szeretném, ha ezek után itt még egyszer madridista a színvonalat kritizálja, az szankcionálva legyen.

A Mourinho érában volt leginkább jellemző, hogy áldozatként, elnyomottként próbálták magukat beállítani, miközben minden gátlástalan módszert bevetettek a győzelemért. Ez egy stratégia volt Mourinhotól. Sajnos Ramosék a mai napig ezt nyomják, példát vehetnének új edzőjük, Ancelotti hozzáállásáról. Az ugyanis sportemberhez méltó.
Ramos miért nem rablózott, mikor felvágta Costát és 11-es helyett szabadrúgás lett kifelé?
Ronaldo miért nem hisztizett és kritizálta a bírót, mikor Chiellinit a Juvéból kiszórták a színészkedése miatt? Itt egy videó az esetről:
Elegem van belőle, hogy örökké másra mutogatnak és mocskolják más klubok címereit!
Letojom, hogy ők a Real Madrid, a klubok klubja (ezt a bizonyos négy betűs csávó írta), a tiszteletet és az alázatot nekik is meg kellene adni mások felé.
Vajon nem azért tartanak erkölcsileg és morálisan ott ahol, mert elege lett a sportszerető embereknek az örökös fellengzésből és felsőbbrendűségből???

Végképp nem személyeskedés, de nem értem GT-t és Shuttert. Ők valóban lámpásként világítanak a sötétségben, de nem a barcások között, hanem a sötét oldalon. Nem tudom jutnak-e valaha is érdemben ott valamire, sok reményt nem fűzök a missziójukhoz.

Ne haragudjatok, de nem tudom már lenyelni, ha szeretett klubbomat, melynek 1999 óta drukkolok, folyamatosan sározzák.
Remélem a fiúk a Copa del Rey döntőjében válaszolnak Ronaldóék szitkozódásaira, nem a médiában!
Azt is remélem, hogy Ancelotti által képviselt szellemiség és morál megveti a lábát a blancóknál és kiveszik onnan Mourinho hagyatéka, mert az sehova sem vezet, csak acsarkodásba, ami nem éppen a nagy és tradicionális klubok védjegye...

Bocsánat, hogy hosszú voltam, de úgy éreztem ez itt a megfelelő idő és fórum a sérelmeim kiírásához. Imádom a Barcelonát, szívügyem a klub és nagyon fáj, ha igazságtalanul bántják uninteligens emberek.
Visca el BARCA!
Orange
Barça C

2014.03.24. 23:33:44

LG írta:
StickyFingaz írta:Les volt...Neymar nyelve 0,02 mm-el Marcelo bozontja előtt van.Ilyet hogy a francba nem lehet látni?Remélem ez a bírói hármas már úton van Szibériába...
Lehet cinikusnak lenni, de itt most bizony nagyon is sokat számított az a néhány centi, könnyen lehet, hogy ez volt a döntő momentum.
Ettől függetlenül Ramos nagyon buta volt, bár ilyen kiélezett helyzetben az ő gyenge idegeivel nem volt meglepő, hogy szabálytalankodott.
Mint láthatjuk nagybetűs BARCÁSKÉNT is lehet normálisan is hozzáállni a dolgokhoz
Nyílván nem lehet felróni azt, hogy 10 centivel előrébb volt Ney mint Marci hiszen ezt élőben felmérni nagy sebességű játéknál borzasztó nehéz, de az viszont tény, hogy ez az ítélet (a les , ha les volt persze...) be nem fújása mérkőzést befolyásoló ítélet volt.

Nem a 11-es miatt hanem a kiállítás miatt.
Ez nem mentesíti Ramost azért mert f..z helyzetben szabálytalankodott... de attól még a meccs további képét nagyban meghatározta.
És azt, hogy így 10 ember ellen 2 penaltyval 1 góllal jobb volt a barcelona szerintem közel sem akkora ünneplésre okot adó dolog mint amit itt tapasztalok.

