MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Baromira sajnálom ezt a meccset mert talán eddigi életem legjobb El Clásicoja volt. Mást nem tudok tenni mint gratulálni, de kicsit felcseszi az agyam, hogy 2 tizivel forditott a barca és szerintem ez forditott esetben is igy lenne. Amiket meg kihagytunk az meg főleg dühit... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte
Sergio viszont szépen megtaposta Pepe fejét... A lényeg, hogy ezt soha senki nem veszi észre...
Tudod, hogy a tököm ki van veled, de most igazad van sajnos... Pedig korán kelek

Mindenki a meccs hatása alatt lesz még szerintem holnap is, mindkét oldalon.
Nem akarlak betámadni sem. 11 vs 11-nél az első félidő második felében, 2-1-es vezetésnél jobb volt a Real Madrid, akkor megnyerhettétek volna a meccset. Azonban ha a kihagyott helyzetekre gondolsz, akkor vedd figyelembe, hogy ha Messi és Neymar az első 15-20 percben jobban koncentrál, akkor könnyen lehetett volna 3-0 a Barca-nak is.
A Bíró pedig már ott elrontotta, hogy nektek befújta a büntetőt. Ahogy a City ellen Messi büntetője sem volt az, így ez a mostani sem. Utólag érthető, hogy a Neymar elleni büntetőt könnyebb síppal fújta be, ami viszont maga után kellett vonja a pirosat is, mert hátulról, utolsó emberként rúgta össze Ramos Neymar bokáját, aki gólhelyzetben, 1 az 1ben vitte a kapusra a labdát. Ha szabálytalanság történt, akkor piros. A kontakt pedig megvolt, szinte pont ugyanannyira, mint Ronaldo esetében a túloldalon. A második büntető is jogos volt, Xabi Alonso belerúgott Iniesta lábába.
A taposásokért és a dulakodásért kár, én nem láttam, hogy Busquets ilyet csinált volna, de elhiszem, mert felteszem, hogy vagy annyira értelmes, hogy valós dologról írj. Más kérdés viszont, hogy Pepe már az első félidőben narancsszínűbb lapot érdemelt volna.
Szerintem egyébként egyik szurkolótábornak sem kell szomorkodni, mert a Madridnak még mindig szinte a saját kezében van a sorsa, pláne a Barca-val szemben, a kupadöntőn pedig egy ilyen teljesítmény elég lehet győzelemhez.