Minek nevezed a mi két gólunkat, ha a tiétek támadásból született? Iniesta gólja nem támadásból lett gondolom, az első Messi gól sem támadásból. Most az h a védőtök rúgta Messi elé, arról sajnos nem tehet az Argentin. Érkezni tudni kell, és ő érkezett is és három(!) ember között, alatt, rúgta a kaputokba úgy, hogy meg is nézte hogy Diego Lopez hol áll. Szóval kicsit sem volt véletlen. Ramosnak minek kell szabálytalankodnia a tizenhatoson belül utolsó emberként? Egyértelmű piros lap. Ez ugyanolyan hiba, csak súlyosabb következményekkel járt, mint Masch hibái, mert az egész meccsen a csapatotokat hozta nehéz helyzetbe. Hiba és kész. Benne van. Iniesta buktatását pedig nem kell magyarázni. Bárhol befújják, akadályoztatva volt a továbbmenetelben, ha meg továbbmegy, akkor nagy eséllyel bepassz és gól a vége. Ez is hiba volt a Real részéről, hogy ott így mentek oda Iniesta-ra. Ronaldo tizije kamu volt, ezt a hülye is látja. Benzema lehetősége Bale passzából les volt. Viszont az elején ha elmegyünk kettő nullal, akkor egy rossz szót nem szólhattatok volna, csak Messi ellazázta, vagy nem is tudom mit csinált. Neymar is nagyon gyenge megoldást választott. Azt a 20 percet azért nyomtátok le 10 emberrel, mert hibázott a védőtök és ezzel a csapatát nehéz helyzetbe hozta. Nincs mit ezen magyarázni. Ramos egy alattomos védő, és simán benne volt ez a játékában ami a végkifejlet lett. Volt olyan periódus amikor jobbak voltatok, de nem egész meccsen. Kerestétek a labdát a középpályán, és amikor az első két gólt berúgta a franciátok, akkor jobbak voltatok, de se előtte, se utána nem voltatok azok. Ronaldoról annyit, hogy kegyetlen jó játékos, de nem ellenünk. Neki nem fekszik ez a folyamatos visszatámadás, és presszió, amit más csapatok ellen nem kap meg, ezért villoghat. Óriási játékos de tegnap is bebizonyosodott, hogy Messi ilyen helyzetekben jobb. Ez mutatja a különbséget. Akár tiziből estek a góljai, akár nem. Ez egy tipikusan olyan meccs volt ahol, minden gól egy hibából született. Nincs mit magyarázni ezen. Jobbak voltunk és ahogy Marcelo mondta, ez már nem véletlen hogy kétszer kikaptatok ellenünk és nem a hibásokat kell keresni hanem javítani a hibákat.MikeTyson írta:Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
Barça vs. Real - El Clásico
Ez a Ronci nyilatkozat...szánalmas 

mondjuk amekkora szerencsétek volt végig azokkal a gólokkal... hát komolyan nem hittem el, hogy minden összejön a túloldalt. 3-2nél mondtam is, hogy nem nyerhetnek így, "meg lesznek ******" és be is jöttMikeTyson írta:Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...

ez a 11 emberrel jobbak voltatok meg. hát nem tudom, ha berúgjuk a helyzeteket az elszórakozás előtt, akkor 3-0ra mentünk volna. aztán jöttek azok a gólok és mindent összezavartak.. aztán ahogy a második félidőt kezdtük az is a mienk volt, nyomtunk mint az állat, csak aztán jött a tizi.
szerintem pont az volt benne a jó, hogy folyamatosan változott ki játszik jobban, és fordulatos volt a meccs. 1-0 -> 1-2 -> 2-2 -> 3-2 -> 3-4.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tavaly Barcelonában 2-őt, Madridban 1 gólt lőtt a bajnokságban, a Szuperkupában további 1-1 gólt. Jobb lett volna, ha jobban kitöm titeket, de egyelőre ennyivel is beérem.MikeTyson írta:Ez azért mosolyogtató mert az elmùlt 2 évben alig talált be ellenünk...