Amiatt lehet ünnepelni, hogy csak 1 pontra vannak így az első helytől.. de azt ünnepelni , hogy a barca mennyivel jobb volt mint a Real kicsit nevetséges. :)

Egyébként a barca fórum hangulatváltozása valami fantasztikus. :)
1 hete mehetett volna 5 ember kivételével mindenki a keretből.. ma meg már olyanokat is olvasok , hogy Xavi mekkora tanár és mennyire kell ide évekig :mrgreen:
Mi tovább Me$$i eladása is már egy kisebb csoportnak téma volt... erre ma már megint ő minden idők number 1-a és CR felett áll mint az elefánt a hangya felett mert két 11-est képest volt berúgni meg az odaflipperezett labdát kapu felé kanalazta...

Ja és hajrá Cica! :lol:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.24. 22:53:33

LG írta:
...mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
okés. a madrid MINDIG vereséget érdemel, amikor a barcával játszik. ennyi.
ezt most a hihetetlenül elfogult fcb-szurkoló mondatta velem. 8)
LG, master, velkam on bord agajn!!! :)

amúgy emlékszik vki olyan szitura, amikor a madrid nem fellebbezte meg vmelyik kiállításukat? volt olyan, amit "csak úgy" elfogadtak?
okés, tudjuk, h milyen sittesek a spanyol bírók stb, stb, de az azért nonszensz, h egy olyan "abszolút jelentéktelen kiscsapat", mint a realmadrid részéről folyamatos nyomás megy a bírók felé, h bármit döntessz b+, úgyis alákavarunk. és akkor még ezek sírnak, h szemben úsznak az árral? röhej.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 20:54:55

LG írta:
Sanama írta: Cr-nél nem 2mm hanem 10centi lehetett volna döntő momentum, csak azt minden madridista elfelejti.
(Csak hogy emíltsük meg a másik oldalt is.)

UI: vagy amikor lesen elengedték Benzemat, csak ő kihagyta a helyzetet.
Így van, de itt a kiállítás volt az, ami pecsételte a Madrid sorsát. 11 vs 11 ellen abszolút partiban voltak, viszont emberhátrányban már sejteni lehetett, hogy bukni fognak. Míg pl. ha CR esetét jól ítéli meg a bíró, akkor jó helyről lőhetettek volna szabadrúgást, és ha az nem is megy be, akkor is 2-2 marad, is még teljesen nyitott a meccs.

Véleményem szerint itt egy x igazságosabb eredmény lett volna, mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
11v11ben partiban voltak , perszek. De azt, hogy megfogyatkoztak, Ramosnak köszönjék, ne a sporinak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.03.24. 20:47:56

Sanama írta: Cr-nél nem 2mm hanem 10centi lehetett volna döntő momentum, csak azt minden madridista elfelejti.

Így van, de itt a kiállítás volt az, ami pecsételte a Madrid sorsát. 11 vs 11 ellen abszolút partiban voltak, viszont emberhátrányban már sejteni lehetett, hogy bukni fognak. Míg pl. ha CR esetét jól ítéli meg a bíró, akkor jó helyről lőhetettek volna szabadrúgást, és ha az nem is megy be, akkor is 2-2 marad, is még teljesen nyitott a meccs.

Véleményem szerint itt egy x igazságosabb eredmény lett volna, mindent összevetve, nem gondolom, hogy tegnap a Real vereséget érdemelt.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 20:34:22

LG írta:
StickyFingaz írta:Les volt...Neymar nyelve 0,02 mm-el Marcelo bozontja előtt van.Ilyet hogy a francba nem lehet látni?Remélem ez a bírói hármas már úton van Szibériába...
Lehet cinikusnak lenni, de itt most bizony nagyon is sokat számított az a néhány centi, könnyen lehet, hogy ez volt a döntő momentum.
Ettől függetlenül Ramos nagyon buta volt, bár ilyen kiélezett helyzetben az ő gyenge idegeivel nem volt meglepő, hogy szabálytalankodott.
Cr-nél nem 2mm hanem 10centi lehetett volna döntő momentum, csak azt minden madridista elfelejti.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.24. 20:34:05

