Az egyenlítő gólt követően (2-2) ismét megmutatkozott a Madrid undorító, szánalmas, dedós hozzáállása, innentöl kezdve darálták azt akit értek, Pepe ismét hozta a formáját, nem csak a viselkedése szörnyű, de még a frizurája is borzalmas. Védelmünk szokás-szerint leszerepelt mint általában, de mivel a Madrid nem volt jobb nálunk, nem használta ki a védőink töketlenségét, ami inkább Mascheranora jellemző, 1 védő elront valamit, magával rántja a többit is.
Ronaldo hozta a középszintű csatárok színvonalát, a 11-esböl szerzett gólját (Ami nem csak, hogy kivül volt a 16-oson, még "akadályozásnak" is kevés volt) úgy ünnepelte, mint Benzema az 1. és 2. gólját együttvéve, és még azt sem mondhatjuk, hogy Valdés nem volt rajta a lövésen, ha kicsit jobban elrugaszkodik, azt a labdát kitolta volna. Messi átlagon felüli teljesítményt nyújtott, bántam az elején elpuskázott kissebb ziccerét, ő az ilyet be szokta rúgni, érződött rajta az idegesség és a felelősség terhe, ami komolyan rányomja a bélyegét egy adott teljesítményre. Neymar nem szerepelt túl jol, az a fél gólpassz a 42. percben pozitívum rá nézve, ha nincs ott, az a labda nem visszafelé gurult volna, félig az ő érdeme is. Iniesta tanárokat megszégyenítően játszott. Amit még kiemelnék az Bale nullasága és a Madridot jellemző kiváló kapusteljesítmények, általában mindig kihúzzák őket (Cassillas, Diego) a csávábol, az utolsó pillanatban bravúroznak és olyasmiket is kiszednek amiket nem lehet, sok meccset köszönhetnek nekik, és a Madrid ebböl a szempontbol sokkal jobb, nem tudom, hogy a Kapusedző van jobban megfizetve, vagy maga a játékos...
Mindent elmondtam amit akartam, minden egyes lappal amit kiosztott az bíró jogosnak ítélek meg, nem volt kiemelkedő a bíró sem, de egy ilyen meccsen lehetetlen a hiba mentes játékvezetés.