Erre bármit is mondanom kéne...?alparka23 írta: Azért azt ne feledd hogy a 3 golján kivül (amiből 2 tizi 1 szerencsésen visszakerült labda amit normális védő már rég kivág a 11 területéről) es a szép golpasszán kivül abszolut nem mozgott ahogy szokott.
Lejjebb az egyik hozzászólásomban találod, hogy Messi és Iniesta nyerte meg nekünk a meccset.alparka23 írta:Nem vagyok én ellened es Messi ellen de szerintem ha Iniesta lövi mindkét tizit akkor most ő lene a királyotok, és szerintem ez volna az igazság. a legjobb játekosotok volt csak hát nektek is van sztárotok aki lövi a tiziket.
Az első madridiak közt vagy (leszel), aki megérti, hogy Messi miért is áll toronymagasan mindenki felett, még Ronaldot idevéve is. Pont ez miatt.alparka23 írta:igy pedig senki nem emlékszik évek multán hogy a jo meccset ki játszotta hanem csak arra ogy messi triplázott. A tény hogy az embert a goljai után itélik...
Nem hinném. De ha meg is történik, akkor is magának köszönheti az egészet...alparka23 írta:Mondjuk a nyilatkozatok után szerintem nálunk CR megint eltiltják szoval indul a mandula megint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.03.24. 10:28:44-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Entrenador del Barça
No így egy nappal a meccs után is annak hatása alatt vagyok. Nekem ez volt eddgig a legjobb classico, amit láttam. Itt mindkét csapat győzelemre játszott, és bárki nyerhetett volna. Eddig az etalon a madridi 4-1 vagy 4-2es siker volt, amikor ugyan kikaotunk, de az nagyon megragadt, hogy ott is éppúgy nyerhettünk volna, mint ők, és ami hihetetlen volt, hogy az első félidőben akkor a 45 percből majd 40 volt a tiszta játékidő. Nyilván jobb volt az 5-0, meg a 2-6, de az hasonlított leginkább a tegnapi meccsre.
Szóval nekem nagyon pozitív volt a Barca játéka. Őszintén nem hittem benne, hogy nyerhetünk. Duplán jó, hogy mindamellett, hogy nyertünk, azért tegnap is kidomborodott, hogy védő kell!!!
Talán az X reálisabb lett volna, de jó ez így. Az első gól után volt Messinek egy ziccere, amit 10-ből 9-szer berúg. Pont most nem. Aztán Neymar töketlenkedett el egy helyzetet. Utána a Madrid 2 gyors góllal fordított, ráadásul a gólok előtt Benz ki is hagyott egy nagyot. Ott nem gondoltam volna, hogy feláallunk.
Kicsit sajnálom, hogy ez a meccs is a játékzeteőről kell, hogy szóljon, ami nem a csapatok hibája. Az első félidőben nem hibázott nagyot, de a másodikban a real tizije kívül volt. Nem tudom Ronaldo látta e az esetet, és az után nyilatkozott-e?! Mert az volt az, ami tuti nem volt tizi. Piros nem járt Alvesnek azért, sárga járt volna, nem is tudom kapott -e. A második gól előtti lest (ha egyáltalán az volt) felesleges felhozni. Azt még videobíróval is nagyon nehéz lett volna eldönteni. Én ilyenkor nem háborgok - még ha a mi kárunkra is tévednek, mert inkább engedje tovább, mintsem les legyen. Ha Madrid fan elnnék ennél a helyzetnél nem a leshelyzetet, és nem is Neymar esését nézném. Neymarhoz Ramos hozzáért, nem annyira, hiogy akkorát essen,. de ebben a szituban mindenki rájátszik. Ezt tette volna a másik oldalon is bárki. Itt Ramos volt a hülye, aki ahelyett, hogy hagyta volna Neymart, hozzáért. Ha pedig a bíró lefújta, akkor a piros jogos, és ez nem is lehet kérdés. Az utolsó tizi az egyértelmű volt, ott késve érkezett Xabi Alonso, és az teljesen felesleges volt szerintem.
A lényeg, hogy egy jó meccs volt, gratula mindkét csapatnak. Ez tényleg futball volt a javából!
Szóval nekem nagyon pozitív volt a Barca játéka. Őszintén nem hittem benne, hogy nyerhetünk. Duplán jó, hogy mindamellett, hogy nyertünk, azért tegnap is kidomborodott, hogy védő kell!!!
Talán az X reálisabb lett volna, de jó ez így. Az első gól után volt Messinek egy ziccere, amit 10-ből 9-szer berúg. Pont most nem. Aztán Neymar töketlenkedett el egy helyzetet. Utána a Madrid 2 gyors góllal fordított, ráadásul a gólok előtt Benz ki is hagyott egy nagyot. Ott nem gondoltam volna, hogy feláallunk.
