visca el barca írta:értem én h régóta jársz ide de ez akkor is olyan mint ha átjárnék a szomszédhoz és beolvasnék neki, hogy mekkora kupi van, bezzeg nálam meg rend és tisztaság
nem akarok én itt beolvasni, mert szeretem nagyon az eurobarcát, de gondok vannak már elég régóta és nem látom, hogy történne bármi is ennek megakadályozásában és ezt itteni emberek is írták nem is egy.
szerencsére a fórumot lecserélték, ami nagyon jót tett és tényleg jó lett nagyon, de most már azzal is kéne foglalkozni, ami benne megy és tudom, hogy nincs elég ember, aki tudna erre figyelni meg nem lehet itt lenni 0-24ben, de egy kicsit kellene már "gyomlálni"...
de h clasicorol is szo legyen, kivancsi leszek ancelottira h gyozni akar, vagy jo lesz az x is
remélhetőleg tanult az előző meccsből és nem ad megint 1 félidő előnyt a Barcának, mert a 2. félidőben, amikor elkezdett focizni a Real láthattuk, hogy akkor nem voltak problémák és a mostani Real még annál is jobban egyben van elől.
de pl pár hete Pellegrininél is azt hittem, hogy tudni fogja mit kell csinálni és láthattuk mi művelt a City... és ezt a Barca meg lazán ki is használta.
Remélem Carlo nem gondol túl semmit.