Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legjobb kezdőnk?eimenis1212 írta:a legjobb kezdőnk. Good.
Szóval.. régebben (az elmúlt 1-2 év kivételével) úgy ültem neki a classicoknak, hogy valszeg nyerünk ( egy góllal vagy akár 3-4-5 góllal is), de mivel classico ezért háromesélyes azzal, hogy az iksz mellett benne lehet egy szűk (1, nagyonmax. 2 gólos) reál győzelem is. Szóval csak egyben voltam biztos a reál nem fog kitömni bennünket.
Aztán az elmúlt 1-2 évben változtak a dolgok.
És ma úgy űlök le, hogy fordított a helyzet. Az ellenfélnek áll a zászló, persze a meccs 3 esélyes, azzal viszont, hogy nagyarányú győzelem a javunkra nem lesz, viszont a reál kitömhet bennünket.
Ez a beszéd! Engem most nem érdekel milyen formát fut Pedro vagy Alexis, Neymar egyszerűen jobb játékos, kezdenie kell, főleg ha négy kp-val játszunk!Leon írta:Lényeg az,hogy ha Ini fellép megint előre akkor Neymarnak kellene kezdenie.
City ellen 4-4-2? 4-3-3 volt az, Xavi Cesc Busi kp-val és Iniesta bal, Neymar pedig jobb szélső volt.Leon írta:4-4-2es felállásnál (pl:City ellen) Neymar fog kezdeni, de a szokásos 4-3-3as-nál én a Pedro-Messi-Alexis hármast erőltetném.![]()
Nincs semmi megérzésem a meccsel kapcsolatban.Na jó, azért tippelek egyet: 2-6
én ezt úgy értettem, hogy a Madrid állt.ban nem áll be védekezni,tehát ha mi támadunk a védősoron kell átrágni magunkat! ez pedig egy jó formában lévő messi-Pedro Sanchez hármasnak sikerülhet. mondják néhányan ...: "a középpályán dől el..." szerintem ott semmi gondunk !abban a világon a legjobbak vagyunk még most is a meccs a védelem hibáin és a csatársorok hatékonyságán fog eldőlni. nem azt állítotam, hogy gyenge a Madrid védelme, de nekünk gyors és kreativ támadójátékkal igenis ott vannak (lehetnek) esélyeink, szemben mondjuk a baromi erős támadó szekciójukkal és a mi védelmünkkel. a középpályán nagy harc lesz némi Barca fölénnyel ezt merném borítékolni.#David Villa# írta:Ez nem igazán állja meg a helyét, ugyanis a 2014-es évben elég kevés gólt kaptak. Középpályán kell őket megfogni, így a támadó hármashoz kevesebb labda jut, valamint a védelmükön is nagyobb a nyomás. A négy középpályásunkat mindenképp egyszerre kezdetném, elől pedig Pedrot. Jót tett neki a versengés, utóbbi meccseken még Messinél is dinamikusabb volt.mess2009 írta: - a Madrid védelme a leggyengébb láncszeme ...