Kicsit sajnálom, hogy ez a meccs is a játékzeteőről kell, hogy szóljon, ami nem a csapatok hibája. Az első félidőben nem hibázott nagyot, de a másodikban a real tizije kívül volt. Nem tudom Ronaldo látta e az esetet, és az után nyilatkozott-e?! Mert az volt az, ami tuti nem volt tizi. Piros nem járt Alvesnek azért, sárga járt volna, nem is tudom kapott -e. A második gól előtti lest (ha egyáltalán az volt) felesleges felhozni. Azt még videobíróval is nagyon nehéz lett volna eldönteni. Én ilyenkor nem háborgok - még ha a mi kárunkra is tévednek, mert inkább engedje tovább, mintsem les legyen. Ha Madrid fan elnnék ennél a helyzetnél nem a leshelyzetet, és nem is Neymar esését nézném. Neymarhoz Ramos hozzáért, nem annyira, hiogy akkorát essen,. de ebben a szituban mindenki rájátszik. Ezt tette volna a másik oldalon is bárki. Itt Ramos volt a hülye, aki ahelyett, hogy hagyta volna Neymart, hozzáért. Ha pedig a bíró lefújta, akkor a piros jogos, és ez nem is lehet kérdés. Az utolsó tizi az egyértelmű volt, ott késve érkezett Xabi Alonso, és az teljesen felesleges volt szerintem.
A lényeg, hogy egy jó meccs volt, gratula mindkét csapatnak. Ez tényleg futball volt a javából!
Azért azt ne feledd hogy a 3 golján kivül (amiből 2 tizi 1 szerencsésen visszakerült labda amit normális védő már rég kivág a 11 területéről) es a szép golpasszán kivül abszolut nem mozgott ahogy szokott.Barcaman1993 írta:Emellett a történelem első olyan játékosa, aki 2db mesterhármast jegyzett a Real Madrid ellen, ill. az első aki mesterhármast szerzett Ancelotti Madridja ellen.
Nem vagyok én ellened es Messi ellen de szerintem ha Iniesta lövi mindkét tizit akkor most ő lene a királyotok, és szerintem ez volna az igazság. a legjobb játekosotok volt csak hát nektek is van sztárotok aki lövi a tiziket.
igy pedig senki nem emlékszik évek multán hogy a jo meccset ki játszotta hanem csak arra ogy messi triplázott. A tény hogy az embert a goljai után itélik...
Mondjuk a nyilatkozatok után szerintem nálunk CR megint eltiltják szoval indul a mandula megint.
Továbbra is azt tartom ezt a meccset mi vesztettük el, első félidőben ha Benzi belő meg 2 golt(nem az amelyik les volt) akkor ha kiallitnak akkor se nyertetek volna.
De ez már a mult, nyertetek es ezért gratula.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azért azt a statisztikát had osszam meg a fórummal, hogy Leo Messi a Klasszikusok legeredményesebb játékosa 21 góllal (Di Stefano 18 gól) és a legtöbb asszisztot számláló játékosa 12 gólpasszal (Molowny 9 gólpassz). Emellett a történelem első olyan játékosa, aki 2db mesterhármast jegyzett a Real Madrid ellen, ill. az első aki mesterhármast szerzett Ancelotti Madridja ellen. Továbbá a Real Madrid vált Messi kedvenc áldozatává, ugyanis tétmeccsen nekik köszönt be a legtöbbször, 21 alkalommal.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Leon
- Director del Fútbol
Igaz nem korrekt Cuncit leciczáni!
Egyébként én pl nem szoktam és Ronaldo az nálam CR és ennyi. Amúgy a fórumon talán el lehet hinteni 1-2 ilyen nem durva becézést viszont a sötét oldal hivatalos meccsebszámolója az abszurd és no cooment!
Valaki már idézett róla,így nem teszem, meg a szabályok szerint nem is lehet de az objektivitást teljes mértében nélkülözni.
Én még mindig a meccs hatása alatt vagyok és ilyen veszélyesen játszó Madridot utoljára a tavalyi Kupa visszavágón láttam amikor otthon megcsaptak minket 3-1-re.De mi jobban bírtuk a nyomást és azért nem semmi,hogy 2 szer is fel tudott állni a csapata Barbenauba a padlóról. A tiziken kár vitatkozni ( a Marca (!) egy köztudottan Madrid szimpatizáns lap is írta,hogy CR-é jogtalan volt, a mi kettőnk meg jogos) mert mi a sajátjainkat látjuk szabályosnak a madridosok meg nem,ennyi.

