csababarca írta:Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
Szerencsétlen volt,sajnos, kicsit kemény volt azért a védő, de egy reálos ne mondja erre,hogy durva. amikor Pepe vagy Ramos taglóz le így embereket (szökőévente egyszer-kétszer), akkor meg tapsolni kell nekik,mert keménynek kell lenni.
Persze tét nélküli meccs,stb, kemény volt,de inkább szerencsétlen dolog volt ez, minimális szándékossággal. Ha az lett volna a célja,hogy szétrúgja Jesét,akkor nem ütközik,hanem felrúgja és kész.
Nah mindegy, jobbulást, reméljük csak az ijedtség volt nagy.
skysportson mondták, hogy madridos forrásból tudják, hogy jesé sérülés súlyos, szakadásról lehet szó.
erről ennyit, nagy szükség izomból nekimenni bakker... egy full tétnélküli meccsen szükség van erre, aztán meg Nachora is izomból rácsúszik,grat neki, tényleg.... persze, bizonyos szempontból szerencsétlen eset volt, de így akkor se menjen már neki izomból neki bazzeg
ebből több hónap is lehet és megtörheti egy éppen felfelé törekvő tehetség lendületét... és mint írtam Nachot is nyugodtan vihették volna le hordágyon, ha nem bírta volna elkerülni... mond már meg nekem Pepe meg Ramos mikor sérített le bárkit is hosszabb időre? igen, kemények, de egyik se tört még lábat tudtommal és nem igen okoztak hosszabb távú sérülést, hiába képesek kemény belépőkre. de ha tudtok róla azt megköszönném, lehet voltak ilyenek, csak én nem emlékszek rá.