Hú gyerekek, ennek a meccsnek a vesztese az az ember volt, aki ezt kihagyta. Óriási iram, rengeteg esemény, fordulat. Talán ez volt a legizgalmasabb Klasszikus amit láttam. Az elmúlt években ez a meccs mindig a mi, vagy a Real javára hozott egyértelmű fölényt, tegnap mindkét csapat nagyon jól játszott. Örülök, hogy a csapatnak végre sikerült összekapnia magát és ismét egy rangadót hozni. Emellett maximális respect a Realnak a pályán nyújtott teljesítményükért. Évek óta nem láttam ilyen jól játszani őket (rangadókon). Úgy gondolom, hogy ezt a meccset az egyéniségeknek sikerült eldöntenie. Míg nálunk Messi és Iniesta tanári meccset hozott le, de még idevenném Neymar megoldásait is, addig a túloldalon a Ronaldo-Bale páros sehol nem volt, Carlo meg számomra érthetetlenül a 2 legjobbját lehozta a pályáról (Benz, Di Maria). Az első félidő a mi szempontukból a teljes katasztrófa volt, én ilyen gyenge védekezést nem láttam a csapattól... Alves és Mascherano teljesen flop volt. Ekkor lefociztak minket. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy ezzel a Xavi-Sergio-Cesc-Iniesta 4-sel nem tudjuk védekezésben felvenni a versenyt az ellenféllel, elképesztően könnyen szaladtak át rajtuk. Annak örülök, hogy a 2. félidőben teljesen fordult a kocka. A Realnak nem igazán volt lehetősége gólt szerezni. Volt Benzema lese, ami nagy helyzet volt, illetve a 11-es, ami nem volt az. Ezen kívül nem volt komoly lehetőségük, mi viszont folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket. Összességében hatalmas örömöt jelent ez a győzelem, de nem megnyugtató. Ez a Real bármikor elkaphat bennünket, 11 emberrel nálam ők voltak a jobbak. A kupa döntőjében javulnunk kell, a nyáron pedig komoly változások kellenek. A védelemben 2 ember mindenképpen kell, a kp-ra is minimum egy.
Ramos és Ronaldo nyilatkozataira
no comment. Nem értem, hogy miért nem lehet méltóságteljesen elviselni a vereséget, mikor mindent beleadtak és jól is játszottak?
Az meg a mi szégyenünk, hogy 2x-szer megvertük idén őket és ők állnak előrébb a bajnokságban...
MikeTyson írta:Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte
Sergio viszont szépen megtaposta Pepe fejét... A lényeg, hogy ezt soha senki nem veszi észre...
Akkor jobb lenne, ha a szabályokkal tisztában lennél, mert ezek szerint a játék a zsigereidben van:
Kiállítandó, piros kártya felmutatásával, a játékos, csere vagy lecserélt játékos, aki elköveti a következő hét szabálytalanság valamelyikét:
súlyos sportszerűtlenségben vétkes;
durva játékban vétkes;
leköpi az ellenfelet vagy bármely más személyt;
szándékos labdakezezéssel gól elérésében gátolja meg az ellenfelet, vagy nyilvánvaló gólhelyzetet semmisít meg (ez nem vonatkozik a saját büntetőterületén lévő kapusra);
Tisztán látható, hogy elrúgta a bal lábát és megfogta a vállát... A Pepe fejest meg pl. én észre sem vettem. Csúnya eset, de ha Pepének van egy kis csöpp esze, akkor ez nem történik meg. Teljesen fölöslegesen ment neki Fabregasnak, ill. én nem láttam a felvételekből azt sem, hogy mi oka volt elesni. Mindegy is. Unalmas, amit bírózás néven 1-2 ember lefolytat.
MikeTyson írta:Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés...
Súlyos fogalomzavarban vagy. Ha Ronaldot érik a cicázós jelzők, akkor azt a viselkedésével vívta ki a fórumozó társaimnál, amit gyönyörűen bizonyított a tegnapi egész meccses hisztizésével, amit a mix zónában tovább folytatott. Messit ezzel szemben nem a viselkedése, hanem a testi adottságai miatt érik a támadások. A testfelépítéséről meg, ha jól tudom sem ő, sem pedig senki más nem tehet. Nem kis különbség van a 2 között. Nem mindegy, hogy téged azért szívatnak, mert bunkó vagy (ez csak egy fiktív jelző, ne vedd magadra), vagy mert kisebbre, nagyobbra nőttél a szokásosnál... Feel the difference!