Egyébként én pl nem szoktam és Ronaldo az nálam CR és ennyi. Amúgy a fórumon talán el lehet hinteni 1-2 ilyen nem durva becézést viszont a sötét oldal hivatalos meccsebszámolója az abszurd és no cooment!

Valaki már idézett róla,így nem teszem, meg a szabályok szerint nem is lehet de az objektivitást teljes mértében nélkülözni.
Én még mindig a meccs hatása alatt vagyok és ilyen veszélyesen játszó Madridot utoljára a tavalyi Kupa visszavágón láttam amikor otthon megcsaptak minket 3-1-re.De mi jobban bírtuk a nyomást és azért nem semmi,hogy 2 szer is fel tudott állni a csapata Barbenauba a padlóról. A tiziken kár vitatkozni ( a Marca (!) egy köztudottan Madrid szimpatizáns lap is írta,hogy CR-é jogtalan volt, a mi kettőnk meg jogos) mert mi a sajátjainkat látjuk szabályosnak a madridosok meg nem,ennyi.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
Ramos szenzációs. Tisztán látszik egy-egy videóból, hogy Neymar lábához hozzáér, és összeakasztja azt. Sajnos Neymar még rátett erre egy hátas kombót is, amiért sokan vádolják színészkedéssel, de ez most tényleg nem volt az.
Ramos egyébként sosem lesz igazi vezére ennek a Madridnak. Egyszerűen mindig elborul valamin az agya, vagy 5-0-nál, vagy 3-2-es vezetésnél, mindegy. Inkább hagyja besétálni Neymart, aki lehet, ki is hagyja ráadásul a ziccert, amilyen formában van a kapu előtt. Erre összeakasztja a lábát, és még a vállára is ráteszi a kezét, feladva a magas labdát. Sosem lesz olyan vezér, mint Hierro, Maldini vagy éppen Puyol. Fejben nincs rendben.
Az meg csak a szokásos, hogy Guti és Ramos is egy olyan ítéletet kérnek számon, ami jogos volt, mindezt annak tudatában, hogy Ronaldo büntetője meg kívül volt. Mindegy is, az elmúlt 5 évben sosem nyert a Barcelona jogosan, most sem. Értem én, hogy nehéz veszíteni, pláne így, 3-2 után, de elvileg a világklasszisok sajátja ilyenkor az, hogy gratulálnak.
Ramos egyébként sosem lesz igazi vezére ennek a Madridnak. Egyszerűen mindig elborul valamin az agya, vagy 5-0-nál, vagy 3-2-es vezetésnél, mindegy. Inkább hagyja besétálni Neymart, aki lehet, ki is hagyja ráadásul a ziccert, amilyen formában van a kapu előtt. Erre összeakasztja a lábát, és még a vállára is ráteszi a kezét, feladva a magas labdát. Sosem lesz olyan vezér, mint Hierro, Maldini vagy éppen Puyol. Fejben nincs rendben.
Az meg csak a szokásos, hogy Guti és Ramos is egy olyan ítéletet kérnek számon, ami jogos volt, mindezt annak tudatában, hogy Ronaldo büntetője meg kívül volt. Mindegy is, az elmúlt 5 évben sosem nyert a Barcelona jogosan, most sem. Értem én, hogy nehéz veszíteni, pláne így, 3-2 után, de elvileg a világklasszisok sajátja ilyenkor az, hogy gratulálnak.
.
- Deus
- Boixos Nois
csababarca írta: Sergio meg odataposott, de azért a videót is érdemes megnézni,nem csak kiragadott képet.
Csalóka volt a kép, éppen hogy majdnem rálépett, mert Lopez a Sergio nyakát fogva lökdöste odébb a srácokat. Tessék, itt a videó, hogy mindenki lenyugodjon a...

https://www.facebook.com/photo.php?v=699732550064947" target="_blank
Uh, pár centin múlott...

"MikeTyson"Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés..."
Ez nem teljesen igaz, kapnak ők is rendesen, olykor az adminok is elszállnak. Nem muszáj átjönnöd ide, főleg ilyen este után.
Off:
(Az idézést miért nem lehet normálisan megcsinálni?)
Ez nem teljesen igaz, kapnak ők is rendesen, olykor az adminok is elszállnak. Nem muszáj átjönnöd ide, főleg ilyen este után.
Off:
(Az idézést miért nem lehet normálisan megcsinálni?)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dekor 2014.03.24. 09:06:53-kor.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hú gyerekek, ennek a meccsnek a vesztese az az ember volt, aki ezt kihagyta. Óriási iram, rengeteg esemény, fordulat. Talán ez volt a legizgalmasabb Klasszikus amit láttam. Az elmúlt években ez a meccs mindig a mi, vagy a Real javára hozott egyértelmű fölényt, tegnap mindkét csapat nagyon jól játszott. Örülök, hogy a csapatnak végre sikerült összekapnia magát és ismét egy rangadót hozni. Emellett maximális respect a Realnak a pályán nyújtott teljesítményükért. Évek óta nem láttam ilyen jól játszani őket (rangadókon). Úgy gondolom, hogy ezt a meccset az egyéniségeknek sikerült eldöntenie. Míg nálunk Messi és Iniesta tanári meccset hozott le, de még idevenném Neymar megoldásait is, addig a túloldalon a Ronaldo-Bale páros sehol nem volt, Carlo meg számomra érthetetlenül a 2 legjobbját lehozta a pályáról (Benz, Di Maria). Az első félidő a mi szempontukból a teljes katasztrófa volt, én ilyen gyenge védekezést nem láttam a csapattól... Alves és Mascherano teljesen flop volt. Ekkor lefociztak minket. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy ezzel a Xavi-Sergio-Cesc-Iniesta 4-sel nem tudjuk védekezésben felvenni a versenyt az ellenféllel, elképesztően könnyen szaladtak át rajtuk. Annak örülök, hogy a 2. félidőben teljesen fordult a kocka. A Realnak nem igazán volt lehetősége gólt szerezni. Volt Benzema lese, ami nagy helyzet volt, illetve a 11-es, ami nem volt az. Ezen kívül nem volt komoly lehetőségük, mi viszont folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket. Összességében hatalmas örömöt jelent ez a győzelem, de nem megnyugtató. Ez a Real bármikor elkaphat bennünket, 11 emberrel nálam ők voltak a jobbak. A kupa döntőjében javulnunk kell, a nyáron pedig komoly változások kellenek. A védelemben 2 ember mindenképpen kell, a kp-ra is minimum egy.
Ramos és Ronaldo nyilatkozataira
no comment. Nem értem, hogy miért nem lehet méltóságteljesen elviselni a vereséget, mikor mindent beleadtak és jól is játszottak?
Az meg a mi szégyenünk, hogy 2x-szer megvertük idén őket és ők állnak előrébb a bajnokságban...
Kiállítandó, piros kártya felmutatásával, a játékos, csere vagy lecserélt játékos, aki elköveti a következő hét szabálytalanság valamelyikét:
súlyos sportszerűtlenségben vétkes;
durva játékban vétkes;
leköpi az ellenfelet vagy bármely más személyt;
szándékos labdakezezéssel gól elérésében gátolja meg az ellenfelet, vagy nyilvánvaló gólhelyzetet semmisít meg (ez nem vonatkozik a saját büntetőterületén lévő kapusra);
Tisztán látható, hogy elrúgta a bal lábát és megfogta a vállát... A Pepe fejest meg pl. én észre sem vettem. Csúnya eset, de ha Pepének van egy kis csöpp esze, akkor ez nem történik meg. Teljesen fölöslegesen ment neki Fabregasnak, ill. én nem láttam a felvételekből azt sem, hogy mi oka volt elesni. Mindegy is. Unalmas, amit bírózás néven 1-2 ember lefolytat.
Ramos és Ronaldo nyilatkozataira