LG írta: Lehet cinikusnak lenni, de itt most bizony nagyon is sokat számított az a néhány centi, könnyen lehet, hogy ez volt a döntő momentum.
döntő volt,de ez tipikusan olyan helyzet volt,ahol ha beinti, akkor mi reklamálhatnánk jogosan!
Még most se lehet eldönteni egyértelműen,akkor a sporik ott nem csoda hogy nem szúrták ki, nagyon necces szitu volt. (nem úgy mint a túloldalon Benzema,aki méteres lesen volt,mégse húzták be.

Nem baj,sokak szerint a második tizinél is Iniesta volt a szabálytalan,mert belefutott Alonsoba... =D> most az ilyenekre mit lehet reagálni?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.03.24. 20:17:37

StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.03.24. 19:51:53

Les volt...Neymar nyelve 0,02 mm-el Marcelo bozontja előtt van.Ilyet hogy a francba nem lehet látni?Remélem ez a bírói hármas már úton van Szibériába...
Orange
Barça C

2014.03.24. 19:37:04

Tobias88 írta:Erről ennyit:
https://www.youtube.com/watch?v=LUUzrRS5RoE" target="_blank

Lesnek meg nem volt les:
http://s14.directupload.net/images/140324/7oaf4att.png" target="_blank

Nyafoghatnak ahogy akarnak, őket segítette a bíró a 11essel
Ezen pont h egy hangyafa$nyival előrébb van úgy fest Ney :mrgreen:
De mind1... kár ezeken károgni. az eredmény már nem fog változni.
Ramos viszont szabálytalan volt ez tiszta sor
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.24. 19:10:46

Tobias88 írta:Erről ennyit:

Lesnek meg nem volt les:

Tuti, hogy nem volt les? A válla mintha előrébb lenne, nincsen oldalról kép?
Leon
Director del Fútbol

2014.03.24. 18:45:44

Milyen meglepő, a Real fellebbezést nyújtott be,ki nem találjátok:Ramos piros lapját akarják eltöröltetni már megint! :lol:

http://www.marca.com/2014/03/24/en/foot ... 77099.html" target="_blank

Remélem Cuncival együtt,ja bocs CR-el együtt mint visszaesők kapnak fejenként 5-5 meccsre szóló eltiltást csak hogy szocializálódjanak kicsit a Ligában! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.03.24. 18:00:42

Erről ennyit:

Lesnek meg nem volt les:

94:39 6 - 1
Csbal
Jugador d'estrella

2014.03.24. 17:58:58

Rivaldo11 írta:Mondom, igazából CR tizijén kívül abszolút jogosnak érzem a büntetőket.
Mellesleg-ha jól emlékszem-a tavaly tavaszi 2:1-es madridi győzelemmel végződött derbi után valamiért nem bíroztak a madridisták, amikor Adrianot eltakarították a tizenhatoson belül, és néma maradt a síp...mindig nem lehet megúszni.
Hogy a foci részéről is essen szó: Ini gólját sokadszorra nézem meg, benne van egy kilónyi zsenialitás. Ahogy felépítjük a támadást, ahogy begyorsul a végére a passzjátékunk, ahogy Messi felismeri a legjobb megoldást, és ahogy Ini bevarrja...GYÖNYÖR!:)
Valóban, Iniesta tegnap MOM volt a szememben.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.24. 17:55:48

