Na várj nem ezt írtam...hogy lenne ekkora ünneplése okot adó dolog? az volt a helyzet, hogy a real nagyon jó formában, stabilan tolta az utóbbi időben, összeértek, és mellesleg otthon voltak. sok realos magabiztos győzelmet vizionált. nálunk meg sok volt a gond, martino + messi menjen el, a védelem kaki, ha kikapunk, akkor elúszott a bajnokság. erre kétszer is hátrányba kerültünk és feltudunk állni és még meg is nyerni a meccset, amivel újra nyíltabb lett a bajnokság. európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen. mikor ünnepeljünk, ha nem ilyenkor?
Az ünneplésre van ok! Hiszen a barca visszajött a bajnoki címbe úgymond... na de sokan itt mármár azt vizionálják, hogy a barca lemosta a pályáról a Realt ami korán sincs így.
Hibás bírói ítéletekkel tarkított (mindkét oldalt sújtóakkal véleményem szerint) ki-ki meccsen nyert a barcelona. De aki nem fullosan elfogult az szerintem itt egy X-es meccset látott.
Nyert a barca és ahogy írtam annak lehet örülni joggal, hogy a barca nem 7 pontra esett vissza a bajnokság utolsó fordulói előtt hanem 1 pontra feljött.
Viszont a Real porrá alázása sok usertől szerintem nem korrekt.
Én racionálisabb vagyok már a koromból fakadóan is ha 28 évesen írhatok ilyesmit (15 éve Real szurkolóként)
Ennek ellenére az utólagos bírózás CR és Ramos nyilatkozatai nekem sem tetszenek nem azért mert szánalmas hanem mert nem látom semmi értelmét és az "úriemberek" klubjának játékosaitól ez szerintem elfogadhatatlan. Ilyen meccsen veszíteni lehet független attól, hogy volt e köze a bírónak ehhez vagy sem. De így a meccs után köpködni nem.
Én sajnálom, hogy Perez nem tiltja ezeket a bírózásos nyilatkozatokat főképp a játékosoktól. Ha valaki szól ez ellen az legyen akkor az edző vagy adjanak be hivatalos panaszt ha nem tetszik valami. De ne a sajtóban szópárbajozzanak hanem húzzanak vissza a pályára gyakorolni a kényszerítőket és a többi... nekik ez a dolguk.
[/quote]Dehogy kell az én lelki megnyugvásomhoz, hogy repülj innen, ezt sem értem miért vetted magadra és írod ezt? Persze, ha a jövőben szidalmazod itt a színvonalat, el fogom várni a kokszit!
A jövőben sem fogom szidalmazom a színvonalat ezt bizton állíthatom. Maximum esetleg ha kicsit úgy látom túlzottan (véleményem szerint) tévesen láttok dolgokat akkor fogok korrekt hozzászólásban szót emelni ellene.
Mindössze úgy érzem , hogy kicsit túlzásba vitted a Real Madrid elleni kirohanást. És úgy állítod be mintha tényleg ez a klub illetve alkalmazottjai lennének a pokol földi helytartói.
Mondom ezt annak ellenére,hogy mint pár sorral fentebb olvashatod tőlem, hogy én sem vagyok kibékülve a klubon belül bizonyos dolgokkal...