Az meg a mi szégyenünk, hogy 2x-szer megvertük idén őket és ők állnak előrébb a bajnokságban...
Akkor jobb lenne, ha a szabályokkal tisztában lennél, mert ezek szerint a játék a zsigereidben van:MikeTyson írta:Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte![]()
Sergio viszont szépen megtaposta Pepe fejét... A lényeg, hogy ezt soha senki nem veszi észre...
Kiállítandó, piros kártya felmutatásával, a játékos, csere vagy lecserélt játékos, aki elköveti a következő hét szabálytalanság valamelyikét:
súlyos sportszerűtlenségben vétkes;
durva játékban vétkes;
leköpi az ellenfelet vagy bármely más személyt;
szándékos labdakezezéssel gól elérésében gátolja meg az ellenfelet, vagy nyilvánvaló gólhelyzetet semmisít meg (ez nem vonatkozik a saját büntetőterületén lévő kapusra);
Tisztán látható, hogy elrúgta a bal lábát és megfogta a vállát... A Pepe fejest meg pl. én észre sem vettem. Csúnya eset, de ha Pepének van egy kis csöpp esze, akkor ez nem történik meg. Teljesen fölöslegesen ment neki Fabregasnak, ill. én nem láttam a felvételekből azt sem, hogy mi oka volt elesni. Mindegy is. Unalmas, amit bírózás néven 1-2 ember lefolytat.
Súlyos fogalomzavarban vagy. Ha Ronaldot érik a cicázós jelzők, akkor azt a viselkedésével vívta ki a fórumozó társaimnál, amit gyönyörűen bizonyított a tegnapi egész meccses hisztizésével, amit a mix zónában tovább folytatott. Messit ezzel szemben nem a viselkedése, hanem a testi adottságai miatt érik a támadások. A testfelépítéséről meg, ha jól tudom sem ő, sem pedig senki más nem tehet. Nem kis különbség van a 2 között. Nem mindegy, hogy téged azért szívatnak, mert bunkó vagy (ez csak egy fiktív jelző, ne vedd magadra), vagy mert kisebbre, nagyobbra nőttél a szokásosnál... Feel the difference!MikeTyson írta:Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés...
A hozzászólást 9 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.03.24. 08:58:22-kor.
Real szurkoló vagyok 22 éve de az este a végén nálunk már mindenki csupa ideg volt.
7 haverral (4-3 szurkoloi leosztasban) neztuk a meccset mint mindig.
Szunetben mondottuk hogy vegre egy tiszta debri ahol jatszanak a csapatok, azt tippeltuk hogy 4-4 vagy esetleg 5-4 lessz a vegen valaki javara.
Erre fel mi történik? Befujnak egy tizit nekünk ami nem volt az, már akkor kezdtünk azon filozni hogy ezt vissza kapjuk mert a biro is rájott hogy tévedett, inkább ne fujtak volna semmit es hanyjanak játszani.És mi történt, 10perc es nektek is tizi,de meg kiállitás is.
Erre barcas haverjaim kezdtek hogy el van baszva egy nagyon szep elvezetes meccs.
Es el is lett de rendesen.
A velemenyem az hogy egy komoly angol biro a 3bol max az utolsot fujja be de azt is csak ha az aszisztens nagyon jelez.
A lenyeg, legalabb tucatnyi kamera allas van ami azt mutatja hogy fault es kiallitas meg tizi illetve ugyanennyi kamera amelyik lest es szineszi alakitast jelez.
A legszomorubb hogy ujra egy [auto_cenzúra] biro vezetett es Barca kollegaim szerint is tonkretette az utobbi tiz ev legizgalmasabbnak indulo derbijet. Neztunk mi mar 5-0 es 2-6os derbiket is es soha nem biroztunk, jatek es tudas alapja dolt el a meccs nem peddgi egy ket ketelyes iteleten. Rengeteg dolgot nem latott meg egyik fel karara sem aztan valtozott es olyanokat latott meg amit mas tovabb enged. Ha ezt itthon egy fradi ujpest meccsen csinalja szerintem felszeletelik utanna
Ami a szemelyes velemenyem hogy 11 a 11 ellen ha reggelig jatszunk sem vertzek meg., de a meccs ott ment el szerintem hogy a helyzeteket be kellene loni es kerulni a ketes biroi helyzeteket mert az altalaban mindig visszafele sul el nekunk.
A lenyegen semmi sem valtoztat, mi kikaptunk, ti nyertetek en tudok gratulalni mert ha jogosan ha nem de az emberelony adta lehetoseggel tudtatok elni. GRATULA nektek.
Talalkozunk a kupa dontoben es remelem ott is egy olyan masodik felidot latunk mint itt az elsot. Ha hanyjak a ket csapatot jatszani szerintem olyan meccset hoznak le hogy azt nevezik futball-nak!!! Szerintem a sevillat megesszuk szerdan, ennek a csapatnak szerintem nagyon jol jott ez a vereseg, es mivel nagyon nagyon jol jatszottunk az elso felidoben es utana 3-3-ig szerintem a fiuk meg jobban fognak oszpontositani!!(bocsi az ekezetekert meg mindig tul ideges vagyok)
7 haverral (4-3 szurkoloi leosztasban) neztuk a meccset mint mindig.
Szunetben mondottuk hogy vegre egy tiszta debri ahol jatszanak a csapatok, azt tippeltuk hogy 4-4 vagy esetleg 5-4 lessz a vegen valaki javara.
Erre fel mi történik? Befujnak egy tizit nekünk ami nem volt az, már akkor kezdtünk azon filozni hogy ezt vissza kapjuk mert a biro is rájott hogy tévedett, inkább ne fujtak volna semmit es hanyjanak játszani.És mi történt, 10perc es nektek is tizi,de meg kiállitás is.
Erre barcas haverjaim kezdtek hogy el van baszva egy nagyon szep elvezetes meccs.
Es el is lett de rendesen.
A velemenyem az hogy egy komoly angol biro a 3bol max az utolsot fujja be de azt is csak ha az aszisztens nagyon jelez.
A lenyeg, legalabb tucatnyi kamera allas van ami azt mutatja hogy fault es kiallitas meg tizi illetve ugyanennyi kamera amelyik lest es szineszi alakitast jelez.
A legszomorubb hogy ujra egy [auto_cenzúra] biro vezetett es Barca kollegaim szerint is tonkretette az utobbi tiz ev legizgalmasabbnak indulo derbijet. Neztunk mi mar 5-0 es 2-6os derbiket is es soha nem biroztunk, jatek es tudas alapja dolt el a meccs nem peddgi egy ket ketelyes iteleten. Rengeteg dolgot nem latott meg egyik fel karara sem aztan valtozott es olyanokat latott meg amit mas tovabb enged. Ha ezt itthon egy fradi ujpest meccsen csinalja szerintem felszeletelik utanna