Mondom, igazából CR tizijén kívül abszolút jogosnak érzem a büntetőket.
Mellesleg-ha jól emlékszem-a tavaly tavaszi 2:1-es madridi győzelemmel végződött derbi után valamiért nem bíroztak a madridisták, amikor Adrianot eltakarították a tizenhatoson belül, és néma maradt a síp...mindig nem lehet megúszni.
Hogy a foci részéről is essen szó: Ini gólját sokadszorra nézem meg, benne van egy kilónyi zsenialitás. Ahogy felépítjük a támadást, ahogy begyorsul a végére a passzjátékunk, ahogy Messi felismeri a legjobb megoldást, és ahogy Ini bevarrja...GYÖNYÖR!:)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 17:49:41

Csbal írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... no-2324053

Elnézést a hosszú linkért, de akik még mindig nem tartják jogosnak a Ramos féle tizit, olvassák el a cikket és nézzék meg a képet. Fogja a vállát, akasztja a lábát. EGYSZERRE! :mrgreen:
Hagyjuk már. Lenyilatkozta Ramos, hogy hozzá sem ért, innentől kezdve lényegtelen, hogy a kép mit mutat, biztos photoshop. :)

Amúgy csababarca írta a lényeget. Ancelotti károg? nem. Di maria és Benzema kárognak, akik a legjobbak voltak a Realból? nem.
Ki károg? Crinya, meg Ramos. Tőlük megszokutk
Csbal
Jugador d'estrella

2014.03.24. 17:48:16

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... no-2324053

Elnézést a hosszú linkért, de akik még mindig nem tartják jogosnak a Ramos féle tizit, olvassák el a cikket és nézzék meg a képet. Fogja a vállát, akasztja a lábát. EGYSZERRE! :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.24. 17:32:33

zselé ugyanugy dobta magát a tizinél, ráadásul a kontakt után még a földbe is belerugott h látványosabb legyen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.24. 17:22:05

Cr is nem tudom miért hisztizik, inkább a tegnapi teljesítményével kellene foglalkozni, ami konvergál a 0-hoz. Még ha Di Maria vagy Benzema...

Ha pedig a madridisták színészkedésről meg dobálásról beszélnek nézzék meg újra a meccset, hogy Bale, Cr és Di Maria hogyan püfölte magát a földhöz.

Én a Real büntetőjénél sem venném elő a bírót. Nagyon kevesen múlt és Cr beugrott az ötösig. Bőven elnézhető. Neymar-nál pedig még másnap a kikockázásoknál is vitatkoznak, hogy az volt-e vagy nem, hozzáértek-e a brazilhoz vagy nem. Ráadásul Ramos sem nagyon vitatkozott, pedig őt ilyen tekintetben nem kell félteni. Akkor a spori mit mondjon, mikor abban a másodpercben kell dönteni. Néhány madridista nem tudom mi a francért vitatja a pirosat. Ha lefújta a bíró, akkor ahhoz a helyzethez automatikusan jár.
A harmadikat aki pedig vitatja az vagy vak vagy gyengénlátó. Annál egyértelműbb szabálytalanság nem sok van.
Tévedett ellenünk is eleget.Leginkább Benzema féle les, volt amit érthetetlen, hogy nem lehetett észrevenni, nem kétcentis volt. Ennyit a játékvezetésről, nem érdemes többet foglalkozni vele.

Mascherano tegnap nagyon kilógott a csapatból. Könnyen elmehetett volna rajta a meccs, de Alves is bőven hibáztatható.
A legtöbben Messit emelik ki, de nálam magasan Ini volt a legjobb. Minden támadásban benne voolt, ha kellett hátraért, lőtt egy gyönyörű gólt + kiharcolt egy tizenegyest, életveszélyesen játszott.
Messi mintha már sokkal önzetlenebb lenne. Nem akar mindent egyedül befejezni, időben szabadul a labdától. Ez elég sokáig gond volt, de úgy látom ez kezd eltűnni. Már City és az Osasuna ellen is feltűnt.
A gólörömével pedig szerintem eloszlatta a kétségeket afelől, hogy nem távozik még jó ideig Barcelonából.

