Chino írta:
Építő jellegű hsz ez is.
Miért lenne lehetetlen?
Erős a Madrid ez nem kérdés, és ők is az esélyesebbek, de bőven benne van az is, hogy feljövünk 1 pontra. A City előtt is ment a sírás-rívás, aztán kettős győzelem, amire a legoptimistábbak se tettek volna egy lyukas garast.
Azóta pedig javulóban van a csapat és Messinek is egyre jobban megy a játék, ami döntő faktor lehet. Ha tudjuk a játékunkat játszani és igazán hajtani fognak a fiúk meglehet a győzelem.
Bale-t se érzem igazán erősnek, a kisebb csapatok ellen is inkább csak villanásai voltak. Ha Alba hátrébb lesz kicsit parancsolva, ami valószínű (az MC ellen se futkározott annyira fel) még kevesebb helye lesz, mert a spanyol legalább olyan gyors.
A pontrúgásokra kell nagyon odafigyelni, mert abban nagyon verhetők vagyunk, nekik pedig az egyik legnagyobb erősségük.
Ha birtokolni tudjuk a labdát és kontrolláljuk a meccset, amire képesek is vagyunk szerintem zsebre tehetjük a 3 pontot, de ehhez elsődlegesen az kell, hogy motiváltan, céltudatosan lépjünk pályára és ne lötyögés legyen, hanem igazi hajtás. Ha sétálgatás lesz, akkor viszont egy nagyobb pofon is kinézhet.
Az, hogy neked milyen vélemény felel meg, az a kutyát sem érdekli(engem pedig pláne nem), ez a fórum nem a személyeskedésről kellene szóljon, remélem valaki írja ezeket az "építő jellegű" mondatokat tőled is, nem csak másoktól. Vitatni lehet bármilyen véleményt, arra való a fórum, minősíteni nem kellene.
Én nem érzem a csapatban azt az erőt, hogy ezt a meccset megnyerjék. Persze nem teljesen lehetetlen, hogy győzzünk, de nem tennék rá egy garast sem. Lehet villogni hazai pályán Rayo-k és Osasuna-k ellen(főleg egy-egy kínos vereséget követően, hogy lenyugtassuk a népet), de gyenge ellenfelek ellen csak motiváció kérdése a győzelem - sokszor a gólkülönbség is.
Az okfejtés sok részében egyetértek veled, de Te szinte csak a mi oldalunkról nézed a dolgokat, márpedig itt egy komoly ellenfél is a pályán lesz. Már nem a Barcelona a világ legjobb csapata, már nem arról szól a történet, hogy bárkit meg tudunk verni, ha felpörgünk. Ezek az idők lejártak. Én onnan nézem a helyzetet, hogy adott egy olyan Real Madrid, amiben jelenleg a világ legjobb formában lévő játékosa (Ronaldo) játszik, más klasszisokkal körülvéve. Ők nem igazán nyertek az utóbbi években semmit, tavaly pedig abszolút lemaradtak mindenben. Tapasztalt, jó edzőjük van, aki tavaszra megtalálta az ideális 11-ét. A Bayern mögött talán most ők papíron a legerősebbek. Jelen pillanatban mind akaratban, mind formában jobbak nálunk, jobb edzővel és a hazai pálya előnyével. Amíg nem telik le a 90+ perc, addig bármi előfordulhat, de jelen pillanatban nem látom az esélyt arra, hogy győzzünk - több gólt rúgjunk, mint kapjunk.