Ami a szemelyes velemenyem hogy 11 a 11 ellen ha reggelig jatszunk sem vertzek meg., de a meccs ott ment el szerintem hogy a helyzeteket be kellene loni es kerulni a ketes biroi helyzeteket mert az altalaban mindig visszafele sul el nekunk.
A lenyegen semmi sem valtoztat, mi kikaptunk, ti nyertetek en tudok gratulalni mert ha jogosan ha nem de az emberelony adta lehetoseggel tudtatok elni. GRATULA nektek.
Talalkozunk a kupa dontoben es remelem ott is egy olyan masodik felidot latunk mint itt az elsot. Ha hanyjak a ket csapatot jatszani szerintem olyan meccset hoznak le hogy azt nevezik futball-nak!!! Szerintem a sevillat megesszuk szerdan, ennek a csapatnak szerintem nagyon jol jott ez a vereseg, es mivel nagyon nagyon jol jatszottunk az elso felidoben es utana 3-3-ig szerintem a fiuk meg jobban fognak oszpontositani!!(bocsi az ekezetekert meg mindig tul ideges vagyok)
-
- Entrenador del Barça
Hát - nem hittem volna, de jó igy. Az X-es meccsek bármikor eldölhetnek 1 gollal ide vagy oda. Ez a védelem még Kaposváron se lenne elég - rémitő. 1-2 nél azt hittem, nagy zakó lesz. Ini super volt és persze Messi is. Fabre csak egx kicsit lenne gyorsabb. Most lehet görcsölni, hogy milyen simán szortunk el 3 vereséggel 9 pontot.
Fecó
Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés...
Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
Szerintem felesleges bizonygatni ezeket a tiziket, mert még az övéké kamu volt, addig a mieink teljesen jogosak.
Ettől függetlenül a bajnokság így is nekik áll, csak rajtuk múlik, mert a sorsolásuk könnyebb, mint a mienk. Szerdán sok minden kiderül Sevillában, remélem korrekt játék lesz, nem pedig a sirámok után jön egy szövetségi kompenzáció.
Ettől függetlenül a bajnokság így is nekik áll, csak rajtuk múlik, mert a sorsolásuk könnyebb, mint a mienk. Szerdán sok minden kiderül Sevillában, remélem korrekt játék lesz, nem pedig a sirámok után jön egy szövetségi kompenzáció.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nehogy már bizonyítani kelljen a tizieinket
Ennyire sima tizik ritkán vannak, szót nem lehet szólni miattuk.
Elsőnél megvolt a kontakt, utolsó emberként,még ha nem is szándékos volt, jogos a tizi+piros kombó.
A másodikról meg szót sem kell említeni,már Carvajal is szabálytalan volt, Ramos meg odarúgott,labda már a közelben nem volt,nem is nézte azt az öreg.
Elsőhöz hasonló szitu volt,amikor ALbiol egyszer kicsit megrántotta Villát utolsó emberként, az is tizi+piros kombó volt, akkor nagyon senki nem szólt semmit...pedig hasonló volt,csak itt összerúgták a támadó lábát,nem lerántották.