Amiben igazán felül tudtuk múlni a Madridot, hogy úgy mentek ki a játékosok a pályára, mintha kis túlzással az életükért harcolnának. Újra kijött, hogy ha a kellő hajtás, motiváltság megvan, még mindig bármelyik csapat ellen eséllyel szállhatunk harcba. Tata pedig újra jelesre vizsgázott.

Ezzel együtt a bajnokságra még mindig a Realt látom esélyesebbnek és nem csak az 1 pont fór miatt, ennek ellenére szerintem lesz még pontvsztésük, de sajnos nekünk is.
A Sevillai kirándulásuk, mondjuk nem lesz egyszerű. Nagy formában van az ellenfelük, ráadásul Ramos és Di Maria is kipontozódott.

I
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.24. 17:13:03

Mostmár a kamujuk mellé találtak egy meg nem adott büntetőt is,valami kezezést Piquénél... :mrgreen:
alakul ez,a végén az lesz,hogy Iniesta kézzel hajította a labdát a kapuba, Messi meg lesről indult az állítólag flipperes góljánál.

És ki beszél a játékvezetőről? nem Modric,aki tette a dolgát, nem Di Maria,aki a mezőny legjobbja volt,és a végén már vért köpött annyit ment fel alá, nem, hanem Cé,aki akkora kút volt,hogy bármelyikünk játszhatott volna helyette...tipikus, még Bale is szólaljon meg (bár nem tud),és teljes a kép.

Tényleg nem tudom mit kifogásolnak, egy brutál jó ki-ki meccs volt végre, váltakozó periódusok voltak a játékban ki-ki javára. Most ebből mi jöttünk ki jobban, ez van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.03.24. 17:00:24

Nagyszerű meccset játszott két kivételes gárda ! Ez volt az a meccs, ahol bár fájt volna a vereség, mégis tudtam volna még én is őszintén gratulálni a Madridnak mert óriásit játszottak ők is ! Aztán jött ma reggel a keserű ébredés, és a felismerés, hogy ezeknek nem szabad győzni. A kifogások örökös bajnokai, mindig, mindenkor, mindenre...Eszméletlen statisztika, hogy lassan 5-6 éve nem kaptak ki .... Saját hibájukból.... Elmondásuk szerint... =D> =D> Nem véletlen , hogy általában vagy a régmúltra vagy a még be sem következett jövőre tekintettel veszik fel a nagy mellényt.... Itt-ott olvasgatva a nyilatkozatokat és a szurkolók hozzászólásait egészen félelmetes az a téveszme amiben élnek, a mindenki őket bántja életérzés... Szegények...

A meccshez : Szégyellem, hogy lemondtam magamban a csapatról 3-2-nél, a srácok sokadszorra bizonyították, hogy minden bizalmat megérdemelnek, és még mindig képesek harapni és tudásuk legjavát hozni amikor igazán fontos. Akkor pedig a Bayernen kívül úgy érzem, hogy továbbra sincs ellenfelünk.. Az igazi fegyvertény számomra, hogy két akkora hátráltató tényezővel amit Masch és Alves jelent a csapatnak is hozni tudjuk a meccset a Bernabeuban .... Ez valahol egészen félelmetes... Piqué tegnap este újra god modeban tolta , Alba pedig szintén nagyszerűen tette a dolgát, a középpálya ugy an block rendben volt, kell még ide az öreg, ő szab fazont a játékunknak, ezzel meg is követem magam, mert látszik, hogy nehezebb amikor ő nincs, mondom ezt annak ellenére, hogy én is sokszor követeltem a helyére Cesc-et... Messi meg Messi, jelenleg is mindenki más esetleg a cipőjét kötheti, az a passz a tizi előtt Neynek :shock: :shock: Arról nem is beszélve, hogy ilyen szituban mint amiben ő volt az utolsó tizi előtt 10-ből 9 játékos egy biztonsági lapos sarokra helyezést választ, ő meg felk*rta a sarokba magabiztosan, ahogy egy klasszisnak illik !!
Válasz küldése