Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ebben az esetben (is) verjük meg a Matracosokat, s legyen a Real a bajnok, majd elmondhatja magáról, hogy a kiesőjelöltek rémálma a 2. és 3. helyezett ellen összesen 1 pontot kapart össze a megszerezhető 12-bőlvisca el barca írta:...ui. remelem nem élem meg azt a szitut, hogy az uccsó forduloban atma siker kell ahhoz h ne a madrid legyen a bajnok....
egy tv-n néztem csak vhogy mindig visszakapcsoltamIr3NiCuS írta:visca el barca írta: igaz h tegnap minden madrid gol után kikapcsoltam a tv-t, de azért büszke vagyok a fiúkra
Hány TV-n nézted ,hogy a 3 kapott gól után még láttad a meccset ?

Érdekes lenne, de azt mondom talán meg is érné leadni a meccset ha azon múlna.visca el barca írta: ui. remelem nem élem meg azt a szitut, hogy az uccsó forduloban atma siker kell ahhoz h ne a madrid legyen a bajnok....

Jó észrevétel. A Celta ellen otthon fogunk játszani. Idegenben 3-0-ra vertük őket.gianni írta:Az,hogy lehet,hogy három idegenbeli bajnokink van egymás után(madrid,celta,espenyol)ez létezik vagy csak elírás?
Jah jó okés...Keverem már,csak tavaly sajnos nem egyszer kaptunk ki a Realtól,összekavarodott így hirtelen...De a mondanivaló lényege nem változik,szal így nehogymár bajnokok legyenek 12ből 1 pont,a kicsiket meg lazán veri a milliárd eurós keret,a valaha volt 2 legdrágább igazolással...Hát taps...Gali írta:Rosszul tudod.Bestbarca írta:
...Igaz tavaly mi is oda vissza kikaptunk a madridtól azt mégis behúztuk...
Egy döntetlen és egy vereség.
Camp Nouban :2-2
Bernabeuban : 2-1
Ha az Atletico megnyerné óriási bravúr lenne részükről szerintem, erőn felüli teljesítmény. Én azt mondom végül nem fogják megnyerni, de ha esetleg Bilbaóból is 3 ponttal jönnének haza ( ami egy nagyon nehéz pálya ) akkor már tényleg akármi is lehet. Az biztos, hogy Simeone elsőrangú munkát végzett ott. Külön pikáns a történetben, hogy mindhárom csapat áll a BL-ben még. Az meg a legszebb, hogy a bajnokság utolsó fordulójában az Atleticót fogadjuk...Bestbarca írta:A bajnokságról meg annyit,hogy itt bárki nyerhet,de a Realnak nem jó a holtverseny,ugyanis az egymás elleni eredményben alulmaradnak ellenünk is, meg az Atma ellen is...Márpedig ahogy a bajnokság alakul könnyen lehet a végén holtverseny lesz...Amúgy meg ha az Atma nyerne nem zokognék,ha Real már hamarabb...Szal ez hogy a 2 közvetlen rivális ellen a 12ből egy pontot szereznek azt is oltári mázlival,egyszerűen nem érdemlik meg...Igaz tavaly mi is oda vissza kikaptunk a madridtól azt mégis behúztuk,az is faramuci volt,de ez hogy most 2 nagy riválisuk is van akik harcolnak a bajnoki címért,majdnem nulláznak,saját stadionjukban mindkettőtől bukta,azt bajnokok lesznek...Hát azért az megint egy szépség lenne...Bár a csonka bajnokság, meg a bírói segítséges Mou féle siker után ezen már meg se lepődnék...És meg sorohlatnánk a kérdőjeles címeket...Arrafelé ez megszokott...
Rosszul tudod.Bestbarca írta:
...Igaz tavaly mi is oda vissza kikaptunk a madridtól azt mégis behúztuk...
diagonal írta:Holnap reggel 9-kor Sport 1-en ismétlik. Ha meg most éjjel akarod azonnal, akkor innen tölthető mindenféle spanyol, angol kommentárokkal nagyrészt HD minőségben:Johnny írta:Basszus, lemaradtam a meccsről...
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne visszanézni?
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 5bfe319b0d
Holnap reggel 9-kor Sport 1-en ismétlik. Ha meg most éjjel akarod azonnal, akkor innen tölthető mindenféle spanyol, angol kommentárokkal nagyrészt HD minőségben:Johnny írta:Basszus, lemaradtam a meccsről...
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne visszanézni?
Nem írt rosszakat a kolléga. Jól fogalmazott Cescel kapcsolatban és nem hiszem, hogy ezt rosszindulatból mondta volna. Cesc nem játszott rosszul, de igazából kiemelni se tudom. Akit kiemelnék az Iniesta briliáns cselei, megindulásai, stb... Iniesta játékára elfogytak a jelzők és Ő az aki ma igazán nagyot alkotott (Messivel együtt persze)!pep71 írta:Bestbarca írta:
Azt a mindendit! A Real Madrid ellen játszott a Barcelona méghozzá idegenben és nyertek, erre te a fél csapatot szidod...
Olyanokat írsz, egy Fabregasról, hogy nem voltunk vele kevesebben..no comment..
Értem... A sport1 nem írta, hogy mennyit futott. Viszont a 9,7 se olyan sok. Ha jól emlékszem az Arsenal-ban Oxlade Chamberlain a Milan ellen (sosem felejtem el) 11 km-t futott még bőven a meccs lefújása előtt. Arra, hogy hanyadik percben volt arra nem emlékszem pontosan (és hülyeséget nem szeretnék írni), de az biztos, hogy kivételes alkalom volt.Sanama írta:Én 9.7et. Sky Sports-on annyit írtakFabregas? Nem akarok kukacoskodni, de én 7,5km láttam kiírva, amikor lehozták a pályáról és az nem számít soknak...