Ennyire sima tizik ritkán vannak, szót nem lehet szólni miattuk.
Elsőnél megvolt a kontakt, utolsó emberként,még ha nem is szándékos volt, jogos a tizi+piros kombó.
A másodikról meg szót sem kell említeni,már Carvajal is szabálytalan volt, Ramos meg odarúgott,labda már a közelben nem volt,nem is nézte azt az öreg.
Elsőhöz hasonló szitu volt,amikor ALbiol egyszer kicsit megrántotta Villát utolsó emberként, az is tizi+piros kombó volt, akkor nagyon senki nem szólt semmit...pedig hasonló volt,csak itt összerúgták a támadó lábát,nem lerántották.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Megszólalt cica meg Ramos,egy élmény...
Rosszabb mint vártam...
Áhhh...Ezért imádlak Real... 
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga" target="_blank ... A7at/15807
És HENTES Ramos még rosszabb,a labdarúgás nevében követel igazságot...

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga" target="_blank ... A7at/15807
És HENTES Ramos még rosszabb,a labdarúgás nevében követel igazságot...

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
tizik...
1. ronaldo esete a legtisztább, kívül volt, szerintem ezen senki nem akar vitatkozni.
2. neymar esetében a kontakt megvolt, illetőleg látható, hogy ramos keze neymaron van ( 1 , 2 , 3 ) és ez bár nem volt egy nagy szabálytalanság, de pont elég ahhoz, hogy köszönje szépen és elessen, ebből kifolyólag pedig szépen be lehessen fújni a tizenegyest.
ha pedig megadják a büntetőt, akkor ez piros lap, már csak lopez volt vele szemben.
ennél az esetnél nekem az érdemi kérdés az, hogy neymar lesen volt e, mert ha lesen volt, akkor szabadrúgás kifele, máskülönben szerintem adható volt a tizi és akkor járt a piros is.
3. iniesta esetében szerintem járt a tizi, szendvicsbe került.
a "taposásról" pedig van egy videó, ahogyan pepe fekszik, és látszik, hogy a lökdösődésben lép rá busquets, de igyekszik kikerülni a taposást, és lópez löki rá.
ha ez piros... íme.
1. ronaldo esete a legtisztább, kívül volt, szerintem ezen senki nem akar vitatkozni.
2. neymar esetében a kontakt megvolt, illetőleg látható, hogy ramos keze neymaron van ( 1 , 2 , 3 ) és ez bár nem volt egy nagy szabálytalanság, de pont elég ahhoz, hogy köszönje szépen és elessen, ebből kifolyólag pedig szépen be lehessen fújni a tizenegyest.
ha pedig megadják a büntetőt, akkor ez piros lap, már csak lopez volt vele szemben.
ennél az esetnél nekem az érdemi kérdés az, hogy neymar lesen volt e, mert ha lesen volt, akkor szabadrúgás kifele, máskülönben szerintem adható volt a tizi és akkor járt a piros is.
3. iniesta esetében szerintem járt a tizi, szendvicsbe került.
a "taposásról" pedig van egy videó, ahogyan pepe fekszik, és látszik, hogy a lökdösődésben lép rá busquets, de igyekszik kikerülni a taposást, és lópez löki rá.
ha ez piros... íme.
- Leon
- Director del Fútbol
Ramos amióta a Realban játszik 109 sárga és 14 piros lapot szedett össze:
http://int.soccerway.com/players/sergio ... arcia/326/" target="_blank
Lassan több lapja lesz mint Messinek gólja!

http://int.soccerway.com/players/sergio ... arcia/326/" target="_blank
Lassan több lapja lesz mint Messinek gólja!

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
mármint nálatok szól arról. én arra emlékszem, és szerintem az emberek többsége is (meg ahogy olvasom a nagy médiumuk), hogy egy csodálatos meccs volt, nagy játékokkal, hajtással, fordulatokkal, izgalommal, kis balhéval és mellette vitatható bírói döntésekkel. tényleg minden volt ebben a meccsben, amiért futball a futball, amiben persze a hibás bírói ítéletek is benne vannak. de hogy erről szólna minden? dehogyis, csak nálatok.ferninho írta:ami a legszomorúbb, hogy végre volt egy jó meccs.... és megint csak a bíróról szól minden...
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
Hamarabb hoztam volna le CR-t mint Balet...Orange írta:A végig fogalmatlan Bale-t kellett volna lehozni ha már mindenképpen a csatárok közül akart valakit lekapni Carlo
Ha én is Barca drukker lennék én is azt mondanám, hogy persze, hogy sima piros... Fölös ezen lovagolni ez egy vélemény volt mert kb 5x néztam vissza az esetet. Csalódott vagyok, mert szerintem nyerhettünk volna, de nüanszokon ment el a meccs... Ettől független nem fogom elküldeni a fél csapatot, mert jók voltunk, az más kérdés, hogy kb 2 hete várom ezt a meccset mint a messiás, erre igy elcseszi egy kiállitás. Ez fáj talán a legjobban, mert ez a meccs szerintem az elmúlt 10 év legjobb El Clásicója volt 70. percig
minő fennkölt mondatok, tényleg ez feltétlenül ide tartozik egy sportfórumra?Gergely írta:Most nyalja a golyómat a madridista barátom barátnője. megnyertem a fogadást. ezért kapom eme finom gyümölcsöt. utóirat:
egy jóllakott katalán fiú
Ha vicc azért vagy szánalmas ha meg nem akkor meg nyugodtan emberi hulladék kategória vagy a barátoddal meg a barátnőjvel együtt akár madridisták akár nem.
A végig fogalmatlan Bale-t kellett volna lehozni ha már mindenképpen a csatárok közül akart valakit lekapni Carlo Ancelotti. Benzema hónapok óta nyilván CR mellett a Madrid legveszélyesebb és gólgépesebb támadója plusz vágott két gólt nyílván duzzadt már az önbizalomtól erre lehozza...
A bíró továbbra is úgy érzem gyenge volt.
Első 11-esnél igazából nehezen volt kivehető a kontakt valóban megvolt-e.. a kommentátor is először valami mezrángatásról hablatyolt aztán mire rájött, hogy hozzá se ért Ramos Ney mezéhez tért át a bokaösszekoccintás témára... másrészt pedig eléggé közel került már Ney DL-hez nem vagyok biztos benne el tudta volna lőni vagy húzni már a kapus mellett. Mindesenetre Ney borult mint az ég a vihar előtt neki ez a dolga...
2. 11-es befújható kategória láttunk már ilyenért.. de aki nekem azt mondja, hogy egy meccsen 16-oson belül nincs minden meccsen 4-5 ilyen meccsenként akkor az hazudik... összezártak Ini előtt ez tény.. de hát azért nah.. kicsit azért gondolkodni kellene, hogy előtte milyen 11-est és piros lapot fújt be...
Csak azért nem mondanám full elfújt meccsnek mert közben a Real is kapott 1 fullosan kamu 11-est hisz a 16-oson kívül szabálytalankodtak CR-el szemben
Mindenesetre sajnálom, hogy ismét nem a játékosok hanem a bíró kapta a főszerepet egy klasszikuson... (bár már megszokhattuk)
A bajnokság továbbra is nyílt maradt visszavágó pedig a klasszikóért a spanyol kupa döntőjében.

- Leon
- Director del Fútbol
Érdekelt volna,hogy mi lesz a meccsel ha 11-11 fő marad de Ramos cseszte el ezt a Madrdinak akár honnan is nézzük. És ő amúgy is hajlamos ilyen kamikaze megmozdulásokra hiába remek védő. De Pepénél is rezgett a léc,szóval ha nem Ramos akkor meg lehet,hogy ő pontozódik ki egy vadállat megmozdulása miatt.
A meccs egyébkén nálam is x-es volt addig az esetig.De lényeg,hogy győztünk.
Amúgy ha jól tudom Ramos elég közel van egy negatív rekordhoz ami legtöbb piros+ sárga lapok begyűjtésért lehet megdönteni a ligában.
A meccs egyébkén nálam is x-es volt addig az esetig.De lényeg,hogy győztünk.
Amúgy ha jól tudom Ramos elég közel van egy negatív rekordhoz ami legtöbb piros+ sárga lapok begyűjtésért lehet megdönteni a ligában.

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!